Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Stuntstep

LifeGoods StuntRider

Een goede stuntstep vinden: dat klinkt misschien lastig. Geen zorgen, wij hebben de allerbeste gevonden! Deze LifeGoods StuntRider is verkozen tot de beste stuntstep van 2023!

En dat kwam eigenlijk totaal niet als een verrassing. Zo is deze step te gebruiken voor kinderen van 8 tot en met 16 jaar, wat betekent dat die kleintjes er nog jarenlang plezier van kunnen hebben.

Daarnaast heeft deze step ook een zeer sterk frame dat gemaakt is van aluminium en staal met een diameter van 32 mm. Hierdoor kan de stuntstep heel goed schokken opvangen. Iets wat toch wel zo belangrijk is.

Doordat de step een gewicht heeft van slechts 3.25 is deze enorm stevig en daarnaast ook wendbaar. Hierdoor kan je kind zelfs de moeilijkste stunts uitvoeren (en dan ook nog zo veilig mogelijk).

Kinderen zijn volop in de ontwikkeling. Ze leren over zichzelf en de wereld om hun heen. Zo leren ze bijvoorbeeld wat ze leuk vinden (en wat ze absoluut niet leuk vinden). 

Dit doen ze ook op het gebied van sport. En sommige kinderen maak je echt ongelooflijk blij met een stuntstep. In dit artikel gaan wij je alles vertellen wat je moet weten over deze speciale soort step.

Zo geven we antwoord op de vraag: welke stuntstep past het beste bij mij? (en je kind uiteraard). Dit doen we door je een aantal tips te geven die jou helpen bij het scoren van de beste stuntstep aanbieding.

Daarnaast hebben wij ook een zeer uitgebreide stuntstep gedaan. De resultaten van deze test kan je simpel vinden aan het eind van dit artikel!


Top 5 Beste Stuntsteps

Beste Koop stuntstep
1. LifeGoods StuntRider

Beste prijs-kwaliteit verhouding stuntstep
2. Black Dragon Stuntstep

Beste budget stuntstep
3. Amigo Maze Stuntstep

Beste luxe stuntstep
4. HyperMotion Stunt Step Jongen en Meisjes

Beste design stuntstep
5. SUOTU R10 Stuntstep


Top 10 beste Stuntsteps

Wanneer je geen tijd hebt om dit hele artikel te lezen is dat natuurlijk geen probleem. Je kan hieronder namelijk heel snel en makkelijk de top 10 beste stuntsteps bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop klikken!


Waar moet je op letten bij het kopen van een stuntstep?

Wanneer je een stuntstep koopt wil je natuurlijk dat deze zo veilig genoeg is. Het gaat immers om je kind die 'm gaat gebruiken!

Dat is volledig begrijpelijk. En het vinden van een goede stuntstep kan gewoon best lastig zijn. Het aanbod is namelijk nogal groot.

Nou, om jou daar goed bij te helpen hebben wij hieronder daarom een aantal tips op een rijtje gezet. Die tips helpen jou bij een stuntstep kopen. En let dan vooral ook op wat jij belangrijk vindt. De beste stuntstep volgens de consumentenbond hoeft niet de beste te zijn voor jouw kind.

Leeftijdsgrens

Allereerst willen we even ingaan op de leeftijdsgrens. Iedere stuntstep heeft namelijk een bepaalde leeftijdsgrens.

De step is dan geschikt vanaf een bepaalde leeftijd tot een bepaalde leeftijd. Het is dan wel zo handig dat je kind niet jonger of ouder dan dit is.

De step heeft namelijk een formaat en lengte die is afgestemd op die leeftijd. Bekijk dus goed wat de leeftijdsgrens is voor je een stuntstep koopt.

Draaggewicht

Ook het draaggewicht van de stuntstep is niet te vergeten uiteraard. Iedere step heeft een bepaald draaggewicht.

Is je kind zwaarder dan dit, dan is de step niet veilig te gebruiken. En dan is er kans op een vervelend ongeluk doordat de step overbelast wordt.

Bekijk dus ook goed het draaggewicht voor de zekerheid. Je wil niet dat je kind wat overkomt natuurlijk.

Garantie

Als laatste tip willen wij je meegeven om ook de garantie goed te bekijken. Dit is een soort indicatie van hoelang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten.

En je wil wel zeker weten dat de stuntstep goed werkt. En als dit dan niet het geval blijkt te zijn wil je hier op zijn minst bij geholpen worden, toch? Zorg er daarom voor dat de garantietermijn op de stuntstep minstens twee jaar is. Kan jij met een gerust hart je kind laten steppen.


Wat is de beste stuntstep van 2023?

Zoals eerder aangegeven hebben wij dus een speciale stuntstep test gedaan. In die test hebben wij tientallen verschillende steps met elkaar vergeleken en beoordeeld aan de hand van een paar strenge criteria.

Uiteindelijk kwamen een paar steps als beste uit de test. Hierbij scoorden ze als beste in bepaalde categorieën zoals beste design.

Ben jij benieuwd naar deze steps? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste stuntsteps van 2023!

1. LifeGoods StuntRider

Deze LifeGoods stuntrider is uiteindelijk verkozen tot de beste stuntstep van 2023. Dit omdat de step op alle vlakken als beste wist te scoren.

Wat maakt de stuntrider dan zo goed? Nou, allereerst heeft de step een Y-vormig stuur. Dit stuur is volledig schokbestendig en heeft rubberen handvaten voor extra comfort.

En dat maakt het steppen ook net wat veiliger. Daarnaast kan het verstevigde deck met speciale griptape 360 graden draaien. Hierdoor kunnen de coolste stunts worden uitgevoerd!

De wielen van de stuntstep hebben een omvang van 100 mm en zijn gemaakt van PU met ABEC 7 lagers waardoor je kind maximale controle heeft over de step en maximale snelheid. Veilig en heel leuk dus!

Voordelen LifeGoods StuntRider

 • Het verstevigde deck met griptape kan 360 graden draaien
 • Maximale snelheid en controle dankzij de ABEc 7 lager wielen van PU
 • Het stuur is volledig schokbestendig en voorzien van comfortabele handvatten

Nadelen LifeGoods StuntRider

 • Niet geschikt voor kinderen onder de 8 of boven de 16

2. Black Dragon Stuntstep

Kijkend naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit wist deze Black Dragon stuntstep als beste uit de verf te komen. Voor de relatief lage prijs in verhouding met andere stuntsteps krijg je namelijk een goede kwaliteit step in huis.

Zo heeft de step een extra sterke, rechthoekige frameconstructie met een triple stangklem. Dit zorgt voor extra stevigheid tijdens het doen van stunts.

Daarnaast is de step gemaakt van aluminium en heavy duty staal. Dit zorgt voor een zeer hoog draaggewicht van maar liefst 100 kilo.

En dat is niet alles. Ook deze step heeft zeer comfortabele, rubberen handgrepen die aan de uiteinden voorzien zijn van stootbescherming. Het steppen is naast leuk dus ook zo veilig mogelijk gemaakt.

Voordelen Black Dragon Stuntstep

 • De handgrepen van de step zijn volledig schokbestendig
 • Heeft een extra sterke, rechthoekige frameconstructie die zorgt voor extra stevigheid
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Black Dragon Stuntstep

 • Je kan stang niet opvouwen noch demonteren

3. Amigo Maze Stuntstep

De prijs van een stuntstep kan aardig oplopen. En wij begrijpen heel goed dat je er niet zoveel geld aan uit wil geven! Daarom zijn wij ook op zoek gegaan naar een goede budget topper.

En dat is deze Amigo Maze stuntstep. De step is één van de goedkoopste in zijn soort en biedt een prima kwaliteit tegen die lage prijs.

Zo kan je kiezen uit zes verschillende, neutrale kleuren die leuk zijn voor jongens én meisjes (want niet ieder meisje houdt van roze). 

Ook is de step al te gebruiken vanaf 6 jaar. Ideaal wanneer jij een kleine durfal in huis hebt. Tevens bevat het deck van de step griptape voor extra stevigheid tijdens het steppen. Dat is dan ook weer lekker veilig.

Voordelen Amigo Maze Stuntstep

 • Te koop voor een relatief lage prijs in verhouding met de andere stuntsteps
 • Het deck bevat griptape voor extra stevigheid en dus veiligheid
 • De step is al te gebruiken vanaf 6 jaar

Nadelen Amigo Maze Stuntstep

 • Te gebruiken tot 12 jaar oud

4. HyperMotion Stunt Step Jongen en Meisjes

Naast een budget topper zijn wij ook op zoek gegaan naar een luxere variant. Wanneer je een iets ruimer budget hebt om te besteden wil je dit namelijk waarschijnlijk wel investeren in een goede kwaliteit stuntstep.

En dan is de HyperMotion stuntstep nét wat voor jou. Deze step is aardig aan de dure kant. Dat weten we. Echter krijg je er dan ook wel echt een hele goede kwaliteit stuntstep voor terug.

Zo is deze step geschikt voor eigenlijk alle leeftijden. Je kan de hoogte namelijk verstellen. Ideaal wanneer je meerdere kinderen hebt bijvoorbeeld.

Daarnaast is het frame voorzien vaan een regenboog kleur. Dit maakt 'm leuk voor zowel jongens als meisjes! En doordat dit een pro-versie is zijn er stalen ABEC 9 lagers aanwezig.

Ook is de step van een licht gewicht. Hierdoor kunnen er makkelijker stunts gedaan worden. Al met al een goede step dus.

Voordelen HyperMotion Stunt Step Jongen en Meisjes

 • Doordat de step een pro-versie is zijn er stalen ABEC 9 lagers aanwezig
 • Te gebruiken op alle leeftijden en daardoor heel goed geschikt wanneer je meerdere kinderen hebt
 • Is van zeer licht gewicht waardoor je er makkelijker stunts op kan doen

Nadelen HyperMotion Stunt Step Jongen en Meisjes

 • Nogal prijzig in verhouding met de andere steps in dit rijtje

5. SUOTU R10 Stuntstep

Dit is al de laatste stuntstep uit het rijtje: de SUOTU R10 step. Deze wist als beste naar voren te komen kijkend naar design. Zo komt de step in drie leuke kleuren die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes.

Ook is de step speciaal ontworpen met een voetrem achterop de step. Hiermee is het mogelijk om de snelheid drastisch te verminderen en gevaarlijke situaties te vermijden.

Je kind is dus extra veilig. Daarnaast kan je met die rem ook gave extra tricks doen zoals bijvoorbeeld de wheelie. De handvaten van de step zijn gemaakt van rubber en daardoor extra comfortabel.

Voordelen SUOTU R10 Stuntstep

 • De step is al te gebruiken vanaf 6 jaar en heeft geen maximum leeftijd
 • Ontworpen met een speciale rem om zo gevaarlijke situaties te kunnen vermijden
 • Komt in drie leuke, neutrale kleuren

Nadelen SUOTU R10 Stuntstep

 • De step is enigszins aan de zware kant in vergelijking met de andere steps 

Welke stuntstep is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke stuntstep is het beste?" hebben we een uitgebreide stuntstep test gedaan. Hierin hebben we verschillende stuntstep producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke stuntstep op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook stuntstep aanbiedingen?

Wil jij een stuntstep kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste stuntstep kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende stuntstep producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook