Full Width Featured Image With Sidebar

Beste Geteste Springtouw

Armenti sport springtouw

De springtouw test was dit jaar wederom super spannend, maar uiteindelijk kwam er toch een overduidelijke winnaar naar voren. En dat is het springtouw van Armenti

Deze is verkozen tot het beste springtouw van 2023 en is daarmee ook het beste koop springtouw. En dat is natuurlijk niet zonder reden.

Zo is dit springtouw verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Zo zit er altijd iets tussen wat je bevalt. Ook is het touw voorzien van een erg stevig handvat wat zorgt voor de optimale grip tijdens het sporten! 

Of je nou graag gaat hardlopen of in de sportschool staat, op een gegeven moment kan het sporten een beetje saai worden. Gelukkig zijn daarvoor genoeg sportinstrumenten, zoals het springtouw!

Waarschijnlijk ken je het nog van vroeger, maar het werkt net zo goed voor het sporten. De springtouwen zijn dan ook razend populair en ze worden door veel fabrikanten aangeboden.

Door dit grote aanbod vraag je je misschien af: Wat is het beste springtouw? Om je bij deze vraag te helpen hebben wij alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van het beste springtouw.

Daarnaast hebben wij tientallen verschillende springtouwen met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit en testresultaten. En als klapper op de vuurpijl staat je aan het eind van dit artikel nog een ultieme review te wachten met daarin de beste springtouwen!

Top 5 Beste Spingtouwen

Beste springtouw
1. ARMENTI professioneel sportspringtouw

Beste luxe springtouw
2. Habitus slim fitness springtouw

Beste design springtouw
3. ZEUZ springtouw

Beste budget springtouw
4. Tested by Athletes speed rope

Beste prijs- kwaliteitverhouding springtouw
5. The Life Style Goods springtouw


Top 10 beste springtouw

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste sprongtouw bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een springtouw?

Zoals gezegd is een springtouw dus de perfecte manier om op een afwisselende manier in beweging te blijven. Onder de sporters zijn springtouwen dan ook erg populair, wat logischerwijs zorgt voor een groot aanbod.

Hierdoor vraag je je misschien af: Welk springtouw past het beste bij mij? Om je te helpen hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. Zo verzeker jij jezelf van het beste springtouw.

Hou hierbij ook rekening met je eigen mening. Kijk dus bijvoorbeeld niet naar het beste springtouw volgens de consumentenbond, maar naar wat jij zelf belangrijk vindt! 

De kwaliteit

Dit klinkt natuurlijk erg logisch, maar de kwaliteit van het springtouw is ontzettend belangrijk. Hoe zit dat dan? Nou: hoe beter de kwaliteit, hoe beter het springtouw snel kan draaien.

En het gaat er natuurlijk om dat je dit zo snel mogelijk kan doen. Wanneer je springtouw dan van mindere kwaliteit is zal dit meer moeite kosten of juist moeizamer gaan.

Wanneer een springtouw aanbieding dan te mooi lijkt om waar te zijn, is het dit waarschijnlijk ook. Behoed jezelf daar dus voor om zo optimaal te kunnen sporten met je nieuwe springtouw.

Materiaal

Naast de kwaliteit is het materiaal van je springtouw ook van groot belang bij het vinden van het beste springtouw. Hierbij is het zo dat de beste springtouwen gemaakt zijn van straight kunststof of plastic.

Dit zorgt voor extra veel bewegelijkheid en een snelle beweging van het touw. Een springtouw van dus daadwerkelijk touw (zoals vroeger) is dus minder geschikt voor tijdens het sporten.

Garantie

Tot slot willen wij graag even stilstaan bij de garantie op jouw nieuwe springtouw. De garantie is een soort indicatie van hoe lang jouw product mee moet gaan zonder kapot te gaan.

Mocht er binnen deze gestelde garantietermijn dan iets mis zijn met je aankoop, zal de fabrikant jou hierbij verder helpen. En dat is natuurlijk fijn!

Dit geeft jou als consument naast zekerheid ook een stukje rust. Er wordt dan vaak samen met jou gekeken naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. 

Wanneer er dan geen garantie zit o jouw beste springtouw, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is. Wat zegt dit dan over de kwaliteit (wat zo belangrijk is!) van het touw?

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe springtouw ten minste één jaar is. Zo kan jij met een gerust hart sporten zonder je hier druk over te hoeven maken.


Wat is het beste springtouw van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande factoren (en nog veel meer) hebben wij een uitgebreide springtouw test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende springtouwen!

Op deze manier kunnen wij jou verzekeren van de beste testresultaten. De springtouw test was dan ook erg spannend, en veel van de touwen gingen gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten een paar van de springtouwen zich te onderscheiden in verschillende categorieën zoals beste design of beste prijs- kwaliteitverhouding. Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze top vijf.

Ben jij na het lezen van dit artikel net zo nieuwsgierig als ons geworden naar welke springtouwen in de felbegeerde top vijf zijn belandt? Dan presenteren wij je bij deze vol trots de top vijf beste springtouwen van 2023!

1. ARMENTI professioneel sportspringtouw

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Uiteindelijk kon er maar één als beste uit de springtouw test komen. En dat is overduidelijk het ARMENTI springtouw! Deze scoorde op alle factoren als het beste springtouw.

Zo is dit touw ten eerste verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren! Zo zit er altijd iets tussen voor iedereen. Daarnaast is dit springtouw ook verkrijgbaar in verschillende gewichten waardoor je dit perfect kan afstemmen naar je eigen kunnen en kracht.

En nog een mooi voordeel: de handvaten zijn ergonomisch ontworpen. Hierdoor heb jij meer grip en kan jij je oefeningen beter uitvoeren. Dat is toch hartstikke handig bedacht? 

Voordelen ARMENTI professioneel sportspringtouw

 • Handvaten speciaal ontworpen voor meer grip 
 • Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren
 • Verkrijgbaar in verschillende gewichten

Nadelen ARMENTI professioneel sportspringtouw

 • Enigszins korte garantietermijn

2. Habitus slim fitness springtouw

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je iets meer budget te besteden hebt wil je dit natuurlijk investeren in een goede kwaliteit springtouw. En dan is het Habitus springtouw meer dan geschikt!

Dit springtouw kost misschien iets meer, maar je krijgt er dan ook een geweldige kwaliteit voor terug. Dit touw is namelijk digitaal!

Door de digitale functie kan je onder andere bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet tijdens het sporten. Ook is er een speciale calorieën teller aanwezig zodat je je voortgang heel nauwkeurig bij kan houden. 

Voordelen Habitus slim fitness springtouw

 • Heeft een calorieënteller
 • Heeft een stappenteller
 • Gratis app voor progressie bijhouden

Nadelen Habitus slim fitness springtouw

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere springtouwen

3. ZEUZ springtouw

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je kijkt naar het beste design, sprong dit springtouw eruit (letterlijk en figuurlijk). Zo is er een extra trouw bij de set inbegrepen waardoor je deze kan gebruiken met twee personen óf extra lang kan springen.

Hierdoor krijg je nog meer variatie in het sporten, super fijn! En door de verschillende kleuren kan je de touwen ook makkelijk uit elkaar houden.

Ook is de maximale lengte zo gemaakt dat zelfs de langste mensen onder ons gebruik kunnen maken van dit springtouw. En het laatste pluspuntje: de handgreep kan 90 graden draaien waardoor de grip optimaal comfortabel is!

Voordelen ZEUZ springtouw

 • Zeer comfortabele grip
 • Erg goed en slim design
 • Je krijgt twee touwen voor de prijs van één

Nadelen ZEUZ springtouw

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere springtouwen

4. Tested by Athletes speed rope

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook wanneer je een minder budget hebt om te besteden zijn er erg goede springtouwen te koop, en dan zeker het Tested by athletes springtouw! Voor de lage prijs krijg je een zeer goede kwaliteit springtouw in huis

Zo zijn de handvaten expres zeer licht gemaakt waardoor deze fijn in de hand liggen. Ook is het touw gemaakt van een speciale PU gecoate én gedraaide staaldraad.

Hierdoor zal het touw niet heel gauw gaan slijten, waardoor je er dus extra lang mee kan doen! En dat allemaal dan ook voor zo'n laag prijsje.  

Voordelen Tested by Athletes speed rope

 • Handvaten erg licht
 • Vrij goedkoop in verhouding tot andere springtouwen
 • Gemaakt van staaldraad 

Nadelen Tested by Athletes speed rope

 • Niet geschikt voor zeer lange mensen

5. The Life Style Goods springtouw

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je over dit springtouw van Life Style Goods. Hierdoor wist het touw nog een plekje te bemachtigen in onze top vijf.

Zo is dit touw te gebruiken voor zowel volwassen als kinderen. Ideaal, dan vang je namelijk twee vliegen in één klap. Tevens zijn de handvaten gemaakt van schuim en daardoor anti-slip!

Ook zit er een goede garantie op het touw. Mocht er dan iets mis zijn, kan je altijd terugvallen op de garantie van het bedrijf. 

Voordelen The Life Style Goods springtouw

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Handvaten zijn anti-slip 
 • Goede garantie 

Nadelen The Life Style Goods springtouw

 • Er is geen gebruiksaanwijzing voor het verstellen van het touw

Welk springtouw is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welk springtouw is het beste?" hebben we een uitgebreide springtouw test gedaan. Hierin hebben we verschillende springtouw producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke springtouw op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook springtouw aanbiedingen?

Wil jij springtouw kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste springtouw kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende springtouw producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook