Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste softijsmachine [2023]

Best Geteste Softijsmachine

PRIMO PR404IM IJsmachine

Als je nou een echt goede softijsmachine in huis wil halen is deze Primo PR404IM ijsmachine jouw nieuwe beste vriend. En wist je dat deze is verkozen tot de beste softijsmachine van 2023!

Waarom? Dat gaan we je uitleggen. Allereerst is de compressor van deze ijsmachine super makkelijk. Dit zorgt ervoor dat jij in slechts 60 minuten heerlijk romig ijs hebt gemaakt!

En dit werkt dan ook nog eens super makkelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is de ingrediënten samenvoegen en op de knop drukken. Moeilijker wordt het niet. En dan heeft de machine ook nog eens een inhoud van 1,2 Liter. Dat betekent dat jij lekker veel softijs in één keer kan maken.

Als jij denkt aan een softijsmachine kopen is dit zeker een goede optie. Het is namelijk de perfecte softijsmachine voor thuis.

Het is zo'n hebbedingetje die tegenwoordig razend populair is: de softijsmachine! In dit artikel kom jij alles tegen wat je moet weten over dit handige en leuke stukje technologie. Zo hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet die jou helpen bij het scoren van de beste softijsmachine aanbieding. 

Hiermee krijg je ook direct antwoord op de vraag: welke softijsmachine past het beste bij mij? En dat is dan nog niet alles! Daarnaast hebben wij ook tientallen verschillende machines met elkaar vergeleken aan de hand van verschillende criteria. Die vergelijkingen hebben wij meegenomen in onze softijsmachine test. Die test kan je vinden onderaan dit artikel. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!


Top 5 Beste Softijsmachines

Beste Koop softijsmachine
1. PRIMO PR404IM IJsmachine

Beste budget softijsmachine
2. Princess 282605 - IJsmachine

Beste luxe softijsmachine
3. Domo DO9066I - Roomijsmachine

Beste prijs-kwaliteit verhouding softijsmachine
4. Domo DO2309I Roomijsmachine

Beste design softijsmachine
5. Perfect Mix 9000 GVS241


Top 10 beste softijsmachines

Heb je haast? Geen probleem! Door hieronder op de blauwe knop te klikken wordt je direct doorgeleid naar de top 10 beste softijsmachines. Hier zit ongetwijfeld eentje tussen die goed bij jouw wensen en voorkeuren past!


Waar moet je op letten bij het kopen van een softijsmachine?

Als je echt lekker softijs wil maken heb je een goede softijsmachine nodig. En daarbij zijn een aantal factoren erg belangrijk. Doordat het aanbod vrij groot is kunnen wij ons voorstellen dat je het misschien moeilijk vindt om de juiste softijsmachine te vinden. Want ja: welke softijsmachine past het beste bij mij?

Gelukkig zijn wij er om te helpen. Hieronder hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet die jou gaan helpen bij het scoren van de beste softijsmachine aanbieding. Een softijsmachine voor thuis kopen was nog nooit zo makkelijk! Let hierbij vooral niet op bijvoorbeeld de beste softijsmachine volgens de consumentenbond. Deze hoeft niet per se geschikt te zijn voor jou.

Inhoud van de machine 

Allereerst is het goed om te kijken naar de inhoud van de machine. Zeker wanneer je graag grote porties in één keer wil maken is het wel handig dat je redelijk wat softijs in één keer kan maken. Neem dus bij voorkeur een machine met een inhoud van minstens 1 Liter.

Daar kan je dan eerst weer een tijdje mee vooruit. En dat scheelt direct ook een hoop tijd én gedoe in de keuken!

Garantie

Ook garantie is natuurlijk belangrijk. Stel je voor: je begint met ijs maken en ineens stopt het apparaat er volledig mee. En dan zit jij met de gebakken peren. In zo'n situatie is het natuurlijk erg fijn als je kan terugvallen op de garantie. 

De verkoper van het product kijkt dan met jou naar een passende oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een vergoeding zijn van het aankoopbedrag of een vervangend product. Die zekerheid hebben zorgt voor een stukje rust. Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe softijsmachine ten minste één jaar is.

Gebruiksvriendelijkheid

Als laatste willen we nog even ingaan op de gebruiksvriendelijkheid. In principe is softijs maken geen hogere wiskunde. Mits je een apparaat hebt dat makkelijk werkt en niet zorgt voor teveel gedoe. 

Dat haalt de pret er ook direct uit. Zorg er daarom voor dat je een softijsmachine kiest die makkelijk is in gebruik en dus lekker gebruiksvriendelijk is. Ook dit scheelt je een hoop tijd en stress.


Wat is de beste softijsmachine van 2023?

We hebben het er eerder in dit artikel natuurlijk al even kort over gehad. Wij hebben een zeer uitgebreide softijsmachine test gedaan! In die test hebben wij heel erg veel verschillende machines met elkaar vergeleken en beoordeeld aan de hang van strenge criteria.

Op die manier kunnen wij jou verzekeren van de beste kwaliteit softijsmachines! De test was dan ook spannend en er gingen aardig wat machines gelijk aan elkaar op. Uiteindelijk hebben wij een selectie gemaakt van de best scorende softijsmachines. Die wisten een plekje te verdienen in onze top vijf.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke machines dit geworden zijn? Dan zullen we je niet langer in spanning laten en presenteren wij je bij deze de top vijf beste softijsmachines van 2023!

1. PRIMO PR404IM IJsmachine

Deze topper wist al gauw als beste te scoren en een eerste plek te bemachtigen. We hebben het hier natuurlijk over de PRIMO PR404IM ijsmachine! Deze softijsmachine doet alles wat je ervan mag verwachten. Zo hoef je alleen de ingrediënten er in te gooien en op de knop te drukken om softijs te maken.

Lekker makkelijk! En naast makkelijk is deze machine ook nog eens erg snel. In een uur heb je namelijk heerlijk softijs op tafel staan. De inhoud is dan ook 1,2 Liter, wat betekent dat je lekker grote porties in één keer kan maken. Dit alles komt dankzij de super krachtige compressor. En je hoeft niet zelf nog extra keukengerei te kopen. Je krijgt bij de ijsmachine namelijk een spatel én maatbeker. Wat wil je nog meer?

Voordelen PRIMO PR404IM IJsmachine

 • Dankzij de zeer krachtige compressor heb je binnen een uur softijs op tafel staan
 • De inhoud is 1,2 Liter waardoor je lekker grote porties in één keer kan maken
 • Wordt geleverd met een spatel en een maatbeker 

Nadelen PRIMO PR404IM IJsmachine

 • De softijsmachine kan aardig wat geluid maken

2. Princess 282605 - IJsmachine

Softijsmachines kunnen best wel prijzig zijn. Gelukkig kan je ook met een kleiner budget prima softijsmachines vinden. En dan al helemaal deze Princess 282605 ijsmachine! Deze is zeer budget-vriendelijk en werkt haast net zo goed als de duurdere varianten!

Zo is de inhoud ontzettend groot. Je kan maar liefst 1,5 Liter ijs per keer maken. Dat is toch wel aardig wat. Daarnaast zijn alle onderdelen van de ijsmachine volledig vaatwasser bestendig. Dat scheelt jou weer een hoop gedoe én ook moeite. Daarnaast is het softijs klaar in 20 minuten. Ja, je leest het goed: 20 minuten. Dat is echt supersnel! Wij zijn enorm fan van deze budget-vriendelijke softijsmachine.

Voordelen Princess 282605 - IJsmachine

 • In maar liefst 20 minuten is het softijs al klaar om op te eten
 • Heeft een inhoud van maar liefst 1,5 Liter
 • Te koop voor een zeer laag prijsje in verhouding met de andere softijsmachines

Nadelen Princess 282605 - IJsmachine

 • Beschikt niet over automatische uitschakeling 

3. Domo DO9066I - Roomijsmachine

Heb jij een eigen restaurant? Of een ijswinkel? Of houd je gewoon voor een stukje luxe? Dan is deze Domo DO9066I de perfecte softijsmachine voor jou. Deze ijsmachine heeft een aardig prijskaartje. Maar je investeert dan in échte kwaliteit waarmee je roomijs krijgt zoals je ook in de ijswinkel of cafetaria doet. 

Zo heb je al binnen een halfuur heerlijk, kwalitatief goed roomijs op tafel staan. En je hoeft hierbij dan ook niet zelf te voorvriezen in de diepvries. Dat scheelt je dus direct een hoop tijd! Overigens kan je er natuurlijk ook sorbetijs mee maken. Dat zorgt voor net dat beetje extra afwisseling. En de inhoud van de softijsmachine is 1,5 Liter. Daar kan je een prima bak ijs mee maken.

Voordelen Domo DO9066I - Roomijsmachine

 • De machine bevriest de ingrediënten zelf, hier hoef jij niks voor te doen
 • De softijsmachine heeft een inhoud van 1,5 Liter
 • De bereidingstijd is maximaal 30 minuten

Nadelen Domo DO9066I - Roomijsmachine

 • Aardig prijzig in verhouding met andere softijsmachines

4. Domo DO2309I Roomijsmachine

Op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding werd al gauw duidelijk dat de Domo DO23091 softijsmachine een absolute winnaar is. De machine is namelijk één van de goedkoopste op de markt. En dan nog maar te spreken over de kwaliteit die je ervoor terug krijgt!

Zo is deze softijsmachine voorzien van een doorzichtige deksel met speciale vulopening en een hele handige, uitneembare vrieskom. Met slechts één druk op de knop aan de bovenkant van de machine maak jij lekker softijs! Hoe makkelijk is dat?

Tevens kan je de machine super snel uit elkaar halen om de verschillende onderdelen schoon te maken. Dat scheelt je weer een hoop tijd en gedoe. Weet je niet waar je moet beginnen? Ook daar hoef je je niet druk om te maken, want je krijgt er zelfs gratis recepten bij!

Voordelen Domo DO2309I Roomijsmachine

 • De onderdelen zijn makkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken, dat bespaart je een hoop tijd
 • Voorzien van een uitneembare vrieskom
 • Bij de softijsmachine krijg je gratis recepten 

Nadelen Domo DO2309I Roomijsmachine

 • De inhoud van de machine is slechts 1 Liter

5. Perfect Mix 9000 GVS241

De laatste softijsmachine die nog een (zeer terecht) plekje wist te bemachtigen in onze top vijf is deze Krups perfect mix softijsmachine. Deze scoorde onder andere veel punten door het slimme design. Dit design zorgt er namelijk voor dat de machine ontzettend gebruiksvriendelijk is!

Zo kan je de machine niet alleen gebruiken voor softijs, maar ook voor yoghurtijs en sorbetijs! Hiermee vang je direct drie vliegen in één klap. En dat is niet alles. De machine heeft namelijk ook een denderende inhoud van 1,6 Liter. Je kan dus lekker veel ijs in één keer maken! Door het design is de machine dus makkelijk in gebruik én ook heel erg makkelijk schoon te maken. Zo houd jij meer tijd over voor andere dingen.

Voordelen Perfect Mix 9000 GVS241

 • Heeft een erg gebruiksvriendelijk design
 • Heel erg makkelijk en snel schoon te maken
 • Je kan naast softijs ook yoghurtijs en sorbetijs maken

Nadelen Perfect Mix 9000 GVS241

 • Is niet voorzien van automatische programma's

Welke softijsmachine is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke softijsmachine is het beste?" hebben we een uitgebreide softijsmachine test gedaan. Hierin hebben we verschillende softijsmachine producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke softijsmachine op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook softijsmachine aanbiedingen?

Wil jij een softijsmachine kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste softijsmachine kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende softijsmachine producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook