Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Smartwatch voor Dames [2023]

Beste Geteste Smartwatch voor dames

Apple Watch Series 6

De smartwatch test voor dames was super spannend, maar uiteindelijk is er toch een overduidelijke winnaar naar voren gekomen. En in dit geval is dat de Apple Watch Series 6! Deze is verkozen tot de beste smartwatch voor dames van 2023 en is daarmee ook de beste koop smartwatch voor dames.

En dat kwam totaal niet als een verrassing! Ten eerste is deze smartwatch verkrijgbaar in maar liefst 5 prachtige kleuren, variërend van rosé tot vuurrood. Ook kan je met dit speciale horloge zelfs een hartfilmpje maken (ja, echt)!

Ook heeft het horloge ene always-on Retina- display dat ervoor zorgt dat je altijd je scherm goed kan zien, zelfs in de felle zon! En nog een pluspuntje aan deze te gekke smartwatch: je kan er ook mee pinnen!

Hoe verder de mens zich ontwikkeld, hoe meer technologische snufjes er op de markt komen. Sommige hiervan zijn dan ook super handig, zoals bijvoorbeeld de smartwatch! Dit handige horloge vervangt haast je telefoon, zoveel functies!

Er worden dan ook ontzettend veel smartwatches verkocht de afgelopen jaren en het aanbod groeit met de maand. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste smartwatch voor dames?

Wij willen je graag helpen bij deze vraag. En daarom hebben wij speciaal voor jou alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste smartwatch voor dames.

Daarnaast hebben wij ook tientallen verschillende smartwatches met elkaar vergeleken om jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit én testresultaten. En als kers op de taart kan je aan het eind van dit artikel ook nog een ultieme review verwachten met daarin de beste smartwatches voor dames.

Top 5 Beste Smartwatches voor dames

Beste smartwatch voor dames
1. Apple series 6

Beste design smartwatch voor dames
2. Huawei Watch Gt 2

Beste budget smartwatch voor dames
3. SmartWatch-Trends S205L

Beste prijs- kwaliteitverhouding smartwatch voor dames
4. Garmin Lily

Beste luxe smartwatch voor dames
5. Garmin Vivoactive 4S


Top 10 beste smartwatches voor dames

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste smartwatches voor dames bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een smartwatch voor dames?

Een smartwatch is dus tegenwoordig ontzettend populair. Je kan er ontzettend veel mee: van berichtjes sturen tot betalen, alles is mogelijk! De smartwatch is dan ook erg populair en het aanbod logischerwijs erg groot.

Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is een goede smartwatch voor dames? Om je bij deze vraag te helpen hebben wij zoals beloofd alle puntjes op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden.

Houd hierbij natuurlijk ook rekening met je eigen mening. Wat een ander goed vindt, kan voor jou bijvoorbeeld totaal onbelangrijk zijn. Kijk dus bijvoorbeeld niet naar de beste smartwatch voor dames volgens de consumentenbond, maar naar wat jij belangrijk vindt!

Batterijduur

Een zeer belangrijk punt om rekening mee te houden is de batterijduur van de smartwatch. Door het rekenwerk en het oplichten van het scherm wordt de batterij van de smartwatch erg belast.

Dit betekent dat je het horloge met enige regelmaat op moet laden, net zoals je met je telefoon doet. Hierbij is het ook net zoals met telefoons zo dat de smartwatches van het ene merk langer meegaan dan van het andere merk voor ze uitvallen.

Vaak staat er in de productomschrijving van de smartwatch wel aangegeven hoe lang de batterijduur is. Werk je bijvoorbeeld lange dagen? Zorg er dan voor dat de batterijduur ten minste 8- 10 uur is. Zo kan je je horloge gedurende je hele werkdag gewoon gebruiken.

Het design

Een tweede punt om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste smartwatch voor dames is het design. Misschien ben jij op slag verliefd geworden op een felrode smartwatch. Die zijn natuurlijk mooi, maar hoe denk je daar over een jaar over?

Smartwatches zijn natuurlijk een lange termijn investering. Het is dan zonde wanneer je deze na een tijdje niet meer mooi vindt omdat je voor een excentrieke kleur of design hebt gekozen.

Bedenk je dus daarom van tevoren goed: 'Vind ik dit over een jaar nog mooi?'  Op deze manier behoed je jezelf voor miskopen. En dan heb je waarschijnlijk nog jarenlang plezier van je smartwatch!

Garantie

Het laatste punt dat we willen bespreken is de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit de fabrikant over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. Mocht er binnen de gestelde garantietermijn dan iets niet goed zijn met het product, is de fabrikant verplicht je hierbij verder te helpen.

Vaak wordt er dan samen met jou gekeken naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend artikel. Dat geeft jou een stukje rust en zekerheid over je aankoop!

Wanneer een aanbieder van een smartwatch (of een ander soort product) dan geen garantie biedt, moet je hier je vraagtekens bij zetten. Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen?

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw smartwatch ten minste twee jaar is. Zo kan jij met een gerust hart genieten van je aankoop!


Wat is de beste smartwatch van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande punten hebben wij een uitgebreide smartwatch voor dames test gedaan. De smartwatch test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende soorten smartwatches.

Zo kunnen wij jou voorzien van de beste en meest betrouwbare resultaten! De smartwatch voor dames test was dan ook erg spannend. Veel van de klokjes gingen gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden in categorieën zoals beste budget en beste prijs- kwaliteitverhouding. Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf beste smartwatches voor dames.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste smartwatches voor dames van 2023!

1. Apple Watch Series 6

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Na uitgebreid testen kon natuurlijk maar één de beste smartwatch voor dames zijn. En dat is overduidelijk de Apple Watch Series 6 van het mega bekende merk Apple!

Deze smartwatch ziet er niet alleen prachtig uit, maar werkt ook ongelooglijk goed. Zo heeft de digitale klok een always-on Retina-display dat buiten minstens 2,5 keer helderder is dan oude modellen.

Ook kan je met deze handige smartwatch je zuurstofsaturatie meten met een compleet nieuwe sensor én app. Je kan zelfs een hartfilmpje maken met dit horloge!

Voordelen Apple Watch Series 6

 • Erg mooi, strak design
 • Speciaal always-on display
 • Je kan met het horloge een hartfilmpje maken

Nadelen Apple Watch Series 6

 • Zeer prijzig in verhouding tot andere smartwatches

2. Huawei Watch GT 2

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je het hebt over een goed design, dan heb je het zonder enige twijfel over deze smartwatch van het merk Huawei. Deze smartwatch ziet er namelijk net zo uit als het klassieke horloge, maar dan met alle functies van een digitale!

Ook is de smartwatch verkrijgbaar in maar liefst 4 prachtige kleuren, waaronder rosé goud! En daarnaast is de smartwatch ook gewoon hartstikke makkelijk in gebruik en spreekt alles aardig voor zichzelf.

En ook mooi: deze smartwatch heeft een verbeterde en daardoor ook langere batterijduur!

Voordelen Huawei Watch GT 2

 • Zeer mooi design
 • Langere batterijduur
 • Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren

Nadelen Huawei Watch GT 2

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere smartwatches

3. SmartWatch-Trends S205L

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook met een minder budget zijn er zeer goede smartwatches verkrijgbaar, waaronder deze smartwatch van het toepasselijke merk SmartWatch- Trends. Dit horloge is te koop voor een prikkie en verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren!

En de kwaliteit zit natuurlijk ook goed. Zo heeft dit horloge een mega lange batterijduur van maar liefst 10 dagen! Daarnaast is het horloge expres zeer licht gemaakt waardoor deze lekker comfortabel op de pols ligt en je hier geen last van krijgt gedurende de dag.

Voordelen SmartWatch-Trends S205L

 • Erg licht
 • Batterijduur van maar liefst 10 dagen
 • Erg goedkoop in verhouding tot andere smartwatches 

Nadelen SmartWatch-Trends S205L

 • Geen ingebouwde GPS aanwezig

4. Garmin Lily

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je zonder twijfel over dit horloge van Garmin.

Dit Garmin Lily model doet alles wat je ervan verwacht en meer. En dat dan ook nog voor een zeer laag prijsje. Ten eerste heeft dit horloge een super strak maar mooi design waar je zeker mee opvalt.

Daarnaast kan je met de speciale assistentie functie een live locatie zenden naar noodcontacten in geval van een bedreigende situatie. Daardoor kan je dus veel veiliger over straat! 

Voordelen Garmin Lily

 • Speciale assistentie functie voor noodgevallen
 • Ingebouwde apps voor het sporten
 • Je kunt je activiteiten laten volgen door vrienden en familie

Nadelen Garmin Lily

 • Batterijduur van maximaal 5 dagen

5. Garmin Vivoactive 4S

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je iets meer budget hebt om te besteden wil je dit natuurlijk uitgeven aan de allerbeste kwaliteit smartwatch die er is. En dan zit je absoluut goed met dit model van Garmin!

De Vivoactive S4 kost misschien wat meer, maar je krijgt er dan ook een geweldig goede kwaliteit voor terug. Zo is er een ingebouwde muziekspeaker waarmee je onderweg ook de fijnste muziek kan luisteren zonder vervelende koptelefoon!

Daarnaast kan je dankzij Garmin Pay met je smartwatch contactloos betalen. handig, heb je geen bankpas meer nodig!

Voordelen Garmin Vivoactive 4S

 • Heeft een ingebouwde muziekspeler
 • Contactloos betalen dankzij Garmin Pay
 • Batterijduur van minstens 7 dagen

Nadelen Garmin Vivoactive 4S

 • Scherm kan minder helder uitvallen

Welke smartwatch voor dames is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke smartwatch voor dames is het beste?" hebben we een uitgebreide smartwatch voor dames test gedaan. Hierin hebben we verschillende smartwatch voor dames producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke smartwatch voor dames op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook smartwatch voor dames aanbiedingen?

Wil jij smartwatch voor dames kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste smartwatch voor dames kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende smartwatch voor dames producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook