Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste slimme deurbel [2023]

Best Geteste Slimme Deurbel

Deurbelset - Eufy Video Deurbel

Denk jij aan een slimme deurbel kopen? Dan hebben wij goed nieuws. Je bent hier namelijk op de juiste plek! Deze Eufy video deurbel is verkozen tot de beste slimme deurbel van 2023!

Wanneer jij dus op zoek bent naar een goede slimme deurbel kan deze wel eens wat voor jou zijn. Zo werkt de bel op batterijen waardoor je deze super makkelijk kan installeren zonder ingewikkelde bedrading. 

Daarnaast worden al je gegevens lokaal opgeslagen zodat je niet hoeft te betalen voor cloudopslag, zoals bij sommige andere slimme deurbellen wel het geval is. Dat bespaart toch weer wat geld!

En wist je dat deze bel beschikt over 2-weg audio? Dat betekent dat jij met mensen kan praten die voor de deur staan, en zij ook met jou. Hoe handig is dat?

Als je een pakketjesliefhebber bent en regelmatig wat thuis laat bezorgen weet je hoe vervelend het is als je pakket naar een servicepunt moet. Of als iemand anders aanbelt en je bent niet thuis.

Allemaal erg vervelende scenario's. Gelukkig is hier een goede oplossing voor: de slimme deurbel. Zo'n bel zorgt ervoor dat jij ten alle tijde kan zien wie ervoor de deur staat én dat je met ze kan praten.

Zo kan je de bezorger instructies geven over waar deze het pakket achter kan laten bijvoorbeeld. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn voor inbrekers met zo'n bel.

Wij gaan je in dit artikel extra informatie geven over de slimme deurbel. Zo hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij het vinden van de beste slimme deurbel.

Daarnaast hebben wij ook een slimme deurbel test gedaan. In die test hebben wij veel verschillende bellen uitgebreid getest en met elkaar vergeleken. Je vindt de test aan het eind van dit artikel!


Top 5 Beste Slimme Deurbellen

Beste Koop slimme deurbel
1. Deurbelset - Eufy Video Deurbel

Beste prijs-kwaliteit verhouding slimme deurbel
2. SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel

Beste luxe slimme deurbel
3. Ring Video Deurbel 2

Beste design slimme deurbel
4. Gigaset Smart Doorbell

Beste budget slimme deurbel
5. Xecurity X-One Deurbelset


Top 10 beste Slimme Deurbellen

Geen tijd om dit hele artikel te lezen? Dat kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig kan je heel simpel én snel de top 10 beste slimme deurbellen hieronder bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop klikken!


Waar moet je op letten bij het kopen van slimme deurbel?

Een slimme deurbel is eigenlijk een soort investering. Je betaalt er namelijk (meestal) redelijk wat geld voor. Dan wil je wel blij zijn met je aankoop!

En om jou te helpen bij een succesvolle aankoop hebben wij hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Met deze tips koop jij ongetwijfeld een goede slimme deurbel.

Oh, en let ook op wat je zelf belangrijk vindt aan zo'n deurbel. De beste slimme deurbel volgens de consumentenbond hoeft bijvoorbeeld niet te voldoen aan jouw eisen.

Batterijen of bedrading?

Ten eerste is het goed om je af te vragen: wil ik een slimme deurbel op batterijen of met bedrading? Bedrading kan zorgen voor een hoop gedoe bij installatie, maar daarna hoef je er niet meer naar om te kijken.

Een deurbel op batterijen kost geen werk, maar je moet er dan wel aan denken de batterijen te vervangen. Met risico dat de deurbel uitvalt nét als je op vakantie bent.

Stel jezelf dus de vraag: welke slimme deurbel past het beste bij mij?

2-weg audio

Wij zijn zelf erg te spreken over deze functie: 2-weg audio. Dat betekent dat de persoon bij de deurbel met jou kan praten, en jij ook terug kan praten.

Dat is natuurlijk super handig wanneer je niet thuis bent en de pakketbezorger bijvoorbeeld net voor de deur staat. Zo kan je nog instructies doorgeven!

Vaak zijn slimme deurbellen met 2-weg audio wel iets duurder. Ga dus bij jezelf na of je hier extra voor wil betalen.

Scherpte van het beeld

Tot slot willen we ook nog even ingaan op de scherpte van het beeld. Het is wel belangrijk dat je ook daadwerkelijk kan zien wie er voor de deur staat.

Zeker wanneer dit een mogelijke dief blijkt te zijn. Het is dan fijn dat je een beeld hebt bij de dader, toch? Bekijk dus goed de beeldkwaliteit van tevoren en zorg dat dit een beetje goed is!


Wat is de beste slimme deurbel van 2023?

Een slimme deurbel is dus een goede investering. Maar het aanbod is reuze! Om jou te helpen bij het kiezen van de beste slimme deurbel hebben wij een test gedaan.

In die test hebben wij dus veel verschillende deurbellen getest en met elkaar vergeleken. Uiteindelijk wisten een paar van deze slimme bellen een plekje te bemachtigen in onze top vijf!

Ben jij ook nieuwsgierig naar welke dit precies geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste slimme deurbellen van 2023!

1. Deurbelset - Eufy Video Deurbel

De winnaar in onze test is uiteindelijk deze Eufy deurbel geworden. De deurbel is volledig draadloos te gebruiken en werkt heel simpel op batterijen.

Zo heb jij ook geen gedoe met bedrading tijdens het installeren. Dat scheelt toch weer een hoop moeite. Daarnaast is het beeld van de deurbel ook super scherp.

Dit is namelijk een ingebouwde Sony 2K-sensor. Tevens kan je genieten van een erg uitgebreid gezichtsveld waarbij de verhouding 4: 3 is.

En wist je dat deze deurbel is uitgerust met speciale AI technologie? Hierdoor kan de bel de mensen die voor de deur staan herkennen! Terug praten kan overigens ook dankzij de 2-weg audio.

Voordelen Deurbelset - Eufy Video Deurbel

 • Goede beeldkwaliteit dankzij de ingebouwde Sony 2K-sensor
 • Deze slimme deurbel beschikt over AI technologie waardoor mensen voor de deur herkend kunnen worden
 • Praat terug tegen de persoon voor de deur dankzij 2-weg audio

Nadelen Deurbelset - Eufy Video Deurbel

 • De batterijen moeten wel eens in de zoveel tijd vervangen worden

2. SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel

Kijkend naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit wist deze Secufirst slimme deurbel als beste uit de test te komen. Voor de relatief lage prijs (zeker in verhouding met sommige andere deurbellen) krijg je een goede kwaliteit slimme deurbel in huis. 

Zo is deze deurbel te koppelen aan een speciale app. In die app kan jij precies zien wie er voor de deur staat. En dat dan in een kwaliteit van 1080P!

Daarnaast kan je ook met de persoon voor de deur praten. Handig wanneer je bijvoorbeeld instructies wil doorgeven aan de postbezorger. 

Ook worden alle beelden van de bezoekers automatisch opgenomen op een meegeleverde micro SD kaart met een geheugen van 16GB. Dit is genoeg voor maar liefst 1300 bewegingen! Als de kaart vol is, schrijf je 'm simpel over om weer ruimte vrij te maken.

Voordelen SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel

 • In de bijbehorende app kan jij zien wie ervoor de deur staat en met ze praten
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Je kan een elektrisch slot aan de deurbel toevoegen waarmee je de deur open kan doen voor bezoekers

Nadelen SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel

 • Je kan de beelden niet opslaan op je telefoon

3. Ring Video Deurbel 2

De Ring video deurbel: wie kent deze slimme deurbel eigenlijk niet? De bel maakte zijn debut in Sharktank en is nu wereldwijd te koop.

En dit is dan ook een zeer goede kwaliteit slimme deurbel. En ja: de bel is iets aan de prijzige kant. Maar daar krijg je dus een goede deurbel voor terug!

Met deze deurbel kan jij met de persoon voor de deur praten en zie je in goede kwaliteit met wie je te maken hebt. Tevens heb je de keuze uit maar liefst 15 verschillende melodieën!

Via de app ontvang je een melding wanneer er beweging gedetecteerd wordt voor de deur. Je kan de bewegingssensor zelf instellen naar je persoonlijke situatie.

Er is zelfs een speciale infrarood functie aanwezig voor wanneer het donker is! En dan is de deurbel ook nog eens super makkelijk te installeren.

Voordelen Ring Video Deurbel 2

 • Wanneer er beweging wordt gedetecteerd krijg je daar een melding van in de bijbehorende app
 • Heeft een speciale infrarood functie waarmee jij ook in het donker kan zien of er iemand voor de deur staat
 • Keuze uit maar liefst 15 verschillende melodieën

Nadelen Ring Video Deurbel 2

 • Voor het opslaan van de beelden in de Ring Cloud moet je maandelijks een klein bedrag betalen 

4. Gigaset Smart Doorbell

Een goede design slimme deurbel is deze Gigaset smart doorbell. Je merkt dat over ieder aspect goed is nagedacht en de bel is zo functioneel en praktisch mogelijk ontworpen.

Zo kan je genieten van Full HD 1920 x 1080 beeldkwaliteit. Zelfs in het donker zie jij dus wie er voor de deur staan.

Ook deze deurbel heeft daarnaast twee-weg audio. Jij kan dus gewoon praten met de persoon aan de deur. Er is zelfs een optie om een gratis screenshot naar je telefoon of smartwatch te sturen wanneer je iets verdachts ziet. 

En maak je geen zorgen over een abonnement: deze is niet verplicht. Overigens heb je in het donker nog extra goed zicht met behulp van de infrarood functie.

Voordelen Gigaset Smart Doorbell

 • Goede Full HD beeldkwaliteit van 1920 x 1080
 • Speciale infrarood camera tot drie meter voor wanneer het donker is
 • Gratis screenshot sturen naar je telefoon of smartwatch 

Nadelen Gigaset Smart Doorbell

 • Enigszins prijzig in verhouding met soortgelijke slimme deurbellen

5. Xecurity X-One Deurbelset

Tot slot wist de Xecurity X-one deurbelset nog een plekje te verdienen in onze top vijf. Dit is namelijk een zeer budget-vriendelijke slimme deurbel.

Want een deurbel hoeft écht niet duur te zijn, en wij wilden een bel voor ieder budget meenemen in dit artikel. De bel werkt heel simpel op batterijen waardoor je geen gedoe hebt bij de installatie.

En de installatie is natuurlijk het halve werk. Ook deze bel maakt gebruik van twee-wegs audio waardoor jij met de persoon aan de deur kan communiceren. 

De bel is uitgerust met een groothoeklens waardoor jij extra veel kan zien vanaf de deurbel. En de beelden kan je heel erg eenvoudig bekijken in de bijbehorende app.

Voordelen Xecurity X-One Deurbelset

 • Makkelijk communiceren dankzij de twee-wegs audio
 • Te koop voor een vrij lage prijs in verhouding met andere slimme deurbellen
 • Heeft een groothoeklens waardoor jij extra veel kan zien

Nadelen Xecurity X-One Deurbelset

 • De deurbel is aan de grote kant

Welke slimme deurbel is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke slimme deurbel is het beste?" hebben we een uitgebreide slimme deurbel test gedaan. Hierin hebben we verschillende slimme deurbel producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke slimme deurbel op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook slimme deurbel aanbiedingen?

Wil jij een slimme deurbel kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste slimme deurbel kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende slimme deurbel producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook