Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Seksspeeltjes voor Vrouwen [2023]

Onze favoriet

Satisfyer Pro 2 Generation 2

Misschien zal het je verbazen of misschien ben je wel net zo'n grote fan van dit product als wij. Wij hebben een test uitgevoerd en de Satisfyer Pro 2 Generation 2 is uit onze test gekomen als beste seksspeeltje voor vrouwen 2023! Deze vibrator werkt op basis van luchtdruk en heeft maar liefst 11 verschillende standen. De clitoris wordt door de luchtdruk intens gestimuleerd en maakt een soort zuigende beweging. Ook krijg je bij deze vibrator een oplader meegeleverd. Zo kan je het product opladen wanneer dat nodig is. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor dit beste seksspeeltje voor vrouwen? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

Voor veel vrouwen is het niet vanzelfsprekend dat ze klaarkomen tijdens de seks. Dat is helemaal niet erg, want bij ons vrouwen werkt het nou eenmaal anders dan bij mannen. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg seksspeeltjes waarbij het wel lukt om klaar te komen. Maar omdat er zoveel verschillende opties zijn kan het lastig zijn om een goed seksspeeltje te vinden. 

Geen zorgen wij gaan jullie helpen! Wij hebben namelijk een seksspeeltjes voor vrouwen test uitgevoerd om er achter te komen wat de best geteste opties zijn. 

Onze test resultaten hebben wij samengevoegd in een handige top 5 zodat je alle opties in een oogopslag kunt zien. Ben jij benieuwd naar de seksspeeltjes uit onze top 5? Lees dan snel verder! 


Top 5 Beste Seksspeeltjes voor Vrouwen

Beste Koop Seksspeeltje voor Vrouwen
1. Satisfyer Pro 2 Generation 2

Beste Seksspeeltje voor Vrouwen voor dubbele stimulatie
2. Paarse stotende rabbit vibrator

Beste Seksspeeltje voor Vrouwen met App
3. Lovense - Lush 2 Vibratie Eitje

 Beste Seksspeeltje voor Vrouwen voor anale stimulatie
4. Siliconen buttplugsetje

Beste Eerste Seksspeeltje voor Vrouwen 
5. FemmeGasm Tapp 2


Top 10 beste Seksspeeltjes voor vrouwen

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillend seksspeeltjes. Heb jij geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Hieronder hebben we een aantal populaire winkels op een rijtje gezet. Door op de knop te klikken word je direct doorgestuurd naar de top 10 seksspeeltjes voor vrouwen bij de betreffende webshop. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een seksspeeltje voor vrouwen?

Na het zien van onze top 5 ben je misschien wel geïnteresseerd is een of meerdere seksspeeltjes uit onze top 5. Toch is raden wij aan om nog even verder te lezen, wij gaan je vertellen waar je op moet letten bij de aanschaf. 

Een seksspeeltje voor vrouwen kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Tenminste als je de onderstaande punten niet hebt doorgelezen. Deze punten kunnen jou namelijk helpen met het vinden van het beste seksspeeltje. 

Wij raden je dan ook aan om de onderstaande punten goed door te lezen, want deze lijken sterk op die van het beste seksspeeltje voor vrouwen volgens de consumentenbond. 

Soort seksspeeltje 

Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat je goed na denk over het soort seksspeeltje dat je wil kopen. Er zijn op dit moment heel veel verschillende soorten seksspeeltjes te koop. Zo zijn er vibrators, vibratie eitjes, buttplugs en dildo's. Het is daarom handig dat je eerst goed bedenkt wat voor seksspeeltje je wil aanschaffen. Zo weet je zeker dat je iets koop dat goed past bij je seksuele voorkeuren. 

Soort stimulatie 

Als tweede is het handig om te bedenken naar welke soort stimulatie je op zoek bent. Als het gaat om vrouwen seksspeeltjes zijn er drie verschillende soorten stimulatie: G-spot stimulatie, clitoris stimulatie en anus stimulatie. Niet ieder seksspeeltje stimuleert alle erogene zones van de vrouw. Wel zijn er seksspeeltjes die zowel de G-spot als de clitoris stimuleren. 

Voedingstype 

Als derde is het belangrijk om het voedingstype van het seksspeeltje te controleren. De meeste seksspeeltjes werken op basis van een batterij of op basis van een oplaadbare batterij. Als het seksspeeltje beschikt over een oplaadbare batterij wordt er altijd een oplader meegeleverd. Als het seksspeeltje werkt op basis van gewone batterijen zul je deze los moeten bestellen. Ze worden niet bij ieder seksspeeltje meegeleverd. 

Waterproof

Als laatste is het handig om te controleren of het seksspeeltje waterproof is of niet. Niet alle seksspeeltjes zijn waterproof. Als je het speeltje graag in bad of onder de douche wil gebruiken raden wij je aan om te controleren of het seksspeeltje waterproof is. Dit staat altijd beschreven in de productomschrijving. 


Wat is het beste seksspeeltje voor vrouwen van 2023?

Welk seksspeeltje voor vrouwen is het beste? Deze vraag zal ik dit gedeelte van het artikel worden beantwoord. Aan de hand van onze seksspeeltjes voor vrouwen test wisten wij de 5 beste opties te selecteren. 

Voor iedere vrouw kan het beste seksspeeltje verschillen. Om die reden hebben wij verschillende speeltjes geselecteerd voor onze top 5. Onze nummer 3 kan bijvoorbeeld het beste speeltje zijn voor jou!

Wij raden je dan ook aan om goed de productomschrijving van de onderstaande uitgebreide top 5 goed door te lezen. Zo kan je een miskoop voorkomen en wie weet ontdek je nog een seksspeeltje voor vrouwen aanbieding!

1. Satisfyer Pro 2 Generation 2

Eindcijfer: 9.2

FUNCTIONALITEITEN

Prijs

Ervaringen

Veel vrouwen zal het waarschijnlijk niet verbazen dat de Satisfyer Pro 2 Generation 2 ook uit onze test is gekomen als beste seksspeeltje voor vrouwen 2023! Wij zullen je uitleggen wat dit speeltje zo bijzonder maakt. 

Met de Satisfyer Pro bereik je gegarandeerd een hoogtepunt in de slaapkamer. Deze vibrator stimuleert de clitoris namelijk door middel van luchtdruk, dit geeft een soort zuigend effect. 

Het speeltje beschikt over 11 verschillende luchtdruk standen. Ook kun je gemakkelijk van stand verwisselen door middel van de plus en min knop op de achterkant van de satisfyer. 

Verder is dit speeltje 100% waterproof dus je kan het gerust een keer meenemen onder de douche. Ook is de satisfyer gemakkelijk op te laden door middel van de magnetische USB-kabel. 

Voordelen Satisfyer Pro 2 Generation 2

 • Oplader wordt meegeleverd
 • Beschikt over 11 luchtdruk standen
 • 100% waterproof
 • Gemakkelijk te bedienen door de plus en min knop

Nadelen Satisfyer Pro 2 Generation 2

 • Maakt redelijk wat lawaai

2. Paarse Stotende Rabbit Vibrator

Ben jij op zoek naar een seksspeeltje dat zowel de clitoris als de g-spot stimuleert? Dan kunnen wij je de Paarse Stotende Rabbit Vibrator zeker aanbevelen! 

Wij hebben deze rabbit vibrator namelijk geselecteerd als beste seksspeeltje voor vrouwen voor dubbele stimulatie. De rabbit vibrator stimuleert namelijk je clitoris en de g-spot. 

Dit speeltje beschikt over een stotende kop om zo penetratie na te bootsen. Ook heeft de schacht van dit speeltje roterende kralen die ervoor zorgen dat de vagina en g-spot goed worden gestimuleerd. 

Dit gebeurt allemaal terwijl de rabbit aan de bovenkant van de vibrator de clitoris stimuleert. Deze combinatie van vibraties en stotend zorgt voor een heerlijk en intens orgasme. 

Voordelen Paarse Stotende Rabbit Vibrator

 • De vibrator is spatwater dicht
 • Stimuleert de clitoris en g-spot 
 • Heeft 6 vibratie en rotatie standen 
 • Verkrijgbaar in twee verschillende modellen en kleuren

Nadelen Paarse Stotende Rabbit Vibrator

 • Batterijen worden niet meegeleverd

3. Lovense - Lush 2 Vibratie Eitje

Eindcijfer: 8.4

Functionaliteiten

Prijs

ervaringen

Zijn jij en je partner op zoek naar wat meer spanning in de slaapkamer? Dan kunnen jullie samen misschien een keer een seksspeeltje gebruiken! En niet zomaar een speeltje eentje met een app! 

Welk seksspeeltje kun je dan gebruiken? Het Lovense - Lush 2 Vibratie Eitje natuurlijk! Wij hebben dit vibratie eitje namelijk geselecteerd als beste seksspeeltje voor vrouwen met app! 

Door de afstandsbediening kunnen jij en je partner dit speeltje samen gebruiken. Doe je ei bijvoorbeeld in als jullie uiteten gaan en je partner kan dan de vibraties bepalen die jij voelt. 

Ook als jullie niet bij elkaar zijn kun je het speeltje gebruiken zo kan je het ei zelf besturen. Ook kan jij je partner het ei laten besturen want de door de app heb je een wereldwijd bereik. 

Voordelen Lovense - Lush 2 Vibratie Eitje

 • Gemaakt van lichaamsveilig siliconen
 • Te bedienen door middel van een app
 • Door te verbinden met spotify kan het ei reageren op muziek
 • Er wordt een oplader meegeleverd 

Nadelen Lovense - Lush 2 Vibratie Eitje

 • De instructies zijn wat onduidelijk 

4. Siliconen buttplugsetje

Eindcijfer: 8.2

FUNCTIONALITEITEN

Prijs

Ervaringen

Wil je een keer iets nieuws proberen in plaatst van elke keer vagina en clitoris stimulatie? Dat kunnen we heel goed begrijpen, daarom zijn wij ook op zoek gegaan naar speeltjes voor anale stimulatie. 

Wij hebben dan ook dit Siliconen buttplugsetje geselecteerd als beste seksspeeltje voor vrouwen voor anale stimulatie. Dit setje is zeer geschikt voor vrouwen die willen experimenteren met anale stimulatie. 

Deze set bestaat uit drie verschillende buttplugs met ieder zijn eigen dikte en invoerdiepte. De diameters van de verschillende buttplugs zullen naar mate de maat groter wordt ook iets breder worden. 

Wij raden je aan om eerst te beginnen met de kleine buttplug, daarna kan je de grotere maten gebruiken. De speeltjes zijn gemaakt van een comfortabel en licht flexibel siliconen. 

Voordelen Siliconen buttplugsetje

 • Zeer geschikt voor beginners 
 • Gemaakt van een comfortabel en licht flexibel siliconen
 • De set bestaat uit drie verschillende formaten buttplugs
 • Heeft een platte onderkant 

Nadelen Siliconen buttplugsetje

 • Minder geschikt voor gevorderden

5. FemmeGasm Tapp 2

Eindcijfer: 8.0

Functionaliteiten

Prijs

Ervaringen 

We zijn al weer aangekomen bij het laatste seksspeeltje uit onze top 5, maar dit is zeker niet de minste optie. Misschien is dit wel het seksspeeltje dat je seksleven naar een hoger niveau zal tillen. 

Wij hebben de FemmeGasm Tapp 2 geselecteerd als beste eerste seksspeeltje voor vrouwen. Dit speeltje is namelijk zeer geschikt voor vrouwen die nog nooit eerder gebruik hebben gemaakt van een speeltje. 

Deze vibrator zal je clitoris optimaal stimuleren. Het product werkt namelijk op basis van luchtdruk en beschikt over maar liefst twaalf verschillende vibratie standen. 

Ook is dit speeltje gemakkelijk te bedienen door middel van knoppen aan de bovenkant van de vibrator. Verder gaat de accu van de vibrator een uur lang mee en is deze gemakkelijk weer op te laden. 

Voordelen FemmeGasm Tapp 2

 • Zeer geschikt als eerste seksspeeltje 
 • Aangeraden door onze specialisten
 • Heeft 12 verschillende standen
 • Gerichte clitoris stimulatie

Nadelen FemmeGasm Tapp 2

 • De luchtdruk voelt voor sommige vrouwen onprettig aan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken