Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste reiswaterkoker [2023]

Best Geteste Reiswaterkoker

Aigostar Walking Drip 30JQK

Wil je een goede reiswaterkoker scoren? Dan heb je gelukg. Deze Aigostar Walking Drip waterkoker is verkozen tot de beste reiswaterkoker van 2023! Als je dus op zoek bent naar een goede kwaliteit waterkoker is deze meer dan geschikt.

En waarom? Nou, allereerst is de waterkoker volledig BPA vrij. Daarnaast beschikt het apparaat ook over automatische uitschakeling. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de waterkoker vergeten bent!

En ook voor oververhitting hoef je niet bang te zijn dankzij de speciale oververhittingsbeveiliging. Dat maakt het een super veilige waterkoker. Tevens krijg je als kers op de taart ook nog twee bekers en lepels geleverd zodat je direct alles in huis hebt om een lekker warm drankje te maken.

Wanneer je op vakantie gaat moet je een hoop spullen mee nemen. En zeker wanneer je gaat kamperen ben je erg aangewezen op je eigen hebben en houwen. Iets wat eigenlijk niet te missen is tijdens zo'n vakantie is een reiswaterkoker. 

Deze waterkoker zorgt ervoor dat jij kan genieten van een heerlijk kopje thee of oploskoffie. Wij gaan je in dit artikel een paar tips geven hoe jij de beste reiswaterkoker aanbieding kan scoren.

En om het af te toppen hebben wij ook een reiswaterkoker test gedaan. In die test hebben wij heel erg veel verschillende waterkokers met elkaar vergeleken aan de hand van verschillende criteria. Uiteindelijk hebben wij hierin een selectie gemaakt van de best scorende waterkokers. Ook benieuwd? Wij adviseren je dan snel verder te lezen.


Top 5 Beste Reiswaterkokers

Beste Koop soepmaker
1. Aigostar Walking Drip 30JQK

Beste design reiswaterkoker
2. Aigostar Sapphire 30LDC

Beste prijs-kwaliteit verhouding reiswaterkoker
3. Clatronic WKR 3624

Beste luxe reiswaterkoker
4. Miui waterkoker | 3-in-1 | 400ml

Beste budget reiswaterkoker
5. All Ride Truck Waterkoker


Top 10 beste reiswaterkokers

Niet de tijd om dit hele artikel te lezen? Dat kan gebeuren. Gelukkig hebben wij hier een goede oplossing voor! Door op de knop hieronder te klikken word jij direct doorgeleid naar de top 10 beste reiswaterkokers van Bol.com.


Waar moet je op letten bij het kopen van een reiswaterkoker?

Het aanbod in reiswaterkokers is ontzettend groot. Ook niet gek, want deze apparaten zijn razend populair! Echter is dit voor jou wel nadelig. Want ja: ''Welke reiswaterkoker past het beste bij mij?'' vraag je je dan misschien af.

Om jou te helpen bij een reiswaterkoker kopen hebben wij daarom hieronder een paar tips voor je uitgestald. Met die tips wordt het vinden van de beste reiswaterkoker een makkie!

Hierbij willen wij je ook nog als tip meegeven vooral te kijken naar wat jij belangrijk vindt (formaat, compactheid etc.) voor je overgaat op aankoop. Zo hoeft de beste reiswaterkoker volgens de consumentenbond niet aan te sluiten op jouw wensen. 

Automatische uitschakeling

Ten eerste is het zeer belangrijk dat een reiswaterkoker beschikt over automatische uitschakeling. Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn als de waterkoker aan blijft staan.

Er is dan zelfs kans op brand. En zeker bij een tent is dit absoluut niet verstandig. Zorg er daarom voor dat de reiswaterkoker zichzelf sowieso automatisch uitschakelt na gebruik, mocht je dit een keer vergeten.

Inhoud

De inhoud is natuurlijk ook belangrijk. Vaak zijn reiswaterkokers van een compact formaat. Daar gaan we bij de volgende tip nog verder op in.

Maar het liefst zet je toch minstens twee kopjes thee tegelijk. Of zelfs drie. Wanneer je een groot gezin hebt kan je daarom het beste kijken naar een grote reiswaterkoker. Als je alleen bent of met je partner is dit natuurlijk minder belangrijk.

Compactheid

En als laatste dan de compactheid van de waterkoker. Sommige reiswaterkokers kan je, geloof het of niet, gedeeltelijk opvouwen. Dat bespaart direct een hoop ruimte in bijvoorbeeld de tas!

Kies dus bij voorkeur zo'n reiswaterkoker als je echt ruimte wil besparen. Deze zijn vaak wel wat duurder. Maak dus bij jezelf de afweging of je hier extra geld voor over hebt.


Wat is de beste reiswaterkoker van 2023?

Nu ben je aangekomen bij misschien wel het spannendste deel van dit artikel. En dan hebben we het uiteraard over de reiswaterkoker test! In deze test zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste reiswaterkokers.

De test was erg spannend, en uiteindelijk hebben wij een selectie gemaakt van de best scorende waterkokers. Die wisten zo een plekje te verdienen in onze top vijf. Wij gaan je niet langer in spanning laten. Bij deze presenteren wij je de top vijf beste reiswaterkokers van 2023!

1. Aigostar Walking Drip 30JQK

De waterkoker die als beste wist te scoren in onze test is deze Aigostar walking drip 30JQK reiswaterkoker. Deze scoorde op alle geteste gebieden als de beste, en verdiende zo een terechte eerste plek.

Maar wat maakt dit een goede reiswaterkoker? Nou, allereerst krijg je bij je bestelling twee bekers en twee lepels. Zo hoef je hier zelf niet meer aan te denken. Dat is pas handig. Daarnaast is de reiswaterkokers ook nog eens BPA vrij. En ja: ook deze waterkoker beschikt over automatische uitschakeling en zelfs oververhittingsbeveiliging. Zo hoef jij je absoluut nergens zorgen over te maken. Een echte topper is het!

Voordelen Aigostar Walking Drip 30JQK

 • Deze reiswaterkoker is 100% BPA vrij
 • Je krijgt bij je bestelling GRATIS twee bekers en twee lepels 
 • Heeft oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling

Nadelen Aigostar Walking Drip 30JQK

 • Door de lengte van 0,75 meter is het snoer vrij kort

2. Aigostar Sapphire 30LDC

Op het gebied van design werd al gauw duidelijk dat deze Aigostar Sapphire 30LDC een absolute parel is. Deze waterkoker kan je namelijk opvouwen! Hierdoor is 'ie echt super compact en makkelijk vervoerbaar.

Ook ideaal wanneer je de waterkoker kwijt wil in je tas! Het vermogen is 750 Watt, wat vrij krachtig is voor een reiswaterkoker. Hierdoor is jouw water binnen een handomdraai al op de juiste temperatuur. Daarnaast wordt het water automatisch opgewarmd wanneer het afkoelt. Ideaal als je de thee alweer bent vergeten te zetten en je je dit na een paar minuten pas realiseert.

Voordelen Aigostar Sapphire 30LDC

 • Heeft een vermogen van 750 Watt en is daardoor snel op de goede temperatuur
 • Het water wordt automatisch opgewarmd als dit is afgekoeld
 • Je kan deze reiswaterkoker opvouwen en daardoor super compact meenemen

Nadelen Aigostar Sapphire 30LDC

 • De inhoud van de waterkoker is slechts 0,6 liter

3. Clatronic WKR 3624

Kijkend naar prijs-kwaliteit verhouding is de Clatronic WKR 3624 de best scorende waterkoker. Dit apparaat is te koop voor een zacht prijsje en levert daar tegenover een goede kwaliteit.

Zo is het vermogen maar liefst 1000 Watt! Dat is echt aan de hoge kant voor een reiswaterkoker. Hierdoor is je water super snel op temperatuur. En doordat de waterkoker is gemaakt van RVS blijft het water ook langer warm. Ideaal wanneer je nog een tweede kopje wil! Ook is er een waterniveau-indicator aanwezig op de koker. Hierdoor zie jij precies hoeveel water je nog over hebt. En dan is er zelfs nog oververhittingsbeveiliging aanwezig!

Voordelen Clatronic WKR 3624

 • Je water blijft extra lang warm doordat de waterkoker gemaakt is van RVS
 • De waterniveau-indicator geeft precies aan hoeveel water er nog in de koker zit
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Clatronic WKR 3624

 • Lage inhoud van slechts 0,5 liter

4. Miui waterkoker | 3-in-1 | 400ml

Deze is er eentje voor de luxe liefhebbers: de Miui waterkoker. Deze heeft een vrij hoog prijskaartje in verhouding met de andere waterkokers in dit rijtje. Maar daar krijg je uiteraard een goede kwaliteit voor terug. Dat maakt de prijs direct een stuk minder erg. Allereerst heeft de waterkoker een prachtig design in zowel zilver als lichtroze.

Dat zie je niet vaak bij een waterkoker! Daarnaast kan jij met één druk op de knop je water koken. En wist je dat dit zowel een waterkoker als thermoskan in één is? Jij kan dus onderweg je koffie maken in de waterkoker en het ook direct opdrinken! Heb je geen kopje bij de hand of wil je delen? Goed nieuws: er is tevens ook een thermoscup ontworpen in de dop.

Voordelen Miui waterkoker | 3-in-1 | 400ml

 • Schakelt automatisch uit als de 100 graden is bereikt
 • Dit is zowel een waterkoker als thermoskan en thermoscup
 • Met slechts één druk op de knop koop jij je water

Nadelen Miui waterkoker | 3-in-1 | 400ml

 • Enigszins prijzig in verhouding met de andere reiswaterkokers

5. All Ride Truck Waterkoker

Ondertussen zijn we aangekomen bij de laatste reiswaterkoker in dit rijtje. De All Ride Truck waterkoker is een budget-vriendelijke variant en verdiende hierdoor nog een plekje in de top vijf.

Want een waterkoker hoeft niet duur te zijn. De vakantie is waarschijnlijk al duur genoeg! En dan is het wel zo fijn om te kunnen besparen op dit soort dingen. De waterkoker heeft een inhoud van 0,8 liter. Daar zet jij gemakkelijk vier koppen thee of oploskoffie in één keer mee. Handig wanneer je met meerdere mensen op vakantie gaat. En er is zelfs droogkook beveiliging aanwezig!

Voordelen All Ride Truck Waterkoker

 • Te koop voor een vrij lage prijs in verhouding met andere reiswaterkokers
 • Heeft een inhoud van 0,8 liter 
 • De waterkoker is uitgerust met droogkook beveiliging

Nadelen All Ride Truck Waterkoker

 • Deze reiswaterkoker is iets minder compact mee te nemen

Welke reiswaterkoker is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke reiswaterkoker is het beste?" hebben we een uitgebreide reiswaterkoker test gedaan. Hierin hebben we verschillende reiswaterkoker producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke reiswaterkoker op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook reiswaterkoker aanbiedingen?

Wil jij een reiswaterkoker kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste reiswaterkoker kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende reiswaterkoker producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook