Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste printer voor thuis [2023]

Best Geteste Printer voor Thuis

Canon PIXMA TS5150 Zwart

Wil jij een goede printer voor thuis? Dan is de Canon PIXMA TS5150 jouw perfecte match! Deze printer is door ons verkozen tot de beste printer voor thuis van 2023. Met dit handige apparaat kom jij niks meer tekort.

Zo is dit een all-in-one printer waarmee jij naast printen ook kan scannen en kopiëren. Dat is pas handig, zeker wanneer je regelmatig kopietjes moet maken!

Daarnaast is dit een speciale fotoprinter. Hiermee kan jij op fotopapier foto's printen van ontzettend goede kwaliteit. Hoe tof is dat!

Tevens werkt deze printer ook gewoon op wifi. Je hebt dus geen gedoe met kabeltjes, je hoeft alleen op de knop te drukken en er wordt al geprint.

Ook al leven we tegenwoordig in een vrij digitale wereld, de printer is nog lang niet verdwenen. Denk maar aan verslagen uitprinten voor school of werk of het maken van kopietjes. En dan nog maar te beginnen over retour labels- voor de online kledingliefhebbers onder ons. Het heeft dus ontzettend veel voordelen om een printer voor thuis te kopen.

In dit artikel gaan wij je alles vertellen wat je moet weten over de thuisprinter. Zo gaan we bijvoorbeeld in op de verschillende punten waar je op moet letten tijdens een printer voor thuis kopen. Daarnaast hebben wij ook een printer voor thuis test gedaan. In die test zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste printers! Die test is te vinden aan het einde van dit artikel.


Top 5 Beste Printers Voor Thuis

Beste Koop printer voor thuis
1. Canon PIXMA TS5150 Zwart

Beste prijs-kwaliteit verhouding printer voor thuis
2. Epson Expression Home XP-2150

Beste design printer voor thuis
3. Canon PIXMA TS3151

Beste luxe printer voor thuis
4. Brother MFC-J1010DW

Beste budget printer voor thuis
5. HP Deskjet 2710e


Top 10 beste printers voor thuis

Het kan zijn dat je geen tijd hebt om dit hele artikel te lezen maar je wel graag een goede printer voor thuis wil hebben. Daar hebben wij gelukkig de perfecte optie voor. Hieronder lees jij binnen één oogopslag over de top 10 beste printers voor thuis van Bol!


Waar moet je op letten bij het kopen van een printer voor thuis?

Printers zijn er in overvloed. Hierdoor wordt het vrij lastig de juiste printer voor thuis aanbieding te krijgen. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen.

Hieronder staan een aantal tips die jou helpen bij het scoren van de beste printer. Let hierbij ook op wat je zelf belangrijk vindt aan een printer! Zo hoeft de beste printer voor thuis volgens de consumentenbond niet de beste te zijn voor jou. Hiermee krijg je overigens ook direct antwoord op de vraag: welke printer voor thuis past het beste bij mij?

Formaat

Ten eerste doe je er verstandig aan om het formaat van de printer even goed te checken. Je koopt deze immers om thuis neer te zetten, niet op kantoor of op school.

En thuis heb je niet alle ruimte van de wereld (helaas). Je wil dan niet een printer kopen die eigenlijk veel te groot is/ die teveel ruimte in beslag neemt.

Probeer je daarom van tevoren te bedenken waar je de printer neer wil zetten. Meet vervolgens de maximale ruimte op die beschikbaar is voor de printer en zorg dat je niet eentje koopt die groter is dan dit.

Wifi

Tegenwoordig werken veel printers op wifi. Maar niet allemaal helaas. Toch is het wel zo handig om een wifi printer te hebben.

Je kan dan namelijk heel makkelijk via je telefoon, tablet of laptop/computer de printer selecteren en direct uitprinten. Dit bespaart je een hoop gedoe met stekkers.

Zeker wanneer je haast hebt is dat een uitkomst. En ook als je geen haast hebt is het wel zo makkelijk.

Scannen en kopiëren

Tot slot willen we het ook nog even hebben over scannen en kopiëren. De meeste printers bieden dit namelijk ook als extra optie.

En dat kan best handig zijn, zeker wanneer je bepaalde artikelen wil inscannen om te gebruiken voor bijvoorbeeld je onderzoek. Echter kunnen niet alle printers voor thuis dit.

Het staat altijd in de beschrijving aangegeven. Als jij het belangrijk vindt dat de printer ook kan scannen of kopiëren raden wij je aan dit van tevoren even goed door te lezen.


Wat is de beste printer voor thuis van 2023?

En dit is dan alweer het laatste onderdeel van dit artikel! Zoals je weet zijn wij op zoek gegaan naar de beste printer voor thuis. Dit hebben wij gedaan door middel van een uitgebreide test. In deze test hebben wij zeer veel verschillende printers met elkaar vergeleken. Uiteindelijk hebben wij aan de hand van de best-scorende printers een top vijf samengesteld.

In deze top vijf staan printers voor thuis die ieder uitblinken in een andere categorie. Ook benieuwd? Lees dan hieronder de top vijf beste printers voor thuis van 2023!

1. Canon PIXMA TS5150 Zwart

Uiteindelijk wist de Canon PIXMA TS5150 een eerste plek te bemachtigen in deze top vijf. En dat is ook niet zo gek. Deze printer is namelijk van alle markten thuis. Daarmee bedoelen we: het is een all-in-one printer. Je kan dus naast printen ook scannen en kopiëren. Super handig!

Daarnaast is dit een zogenoemde fotoprinter. Dat betekent dat jij alle foto's op fotopapier kan printen in uitzonderlijk goede kwaliteit. De printer is van een lekker compact formaat en past daardoor prima op een bureau of plank. En ja: deze werkt ook op wifi. Slechts één klik op de knop en je kan al printen!

Voordelen Canon PIXMA TS5150 Zwart

 • Werkt op wifi en daardoor kan je heel makkelijk en snel printen
 • Je kan de printer ook gebruiken om te scannen en kopiëren
 • Het is een fotoprinter wat betekent dat je foto's kan printen op fotopapier in zeer hoge kwaliteit

Nadelen Canon PIXMA TS5150 Zwart

 • De printer heeft niet een hele hoge afdruksnelheid, slechts 10 pagina's in kleur per minuut

2. Epson Expression Home XP-2150

Wanneer je spreekt over een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is de Epson Expression Home XP-2150 een echte parel. Voor de relatief lage prijs sleep je een écht goede printer voor thuis in huis.  Zo hoef je dankzij de speciale ReadyPrint niet meer bang te zijn dat je zonder inkt komt te zitten. Het zal je maar gebeuren dat de inkt op is halverwege je scriptie... 

Daarnaast beschikt deze Epson ook nog over een functie om randloos te kunnen printen. Sterker nog, dit apparaat heeft zelfs OCR. Hiermee kan je gescande documenten doorzoekbaar maken. En dit alles werkt uiteraard gewoon op Wifi, lekker handig en snel.

Voordelen Epson Expression Home XP-2150

 • Je kan gescande documenten doorzoeken dankzij OCR 
 • Beschikt over de functie om randloos te kunnen printen
 • Je komt niet meer zonder inkt te zitten dankzij ReadyPrint

Nadelen Epson Expression Home XP-2150

 • Je kan met deze printer niet automatisch documenten invoeren

3. Canon PIXMA TS3151 - All-in-One Printer

Op het vlak van design werd al gauw duidelijk dat deze Canon PIXMA TS3151 een echte uitblinker is. De printer heeft een zeer gebruiksvriendelijk design en werkt als een speer! Daarnaast print deze Canon levendige foto's zonder een witrand in meerdere formaten. Dit kan rechtstreeks via je laptop, maar ook via je telefoon!

Het kan als je wil zelfs via de Cloud dankzij de speciale Canon Print-app. Het enige wat je hoeft te doen is op een knopje drukken om iets af te drukken. Het design is dus ook erg gebruiksvriendelijk. Dat zit 'm vooral in het handige en grote LCD scherm. Hierop kan jij gemakkelijk alle functies uitvoeren. 

Voordelen Canon PIXMA TS3151 - All-in-One Printer

 • Je print meer voor minder, de XL-cartridges zorgen ervoor dat je minder inkt hoeft te gebruiken
 • Heeft een zeer gebruiksvriendelijk en groot LCD scherm
 • Je kan draadloos printen via de Canon Print-app

Nadelen Canon PIXMA TS3151 - All-in-One Printer

 • Je krijgt bij de printer geen USB printerkabel

4. Brother MFC-J1010DW

Als je een iets ruimer budget hebt kunnen wij ons voorstellen dat je dit graag investeert in een goede kwaliteit printer voor thuis. En dan hebben we het over de soort printer die over vijf jaar nog steeds perfect werkt. Dan hebben wij goed nieuws. Deze Brother MFC-J1010DW is een absolute sterkwaliteit printer. En ja, deze printer is aan de dure kant.

Maar dat vergeet je al snel als je kijkt naar alle functies en de kwaliteit. Zo beschikt dit apparaat over een LCD scherm van maar liefst 4,5 centimeter. Handig! Daarnaast zijn er ook meerdere scanfuncties aanwezig op de printer zoals OCR en direct versturen naar je e-mail. En wist je dat je ook rechtstreeks vanaf je telefoon kan printen? Dit kan via de Brother Mobile Connect app!

Voordelen Brother MFC-J1010DW

 • Meerdere scanfuncties zoals bijvoorbeeld OCR en direct versturen naar je e-mail
 • Heeft een gebruiksvriendelijk LCD scherm van 4,5 centimeter
 • Rechtstreeks printen vanaf je telefoon dankzij de Brother Mobile Connect App

Nadelen Brother MFC-J1010DW

 • Ook bij deze printer is geen USB-printerkabel inbegrepen

5. HP Deskjet 2710e

Last but not least: de HP Deskjet 2710e. Wanneer jij geen ruim budget hebt of simpelweg niet veel uit wil geven aan een printer is deze Deskjet van HP een echte budget-vriendelijke optie. De printer is relatief goedkoop in verhouding tot soortgelijke printers voor thuis. En daar krijg je dan een goede, HP-waardige kwaliteit voor terug!

Zo is dit een handige all-in-one printer wat betekent dat je naast printen ook kan scannen en kopiëren. Dat is pas slim! En je kan natuurlijk ook heel simpel je documenten draadloos printen. Sterker nog, dit kan voor de Apple-liefhebbers zelfs met Apple Airprint.

Voordelen HP Deskjet 2710e

 • Te koop voor een vrij lage prijs in verhouding met andere printers
 • Dit is een all-in one printer die dus ook kan scannen en kopiëren naast printen
 • Print je documenten draadloos, zelfs via Apple Airprint

Nadelen HP Deskjet 2710e

 • Deze printer ondersteunt niet ADF waardoor je niet een hele grote stapel in één keer kan scannen of printen

Welke printer voor thuis is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke printer voor thuis is het beste?" hebben we een uitgebreide printer voor thuis test gedaan. Hierin hebben we verschillende printer voor thuis producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke printer voor thuis op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook printer voor thuis aanbiedingen?

Wil jij een printer voor thuis kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste printer voor thuis kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende printer voor thuis producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook