Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Poriënreiniger [2023]

Best Geteste Poriënreiniger

Blackhead Remover Vacuüm

De beste poriënreiniger vinden was nog niet zo makkelijk als gedacht. Gelukkig is er dankzij onze poriënreiniger test een overduidelijke winnaar naar voren gekomen: de Blackhead Remover van Vivefly Healthcare!

Deze is verkozen tot de beste poriënreiniger van 2023. En dat is ook niet zo gek. Naast dat het product door andere klanten erg goed wordt beoordeeld werkt de reiniger ook gewoon erg goed.

Zo krijg je verschillende opzetstukken bij je bestelling voor extra grondige reiniging. Ook komt de reiniger met een speciaal oplaadstation waardoor deze tussentijds opgeladen kan worden. Concluderend is dit dus een terechte nummer één.

Ladies, we kennen allemaal de struggle: een onzuivere huid. Zwarte puntjes en gistekorrels die maar niet weg lijken te gaan en zo weken blijven zitten. En dat is natuurlijk behoorlijk vervelend.

Gelukkig is hier een een goede oplossing voor: de vacuüm mee eter verwijderaar (ofwel de poriënreiniger). Dit handige apparaatje zuivert je huid en zorgt ervoor dat jij zonder onzuiverheden er weer tegen aan kan. En hoe fijn is dat?

Er zijn echter veel verschillende poriën reinigers te koop op het internet. Hierdoor vraag je je misschien af: welke poriënreiniger past het beste bij mij?

En precies bij deze vraag gaan we je helpen. Daarom hebben wij een aantal tips voor je bedacht en in dit artikel gezet die jou helpen bij het kiezen van de beste poriënreiniger.

Ook hebben wij dus een poriënreiniger test gedaan. De resultaten van deze test kan je vinden aan het eind van dit artikel in de verschillende poriën reiniger reviews die we hebben geschreven!


Top 5 Beste Poriënreinigers

Beste Koop Poriënreiniger
1. Blackhead Remover Vacuüm

Beste luxe poriënreiniger
2. Femmezz Blackhead Remover met 5 Zuigkracht niveaus

Beste prijs-kwaliteit verhouding poriënreiniger
3. Vulpes BeautyCare® Blackhead Remover Plus

Beste design poriënreiniger
4. EverthingForYou Blackhead remover

Beste budget poriënreiniger
5. Femmezz Blackhead remover


Top 10 beste poriënreinigers 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste poriënreinigers bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een poriënreiniger?

Goed, zoals beloofd hebben wij hieronder een aantal tips op een rijtje gezet om jou te helpen bij het kiezen van een vacuüm poriën reiniger. Zo verzeker jij jezelf van een goed werkend product waar je op lange termijn ook tevreden mee bent.

Desalniettemin is het erg belangrijk om hierbij ook te letten op wat jij zelf belangrijk vindt. Kijk dus bijvoorbeeld niet naar de beste poriënreiniger volgens de consumentenbond, maar ga meer uit van je eigen gevoel. Dat is altijd het belangrijkste!

Oplaadbaar of batterij

Om te beginnen is het goed om te kijken of de reiniger oplaadbaar is of werkt op batterijen. Beide hebben zo hun voor- en nadelen.

Een oplaadbare poriënreiniger heeft niet eens in de zoveel tijd nieuwe batterijen nodig. Echter zijn deze wel vaak duurder en kan je de reiniger tijdens het opladen niet gebruiken.

Aan de andere kant is een reiniger op batterijen altijd te gebruiken. Je hoeft slechts de batterijen te vervangen wanneer deze leeg zijn en dit soort poriënreinigers zijn vaak goedkoper. Daarentegen moet je dan dus wel batterijen in huis hebben.

Aantal opzetstukken

Ten tweede is het ook verstandig om te kijken naar het aantal opzetstukken. De meeste poriënreinigers worden namelijk geleverd met verschillende opzetstukken.

Hierdoor kan jij een stuk effectiever onzuiverheden verwijderen op lastige plekjes. Daar heb je eigenlijk alleen maar voordeel van. 

Garantie

Tot slot de garantie. Stel je voor: je hebt de poriënreiniger nog maar twee keer gebruikt en deze is al kapot.

Dan baal je zeer waarschijnlijk als een stekker. Gelukkig kan je dan vaak terugvallen op de garantie. Je krijgt dan een vervangend product in huis of een vergoeding van het aankoopbedrag.

En dat is wel zo fijn. Let dus goed op de garantietermijn van je nieuwe poriënreiniger en zorgt dat dit minstens één jaar is. 


Wat is de beste poriënreiniger van 2023?

Met behulp van verschillende, strenge criteria hebben wij een beste poriënreiniger test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende poriënreinigers. 

In de test kwamen veel goede reinigers voorbij. Desondanks waren er een paar die er écht uitsprongen en uitblinken in verschillende categorieën zoals beste design.

Hierdoor wisten zij een plekje te bemachtigen in onze ultieme top vijf beste poriënreinigers. Ook benieuwd welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste poriënreinigers van 2023!

1. Blackhead Remover Vacuüm

Tijdens de test kwam al vrij gauw een duidelijke winnaar naar voren, want de Blackhead remover vacuüm scoorde eigenlijk op alle vlakken als de beste. Hierdoor is deze verkozen tot de beste poriënreiniger!

Wat maakt deze dan de beste? Nou, allereerst komt deze reiniger met een oplaadstation. Dat betekent super makkelijk opladen zonder je zorgen te hoeven maken over lege batterijen.

Echter is dat niet alles. Daarnaast krijg je ook nog een gratis scrubborstel en naalden bij de bestelling geleverd tegen de onzuiverheden. En met de vier verschillende opzetstukken heb jij binnen een handomdraai een prachtig schone huid!

Voordelen Blackhead Remover Vacuüm

 • Heeft een oplaadstation voor simpel opladen zonder batterijen
 • Je krijgt een gratis scrubborstel en naalden geleverd bij je bestelling
 • Komt met vier verschillende opzetstukken voor extra gericht reinigen

Nadelen Blackhead Remover Vacuüm

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere poriënreinigers

2. Femmezz Blackhead Remover met 5 Zuigkracht niveaus 

Houd jij van een beetje luxe en heb je hier ook wat geld voor over? Zoek dan niet verder - deze Femmezz Blackhead Remover is perfect voor jou.

Zo wordt de reiniger geleverd met maar liefst 6 (!) verschillende opzetstukken. Daarnaast worden mee-eters met het apparaat verminderd en is de werking zowel liftend als verstevigend. 

Het rode led licht in de verwijderaar zorgt voor een verjonging van de huid en werkt tevens ook ontstekingsremmend en huid verjongend. Het blauwe licht neutraliseert bacterieën die acne veroorzaken. Deze is het geld dus dubbel en dwars waard.

Voordelen Femmezz Blackhead Remover met 5 Zuigkracht niveaus

 • Heeft speciaal licht dat de huid verjongd, ontstekingsremmend wekt en bacteriën neutraliseert
 • Heeft een liftend en verstevigend effect op de huid
 • Wordt geleverd met zes verschillende opzetstukken en heeft 5 zuigniveaus  

Nadelen Femmezz Blackhead Remover met 5 Zuigkracht niveaus

 • Iets duurder dan de gemiddelde poriënreiniger

3. Vulpes BeautyCare® Blackhead Remover Plus

Als je kijkt naar de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit scoorde de Vulpes BeautyCare blackheadremover zonder enige twijfel als de beste. En dat heeft zo zijn redenen.

Ten eerste worden mee-eters visueel verwijderd. Deze zullen dus niet meer opvallen en meestal zelfs helemaal verwijderen. Ten tweede is de reiniger ook nog eens voorzien van een speciale warmte kompres functie.

Hiermee wordt het nauwkeurig openen van je poriën gestimuleerd. En dat zorgt weer voor minder onzuiverheden. Ook is dit model USB oplaadbaar, erg handig. Deze is het geld dus absoluut waard als je het ons vraagt.

Voordelen Vulpes BeautyCare® Blackhead Remover Plus

 • Mee-eters worden visueel en vrijwel volledig verwijderd
 • Is heel makkelijk USB oplaadbaar 
 • Poriën worden gestimuleerd nauwkeurig te openen voor minder onzuiverheden dankzij de warmte kompres functie 

Nadelen Vulpes BeautyCare® Blackhead Remover Plus

 • Tijdens het opladen kan de verwijderaar niet gebruikt worden

4. EverythingForYou Blackhead remover

Hoewel deze vacuüm poriën reiniger iets duurder is dan je misschien gewend bent doet deze precies wat je ervan mag verwachten. Sterker nog, eigenlijk zelfs meer. 

Deze reiniger wordt namelijk geleverd met die verschillende opzetstukken voor het beste effect. Deze poriën reiniger zorgt ervoor dat jij op de lange termijn geen geld meer hoeft te investeren in duren crèmes.

Daarnaast is er ook een USB oplaadpoort aanwezig waarmee je de reiniger makkelijk kan opladen. En de reiniger is ontworpen met een ergonomisch design voor een zeer prettig gebruik. 

Voordelen EverythingForYou Blackhead remover

 • Heeft maar liefst 4 verschillende snelheden om mee te reiniger
 • Er is een anti-druksysteem aanwezig dat huidbeschadiging voorkomt
 • Heeft een ergonomisch design waardoor de reiniger fijn in de hand ligt en prettig is in gebruik

Nadelen EverythingForYou Blackhead remover

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere poriënreinigers

5. Femmezz Blackhead remover 

Als laatste wist de Femmezz blackhead remover nog een plekje te bemachtigen in deze top vijf. En hoe. Deze is verkozen tot de beste budget poriënreiniger.

Want een schone huid hoeft niet veel geld te kosten! Deze reiniger wordt geleverd inclusief drie verschillende opzetstukken waarmee jij gericht je huid kan schoonmaken.

Hierdoor worden oneffenheden en mee-eters aanzienlijk verminderd. Ook zijn er nog drie verschillende standen aanwezig mocht je last hebben van hardnekkige onzuiverheden. En door de led verlichting kan deze ook gebruikt worden bij minder helder licht.

Voordelen Femmezz Blackhead remover

 • Te koop voor een zeer lage prijs in vergelijking met andere reinigers
 • Wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken
 • De reiniger heeft drie verschillende standen voor hardnekkige onzuiverheden

Nadelen Femmezz Blackhead remover  

 • Wordt niet geleverd met een scrubborstel 

Welke poriënreiniger is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke poriënreiniger is het beste?" hebben we een uitgebreide poriënreiniger test gedaan. Hierin hebben we verschillende poriënreiniger producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke poriënreiniger op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook poriënreiniger aanbiedingen?

Wil jij een poriënreiniger kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste poriënreiniger kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende poriënreiniger producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken