Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Pasjeshouder

Wallix® Pasjeshouder - Aluminium

Wil jij een goede pasjeshouder scoren? Tof! Dan ben je bij ons op de goede plek. Want deze Wallix pasjeshouder is verkozen tot de beste pasjeshouder van 2023!

Wanneer je op zoek bent naar een goede pasjeshouder aanbieding is deze net wat voor jou. En wat deze dan zo goed maakt? Nou, je hebt bijvoorbeeld ruimte voor maar liefst 7 pasjes. Dat zijn er toch aardig wat.

Daarnaast heeft de houder een RFID en NFC blokkerende functie. Hierdoor heb je geen last van ongewenste, externe signalen. Tevens ben je ook beschermd tegen elektronisch zakkenrollen. Hoe fijn is dat!

Tegenwoordig is overal wel een pasje voor. Of het nou gaat om een bonuskaart van de supermarkt, een pinpas of een voordeelkaart uit de winkel. Maar ja, waar moet je die pasjes dan allemaal kwijt?

In een pasjeshouder natuurlijk! In dit artikel kom jij alles te weten wat belangrijk is over zo'n houder. Zo hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij het vinden van de allerbeste pasjeshouder. 

En dat is dan nog niet alles. We hebben namelijk ook een pasjeshouder test gedaan. In die test zijn we op zoek gegaan naar de beste pasjeshouder van dit moment. Hiervoor hebben we onder andere gekeken naar de beste pasjeshouder volgens de consumentenbond en de populairste modellen. Nieuwsgierig? Lees vooral verder en doe inspiratie op!


Top 5 Beste Pasjeshouders

Beste Koop Pasjeshouders
1. Wallix® Pasjeshouder - Aluminium

Beste Design pasjeshouder
2. Saetti Pasjeshouder Luxe Portemonnee

Beste Prijs-kwaliteit verhouding Pasjeshouder
3. Adge Pasjeshouder

Beste Budget Pasjeshouder
4. TravelR Pasjeshouder

Beste Luxe Pasjeshouder
5. Jb-Luxo © - Pasjeshouder Uitschuifbaar


Top 10 beste Pasjeshouders

Geen tijd om dit hele artikel te lezen? Kan gebeuren. Om jou toch te kunnen helpen bij het vinden van de beste pasjeshouders kan je de knop hieronder volgen. Je komt dan terecht bij de top 10 beste pasjeshouders van Bol. Handig en snel!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Pasjeshouder?

Een pasjeshouder kopen kan nog best lastig zijn. Het aanbod is immers super groot waardoor je door de bomen het bos misschien niet meer ziet. 

Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Hieronder staan de verschillende punten op een rijtje waar je op moet letten tijdens het kopen van een pasjeshouder. Wanneer je deze punten goed doorleest vind jij ongetwijfeld de beste pasjeshouder.

Aantal pasjes

Allereerst is het aantal pasjes dat je kwijt kan wel zo belangrijk. Zeker wanneer je erg veel pasjes hebt moet je ze wel allemaal kwijt kunnen.

Kies daarom idealiter een pasjeshouder met toch ten minste plek voor 6 of 7 pasjes. Meer is uiteraard altijd goed, maar daar kan de pasjeshouder dan wel iets dikker van worden.

Materiaal

Het materiaal is daarnaast ook niet geheel belangrijk. Sommige pasjes zijn bijvoorbeeld gemaakt van leer, en anderen weer van aluminium bijvoorbeeld. Hierbij is het een kwestie van wat jij prettig vindt.

Wel zijn de pasjeshouders van aluminium het sterkste. Deze zullen minder snel kapot gaan waardoor je er vaak ook wat langer mee kan doen.

Garantie

Oh nee! Je hebt nét een nieuwe pasjeshouder, maar deze blijkt toch niet helemaal goed te zijn of te werken. Dan is het wel fijn als je terug kan vallen op de garantie. 

Zorg er daarom voor dat de garantie minstens één jaar is, of juist langer. Wanneer de pasjeshouders niet goed is kijkt de verkoper van de houder met jou naar een passende oplossing. Dit kan een vergoeding zijn van het aankoopbedrag of een vervangend product.


Wat is de beste pasjeshouder van 2023?

Zoals eerder aangegeven hebben wij dus een pasjeshouder test gedaan. In die test zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste pasjeshouders, speciaal voor jou! Op die manier hoef je zelf niet meer het internet af te struinen. 

Na uitgebreid testen aan de hand van strenge criteria hebben wij een selectie gemaakt van de best scorende pasjeshouder. Die hebben hierdoor een plekje gekregen in onze top vijf! Ben jij benieuwd welke dit zijn geworden? We laten je niet langer in spanning. Hierbij presenteren wij je de top vijf beste pasjeshouder van 2023!

1. Wallix® Pasjeshouder - Aluminium

Na uitgebreid testen werd al wel gauw duidelijk welke pasjeshouder de beste is. En dat is zonder enige twijfel de Wallix pasjeshouder! Deze scoorde het beste op alle criteria die wij hebben getest. 

Zo is in deze pasjeshouder ruimte voor maar liefst 7 verschillende pasjes. Dan zijn er toch nog best wel wat. Daarnaast beschikt 'ie ook RFID & NFC Beveiliging. 

Dat betekent dat je geen last hebt van ongewenste externe materialen. En je bent zelfs beveiligd tegen elektronisch zakkenrollen door de blokkerende beschermlaag die is toegevoegd aan de houder.

Voordelen Wallix® Pasjeshouder - Aluminium

 • Je hebt ruimte voor maar liefst 7 verschillende pasjes
 • Je bent beveilig tegen elektronisch zakkenrollen
 • Beschikt over RFID en NFC beveiliging

Nadelen Wallix® Pasjeshouder - Aluminium

 • De pasjes op dezelfde plek terugplaatsen kan lastiger zijn

2. Saetti Pasjeshouder Luxe Portemonnee

Wanneer je kijkt naar design is deze Saetti pasjeshouder luxe portemonnee de beste. En dat is ook niet gek. Dit is namelijk een pasjeshouder die eruit ziet als een luxe, leren portemonnee!

Hierdoor is het dus een moderne kaarthouder in een origineel jasje. De pasjes zijn volledig beschermd tegen NFC en RFID signalen. Het kopiëren van de informatie van de pasjes is dus voor oplichters volledig kansloos.

Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit 7 prachtige kleuren. Er zit dus sowieso wel eentje tussen die jou bevalt. En er zijn zelfs nog extra vakjes ontworpen om munt- en briefgeld in kwijt te kunnen.

Voordelen Saetti Pasjeshouder Luxe Portemonnee

 • Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren 
 • Heeft extra vakjes waar je muntgeld en briefgeld in kwijt kan
 • Pasjes zijn beschermd tegen NFC en RFID signalen

Nadelen Saetti Pasjeshouder Luxe Portemonnee

 • Enigszins prijzig in verhouding met sommige andere pasjeshouders

3. Adge Pasjeshouder

Een pasjeshouder met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is eigenlijk gewoon wat iedereen wil, toch? Als je jezelf hierin herkent is de Adge pasjeshouder de beste optie voor jou. De houder is namelijk te koop voor een goede prijs tegen een nóg betere kwaliteit. 

Zo is er ruimte voor maar liefst 8 pasjes! Dat zijn er nog wel aardig wat. Door de aluminium behuizing van de houder worden signalen van buiten 100% geblokkeerd. Je hebt dus geen last van elektronische zakkenrollers. 

Tevens worden pasjes ook beschermd tegen slijtage en verder ook tegen beschadigingen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat 'ie in iedere broekzak past!

Voordelen Adge Pasjeshouder

 • Beschermt je pasjes tegen slijtage en beschadigingen
 • Ruimte voor maar liefst 8 pasjes
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Adge Pasjeshouder

 • Het vakje voor muntgeld is heel erg klein

4. TravelR Pasjeshouder

Een pasjeshouder hoeft absoluut niet duur te zijn. Wanneer je een iets minder ruim budget hebt zijn er alsnog heel erg veel goede pasjeshouders te vinden. En daarom zijn wij ook op zoek gegaan naar de beste budget pasjeshouder.

En dat is de TravelR pasjeshouder geworden. Deze is zeer budget-vriendelijk en levert alsnog een prima kwaliteit. Zo heeft ook deze houder RFID bescherming waardoor je pasjes hier niet door beïnvloedt worden. 

Daarnaast is de houder ook voorzien van anti-skim beveiliging. Er is een slimme schuifknop waarmee je de pasjes handig naar voren laat komen. Dat is pas een praktisch design!

Voordelen TravelR Pasjeshouder

 • Met een slimme schuifknop laat je de pasjes naar boven komen
 • De pasjes zijn volledig RFID beschermd met deze houder
 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met soortgelijke pasjeshouders

Nadelen TravelR Pasjeshouder

 • Niet beschermd tegen NFC signalen

5. Jb-Luxo © - Pasjeshouder Uitschuifbaar

Heb je nou iets meer geld om te besteden? En investeer je dit graag in een goede kwaliteit pasjeshouder? Dan is de JB-Luxo pasjeshouder jouw perfecte match. 

En ja: deze is iets duurder dan gemiddeld. Maar je betaalt dan ook voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. Zo is de houder voorzien van een luxe, leren omhulsel beschikbaar in 7 verschillende kleuren. 

Daarnaast ben je beschermd tegen RFID bestraling dankzij de aluminium behuizing van de houder. Je bent beveiligd tegen elektronisch zakkenrollen en de houder is van een heerlijk compact formaat.

Voordelen Jb-Luxo © - Pasjeshouder Uitschuifbaar

 • Beschikt over een luxe buitenkant gemaakt van leer in 7 verschillende kleuren
 • Je bent beschermd tegen elektronisch zakkenrollen
 • Van compact formaat en licht gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen

Nadelen Jb-Luxo © - Pasjeshouder Uitschuifbaar

 • De pasjeshouder is duurder dan gemiddeld

Welke Pasjeshouder is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Pasjeshouder is het beste?" hebben we een uitgebreide Pasjeshouder test gedaan. Hierin hebben we verschillende Pasjeshouder producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke Pasjeshouder op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook Pasjeshouder aanbiedingen?

Wil jij een Pasjeshouder kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste Pasjeshouder kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende Pasjeshouder producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook