Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Partytent

LifeGoods Partytent 3x3 meter

Wil jij een goede partytent in huis halen voor de leukste feestjes? Dan is de LifeGoods partytent echt nét wat voor jou! Zo is deze verkozen tot de beste partytent van 2023.

En dat heeft zo zijn redenen natuurlijk. Laten we allereerst even beginnen bij het design. Deze tent is namelijk zo ontworpen dat 'ie 100% waterdicht is. 

Dus ook met slecht weer kan jij alsnog gebruik maken van deze partytent. Hoe fijn is dat? Daarnaast is de tent binnen een paar minuten al volledig opgezet dankzij het stalen pop-up frame.

Zo heb jij geen gedoe met het opzetten en hoef je hier geen uur van je tijd voor vrij te maken. En tot slot is de partytent ook nog extra verstevigd en krijg je er scheerlijnen, haringen en zandzakken bij.

Feestjes: je maakt er mooie herinneringen en hebt de grootste lol. Hoe leuk is het dan als je zelf een feestje kan geven in bijvoorbeeld de tuin? Bij zo'n feestje mag één belangrijk onderdeel natuurlijk niet vergeten worden: de partytent.

In dit artikel gaan wij je dan ook alles vertellen wat je moet weten over de beste partytent. Zo gaan we in op de vraag: welke partytent past het beste bij mij?

Om die vraag te beantwoorden hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet die jou helpen bij een partytent kopen. Tevens hebben wij ook een speciale partytent test gedaan.

Hierin komen tientallen verschillende partytenten voorbij. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze test? Je vindt 'm aan het eind van dit artikel!


Top 5 Beste Partytenten

Beste Koop partytent
1. LifeGoods Partytent 3x3 m

Beste luxe partytent
2. Hoogwaardige Partytent 3x3 m

Beste prijs-kwaliteit verhouding partytent
3. Easy up 3x6m zwart 40mm

Beste budget partytent
4. Easy up 2x2m zwart luxe zonder zijwanden partytent

Beste design partytent
5. MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen


Top 10 beste partytenten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen probleem! Bekijk hieronder met slechts één klik op de knop de top 10 beste partytenten bij Bol.com. Dan ben je snel klaar!


Waar moet je op letten bij het kopen van een partytent?

Wanneer je buiten een feestje geeft is een partytent eigenlijk onmisbaar. Maar ja: een goede partytent aanbieding vinden kan best wel lastig zijn.

En je wil daarnaast ook gewoon een tent in huis halen die meerdere feestjes mee kan gaan. Daarom staan hieronder een aantal tips die jou kunnen helpen.

En let vooral ook op wat jij belangrijk vindt aan zo'n tent! De beste partytent volgens de consumentenbond hoeft niet de beste te zijn in jouw persoonlijke situatie bijvoorbeeld.

Formaat

Allereerst is het formaat een zeer belangrijk puntje om even goed op te letten. Wanneer jij maar beperkte ruimte hebt in je tuin wil je niet een te grote partytent kopen.

Dat is zonde van je geld, en vaak kom je er pas achter dat deze te groot is wanneer het al te laat is. Meet dus desnoods van tevoren op hoeveel ruimte je over hebt voor een partytent en zorg dat de tent die je koopt niet groter is dan dat. Zo voorkom je teleurstellingen.

Op- en afbouwen

Een partytent moet je opbouwen en (helaas) ook weer afbouwen. Dat kan soms best wat werk zijn en wordt vaak ook gezien als een rotklusje.

Ga dus bij voorkeur op zoek naar een partytent die lekker makkelijk op te bouwen is en die je ook zonder gedoe weer kan afbreken. Dat scheelt je een hoop gedoe, wat zeker fijn is wanneer je nét iets te diep in het glaasje hebt gekeken.

Garantie

En dan tot slot nog de garantie. Wanneer je een partytent koopt verwacht je dat deze gewoon naar behoren werkt. Echter kan het soms zo zijn dat er een productiefoutje aanwezig is.

Je wil dan wel kunnen terugvallen op de garantie. En omdat een partytent vaak bedoeld is om meerdere jaren mee te gaan is een redelijke garantietermijn niet meer dan terecht.

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe partytent minstens twee jaar is. Als er dan iets niet goed blijkt te zijn weet je dat je hierop kan terugvallen!


Wat is de beste partytent van 2023?

Ondertussen ben je alweer beland bij het laatste onderdeel van ons artikel: de partytent test. In deze test zijn wij op zoek gegaan naar de beste partytenten!

Dit hebben wij gedaan aan de hand van een paar strenge criteria waarop wij alle geteste tenten hebben beoordeeld. Uiteindelijk hebben wij een selectie gemaakt van de best scorende partytenten.

Deze hebben een plekje weten te bemachtigen in onze top vijf. Ben jij nou ook nieuwsgierig naar deze test? Dan lees je hieronder bij deze de top vijf beste partytenten van 2023!

1. LifeGoods Partytent 3x3 m

Uiteindelijk was er één partytent die beter scoorde dan de concurrentie. En daardoor kreeg 'ie de titel van beste partytent van 2023. Wij hebben het hier natuurlijk over de LifeGoods partytent!

Deze tent is meer dan ruim genoeg voor een gezellig feest. En zelfs met slecht weer kan je een feestje geven omdat de partytent volledig waterdicht is!

Da's toch mooi meegenomen. Daarnaast klapt de tent binnen een paar minuten uit dankzij het stalen pop-up frame. Hierdoor heb jij geen extra gedoe met het opbouwen of afbouwen.

En wist je dat je bij de tent ook een stevige draagtas krijgt met wieltjes? Hierin kan je de tent super makkelijk opbergen voor het volgende feestje.

Voordelen LifeGoods Partytent 3x3 m

 • Voor extra stevigheid krijg je scheerlijnen, haringen en zandzakken bij de tent
 • Dankzij het stalen pop-up frame klapt de tent binnen een paar minuten uit
 • De mand beschikt over een volledige servies set voor 4 personen

Nadelen LifeGoods Partytent 3x3 m

 • Je bent alleen van boven beschermd tegen de regen, niet vanaf de zijkanten

2. Hoogwaardige Partytent 3x3 m

Als jij een partytent wil gebruiken voor professioneel gebruik of voor een belangrijk feest als een bruiloft moet dit wel eentje zijn voor goede kwaliteit. En vaak kost kwaliteit wel wat.

Als je een iets ruimer budget hebt om te besteden kunnen wij je deze TOOLPORT hoogwaardige partytent adviseren. Deze tent kost misschien wat meer dan je gewend bent, maar daar krijg je dan ook een echt goede kwaliteit voor terug.

De partytent is gemaakt van een zeer stabiele constructie met dikke stalen buizen en dikke stalen koppelstukken die met slotbouten en vleugelmoeren aan elkaar vast zitten. En doordat aan de zijkanten ook zuilen zitten ben je volledig beschermd tegen slecht weer. Ideaal!

Voordelen Hoogwaardige Partytent 3x3 m

 • De tent is volledig waterbestendig en daarnaast ook nog UV-bestendig
 • De zuilen aan de zijkant beschermen je volledig tegen slecht weer én je kan er doorheen kijken
 • Heeft een zeer stevige constructie 

Nadelen Hoogwaardige Partytent 3x3 m

 • De partytent is enigszins lastig op- en af te bouwen door het grote formaat

3. Easy up 3x6m zwart 40mm

Als je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit heb je het ongetwijfeld over deze Easy up partytent van het merk Lizzely Garden & Living. Deze is te koop voor een prima prijsje en je krijgt er een goede kwaliteit voor terug.

Zo is de tent allereerst verkrijgbaar in vijf vrolijke kleuren. Dat is een keer iets anders dan wit of zwart! Wist je dat deze tent ruimte heeft voor 18 tot 22 personen?

Zo kan jij dus wel een aardig fuifje organiseren. En de tent kan uiteraard ook helemaal afgesloten worden. Ideaal met slecht weer of wanneer je een privé feest wil houden.

Voordelen Easy up 3x6m zwart 40mm

 • De tent kan volledig worden afgesloten en is dus ideaal te gebruiken bij slecht weer
 • Geschikt voor maar liefst 18 tot 22 personen
 • Dankzij het snel opzetbare harmonicasysteem is de tent ook goed geschikt voor op de beurs of markt

Nadelen Easy up 3x6m zwart 40mm

 • Het afbreken van deze partytent kost wel aardig wat moeite

4. Easy up 2x2m zwart luxe zonder zijwanden partytent

Als je op zoek bent naar een partytent voor een klein prijsje is deze Lizzely Garden & Living partytent misschien wel wat voor jou. Zo is de tent maar liefst te koop in vijf leuke kleurtjes waaronder groen en blauw.

Daarnaast is dit dus een absolute budget topper. Deze tent is dan ook nog eens super snel op te vouwen en ideaal geschikt voor een feestje, evenement of beurs.

De tent is tevens ook van erg licht gewicht waardoor je 'm ook prima in je eentje op kan zetten. Ideaal wanneer er even niet iemand kan komen helpen. 

En dat maakt de tent uiteraard ook makkelijk om te verplaatsen! Al met al is dit een zeer goede budget topper.

Voordelen Easy up 2x2m zwart luxe zonder zijwanden partytent

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met de andere partytenten in dit rijtje
 • Door het lichte gewicht kan je de tent heel makkelijk alleen opzetten
 • De tent is super makkelijk te verplaatsen 

Nadelen Easy up 2x2m zwart luxe zonder zijwanden partytent

 • Heeft geen zuilen aan de zijkant waarmee ze dicht kunnen

5. MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen

De laatste topper die nog een plekje heeft bemachtigd in deze top vijf is de MaxxGarden Partytent. Deze is te koop voor een echt hele lage prijs en biedt daarnaast een topdesign.

Zo ben je met deze tent beschermd tegen de UV-straling van de zon (dit is 50+). Daarnaast is de bekleding van de partytent gemaakt van waterafstotend materiaal.

Er is bij deze tent eigenlijk over alles heel goed nagedacht. Zo zijn de zijwanden ook op te rollen wanneer je meer frisse lucht in de tent wil. En met slecht weer rol je ze heel makkelijk weer naar beneden. Ideaal!

Voordelen MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen

 • De tent heeft 50+ UV-bescherming tegen de straling van de zon
 • De bekleding van de partytent is gemaakt van waterafstotend materiaal
 • De zijwanden zijn op te rollen wanneer je meer frisse lucht wil

Nadelen MaxxGarden Partytent Feesttent Paviljoen

 • Het duurt wel even voordat je deze tent hebt opgezet

Welke partytent is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke partytent is het beste?" hebben we een uitgebreide partytent test gedaan. Hierin hebben we verschillende partytent producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke partytent op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook partytent aanbiedingen?

Wil jij een partytent kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste partytent kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende partytent producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook