Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Top 5 Beste Neustrimmers [2023]

Beste Geteste Neustrimmer

BaBylissMEN - Multi Neus- en oor Trimmer E650E - Neustrimmer

Multi Neus- en oor Trimmer E650E 

Dit jaar was de beste neustrimmer test wederom een spannende. Veel van de trimmers gingen gelijk aan elkaar op, maar uiteindelijk kwam de E650E trimmer van Babyliss als beste naar voren!

Dit maakt het de beste neustrimmer van 2023. Waarom dit zo is? Laten we beginnen bij de prijs: deze is zeer laag in verhouding tot soortgelijke neustrimmers.

Daarnaast zijn er speciale roterende mesjes aanwezig waardoor je super comfortabel kan scheren. Tevens is er ook nagedacht over de ronde vorm: dit zorgt voor een extra goed bereik in de neus- en oor holtes. Echt een topper dus!

Wij als mens zijn vaak graag bezig met ons uiterlijk. Je wil er immers goed uitzien en goed voor de dag komen (waarschijnlijk). Dit kan ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen krijgt!

En waar je dan geen zelfvertrouwen van krijgt zijn die haartjes die uit je neus steken. Iedereen heeft ze: zowel mannen als vrouwen. Gelukkig kan je met behulp van een neustrimmer heel makkelijk van deze haartjes afkomen. 

Het aanbod in neustrimmers is dan ook ontzettend groot. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste neustrimmer? En dat is precies wat wij onderzocht hebben!

In dit artikel gaan wij je alles vertellen wat je moet weten over de neustrimmer. Zo gaan we in op de verschillende punten waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste neustrimmer.

Daarnaast hebben wij veel verschillende trimmers met elkaar vergeleken. Een paar van deze neustrimmers wisten zich te onderscheiden van de rest en daardoor een plekje te bemachtigen in onze ultieme review. Deze lees je aan het eind van dit artikel!

Top 5 Beste Neustrimmers

BaBylissMEN - Multi Neus- en oor Trimmer E650E - Neustrimmer

Beste koop neustrimmer
1. Multi Neus- en oor Trimmer E650E

Multi Neus- en oor Trimmer E650E

Beste neustrimmer voor mannen
2. Multi Neus- en oor Trimmer E650E

Luxe 4-in-1 Neustrimmer - Oplaadbaar – Oortrimmer

Beste neustrimmer voor vrouwen
3. Luxe 4-in-1 Neustrimmer - Oplaadbaar – Oortrimmer

Mondio Neustrimmer Baardtrimmer – Wenkbrauw Trimmer

Beste neustrimmer oplaadbaar
4. Mondio Neustrimmer Baardtrimmer – Wenkbrauw Trimmer

BaBylissPRO FX7020E - Neushaartrimmer

Beste budget neustrimmer
5. BaBylissPRO FX7020E - Neushaartrimmer


Top 10 beste Neustrimmers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste neustrimmers.


Waar op letten bij het kopen van een neustrimmer?

Met een neustrimmer kan jij jezelf verlossen van die vervelende, uitstekende haartjes. Zo verzorg jij jezelf goed en kan jij vol vertrouwen de dag weer aan!

Om je te helpen bij het vinden van de beste neustrimmer hebben wij zoals eerder aangegeven de verschillende punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden. Let hierbij bijvoorbeeld niet op de beste neustrimmer volgens de consumentenbond, maar ga ook zelf op onderzoek uit!

Garantie

Een eerste belangrijke om rekening mee te houden is natuurlijk de garantie. Je kan dit zien als een soort indicatie vanuit de fabrikant over hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder beschadigingen buiten jouw kunnen om.

Dus dat de trimmer niet goed oplaadt bijvoorbeeld. Wanneer er dan iets niet goed blijkt te zijn zal de fabrikant jou hierbij verder helpen: en dat is wel zo fijn. Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe neustrimmer minstens twee jaar is.

Batterij of oplaadbaar

Je hebt twee soorten neustrimmers: trimmers die werken op batterij en die oplaadbaar zijn. Ieder heeft zo zijn voordelen en nadelen.

Bij een neustrimmer op batterijen zit je niet steeds met een snoertje dat je moet gebruiken om de trimmer op te laden. Echter moet je dan wel met enige regelmaat nieuwe batterijen hebben.

Een neustrimmer die je kan opladen heeft geen nieuwe batterijen nodig. Echter kan je deze vaak tijdens het opladen niet gebruiken. Bedenk dus voor jezelf wat jij prettiger vindt. 

Opzetstukjes

Sommige neustrimmers komen ook met verschillende opzetstukken. Op die manier kan je er dan bijvoorbeeld ook je oor of baard mee trimmen. Dan vang je dus drie vliegen in één klap.

Misschien is dat wel wat voor jou. Dan is het handiger om daarvoor één apparaat te hebben in plaats van drie, toch? Bekijk dus goed of je er verschillende opzetstukjes bij geleverd krijgt.


Wat is het beste neustrimmer van 2023? 

Wij hebben op basis van verschillende punten (zoals dus de garantie) een uitgebreide neustrimmer test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder veel verschillende neustrimmers. 

De test was dan ook erg interessant. Uiteindelijk waren er een paar neustrimmers die met kop en schouders boven de concurrentie uitstaken. 

Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze top vijf. Ben jij ook benieuwd welke neustrimmers dit zijn? Dan presenteren wij je graag de top vijf beste neustrimmers van 2023!

1. Multi Neus- en oor Trimmer E650E

BaBylissMEN - Multi Neus- en oor Trimmer E650E - Neustrimmer
Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De trimmer die is verkozen tot de beste neustrimmer van 2023 is het E650E model van BaBylissMEN! Deze wist volledig terecht de titel te grijpen.

Zo heeft de neustrimmer roterende mesjes die ervoor zorgen dat je lekker comfortabel kan scheren. Daarnaast kan je door de slimme, ronde vorm van de trimmer je neus- en oorholtes erg goed bereiken.

Hierdoor ben jij binnen een handomdraai klaar met trimmen. En ja: deze is dus geschikt voor zowel je neus als je oren, handig!

Voordelen Multi Neus- en oor Trimmer E650E

 • Speciale roterende mesjes die ervoor zorgen dat jij lekker comfortabel kan scheren
 • Door de ronde vorm van de trimmer kom je extra goed bij de haartjes
 • Multifunctioneel: deze trimmer is geschikt voor zowel je neus als oor

Nadelen Multi Neus- en oor Trimmer E650E

 • Werkt op batterijen, niet iedereen vindt dat prettig

2. Trimmer voor Neus/Oor/Baard – Oplaadbaar

Multi Neus- en oor Trimmer E650E
Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook wanneer je een iets kleiner budget hebt zijn er gewoon goede neustrimmers te koop. Zo'n trimmer hoeft immers ook niet zo duur te zijn! En wanneer je op zoek bent naar een goede budget neustrimmer zit je goed met deze van Obero.

De neustrimmer is dus te koop voor een laag prijsje en doet eigenlijk alles wat je ervan mag verwachten. Zo kan je de trimmer gebruiken voor je neus, oren, wenkbrauwen en baardhaar!

Handig, zo behandel je alle problemen in één keer. Ook is de trimmer handig USB oplaadbaar waardoor je geen gedoe hebt met vervelende batterijen. 

Voordelen Trimmer voor Neus/Oor/Baard – Oplaadbaar

 • Zeer goedkoop in verhouding tot andere neustrimmers 
 • USB oplaadbaar waardoor je niet hoeft te denken aan batterijen
 • Je kan de trimmer heel handig gebruiken voor je neus, oren, wenkbrauwen en baardhaar

Nadelen Trimmer voor Neus/Oor/Baard – Oplaadbaar

 • Kan maximaal 60 minuten gebruikt worden na het opladen

3. Luxe 4-in-1 Neustrimmer - Oplaadbaar – Oortrimmer

Luxe 4-in-1 Neustrimmer - Oplaadbaar – Oortrimmer
Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je meer te besteden hebt kunnen wij ons voorstellen dat je dit misschien wil investeren in een goede kwaliteit neustrimmer. Misschien is de 4-in-1 trimmer van BAESS dan wel wat voor jou!

Deze  trimmer wordt namelijk geleverd met maar liefst vier verschillende opzetstukken. Hiermee kan je je oor haar, neushaar, wenkbrauwen en baard trimmen of wegscheren.

En dat is natuurlijk super handig! Tevens krijg je ook een speciale oplaadkabel voor de trimmer bij de bestelling geleverd. En een volle accu gaat maar liefst 90 minuten mee!

Voordelen Luxe 4-in-1 Neustrimmer - Oplaadbaar – Oortrimmer

 • Kan op volle accu maar liefst 90 minuten gebruikt worden
 • Je krijgt een speciale oplaadkabel voor de trimmer bij je bestelling
 • Wordt geleverd met vier handige opzetstukken zodat je ook andere ongewenste haren weg kan halen

Nadelen Luxe 4-in-1 Neustrimmer - Oplaadbaar – Oortrimmer

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere neustrimmers

4. Mondio Neustrimmer Baardtrimmer – Wenkbrauw Trimmer

Mondio Neustrimmer Baardtrimmer – Wenkbrauw Trimmer
Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De neustrimmer die het beste scoorde op het gebied van design is deze van het merk Mondio. Naast dat deze een prachtige oranje kleur heeft is deze zo ontworpen dat je kan kiezen uit vier verschillende opzetstukken!

Dat maakt de trimmer ook direct multifunctioneel. Zo kan je de trimmer gebruiken voor neus, oor, wenkbrauwen en baard. Heel erg handig!

En deze is uiteraard geschikt voor zowel man als vrouw. Het mesje van de trimmer is daarnaast ook zo ontworpen dat je deze heel makkelijk zelf kan verwijderen en afspoelen.

Voordelen Mondio Neustrimmer Baardtrimmer – Wenkbrauw Trimmer

 • Zeer goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Trimmer is zo ontworpen dat je deze heel makkelijk kan verwijderen en afspoelen
 • Multifunctioneel ontworpen waardoor je deze kan gebruiken voor je neus, oor, wenkbrauwen en baard

Nadelen Mondio Neustrimmer Baardtrimmer – Wenkbrauw Trimmer

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere neustrimmers

5. BaBylissPRO FX7020E - Neushaartrimmer

BaBylissPRO FX7020E - Neushaartrimmer
Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

En last but not least: de BaByliss PRO FX7020E! Deze scoorde het beste op het gebied van de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit.

En dat is ook niet zo gek. Naast dat de trimmer te koop is voor een prima prijsje krijg je er een super kwaliteit voor terug! 

Zo heeft de trimmer een circulair knipsysteem wat ervoor zorgt dat ongewenste haartjes snel, veilig én pijnloos worden verwijderd. En door de ergonomische vormgeving ligt de trimmer ook perfect in je hand!

Voordelen BaBylissPRO FX7020E - Neushaartrimmer

 • Heeft een circulair knipsysteem waardoor jij de haartjes snel, veilig én pijnloos weg kan halen
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Door de ergonomische vormgeving ligt de trimmer zeer goed in je hand

Nadelen BaBylissPRO FX7020E - Neushaartrimmer

 • Werkt op batterijen, dat vindt niet iedereen prettig

Welke neustrimmer is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke neustrimmer is het beste?" hebben we een uitgebreide neustrimmer test gedaan. Hierin hebben we verschillende neustrimmer producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke neustrimmer op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook neustrimmer aanbiedingen?

Wil jij een neustrimmer kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste neustrimmer kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende neustrimmer producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook