Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Dit is het beste middel tegen haaruitval!

Een volle bos haar is niet voor iedereen weggelegd. Soms kan het ook zo zijn dat als je wél deze volle coupe hebt deze langzaam uitvalt. Kale plekken is wel het laatste waar je op zit te wachten, want kaalheid is immers niet het mooiste wat er is. Haaruitval kan meerdere oorzaken hebben zoals stress en medicijnen, maar er zijn middelen die voor elk soort haaruitval kunnen worden gebruikt. Wij hebben de 2 beste haargroeimiddelen voor zowel mannen als vrouwen onderzocht en voor jou in kaart gebracht!

Beste Middel tegen haartuival

Best getest
1. DS Laboratories Revita Shampoo

Best premium optie|
2. O'Right Caffeine

Wat is het beste middel tegen haaruitval?

Als jij op zoek bent naar het beste middel tegen haaruitval dan zit je hier goed. Hieronder vind je onze favoriete producten tegen haaruitval.

Deze producten zijn als beste uit onze test gekomen. Ook hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan en bijvoorbeeld gekeken naar welk middel tegen haaruitval het beste is volgens de consumenten bond.

Lees gauw verder om de best geteste producten te ontdekken.

1.  DS Laboratories Revita Shampoo

Beste middel tegen haaruitval
Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De nummer 1 beste middel tegen haar uitval die er echt bovenuit springt is de DS Laboratories Revita Shampoo - 205ml. De Revita Shampoo is de populairste shampoo van het merk DS Laboratories, een professioneel merk op de markt. Je zal dus geen rare haargroeipillen hoeven te slikken, maar enkel met een shampoo aan de slag hoeven te gaan. Het is een milde maar intensieve shampoo dat elk soort haarverlies kan behandelen. Anti-haaruitval shampoo zorgt er namelijk voor dat je hoofdhuid weer krachtiger en energieker wordt. Dit resulteert in gezondere haarzakjes en het stimuleren van de haargroei.

Eerder zat de het ketoconazol in de anti-haaruitval shampoo, dit was erg gewild onder de mensen, dit is er echter uit gehaald vanwege de Europese regelgeving. Toch is de werking van deze Revita shampoo zeer effectief gebleven!

Hoe werkt deze anti-haaruitval shampoo dan en werkt deze echt?

Een aantal jaar geleden is er een klinische studie uitgevoerd door onafhankelijke onderzoekers voor een overheidsinstelling om te zien of deze shampoo wel echt werkt tegen haaruitval. Wel 90% meldde dat ze minder haaruitval ervaarden, een zeer hoog percentage. Naast minder haaruitval ervaarde 70% van de groep een snellere haargroei. Dat is heel mooi meegenomen!


Hoe deze shampoo werkt is dat het je hoofdhuid weer levendiger maakt, een belangrijke basis voor het groeien van het haar. Ook werkt de ant-haaruitval shampoo ontstekingsremmend voor de hoofdhuid. Hiernaast wordt het hormoon DHT dat zorgt dat jouw haar dunner wordt omlaag gebracht en bestreden. 

Hoe gebruik je deze shampoo?

De behandeling van deze shampoo tegen haarverlies is echt super makkelijk. Maak het haar een beetje vochtig en masseer vervolgens een klein handje shampoo in het haar en herhaal dit nog een keer. Om het gewenste resultaat te behalen en de haargroei te stimuleren zal je deze anti-haaruitval shampoo zo'n 5 minuten moeten laten intrekken. Doe dit 5 keer per week en herhaal dit de komende weken om kale plekken tegen te gaan en verbetering te zien! Met één flesje kan je zeker 2 maanden doen.

Alle feitjes over deze shampoo op een rij!

 • Optimaliseert de vitaliteit van de hoofdhuid
 • Verbetering van de conditie van haar en de haarzakjes
 • Stimuleert nieuwe haargroei en gaat haaruitval tegen
 • Blokkeert DHT en werkt ontstekingsremmend
 • Ook te gebruiken voor geverfd haar
 • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
 • Zorgt voor een gezonde hoofdhuid
 • Bevordert voller en dikker haar
 • Volledig veilig; geen bijwerkingen
 • Vrij van Sulfaten, Parabenen en Natriumchloride (zout)

2. O'right Caffeïne Botanical Scalp Revitalizer

Beste middel tegen haaruitval
Eindcijfer: 9.0

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Net hadden we het over een shampoo voor zowel mannen en vrouwen, maar om je meer opties te geven zullen we het ook nog hebben voor een spray die haaruitval tegen gaat. Tegenwoordig vindt iedereen het steeds belangrijker dat de producten die we gebruiken van natuurlijke ingrediënten bevatten, daarom hebben we het graag over deze spray.


Ook deze spray van O'right Caffeïne Botanical Scalp Revitalizer gaat elke oorzaak van het uitvallen van het haar tegen en zal kale plekken verminderen. Dit middel is een unieke tonic van 100% natuurlijk cafeïne extract gewonnen uit de schil van de koffieboon, aangereikt met Gember, Fumaria en Spiraea Salicifolia. Wat ons betreft het beste natuurlijke middel tegen haaruitval.

Zo werkt deze spray die haaruitval tegen gaat.

Door het verstuiven van het middel op de hoofdhuid dringt de tonic diep door in de hoofdhuid. De verstopte haarzakjes zullen op deze manier worden schoongemaakt waardoor de betere doorbloeding de haarwortel stimuleert te groeien. Ook wordt het produceren van talg groter zodat de vollere haren zich kunnen ontplooien. Nog een groot voordeel is dat andere problemen vaak ook worden opgelost, denk hierbij aan dat een vette of droge hoofdhuid, jeuk, schilfers en geurtjes worden teruggedrongen.

Hoe gebruik je deze spray?

Dit middel tegen haaruitval zal je vaker dan één keer per dag moeten gebruiken om resultaat te behalen. Bij dit haargroeimiddel wordt aangeraden om 2 keer per dag, dus 's ochtends en 's avonds te sprayen over de hoofdhuid en deze in te masseren met de vingers. In tegenstelling tot de shampoo hoeft het haar hier niet nat gemaakt te worden. Het resultaat zal al binnen een maand zichtbaar worden, gemiddeld is dit zo'n 3 weken. Een goede tip is om een Cafeïne shampoo te gebruiken gedurende de behandeling.

Alle feitjes over deze shampoo op een rij!

 • Niet getest op dieren
 • Vegan
 • Resultaat na ongeveer 3 weken
 • Gaat ook andere problemen tegen zoals een droge en vette hoofdhuid
 • Natuurlijke spray op basis van cafeine extract
 • Egologisch verantwoorde verpakking
 • Geen schadelijke stoffen als parebenen toegevoegd
 • Natuurlijke en organisch gecertificeerde ingrediënten

Welk middel tegen haaruitval is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welk middel tegen haaruitval is het beste?" hebben we een uitgebreide middel tegen haaruitval test gedaan. Hierin hebben we verschillende middel tegen haaruitval producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welk middel tegen haaruitval op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook middel tegen haaruitval aanbiedingen?

Wil jij een middel tegen haaruitval kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste middel tegen haaruitval kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende middel tegen haaruitval producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook