Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Massage Gun

Lifegoods Massage Gun
Als jij op zoek bent naar de beste Massage Gun van dit moment dan is de LifeGoods Massage Gun veruit je beste keuze. Geen enkel massagegun kwam namelijk zo goed uit onze test als dit model. Zo beschikt dit massage pistool over 6 opzetstukken, 30 verschillende standen en kun je hem voor meerdere lichaamsdelen gebruiken. Bovendien is deze massagegun ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Klik hieronder voor de meest actuele prijs!

Nederlanders zijn een druk, en daarmee ook gestrest, volk. Dit kan zorgen voor verschillende klachten, waaronder rugpijn.

Gelukkig is daar de ideale oplossing voor, namelijk de massage gun! Dit handige apparaat kan alle knopen uit je rug halen en zorgen voor een ontspannen lichaam.

Deze zijn tegenwoordig ook erg in trek, waardoor je je misschien afvraagt: Wat is de beste massage gun? Omdat wij je bij deze vraag graag willen helpen, hebben wij alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste massagegun.

Ook hebben wij tientallen verschillende massage guns met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit. En als afsluiter kan je aan het eind van dit artikel nog de ultieme review verwachten met daarin de beste massage guns!

Top 5 Beste Massage Guns

Beste Koop Massage Gun
1. Lifegoods massage gun

Beste prijs- kwaliteitverhouding 
2. Northwall massage gun

Beste luxe massage gun
3. Massagerr massage gun

Beste budget verzwaringsdeken
4. Basena massage gun

Beste design massage gun
5. JOEX massage gun


Top 10 beste massage guns

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste massage guns bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een massage gun?

Een massage gun is dus de ideale manier om rugklachten te verminderen. Hierdoor is het aanbod ook erg groot. Daardoor vraag je je misschien af: welke massage gun past het beste bij mij?

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. En hierbij is je eigen mening natuurlijk ook belangrijk! Kijk dus bijvoorbeeld niet naar de beste massage gun volgens de consumentenbond, maar naar wat jij zelf belangrijk vindt.

De batterijduur

Het eerste belangrijke punt om rekening mee te houden is de batterijduur. Hierbij geldt dat het ene model een veel langere batterijduur heeft dan de andere.

We willen je dan ook adviseren een model aan te schaffen met een goede batterijduur. Je gaat de gun waarschijnlijk met enige regelmaat gebruiken, en misschien zelfs buitenshuis zoals in de sportschool.

Je wil dan natuurlijk niet hebben dat deze halverwege uitvalt. Let hier dus van tevoren goed op.

Het geluid

Je hebt massage guns die erg stil zijn, maar ook guns die erg veel lawaai kunnen veroorzaken. Wanneer je dan wil ontspannen is dat natuurlijk niet ideaal.

Het is dan handiger om een massage gun aan te schaffen die erg stil is, zodat je hier geen last van kan krijgen. Ook voor de mensen om je heen kan dit natuurlijk als vervelend ervaren worden. 

Het zijn vaak de zeer goedkope modellen die dit geluidsoverlast veroorzaken. Wanneer een massage gun qua prijs te mooi lijkt om waard te zijn, is dit waarschijnlijk ook zo. En dan krijg je dus last van kabaal. 

Garantie

En als laatste willen wij nog even kort ingaan op de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit de fabrikant over hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten.

Wanneer er binnen deze gestelde garantietermijn dan iets tóch niet goed blijkt te zijn, zal de fabrikant jou hierbij verder helpen. Je kan dan gebruik maken van het recht op garantie.

Vaak kijkt de fabrikant dan samen met jou naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. Erg fijn natuurlijk, zo kan jij zonder zorgen je massage gun gebruiken. 

Wanneer er geen garantie op zit, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is. Want wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen?

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe massage gun ten minste twee jaar is zodat jij ongestoord jezelf kan behoeden van spierpijn!


Wat is de beste massage gun van 2023?

Rekening houdend met bovenstaande punten hebben wij een uitgebreide test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende massage guns, om zo jou te kunnen voorzien van de meest valide testresultaten.

De massage gun test was dan ook erg spannend. Uiteindelijk wisten een paar van de guns zich te onderscheiden op verschillende gebieden zoals beste design en prijs- kwaliteitverhouding. 

Hierdoor wisten zij een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke massage guns dit geworden zijn?

Dan presenteren wij je graag de top vijf beste massage guns van 2023!

1. Lifegoods Massage Gun

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Net zoals bij elke wedstrijd kan er maar een de beste zijn. In onze Massage Gun test is het massagepistool van Lifegoods als beste uit de test gekomen. Als jij op zoek bent naar een goede en betaalbare massage gun dan is dit je beste keuze.

Zo wordt deze gun geleverd met 6 verschillende opzetstukken waardoor je meerdere lichaamsdelen kunt masseren. Ook heeft deze gun maar liefst 30 verschillende standen. Hierdoor kun je heel persoonlijk en gericht te werk gaan en precies doen wat goed bij jou voelt.

Andere voordelen van deze massage gun? Hij heeft een gebruikstijd van 4 tot 5 uur, een scherp en helder LCD-display en wordt geleverd met een luxe carry case.

Als klap op de vuurpijl is deze massage gun ook nog eens super goed geprijsd. Voor deze prijs koop je geen betere massage gun dan dit model. Klik hier voor de meeste actuele prijs.

Voordelen Lifegoods Massage Gun

 • Er zijn 30 verschillende standen om uit te kiezen
 • 6 verschillende opzetstukken voor elk deel van je lichaam
 • Gebruikstijd van maar liefst 4 tot 5 uur

Nadelen Lifegoods Massage Gun

 • Geen

2. Northwall massage gun

Eindcijfer: 9.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Op nummer 2 van deze lijst vinden we de Northwall massage gun. Deze scoorde op alle gebieden als veruit de beste, zonder onze verbazing!

Zo beschikt deze gun over een medische stand en daarnaast óók nog een fitness stand. Ideaal dus wanneer je bijvoorbeeld na het sporten spierpijn wil voorkomen. 

En nog een pluspuntje aan deze massage gun: er zijn maar liefst 9 verschillende snelheidsstanden om uit te kiezen. Zo zit er altijd iets tussen wat je fijn vindt!

Voordelen Northwall massage gun

 • Heeft maar liefst 9 verschillende snelheidsstanden
 • Heeft een medische stand en fitness stand
 • Draadloos te gebruiken

Nadelen Northwall massage gun

 • Beschikt niet over een timer

3. Massagerr massage gun

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je iets meer budget te besteden of wil je je massage gun professioneel gebruiken? Dan is deze gun van Massagerr het geld meer dan waard.

Zo heeft deze massage gun een totaal van 5 verschillende snelheidsstanden om uit te kiezen. Ook krijg je bij de massage gun vier unieke massage koppen geleverd die elk een ander doel hebben.

Zo kan je één ronde gebruiken voor het hele lichaam, één voor de u-vorm voor de rug, voor triggerpoints en een platte voor het hele lichaam. Zo kan je alle problemen aanpakken!

Voordelen Massagerr massage gun

 • Vier unieke massage koppen
 • Keuze uit vijf verschillende snelheidsstanden
 • Heel erg stil

Nadelen Massagerr massage gun

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere massage guns

4. Basena massage gun

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook wanneer je een kleiner budget hebt zijn er goede massage guns te vinden. Misschien is deze van Basena wel nét wat voor jou!

Deze massage gun is te koop voor een zacht prijsje. En daar krijg je maar liefst 30 verschillende snelheidsstanden voor terug! EN dat is dan ook nog niet alles.

Deze massage gun heeft een batterijduur van maar liefst 6 uur. Daardoor kan je deze dus ook super makkelijk mee nemen op reis of naar de sportschool bijvoorbeeld.

Voordelen Basena massage gun

 • Heel erg stil
 • Batterijduur van maar liefst 6 uur
 • Makkelijk mee te nemen op reis

Nadelen Basena massage gun

 • Het koffertje van de gun is niet heel stevig

5. JOEX massage gun

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

En last but not least is de massage gun van het merk JOEX. Deze scoorde als de beste op het gebied van design, en dat is ook zeker te merken!

Ten eerste is deze massage gun verkrijgbaar in vier prachtige kleuren, variërend van rood tot blauw. Daarnaast is deze gun draadloos te gebruiken en is deze gun zo ontworpen dat je bloedsomloop ook verbeterd wordt!

Daarnaast wordt de gun geleverd met 6 opzetstukken, zodat je alle spieren goed kan bereiken.

Voordelen JOEX massage gun

 • Erg slim design
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Wordt geleverd met 6 opzetstukken

Nadelen JOEX massage gun

 • Er kan geen afstandsbediening gebruikt worden 

Welke massagegun is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke massagegun is het beste?" hebben we een uitgebreide massagegun test gedaan. Hierin hebben we verschillende massagegun producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke massagegun op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook massagegun aanbiedingen?

Wil jij een massagegun kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste massagegun kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende massagegun producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook