Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Massage Kussen [Test 2023]

Beste Geteste Massage kussen

Qumax Massagekussen

Qumax Massagekussen

De beste massage kussen test was super spannend, maar uiteindelijk is er toch een overduidelijke winnaar naar voren gekomen. En in dit geval is dat het Qumax Massagekussen! 

Deze is verkozen tot het beste massage kussen van 2023 en is hiermee ook het beste koop massagekussen. En dat kwam niet als een verassing.

Zo werkt dit massage kussen zonder een onhandige afstandsbediening en kan je deze gemakkelijk besturen met je hand. Dankzij het compacte formaat is hij ideaal voor thuis en op werk!

Nederlanders zijn een druk volk, en daarbij wordt ontspannen nog wel eens vergeten. Na je werk of een lange schooldag kom je natuurlijk graag tot rust. Hierbij heb je misschien wel last van je rug door al het zitten of staan.

Daarvoor is een massage kussen de comfortabele redder in nood! Deze zijn dan ook erg populair tegenwoordig, waardoor je je misschien afvraagt: Wat is het beste massage kussen?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben wij in dit artikel alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van het beste warmtekussen. Daarnaast hebben wij tientallen verschillende warmtekussen met elkaar vergeleken.

Zo kunnen wij jou verzekeren van de beste kwaliteit én testresultaten. En als afsluiter hebben wij ook de ultieme review geschreven met daarin alleen de beste warmte kussens!

Top 5 Beste Massage Kussens

Qumax Massagekussen

Beste koop massage kussen
1. Qumax Massagekussen

Beste budget massage kussen
2. LifeGoods elektrisch nek en rug apparaat

Beste design massage kussen
3. Zedar massagekussen

LifeGoods Shiatsu Massagekussen

Beste reis massage kussen
4. LifeGoods Shiatsu massage kussen

Beste prijs- kwaliteitverhouding massage kussen
5. Lifeproducts shiatsu massagestoel


Top 10 beste Massage Kussen

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste massage kussens bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een massage kussen?

Zoals gezegd is een massage kussen een ideale manier om te ontspannen na een lange dag. Omdat de vraag zo groot is, is het aanbod ook erg groot. Hierdoor vraag je je dus misschien af: Welk massage kussen past het beste bij mij?

Om je te helpen bij de zoektocht naar het beste warmte kussen hebben wij zoals beloofd onderstaand alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. 

Houd hierbij natuurlijk ook rekening met je eigen mening. Kijk dus bijvoorbeeld niet alleen naar het beste warmte kussen volgens de consumentenbond, maar ook naar wat jij zelf belangrijk vindt! 

Verschillende standen

Het eerste punt om rekening mee te houden is het aantal standen op het massage kussen. Hierbij zijn meer standen bijvoorbeeld erg fijn wanneer je naast ontspannen ook een betere bloedsomloop wil.

Vaak kan je de massage kussens dan instellen in hoe hard/ zacht de trillingen zijn en ook het aantal trillingen per seconde. Echter betaal je hier dan ook meer voor.

Wil je dus alleen even lekker kunnen ontspannen? Dan volstaat een massage kussen met twee of drie standen natuurlijk prima. Maak dus bij jezelf de afweging of je hier extra geld aan uit wil geven of niet. 

Hierbij hebben sommige massage kussens zelfs 15 (!) of meer standen. Dan zit er sowieso een stand tussen die jou bevalt. 

Draadloos of niet?

Een ander puntje is natuurlijk of het kussen draadloos bestuurbaar is of niet. Wanneer het kussen draadloos is wil dat zeggen dat je geen stopcontact nodig hebt om deze te kunnen gebruiken.

Dit is natuurlijk wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld geen stopcontact hebt in de buurt van je bed of bank. Ook wanneer je op reis bent kan dit een uitkomst zijn.

Wanneer ze draadloos werken hebben ze vaak een oplaadbare accu of kan je batterijen gebruiken. Vaak zijn deze modellen wel iets prijziger door deze handige functie.

Maak dus bij jezelf de afweging of je hier het extra geld voor over hebt of niet. Vaak staat in de product omschrijving dan wel aangegeven of het kussen draadloos is of niet.

Garantie

Het laatste punt dat we willen bespreken is de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. 

Wanneer er binnen deze gestelde garantietermijn dan iets niet goed blijkt te zijn met het gekochte product, gaat de fabrikant samen met jou kijken naar een passende oplossing. 

Hierbij kan je denken aan een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. Dat geeft jou als consument naast rust natuurlijk ook een stukje zekerheid.

Wanneer het kussen dat jij op het oog hebt geen garantie biedt, moet je hier je vraagtekens bij zetten. Wat zegt dit dan over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product dat je wil kopen?

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw beste massage kussen ten minste twee jaar is. Dan kan je écht ontspannen!


Wat is het beste massage kussen van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande punten (en nog veel meer) hebben wij een uitgebreide test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende massage kussens!

Zo kunnen wij jou valide en betrouwbare testresultaten garanderen. De massage kussen test was dan ook erg spannend, en veel gingen gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden in categorieën als beste design en beste prijs- kwaliteitverhouding.

Ben jij ook benieuwd welke massage kussens een plekje wisten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf? Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste massage kussens van 2023!

1. Qumax Massagekussen

Qumax Massagekussen
Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar het beste massagekussen van 2023? Dan ben je op zoek naar de Qumax Massagekussen. Deze beschikt namelijk over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Wanneer je op een lange reis gaat kan een massage kussen ook echt een uitkomst zijn. En deze van Qumax is hier helemaal op ingesteld! Dit kussen kan je namelijk super makkelijk meenemen in bijvoorbeeld de auto.

Ook heb je geen gedoe met onhandige afstandsbedieningen. Dit kussen kan je makkelijk zelf met de hand besturen. Daarnaast is deze uitgerust met speciale infrarood massagekoppen voor extra comfort!

Voordelen Qumax Massagekussen

 • Heeft speciale infrarood massagekoppen 
 • Gemakkelijk zelf met de hand te besturen
 • Makkelijk om mee op reis te nemen

Nadelen Qumax Massagekussen

 • De draaiende knoppen kunnen wat hard aanvoelen

2. LifeGoods elektrisch nek en rug apparaat

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook met een minder budget zijn er erg goede massage kussens te vinden. En dan al helemaal deze! Dit slimme apparaat beschikt over een speciale timer waarmee je zelf de lengte van je massage in kan stellen.

Ook helpt dit kussen goed tegen andere klachten als blessures of spierpijn. En aan de achterkant van het kussen zit een verstelbare riem. Hiermee kan je erg makkelijk het kussen vastmaken aan bijvoorbeeld je bureaustoel. En dat met maar liefst 4 shiatsu massagerollers!

Voordelen LifeGoods elektrisch nek en rug apparaat

 • Heeft een speciale timer 
 • Is uitgerust met een verstelbare riem zodat je het kussen ook kan vastmaken aan bijvoorbeeld een stoel
 • Heeft maar liefst 4 verschillende shiatsu massagerollers

Nadelen LifeGoods elektrisch nek en rug apparaat

 • Geen

3. Zedar massagekussen

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je het over een slim design? Dan heb je het over dit massage kussen! Dit kussen is speciaal ontworpen om je spieren los te maken.

Daarnaast kan je dankzij het handige design dit kussen gebruiken over het hele lichaam. Ook is er een speciaal massage programma ingebouwd. Dit draagt positief bij een jouw immuunsysteem. En je komt er natuurlijk ook lekker van tot rust!

Voordelen Zedar massagekussen

 • Beschikt over een speciaal programma dat je immuunsysteem stimuleert
 • Heel erg handig design
 • Speciaal ontworpen om je spieren losser te maken

Nadelen Zedar massagekussen

 • Dit massage kussen werkt niet draadloos

4. LifeGoods Shiatsu Massagekussen

LifeGoods Shiatsu Massagekussen
Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je veel onderweg bent is een heerlijk- en goed massagekussen voor in de auto ideaal. Als beste uit deze categorie is daarom het massagekussen van het bekende merk LifeGoods. Dit warmtekussen is uitgerust met maar liefst 8 roterende massagekoppen. En die hebben drie intensiteitsstanden! 

Daarnaast heeft het slimme apparaat ook nog een speciale warmtefunctie. Ideaal voor de koudere dagen. En als kers op de taart schakelt het kussen zichzelf uit na 15 minuten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting! 

Voordelen LifeGoods Shiatsu Massagekussen

 • Het kussen heeft 8 massagekoppen
 • Kan in twee uitvoeringen aangeschaft worden
 • Makkelijk mee te nemen op reis 

Nadelen LifeGoods Shiatsu Massagekussen

 • De draaiende knoppen kunnen wat hard aanvoelen

5. Lifeproducts shiatsu massagestoel

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan spreek je over deze massagestoel. Ja, in deze kan je zitten! 

Op deze manier kan je je nek, rug en dijen allemaal tegelijk laten masseren. Ook is er een speciale instelbare warmtefunctie aanwezig. Super fijn als je het ook nog extra warm wil hebben. 

Ook beschikt het kussen over een luchtcompressie massage. En de intensiteit hiervan is ook nog eens instelbaar!

Voordelen Lifeproducts shiatsu massagestoel

 • Erg goede verhouding tussen de prijs en kwaliteit
 • Je kan je rug, nek en dijen tegelijk masseren
 • Speciale luchtcompressie massage functie

Nadelen Lifeproducts shiatsu massagestoel

 • Enigszins groot en daardoor lastiger op te bergen

Welke massage kussen is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke massage kussen is het beste?" hebben we een uitgebreide massage kussen test gedaan. Hierin hebben we verschillende massage kussen producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke massage kussen op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook massage kussen aanbiedingen?

Wil jij massage kussen kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste massage kussen kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende massage kussen producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook