Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat is de beste lustopwekker? De Top 5 beste opties van 2023!

In ons leven zijn er momenten waarop we op seksueel gebied tekort schieten of juist meer willen. Afrodisiaca of lustopwekkers zorgen ervoor dat we weer hongerig worden naar intieme en sensuele momenten met onze partners. Maar wat is een goede lustopwekker en welke zijn de beste lustopwekkers van 2023?

Top 5 Beste Lustopwekker

Beste Koop Lustopwekker
1. Spaanse Vlieg - Afrodisium

Spanish Fly Lustopwekker Voor Vrouwen - 30 ml

Beste Lustopwekker voor vrouwen
2. Spanish Fly lustopwekker voor vrouwen

Lustopwekkende Druppels - Unisex

Beste unisex lustopwekker
3. Drop Sex - lustopwekkende druppels unisex

HOT V-Activ Pure Power Voor Mannen - 20 stuks

Beste lustopwekker voor mannen
4. HOT V-Activ Pure Power voor mannen - 20 stuks

Beste Lustopwerkker orgasmes
5. Hot Sex Girl - Libidoverhogende druppels voor vrouwen - 20 ml

Top 10 beste Lustopwekkers

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste Lustopwekkers bij Bol.com en EasyToys.nl. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een lustopwekker?


Er is een behoorlijke keuze aan afrodisiaca. Deze speciale mengsels, zalven of drankjes beloven ons met ongekende kracht te laten genieten van onze seksuele avonturen. Waar moet je op letten als je een lustopwekker gaat kopen?

Let op het merk

Als je een lustopwekker gaat kopen, houd er rekening mee dat het ene merk niet gelijk is aan het andere. Ook de flacon kan anders zijn. Let dus vooral goed op het etiket!

Let op de samenstelling

Er zijn mensen die de voorkeur geven aan natuurlijke middelen die de zin in seks vergroten. Dit zijn preparaten waarvan de samenstelling is gebaseerd op extracten van planten die worden erkend als natuurlijke afrodisiaca. Ga voor jezelf na welke producten jouw voorkeur hebben.

Let op de aangegeven doses

Ga na welke hoeveelheden van een product je nodig hebt voor eenmalig gebruik. Overschrijd de aanbevolen dosis niet, omdat het middel dan juist het tegenovergestelde effect kan hebben. Als je te veel afrodisiacum neemt, val je in een zalige slaap zonder erotische opgetogenheid.

Ga na welke lustopwekker in de aanbieding is

Tenslotte wil je natuurlijk ook wel graag weten welke lustopwekker in de aanbieding is, dus struin de verschillende webshops af voordat je een definitieve aankoop doet.


Wat is de beste lustopwekker?

Omdat het aanbod zo uitgebreid en divers is, deden wij een lustopwekker test om na te gaan welke de beste lustopwekker is vandaag de dag. Uit alle goede lustopwekkers die we hebben getest, maakten we een Top-5 van de allerbeste producten.

1. Spaanse vlieg – afrodisiacum voor mannen

Eindcijfer: 9.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De Spaanse vlieg behoort zonder meer tot een van de beste lustopwekkers allertijden. Dit middel is door de eeuwen heen wat veranderd, maar een ding is op dit moment zeker: het is een bewezen afrodisiacum dat bij elke man het verlangen naar seks kan opwekken.

Dit afrodisiacum werd ooit verkregen van een kever genaamd Pimple of Doctors. Dit insect produceerde, wanneer het werd bedreigd, een stof genaamd cantharidine, die zeer stimulerend en evenzeer giftig is. Door de mens geconsumeerd, verhoogde het de zin in seks door de geslachtsorganen te irriteren.

De grens tussen een dodelijke dosis en een stimulerende dosis bleek echter heel subtiel en daarom werd er gezocht naar veilige vervangers voor originele versie van de Spaanse vlieg. Vandaag de dag wordt dit bekende stimulerende middel veelal gemaakt van veilige, synthetische equivalenten van cantharidine en stimulerende kruiden, die net zo intensief werken.

Voordelen Spaanse vlieg – afrodisiacum voor mannen

 • Verhoogt en stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen
 • Verhoogt de testosteronspiegel en het libido
 • Extracten van salie en Peruaanse peper zorgen ervoor dat orgasmes sneller worden bereikt.

Nadelen Spaanse vlieg – afrodisiacum voor mannen

 • een overdosis kan tijdelijk milde bijwerkingen veroorzaken, zoals ontsteking van de urinewegen.

2. Spanish Fly Lustopwekker Voor Vrouwen

Spanish Fly Lustopwekker Voor Vrouwen - 30 ml
Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Dit middel geeft verbluffende resultaten in termen van seksuele opwinding. De stof die oorspronkelijk uit de Spaanse vlieg – een keversoort - werd gehaald is cantharidine. Net als andere afrodisiaca heeft het geen psychoactief effect, maar stimuleert het de zenuwuiteinden in de intieme zones aanzienlijk.

Ten eerste helpt het om gemakkelijker een staat van opwinding te bereiken. Het is bewezen effectief te zijn bij vrouwen die lijden aan vaginale droogheid. Aan de andere kant irriteert cantharidine de slijmvliezen. Dit resulteert in een betere hydratatie van intieme plaatsen, evenals een intensivering van de sensaties die tijdens seks worden gevoeld. Als je geen partner in de buurt hebt kun je natuurlijk gebruik maken van een goede vibrator.

De Spanish Fly staat bekend als het sterkste en snelst werkende afrodisiacum. De juiste dosering garandeert dat er geen bijwerkingen zullen zijn, maar de staat van opwinding duurt wel tot acht uren! Zo kunnen jij en je partner genieten van alle seksuele spelletjes die in je opkomen. De buitengewone werking van dit middel geeft je een intenser en bevredigender orgasme.

Voordelen Spanish Fly Lustopwekker Voor Vrouwen

 • Verbetert de bloedcirculatie en vaginale hydratatie.
 • Grotere gevoeligheid van de geslachtsorganen betekent veel betere seks en een intenser orgasme.
 • Dankzij de andere voedingsstoffen krijg je energie die van pas komt tijdens je seksspelletjes.

Nadelen Spanish Fly Lustopwekker Voor Vrouwen

 • Kan gevaarlijk zijn voor mensen die lijden aan hartaandoeningen en vrouwen die borstvoeding geven.

3. Drop Sex - lustopwekkende druppels unisex

Lustopwekkende Druppels - Unisex
Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Drop Sex bevat een geheim wapen: eleutherocok of Russische ginseng. Slechts een paar druppels toegevoegd aan een drank wekken een ongelooflijke seksueel verlangen op bij vrouwen én mannen. Door de geslachtsorganen te stimuleren, wordt het verlangen naar seks vergroot en vindt er meer bloedtoevoer plaats naar de vagina en penis.

Drop Sex is 100% veilig voor de gezondheid en heeft geen bijwerkingen. Het bevat een geconcentreerd extract van Satureja Montana, een kruid dat sinds de Griekse oudheid wordt erkend als een sterk afrodisiacum.

Een ander ingrediënt van het preparaat is Avena sativa, een goed voedingssupplement dat wordt gebruikt voor de behandeling van verkoudheid bij vrouwen, erectiestoornissen en reguleert het niveau van oestrogeen en testosteron in het bloed.

Voordelen Drop Sex - lustopwekkende druppels unisex

 • Veroorzaakt zowel bij dames als heren een zeer sterke seksuele opwinding.
 • Een kleine hoeveelheid is al voldoende.
 • Verpakt in onbreekbare flesjes van 20 milliliter.

Nadelen Drop Sex - lustopwekkende druppels unisex

 • Geen

4. HOT V-Activ Pure Power voor mannen - 20 stuks

HOT V-Activ Pure Power Voor Mannen - 20 stuks
Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

HOT V-activ voor mannen stimuleert erecties en verhoogt het gevoel van seksuele prikkels. Het bevat de sterkste kruidenextracten die in verschillende culturen worden gebruikt als middel om een erectie langdurig te versterken en te behouden. Door 100% natuurlijke ingrediënten te selecteren in de exacte hoeveelheid in de capsule, is V-activ een van de krachtigste erectieversterkers voor mannen.

HOT V-Activ is bedoeld voor mannen die een intens erotisch leven leiden en zoveel mogelijk erotisch genot willen geven aan hun wederhelft. Deze potentieverhogende capsules bevatten stoffen die de bloedsomloop stimuleren, waardoor de erectie langer, indrukwekkender en intenser kan worden.

Voordelen HOT V-Activ Pure Power voor mannen - 20 stuks

 • Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.
 • Bevat libidoverhogend guarana-extract.
 • Geeft langere en intensere erecties.

Nadelen HOT V-Activ Pure Power voor mannen - 20 stuks

 • Minder goede prijs-kwaliteitverhouding.

5. Hot Sex Girl - Libidoverhogende druppels voor vrouwen - 20 ml

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Hot Sex Girl bevat de sterkste druppels om het orgasme en het libido van vrouwen te verhogen. Deze druppels moeten direct voor geslachtsgemeenschap worden gebruikt om het verlangen bij vrouwen op te wekken. Speciaal aanbevolen voor vrouwen met seksuele problemen.

De formule in de druppels zorgt ervoor dat de vrouw een verhoogd verlangen voelt vóór de geslachtsgemeenschap, en tijdens de handeling is ze gevoeliger voor de sensaties van de man. Het gevoel is zo sterk dat seks leuker, prettiger en plezieriger wordt. De effectiviteit van de druppels kan meerdere orgasmes veroorzaken.

Voordelen Hot Sex Girl - Libidoverhogende druppels voor vrouwen - 20 ml

 • Ingrediënten ondersteunen op een snelle en discrete manier het libido bij vrouwen
 • L-arginine in de druppels stimuleert en ondersteunt de potentie, vitaliteit en seksuele energie.
 • verbetert het seksleven en verlengt de seksuele activiteit.

Nadelen Hot Sex Girl - Libidoverhogende druppels voor vrouwen - 20 ml

 • dosering is een beetje lastig.

Welke Lustopwekkers voor vrouwen is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Lustopwekker is het beste?" hebben we een uitgebreide Lustopwekker test gedaan. Hierin hebben we verschillende producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke vibrator op dit moment de beste keuze is.

Welke Lustopwekkers zijn in de aanbieding?

Wil jij een Lustopwekkers kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel de beste Lustopwekkers kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook