Full Width Featured Image With Sidebar

Beste Geteste Krultang

Bestope 6 in 1 Krultang 

De beste krultang test was enorm interessant, en uiteindelijk is er een overduidelijke winnaar naar voren gekomen. En in dit geval is dat de Bestope 6 in 1 Krultang!

Deze is verkozen tot de beste krultang van 2023 en is daarmee ook de beste koop krultang. En dat kwam voor ons absoluut niet als een verassing. 

Waarom niet? Ten eerste is deze krultang geschikt voor alle lengtes haar. Heb je dus vrij kort haar? Zelfs dan kan je de mooiste krullen maken!

Daarnaast beschikt deze krultang over een speciale ionentechnologie dat de vorming van statisch haar en pluis tegengaat. En misschien het aller mooiste voordeel is dat deze krultang je haar beschermt tegen de warmte.

Alle mede vrouwen met stijl haar weten hoe vervelend dit soms kan zijn. Je krijgt het moeilijk in model en het hangt soms kaarsrecht naast je hoofd. Wanneer je dan een keer iets anders wil met je haar is een krultang natuurlijk een perfect alternatief. 

Menig vrouw weet dit dan ook, en de meeste zullen ook al een krultang in huis hebben liggen. Logischerwijs is het aanbod in krultangen door deze vraag ook enorm.

Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste krultang? Wij willen je graag bij deze vraag helpen, en daarom hebben wij alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste krultang.

Ook hebben wij tientallen verschillende krultangen met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen garanderen van de beste kwaliteit en testresultaten. En aan het eind van dit artikel kan je nog een ultieme review verwachten van deze krultang test!

Top 5 Beste Krultangen

Beste krultang
1. Bestope 6 in 1 krultang

Beste luxe krultang
2. Babyliss Curl Secret 2

Beste design krultang
3. Remington S8500 Shine Therapy

Beste prijs- kwaliteitverhouding krultang
4. CI9532 Pearl Pro

Beste budget krultang
5. Remington Ci95 Pearl


Top 10 beste krultangen

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste krultangen bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een krultang?

Een krultang is dus de ideale manier om af en toe van kapsel te kunnen veranderen. Wanneer je stijl haar hebt kan je dan ook eens genieten van prachtige krullen!

De krultang is dan ook erg populair onder menig vrouw waardoor het aanbod logischerwijs ook erg groot is. Hierdoor vraag je je misschien af: Welke krultang past het beste bij mij?

Daarom hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je rekening houdt met je eigen mening. 

Kijk dus bijvoorbeeld niet naar de beste krultang volgens de consumentenbond, maar naar je eigen wensen en behoeften. Zo maak je de beste keuze.

Materiaalsoort

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar welke materiaalsoort je wil voor je krultang. Je hebt bijvoorbeeld een keramische krultang, die erg populair is onder professionals en kappers.

Door het materiaal beschadigt dit je haar minder door de hitte. Ook wordt de warmte dan een stuk beter verdeeld, en vaak zijn deze ook nog vrij goedkoop!

Je hebt ook krultangen van materiaal als titanium. Dit is net wat steviger en goed geschikt voor vrouwen of mannen met dik en grover haar. Deze kosten wel iets meer, maar met zo'n haarsoort is dat toch aan te raden. 

Regelbare temperatuur

Bij sommige krultangen kan je zelf de temperatuur instellen. Dit is een best fijne optie, omdat je op deze manier kan vermijden dat je haar beschadigd raakt of zelfs verbrandt. 

Bij dik haar heb je dan ook een hogere temperatuur nodig dan bij dun en fijn haar. Voor een krultang met een regelbare temperatuur betaal je vaak wel iets meer. Maar dit is het geld zeker waard om zo haarbeschadiging te voorkomen.

Garantie

Het laatste puntje is natuurlijk de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit de fabrikant over hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder beschadigingen. Wanneer er binnen de gestelde garantietermijn dan toch iets niet goed blijkt te zijn met het gekochte product zal de fabrikant jou hierbij verder helpen.

Waarschijnlijk krijg je dan een vervangend product of een vergoeding van het aankoopbedrag. Dat is natuurlijk fijn, want dat geeft jou als consument naast rust ook een stukje zekerheid. 

Daarom is het belangrijk dat er óók garantie zit op jouw nieuwe krultang. Zorg ervoor dat dit minstens één jaar is, zodat jij met een gerust hart de mooiste krullen in je haar kan maken!


Wat is de beste krultang van 2023?

Na uitgebreid rekening te hebben gehouden met bovenstaande factoren  hebben wij een uitgebreide krultang test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder maar liefst tientallen verschillende krultangen!

Zo kunnen wij jou garanderen van de beste kwaliteit en daarmee ook betrouwbare testresultaten. De krultang test was dan ook erg spannend, en veel van de tangen gingen aardig gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten een paar van de krultangen zich te onderscheiden in verschillende categorieën zoals beste design of beste prijs- kwaliteitverhouding. Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf!

Ben jij na het lezen van dit artikel net zo nieuwsgierig geworden als ons naar welke krultangen in de felbegeerde top vijf zijn belandt? Dan presenteren wij je bij deze vol trots de top vijf beste krultangen van 2023!

1. Bestope 6 in 1 krultang

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één de beste zijn uiteraard. En in dit geval is dat met flag en wimpel de Bestope krultang! Deze tang doet alles wat je ervan verwacht, en zorgt ook nog eens goed voor je haar!

Zo is deze krultang volledig gemaakt van een keramisch materiaal, wat ervoor zorgt dat je haar minder snel beschadigd zal raken. Ook kan je de temperatuur zelf instellen naar eigen voorkeur!

Bij de krultang krijg je ook 5 verschillende opzetstukken geleverd. Zo kan jij zelf bepalen wat voor soort krullen je in je haar wil maken. En nog een pluspunt: de tang ziet er ook gewoon mooi uit.

Voordelen Bestope 6 in 1 krultang

 • Is gemaakt van keramisch materiaal
 • Temperatuur is zelf in te stellen
 • Wordt geleverd met 5 verschillende opzetstukken

Nadelen Bestope 6 in 1 krultang

 • Ligt enigszins zwaar in de hand

2. Babyliss Curl Secret 2

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je nou iets meer budget te besteden en wil je dit graag investeren in een goede kwaliteit krultang? Dan zit je goed met deze Curl Secret van het bekende merk Babyliss. 

Je betaalt er misschien iets meer voor, maar dan hoef je zelf het krullen niet eens te doen! Deze tang krult namelijk jouw haarplukken automatisch. Super makkelijk, en ben je ook nog eens veel sneller klaar. 

Daarnaast kan je de temperatuur instellen in twee standen, voor fijn en stevig haar. Daardoor is deze krultang dus te gebruiken voor ieder haartype!

Voordelen Babyliss Curl Secret 2

 • Krult je haar automatisch
 • Twee temperatuurstanden
 • Geschikt voor ieder haartype

Nadelen Babyliss Curl Secret 2

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere krultangen

3. Remington S8500 Shine Therapy

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goed design, dan spreek je over de Remington Shine Therapy krultang! Voor deze prijs krijg je namelijk zowel een stijltang als krultang in huis!

Door het slimme design van de tang kan je deze gebruiken als een stijltang en een krultang. Ook zit in de coating speciale arganolie en vitamine E. 

Hierdoor krijgt je haar naast krullen ook een erg mooie glans! En de temperatuur van deze krultang kan je ook instellen naar eigen voorkeur. 

Voordelen Remington S8500 Shine Therapy

 • Erg slim design
 • Zorgt voor glanzend haar na het krullen
 • Te gebruiken als krul- en stijltang

Nadelen Remington S8500 Shine Therapy

 • Heeft geen koude lucht positie

4. CI9532 Pearl Pro

Eindcijfer: 8.5

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit? Dan spreek je over de CI9532 Pearl Pro! Deze tang scoorde als veruit de beste als het gaat om de prijs en kwaliteit verhouding.

Zo is de krultang geschikt voor ieder haartype en kan je de temperatuur zelf hierop aanpassen. Daarnaast is het snoer van de tang maar liefst 3 meter lang, dus prima te gebruiken in kamers met slechts één stopcontact bijvoorbeeld.

En ook handig: de tang is binnen 30 seconden al op temperatuur. Zo kan je vrijwel direct beginnen met het krullen!

Voordelen CI9532 Pearl Pro

 • Binnen 30 seconden op temperatuur
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Geschikt voor ieder haartype

  Nadelen CI9532 Pearl Pro

 • Niet geschikt voor erg kort haar

5. Remington Ci95 Pearl

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook met een minder budget zijn er erg goede krultangen verkrijgbaar. En hierbij kwam de Remington Ci95 Pearl als beste uit de test. Hierdoor wist de tang het laatste plekje in deze top vijf te bemachtigen. 

Deze krultang is perfect wanneer je dun of fijn haar hebt. Daarnaast is de tang binnen 30 seconden al klaar voor gebruik! Ideaal wanneer je dus haast hebt.

En nog een mooi pluspuntje: De temperatuur is zelf in te stellen tussen de 130 en 210 graden. Hierdoor kan je beschadiging van je haar goed tegen gaan.

Voordelen Remington Ci95 Pearl

 • Goed geschikt voor dun of fijn haar
 • Erg goedkoop in verhouding tot andere krultangen
 • Temperatuur is zelf in te stellen

Nadelen Remington Ci95 Pearl

 • De keramische coating slijt sneller bij veelvuldig gebruik

Welke krultang is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke krultang is het beste?" hebben we een uitgebreide krultang test gedaan. Hierin hebben we verschillende krultang producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke krultang op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook krultang aanbiedingen?

Wil jij krultang kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste krultang kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende krultang producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook