Full Width Featured Image With Sidebar

Is de snoer van je stofzuiger net niet lang genoeg om ook je auto te bereiken? Of heb je lastige hoeken en oppervlakken die niet met een stofzuiger te reinigen zijn? En wil je niet een zware stofzuiger hoeven dragen? Dan is een kruimeldief een perfecte keuze voor jou.

Een kruimeldief is compact, eenvoudig te gebruiken voor het reinigen van een auto, bankstel of voor het verwijderen van stof op een trap. Maar waar moet je zoal op letten bij het kopen van een kruimeldief? En wat zijn op dit moment de beste modellen op de markt? De antwoorden op deze vragen lees je in het onderstaande artikel.

Top 5 Beste Kruimeldieven

Beste koop
1. JAP Tornado S3

Beste kruimeldief prijs / kwaliteit
2.VAIVE - Kruimelzuiger

Beste kruimeldief voor in de auto
3. Philips MiniVac FC6149/01

Beste ergonomische kruimeldief
4. TRANSNECT Kruimeldief Snoerloos

Beste Kruimeldief met groot opvangreservoir
5. Cleanforce Kruimeldief snoerloos

Top 10 beste kruimeldief

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste kruimeldieven bij Coolblue. Hierdoor zie je direct welke momenteel het meest verkocht worden.


Waar op letten bij het kopen van een kruimeldief?

Er zijn tal van verschillende soorten kruimeldief modellen met elk zo verschillende eigenschappen en functies. Wil je graag een kruimeldief kopen, maar weet je niet goed welk model het best is? Bekijk dan welke eigenschappen en functies voor jou wellicht van belang kunnen zijn.

Zo kun je bijvoorbeeld kijken wat voor type filter de kruimeldief heeft en of de kruimeldief een ruim opvangreservoir heeft. Bekijk ook of de kruimeldief geschikt is voor het verwijderen van vuil en vloeistoffen en of je het apparaat eenvoudig kunt reinigen. Dit is met name ideaal indien je het apparaat ook wilt gebruiken om vloeistoffen op te ruimen of vochtige ruimtes zoals de badkamer schoon te maken.

Daarnaast kun je bij het zoeken naar de beste kruimeldief kijken met wat voor soort accessoires de kruimeldief geleverd wordt, zoals verschillende opzetstukken, en of het apparaat gebruiksvriendelijk is. De gebruiksvriendelijkheid valt te bepalen door te kijken naar hoe zwaar het apparaat weegt, of je het apparaat kunt ophangen, of het apparaat eenvoudig in te stellen is, of het apparaat snel oplaadt en of je het apparaat langdurig achter elkaar kunt gebruiken.

Ten slotte is het bij het kopen van een kruimeldief ook goed om te letten op de prijs van de kruimeldief. De prijzen van kruimeldieven zijn zeer uiteenlopend en variëren gemiddeld tussen de 30 tot 80 euro.

Wat is de beste kruimeldief?

Gezien er tal van verschillende kruimeldief modellen op de markt zijn, is het vinden van de beste koop kruimeldief een lastige klus. Om de aankoop wat eenvoudiger te maken kun je een kijkje nemen bij de best geteste modellen van dit moment. Onderstaande kruimeldieven zijn uitvoerig getest in de kruimeldief test 2023 en geselecteerd op basis van kwaliteit, gebruiksgemak, design en prestatie.

1. JAP Tornado S3 - Alles in één kruimeldief

Eindcijfer: 9.7

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De JAP Tornado S3 is de beste kruimeldief volgens de consumentenbond. Ook scoort de JAP Tornado S3 zeer goed in de kruimeldief test 2023. De kruimeldief wordt geleverd met maar liefst 5 handige accessoires, waardoor je de kruimeldief eenvoudig voor elke klus kunt gebruiken.

De Tornado S3 heeft daarnaast een krachtig vermogen van 22,2V, en is voorzien van de geavanceerde Blast Tornado technologie. Hierdoor kun je met deze kruimeldief zonder problemen het aller kleinste vuil en vloeistoffen opzuigen 

Voordelen

 • Geschikt voor vloeistoffen
 • 5 Kopstuppen
 • Gemakkelijk schoon te maken

Nadelen

 • Redelijk klein reservoir

2. VAIVE - Kruimelzuiger

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De Vaive kruimeldief is een zeer goede kruimeldief voor een krachtige schoonmaak. De kruimeldief is compact en zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor kun je de kruimeldief eenvoudig gebruiken voor het verwijderen van stof, kruimels en klein afval.

De Vaive kruimelzuiger heeft een ergonomisch ontwerp en is eenvoudige te bedienen. Ook beschikt het apparaat over een goede herbruikbare HEPA filter, waardoor de kruimeldief eenvoudig schoon te maken is en ook op lange termijn schoon en fris blijft. 

Voordelen

 • Compact en krachtig
 • Eenvoudig te legen en wassen
 • Handige set opzetstukken
 • Geschikt voor vloeistoffen

Nadelen

 • Redelijk klein opvangreservoir
 • Lange oplaadtijd (240 minuten)

3. Philips MiniVac FC6149/01

Eindcijfer: 8.6

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De Philips MiniVac FC6149/01 kruimeldief is de perfecte kruimeldief voor in de auto. Zo is de kruimeldief handig aan te sluiten in de auto, waardoor je de kruimeldief onbeperkt kunt gebruiken.

Ook heeft de kruimeldief een aërodynamische mondstukontwerp waardoor de kruimeldief zorgt voor een maximale stofopname en het bereiken van de meest lastige plekken. Daarnaast beschikt de kruimeldief over een 2-fasenfiltersysteem,zodat zodra het vuil, eenmaal binnen is, het niet meer naar buiten kan.

Voordelen

 • Handig gebogen handvat
 • Ideaal voor in de auto

Nadelen

 • Hoog geluidsniveau
 • Lange oplaadtijd
 • Niet geschikt voor vloeistoffen

4. TRANSNECT Kruimeldief Snoerloos

Eindcijfer: 8.5

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De TRANSNECT kruimeldief is een zeer lichtgewicht en ergonomisch ontworpen kruimeldief. Het apparaat heeft een platte onderkant, waardoor je eenvoudig elk plekje kunt bereiken. Ook heeft het apparaat een krachtige 4500PA afzuiging en een goede HEPA filter. Hierdoor zuig je zelfs het kleinste stof op en blijft het uitstekend binnen het opvangreservoir.

Daarnaast is de TRANSNECT kruimeldief zeer gebruiksvriendelijk. De kruimeldief is eenvoudig te bedienen en laad snel op, waardoor je het snel achter elkaar weer kunt gebruiken.

Voordelen

 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Krachtige zuigkracht

Nadelen

 • Geen docking station

5. Cleanforce Kruimeldief snoerloos

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wil je graag een kruimeldief met een zeer ruim opvangreservoir? Dan is de Cleanforce kruimeldief wat voor jou. Deze krachtige kruimeldief beschikt over een opvangreservoir van 1 liter en is ideaal voor het opzuigen van zowel vuil als vloeistoffen.

Dankzij de 3 multifunctionele opzetborstels is het apparaat veelzijdig en te gebruiken voor het verwijderen van vuil op lastig te bereiken plekken. Daarnaast heeft de kruimeldief generatie lithium-ion batterijen, die in slechts 3 tot 4 uur volledig opgeladen kunnen worden. 

Voordelen

 • Groot opvangreservoir van 1 liter
 • Laad snel op

Nadelen

 • Redelijk zwaar van gewicht

Welke kruimeldief is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke kruimeldief is het beste?" hebben we een uitgebreide kruimeldief test gedaan. Hierin hebben we verschillende kruimeldief producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke kruimeldief op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook kruimeldief aanbiedingen?

Wil jij een kruimeldief kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste kruimeldief kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende kruimeldief producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook