Full Width Featured Image With Sidebar

Beste Geteste Kruimeldief

JAP Tornado S2

De kruimeldief test was een spannende, en uiteindelijk is er een kanjer van een winnaar naar voren gekomen. En deze kanjer is de JAP Tornado S2!

Deze is verkozen tot de beste kruimeldief van 2023 en is daarmee ook de beste koop kruimeldief. En daar waren wij absoluut niet verrast over.

Zo kan je deze kruimeldief zowel binnen- als buitenshuis gebruiken, dus bijvoorbeeld ook in je auto! Daarnaast kan deze dief zowel vloeibaar als vast vuil opzuigen.

Wanneer je dus je drinken hebt gemorst is dat met deze kruimeldief binnen no-time weer schoon. Ideaal dus! 

Stofzuigen is erg veel werk. Zeker wanneer er alleen kruimels op de tafel of de bank liggen, heb je natuurlijk geen zin om de stofzuiger alweer uit de kast te trekken. Gelukkig bestaat daarvoor de slimme kruimeldief!

Deze handige apparaten zijn makkelijk te gebruiken waardoor je huis binnen no-time weer schoon is. Deze dieven zijn dan ook erg geliefd, en het aanbod erg groot. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste kruimeldief?

Wij willen je graag helpen bij deze vraag. En daarom hebben wij speciaal voor jou alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste kruimeldief. 

Daarnaast hebben wij ook tientallen verschillende kruimeldieven met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit én testresultaten. En dat is nog niet alles!

We hebben ook nog een verassing in petto. Aan het eind van dit artikel staat je namelijk ook nog een ultieme review te wachten met daarin de beste kruimeldieven!


Top 5 Beste Kruimeldieven

Beste kruimeldief
1. JAP Tornado S2

Beste budget kruimeldief
2. Vaive kruimelzuiger

Beste prijs- kwaliteitverhouding kruimeldief
3. Philips MiniVac FC6148/01

Beste luxe kruimeldief
4. AEG HX6- 30STM

Beste design kruimeldief
5. Black + Decker DVJ315B-QW


Top 10 beste kruimeldief

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste kruimeldief bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een kruimeldief?

Een kruimeldief is dus de ideale manier om je huis snel en efficiënt schoon te maken. De kruimeldieven zijn dan ook erg populair en er zijn ontzettend veel aanbieders van het product. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste kruimeldief voor mij?

Om je te helpen bij deze vraag hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. En hierbij is je eigen mening ook belangrijk!

Kijk dus niet alleen naar bijvoorbeeld de beste kruimeldief volgens de consumentenbond. Kijk vooral naar wat jij zelf belangrijk vindt!

Zuigkracht 

Het eerste punt om rekening mee te houden is de zuigkracht van jouw nieuwe kruimeldief. Het voltage van de accu van de dief geeft je waardevolle informatie over de zuigkracht. 

Hierbij geldt als vuistregel: Hoe hoger het voltage van de kruimeldief is, hoe sterker ook de zuigkracht zal zijn. Echter neemt de zuigkracht natuurlijk wel af wanneer het stofreservoir van de kruimeldief voller wordt en zich vult met vuil. 

Vaak zijn kruimeldieven met een grotere zuigkracht/ hoger voltage wel iets duurder. Echter krijg je hier dan ook een krachtiger model voor terug waardoor je sneller klaar kan zijn met het opruimen. Maak dus voor jezelf de afweging of je hier het geld voor over hebt of niet. 

Gebruiksduur

Iedere kruimeldief heeft een andere gebruiksduur. Bij de ene kruimeldief is dit 30 minuten, en bij de anders zelfs een uur of meer. 

Vaak werken de kruimeldieven namelijk op een accu die je op moet laden. Wanneer je deze dan gebruikt, zal de accu op den duur logischerwijs leeg gaan. Als je bijvoorbeeld een groot huis hebt of veel huisdieren is een kruimeldief met een langere gebruiksduur wel zo praktisch. 

Wederom geldt hierbij hetzelfde verhaal als bij de zuigkracht. Hoe langer de accuduur, hoe meer je (zeer waarschijnlijk) zal betalen. Maak dus bij jezelf de afweging van tevoren of je daar extra geld voor over hebt, en bedenk ook hoe lang je de kruimeldief nodig denkt te hebben per keer.


Garantie

Als laatste willen wij het nog even hebben over de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. 

Mocht er binnen deze gestelde garantietermijn dan iets mis zijn met je gekochte product, is de fabrikant verplicht jou hierbij verder te helpen. Er wordt dan samen met jou gekeken naar een oplossing zoals bijvoorbeeld een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product.

Wanneer er dan geen garantie zit op het product dat je voor ogen hebt, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is. Wat zegt dit dan over de kwaliteit van het product dat je wil gaan kopen?

Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw beste kruimeldief ten minste twee jaar is. Zo verzeker jij jezelf van een goede aankoop én een kruimelvrij huis!


Wat is de beste kruimeldief van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande punten hebben wij een uitgebreide kruimeldief test gedaan. Deze heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende kruimeldieven, om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit én testresultaten.

De kruimeldief test was dan ook super spannend, maar uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden van de rest. Ze blinken uit in verschillende categorieën zoals beste design en beste prijs- kwaliteitverhouding. 

Hierdoor wisten zij een plekje te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf! Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke kruimeldieven dit geworden zijn? 

Dan presenteren wij je graag bij deze de top vijf beste kruimeldieven van 2023!

1. JAP Tornado S2

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één de beste zijn. En in dit geval is dat de JAP Tornado S2! Dat deze is verkozen tot de beste kruimeldief is ook niet zo gek. 

Zo wordt deze kruimeldief geleverd met maar liefst 3 verschillende opzetstukken! Zo kan je erg specifiek stofzuigen. Daarnaast is deze gemaakt in een compact formaat en daardoor makkelijk mee te nemen.

En ook handig: je kan naast vast óók vloeibaar vuil opzuigen. Wat drinken geknoeid? Helemaal geen probleem meer met deze handige kruimeldief!

Voordelen JAP Tornado S2

 • Zowel vast als vloeibaar vuil opzuigen
 • Van compact formaat 
 • Wordt geleverd met 3 opzetstukjes

Nadelen JAP Tornado S2

 • Gebruiksduur van 30 minuten

2. Vaive kruimelzuiger

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook met een minder ruim budget zijn er erg goede kruimeldieven verkrijgbaar op de markt. En dan zeker deze van het merk VAIVE! Voor een zacht prijsje haal je een goede kwaliteit kruimeldief in huis.

Zo wordt deze geleverd met maar liefst  vier verschillende opzetstukken! Daarnaast is deze kruimeldief ook nog eens draadloos te gebruiken. 

En de oplader? Die krijg je er gratis bij. Lekker makkelijk dus. En nog een mooi puntje: de dief kan tot wel 400ml aan vuil opvangen in één keer.


Voordelen Vaive kruimelzuiger

 • Kan 400ml vuil opvangen
 • Wordt geleverd met 4 opzetstukjes
 • Draadloos te gebruiken

Nadelen Vaive kruimelzuiger

 • Accuduur van slechts 20 minuten

3. Philips MiniVac FC6148/01

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede prijs- kwaliteitverhouding, dan spreek je over deze kruimeldief van het welbekende merk Philips. En met een Philips zit je natuurlijk altijd goed, ongeacht het product!

Deze Philips werkt cyclonisch zonder een zak. Handig, dan hoef je deze dus niet steeds te vervangen. Het vuil blijft namelijk ronddraaien in de zuiger voor een hogere zuigkracht.

Ook kan je het mondstuk van de kruimeldief super makkelijk verwijderen waardoor je deze heel makkelijk kan legen. Zeker waard voor je geld dus!


Voordelen Philips MiniVac FC6148/01

 • Heeft geen zak die vervangen moet worden
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Oplaadsysteem schakelt automatisch uit als de batterijen vol zijn

Nadelen Philips MiniVac FC6148/01

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere kruimeldieven

4. AEG HX6- 30STM

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je een iets ruimer budget en wil je dit graag investeren in een goede kwaliteit kruimeldief? Dan is deze AEG echt net wat voor jou!

Zo heeft deze kruimeldief ten eerste een ongelooflijk goede accu, zodat je minstens 30 minuten vooruit kan. Daarnaast beschikt de dief over twee verschillende standen, lekker handig!

En vind je een zwarte kruimeldief nou een beetje saai? Dat komt mooi uit, deze is verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende kleuren!

Voordelen AEG HX6- 30STM

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren
 • Laadt snel op
 • Beschikt over twee verschillende standen

Nadelen AEG HX6- 30STM

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere kruimeldieven

5. Black + Decker DVJ315B-QW

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een slim design, dan spreek je over deze kruimeldief van Black + Decker! Deze slimme stofzuiger komt namelijk met een speciale wandoplader. Hierdoor bespaar je ruimte op bijvoorbeeld je aanrecht!

Daarnaast laadt de dief door deze wandoplader maar liefst 4 keer sneller op dan andere handstofzuigers. En dat is nog niet alles.

De kruimeldief is ook uitgerust met een speciaal Cotton Fresh geurfilter waardoor je geen last krijgt van nare geurtjes tijdens het stofzuigen. Een slim design is het dus zeker!

Voordelen Black + Decker DVJ315B-QW

 • Speciaal Cotton Fresh geurfilter
 • Handige wandoplader om ruimte te besparen
 • Speciale sensor voor schoonmaken kruimeldief

Nadelen Black + Decker DVJ315B-QW

 • Enigzsins prijzig 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook