Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste ijsblokjesmachine [2023]

Best Geteste Ijsblokjesmachine

KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter

Als jij een goede ijsblokjesmachine wil scoren ben je hier op de goede plek. Deze KitchenBrothers ijsblokjesmachine is namelijk verkozen tot de beste ijsblokjesmachine van 2023. En dat is natuurlijk niet zonder goede reden.

Zo maak je met de machine maar liefst elke 8 minuten 9 ijsblokjes. Dit is natuurlijk ideaal voor feestjes! In totaal is dat 12 kilo aan ijs in slechts 24 uur. En dat is toch wel aardig wat.

Ook zijn de blokjes gemaakt in een speciale kogelvorm waardoor deze minder snel zullen smelten. Je kan zelf kiezen of je kleine of grote ijsblokjes wil maken! Hoe handig is dat?

En als kers op de taart heeft de machine een vermogen van 95 Watt en een geluidsniveau van 42 dB waardoor deze zeer stil en daarnaast ook erg energiezuinig is. Een goede aankoop dus!

Tegenwoordig zijn er steeds meer vernufte stukjes technologie te vinden die het leven een stuk makkelijker maken. Een goed voorbeeld hiervan is de populaire ijsblokjesmachine. Deze lopen als warme broodjes over de toonbank, en wij begrijpen wel waarom!

Door het grote aanbod in deze machines vraag je je misschien af: welke ijsblokjesmachine past het beste bij mij? En precies daar gaan wij je bij helpen in dit artikel.

Zo hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet die jou gaan helpen bij het vinden van de beste ijsblokjesmachine. Een ijsblokjesmachine kopen was nog nooit zo makkelijk!

Overigens hebben wij ook een ijsblokjesmachine test gedaan. In die test hebben wij veel verschillende ijsblokjesmachines met elkaar vergeleken en beoordeeld. Benieuwd naar de uitslag? Dan adviseren wij je om snel verder te lezen!


Top 5 Beste Ijsblokjesmachines

Beste Koop ijsblokjesmachine
1. KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter

Beste design reiswaterkoker
2. BluMill IJsblokjesmachine

Beste luxe ijsblokjesmachine
3. PRIMO PR402IB IJsblokjesmachine

Beste prijs-kwaliteit verhouding ijsblokjesmachine
4. TZS First Austria 5104 IJsblokjesmachine

Beste budget ijsblokjesmachine
5. Intertek MS-15130


Top 10 beste ijsblokjesmachines

Het kan best voorkomen dat je geen tijd of zin hebt om dit hele artikel te lezen. Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Door op onderstaande knop te klikken kom jij direct terecht bij de top 10 beste ijsblokjesmachines. Dat is pas snel!


Waar moet je op letten bij het kopen van een ijsblokjesmachine?

Het vinden van de juiste ijsblokjesmachine kan een behoorlijke opgave zijn. Zeker als je kijkt naar het grote aanbod! Daarom helpen wij je bij de zoektocht naar de beste ijsklontjes maker.

Hieronder staan een aantal tips die jou hierbij goed helpen. Hierbij is het vooral belangrijk dat je let op je eigen budget en wat jij belangrijk vindt aan zo'n machine. Alleen op die manier scoor je de beste ijsblokjesmachine aanbieding. En onthoud: de beste ijsblokjesmachine volgens de consumentenbond hoeft bijvoorbeeld niet de beste te zijn in jouw situatie.

Garantie

Allereerst is het goed om even een blik te werpen op de garantie. Dit laat zien hoe lang het product volgens de fabrikant ten minste mee moet gaan zonder defecten.

Mocht er binnen die gestelde termijn dan iets toch niet goed zijn, kan je terugvallen op deze garantie. De verkoper is dan verplicht jou hierbij verder te helpen.

Vaak wordt er samen met jou gekeken naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. Fijn, die zekerheid!

Inhoud

Ook niet te vergeten is de inhoud van de ijsblokjesmachine. Hoe groter de inhoud is, hoe meer ijsblokjes jij kan maken en bewaren.

Dat is zeker handig als je een groot feest op de planning staat. Maar een grotere machine betekent vaak ook dat deze meer geld kost. Bedenk je dus goed van tevoren wat je maximale budget is en ga op zoek naar een machine met een inhoud die binnen je budget past.

Geluid

Tot slot is het verstandig om te kijken naar het geluid dat de machine produceert. Dit wordt uitgedrukt in Decibel. Hoe hoger het aantal Decibel, hoe meer lawaai de machine zal maken.

En je wil natuurlijk niet hoofdpijn krijgen omdat dat ding zoveel lawaai maakt. Zoek daarom bij voorkeur een machine die niet meer dan 45 dB geluid produceert. Scheelt je een hoop gedoe!


Wat is de beste ijsblokjesmachine van 2023?

Zoals wij eerder hebben aangegeven hebben wij een behoorlijk uitgebreide ijsblokjesmachine test gedaan. In die test hebben wij veel verschillende soorten ijsblokjesmachines met elkaar vergeleken van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan de ijsblokjesmachine van action of die van de KitchenBorthers.

Uiteindelijk hebben wij na veel en lang testen een aantal ijsblokjesmachines gekozen die simpelweg als beste wisten te scoren. Daardoor verdienden ze een plekje in onderstaande lijst! Benieuwd naar de machines in dit lijstje? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste ijsblokjesmachines van 2023!

1. KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter

Er kan maar één de absolute beste zijn. Het werd dan ook gauw duidelijk dat dit de KitchenBrothers ijsblokjesmachine is. Deze wist als beste uit de verf te komen op alle geteste vlakken en is daarom een terechte nummer één.

Wat maakt deze machine dan zo goed? Nou, allereerst maak je met de machine in slechts 8 minuten maar liefst 9 ijsblokjes. Een klein rekensommetje: dat is 12 kilo aan ijs in 24 uur!

Dat is absoluut niet verkeerd voor een ijsblokjesmachine. Daarnaast is deze ook muisstil. Het geluidsniveau is slechts 42 dB en daardoor heb je hier geen last van. En met een vermogen van 95 Watt is 'ie ook nog eens energiezuinig! Een absolute topper is dit dus.

Voordelen KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter

 • In slechts 24 uur kan jij 12 kilo aan ijsblokjes maken
 • Heeft een vermogen van 95 Watt en is daardoor erg energiezuinig
 • Muisstil dankzij het geluidsniveau van 42 dB

Nadelen KitchenBrothers IJsblokjesmachine - 2 Liter

 • Van enigszins groot formaat dus neemt wel aardig wat ruimte in beslag

2. BluMill IJsblokjesmachine

Op nummer twee staat deze BluMill ijsblokjesmachine. Die scoorde als beste kijkend naar design. Want zeg nou zelf: alleen de uitstraling van deze machine is al ontzettend luxe!

Daarnaast heeft de machine een watertank met een inhoud van maar liefst 3 Liter! Dat is vrij veel voor een ijsblokjesmachine. Binnen 7 tot 15 minuten heb jij al genoeg ijsblokjes gemaakt om lekkere drankjes te maken. 

Ook is er een speciale indicator ingebouwd die laat zien wanneer de watertank leeg is. Op die manier hoef jij dit niet zelf te controleren. En al helemaal mooi: de machine schakelt automatisch uit. Dat bespaart direct onnodig stroomverbruik wanneer je deze niet gebruikt.

Voordelen BluMill IJsblokjesmachine

 • Binnen 7 tot 15 minuten heb jij als ijsblokjes 
 • De machine heeft een watertank met een inhoud van 3 Liter
 • Schakelt automatisch uit wanneer je deze niet gebruikt

Nadelen BluMill IJsblokjesmachine

 • De ijsblokjesmachine kan aardig wat geluid produceren

3. PRIMO PR402IB IJsblokjesmachine

Hou jij nou van een beetje luxe? En heb je hier ook het budget voor? Dan is de PRIMO PR402IB ijsblokjesmachine wellicht wat voor jou. De ijsblokjesmachine is zeker niet de goedkoopste, maar dat wordt dubbelen dwars gecompenseerd door de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. 

Zo heb jij in slechts 9 minuten al de eerste lading ijsblokjes klaar! Ideaal voor een last minute feestje of wanneer je ineens zin hebt in een lekker koud drankje. 

Daarnaast kan de machine tot 12 kilo ijsblokjes per dag produceren. Dat is toch wel echt aardig wat! En ook het schoonmaken van de machine is heel erg makkelijk. En bij de bestelling krijg je overigens ook nog een gratis ijsschep.

Voordelen PRIMO PR402IB IJsblokjesmachine

 • Binnen 9 minuten heb jij al een lading ijsblokjes om te gebruiken
 • Bij de bestelling krijg je een gratis ijsschep
 • Je kan kiezen uit grote of kleine ijsblokjes

Nadelen PRIMO PR402IB IJsblokjesmachine

 • Enigszins prijzig in verhouding met de andere ijsblokjes

4. TZS First Austria 5104 IJsblokjesmachine

Wanneer je kijkt naar de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is dit een hele goede ijsblokjesmachine. We hebben het hier uiteraard over de TZS First Austria 5104 ijsblokjesmachine!

Te koop voor een goede prijs tegen een nog betere kwaliteit. Deze ijsblokjesmachine produceert in 24 uur namelijk tot maximaal 15 kilo ijsblokjes. Dat is erg veel, zeker in vergelijking met de andere machines in dit rijtje.

Bij de bestelling krijg je dan ook een gratis ijsschep én zelfs een lekbak. Erg handig! En uiteraard kan je bij deze machine ook kiezen voor zowel grote als kleine ijsblokjes. Omdat de machine gemaakt is van onderhoudsvriendelijke kunststof is 'ie ook erg duurzaam. Win-win situatie dus.

Voordelen TZS First Austria 5104 IJsblokjesmachine

 • Kan maar liefst 15 kilo ijsblokjes produceren in slechts 24 uur
 • Bij de bestelling krijg je een gratis lekbak en een ijsschep
 • Gemaakt van onderhoudsvriendelijke kunststof en daardoor erg duurzaam

Nadelen TZS First Austria 5104 IJsblokjesmachine

 • De ventilator in het apparaat kan soms wat lawaai veroorzaken

5. Intertek MS-15130

De laatste machine die een plekje heeft weten te verdienen in deze top vijf is de Intertrek MS-15130 ijsblokjesmachine. Deze machine kreeg nog een plekje omdat dit een zeer budget-vriendelijke variant is. Voor de relatief goede prijs haal je een kwalitatief goede machine in huis.

En wat maakt deze dan zo bijzonder? Nou, allereerst wordt deze ijsblokjesmachine geleverd inclusief een ijsschep. Hierdoor hoef jij deze niet meer zelf aan te schaffen.

Daarnaast heb jij binnen een handomdraai al een portie ijsblokjes gemaakt! Ideaal voor last-minute feestjes. Je kan overigens ook kiezen uit twee verschillende formaten: medium en kleiner. Ideaal voor de afwisseling! Een terechte vijfde plek in onze top vijf.

Voordelen Intertek MS-15130

 • Te koop voor een relatief goedkope prijs in verhouding met andere ijsblokjesmachines
 • Keuze uit twee verschillende maten: medium en kleiner
 • Wordt geleverd inclusief een ijsschep

Nadelen Intertek MS-15130

 • Kan soms wat lawaai maken bij het opstarten

Welke ijsblokjesmachine is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke ijsblokjesmachine is het beste?" hebben we een uitgebreide ijsblokjesmachine test gedaan. Hierin hebben we verschillende ijsblokjesmachine producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke ijsblokjesmachine op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook ijsblokjesmachine aanbiedingen?

Wil jij een ijsblokjesmachine kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste ijsblokjesmachine kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende ijsblokjesmachine producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook