Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Hoestdrank

Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

Auw! Keelpijn of een vervelende hoest? Dan ben je hier op de juiste plek. Deze Natterman droge hoest + keelpijn hoestdrank is verkozen tot de beste hoestdrank van 2023! Als je dus op zoek bent naar een goede hoestdrank kunnen wij je deze ten zeerste adviseren. 

Maar waarom dan? Nou, allereerst is dit dus een twee in één hoestdrank. Dat betekent dat je 'm niet alleen kan gebruiken bij een vervelende (droge) kriebelhoest, maar ook bij keelpijn. 

Ideaal! Daarnaast geeft de hoestdrank een erg verzachtend effect wat zorgt voor een hoop verlichting. De werking is direct te merken, waardoor je hoest aanzienlijk af zal nemen. Ook de frequentie waarin de hoest voorkomt zal verminderd worden.

Of je nou verkouden bent, last hebt van hooikoorts, keelontsteking of iets volledig anders: hoestdrank kan je redder in nood zijn. Hierdoor worden die vervelende kriebel en/of droge hoesten een beetje de kop ingedrukt. En dat is toch wel zo fijn. Omdat ieder mens hier wel eens last van heeft is het aanbod in hoestdranken best groot. 

Dus ja: welke hoestdrank is het beste? Om hier antwoord op te vinden hebben wij een hoestdrank test gedaan. In die test hebben wij ontzettend veel verschillende hoestdranken met elkaar vergeleken en getest. En dat is nog niet alles. 

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij hoestdrank kopen hebben wij een aantal tips voor je uitgestald in dit artikel. Met behulp van die tips vind jij binnen no-time een hoestdrank die jouw klachten aanzienlijk zal verlichten.


Top 5 Beste Hoestdranken

Beste Koop Hoestdrank
1. Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

Beste budget hoestdrank
2. Bronchostop Direct Nacht

Beste Hoestdrank Voor Kinderen
3. Bronchostop Direct Junior

Beste Prijs-kwaliteit Verhouding Hoestdrank
4. Natterman Hoestdrank - Anti-hoestmiddel

Beste Luxe Hoestdrank
5. Bronchostop Direct - Hoestdrank


Top 10 beste Hoestdranken

Lukt het je niet om dit hele artikel te lezen? Kan gebeuren. Wil je dan toch een goede hoestdrank bestellen? Ook dat kan. Klik op de blauwe knop hieronder en je wordt direct doorgeleid naar de 10 beste hoestdranken. Zo makkelijk kan het zijn!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Hoestdrank?

Jij wil natuurlijk de beste hoestdrank aanbieding scoren. Je wil eentje die goed werkt en doet wat 'ie belooft. Toch kan het best lastig zijn om dan een goede hoestdrank te vinden omdat het aanbod zo groot is. 

En daarom willen wij je daar graag mee helpen. Hieronder staan een aantal punten/tips op een rijtje waar je het beste op kan letten tijdens een hoestdrank kopen. Zo voorkom je een miskoop en heb je geen hoestdrank in huis staan die eigenlijk niet werkt. Kijk ook naar de beste hoestdrank volgens de consumentenbond. 

Smaak

Allereerst natuurlijk de smaak. Je hebt hoestdranken in allerlei soorten smaken. Als volwassene maakt het je waarschijnlijk niet heel veel uit hoe de hoestdrank smaakt. Maar je kleine waarschijnlijk wel. Kinderen vinden de meeste hoestdranken al gauw niet lekker smaken.

Gelukkig heb je ook speciale hoestdranken voor kinderen. Deze hebben dan een zoeter smaakje zoals bijvoorbeeld aardbei. Hierdoor krijg je geen oorlog wanneer je kind geen vies hoestdrankje in wil nemen. Wanneer je zoekt naar een hoestdrank voor kinderen staat de smaak er altijd bij aangegeven.

Doel

En dan het doel. Sommige hoestdrankjes zijn expliciet gemaakt voor bijvoorbeeld droge hoest en anderen weer voor een kriebelhoest. Je hebt ook 2-in-1 hoestdrankjes en ook speciale drankjes tegen keelpijn. Het ligt er dus maar net aan voor welk doel jij een hoestdrank wil hebben.

Door te kijken naar de verpakking kan je vrijwel direct zien waarvoor je de hoestdrank kan gebruiken. Zo voorkom je dat je een hoestdrankje in huis hebt dat helemaal niet helpt tegen je keelpijn omdat 'ie gemaakt is voor een kriebelhoest. 

Gebruik

Als laatste nog het gebruik. Sommige hoestdranken mag je maximaal twee keer per dag gebruiken door de ingrediënten. Wanneer je dan serieuze klachten hebt schiet je hier waarschijnlijk niet zoveel mee op. Daarom adviseren wij je altijd even van tevoren te checken. Zo weet je zeker dat je de juiste koopt.


Wat is de beste Hoestdrank van 2023?

Ondertussen ben je belandt bij misschien wel het leukste onderdeel van dit artikel. We hebben het hier over de hoestdrank test! In die test zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste hoestdranken. 

Op die manier hoef jij zelf niet meer eindeloos op het internet te zoeken. Wij hebben dat immers als voor je gedaan! Met behulp van de test hebben wij een paar hoestdranken gekozen die als beste wisten te scoren. 

Hierdoor hebben ze een plekje gekregen in dit artikel en in onze top vijf. Ook nieuwsgierig geworden? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste hoestdranken van 2023!

1. Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

Uiteindelijk is de Natterman droge hoest + keelpijn 2-in-1 verkozen tot de beste hoestdrank van 2023. Wanneer jij last hebt van een droge hoest of juist een kriebelhoest is deze net wat voor jou. En dat niet alleen! Dit is namelijk een twee in één hoestdrank.

Dat betekent dat je 'm ook kan gebruiken om je keelpijn te verzachten. Hoe handig is dat? De hoestdrank heeft een directe werking. Je zal merken dat de frequentie en en de ernst van de hoest aanzienlijk wordt verminderd. De smaak is gebaseerd op honing extract. 

Je hoeft dus niet bang te zijn voor een vieze smaak. Oh, en tevens worden je slijmvliezen en keelholte ook nog beschermd tegen irritatie. Zo voorkom je dat de problemen uit de hand lopen.

Voordelen Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

 • Gemaakt met honing extract en heeft daardoor een fijne smaak
 • Geschikt voor bestrijding van een kriebelhoest, keelpijn en een droge hoest
 • Je slijmvliezen en keelholte worden beschermd tegen irritatie

Nadelen Natterman Droge Hoest + Keelpijn 2-in-1 Hoestdrank

 • Kinderen vinden de smaak niet altijd even lekker

2. Bronchostop Direct Nacht

Wanneer je een iets minder ruim budget hebt wil je graag een hoestdrank in huis halen die niet al teveel kost. Dat begrijpen we. En precies daarom zijn we tijdens het testen ook op zoek gegaan naar een goede, budget-vriendelijke hoestdrank 

Uiteindelijk is dat de Bronchostop direct nacht geworden! Deze hoestdrank is relatief goedkoop in verhouding met soortgelijke hoestdrankjes en biedt daar tegenover een goede kwaliteit. Zo is dit een 5-in-1 hoestdrank. De drank helpt je tegen vastzittende slijmhoest, een droge en/of kriebelhoest en bij keelpijn.

En dat is nog niet alles! De hoestdrank is ook te gebruiken bij heesheid en hydratatie van de mond en keel. Waar je dus last van hebt, deze hoestdrank helpt je de vervelende klachten aanzienlijk te verminderen.

Voordelen Bronchostop Direct Nacht

 • Helpt tegen vastzittende slijmhoest, droge hoest en kriebelhoest
 • Ook te gebruiken bij heesheid en hydratatie van de mond en keel
 • Vrij van suiker, alcohol, gluten en lactose

Nadelen Bronchostop Direct Nacht

 • Speciaal gemaakt om alleen in de nacht te gebruiken en is dus niet geschikt voor overdag

3. Bronchostop Direct Junior

Kinderen zijn vaak erg kieskeurig. Veel hoestdrankjes vinden ze dan ook niet lekker. Dit kan zorgen voor veel gedoe, zeker wanneer ze ziek zijn en ze weigeren een hoestdrankje te nemen. Daar wisten de makers van Bronchostop gelukkig wel wat op.

Zij hebben de Bronchostop junior bedacht. Deze hoestdrank is speciaal gemaakt voor kinderen. Zo bevat de hoestdrank honing waardoor deze een lekkere, zoete smaakt heeft. Je kind zal hierbij niet protesteren!

Daarnaast wordt elke soort hoest zeer snel verlicht bij verkoudheid. De drank werkt eigenlijk als een soort balsem die het ontstoken slijmvlies in de keel bedekt en daarmee ook verzacht. 

Voordelen Bronchostop Direct Junior

 • Speciaal gemaakt voor kinderen 
 • Is gemaakt met honing en heeft daardoor een zoete smaak
 • Werkt als een balsem en verzacht het ontstoken slijmvlies 

Nadelen Bronchostop Direct Junior

 • Bij kinderen jonger dan 3 jaar moet eerst een arts geraadpleegd worden

4. Natterman Hoestdrank - Anti-hoestmiddel

En dan de Natterman hoestdrank. Deze scoorde het beste op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding. Voor de goede prijs haal je namelijk een hoestdrank in huis die bovengemiddeld goed én snel werkt. De hoestdrank is speciaal gemaakt voor droge en vastzittende hoest.

En dat merk je. De hoestdrank is namelijk zo samengesteld dat het slijmvlies in de bovenste luchtwegen wordt gehydrateerd, gesmeerd en beschermd. Hierdoor wordt de irritatie aanzienlijk verminderd. 

Dat is ook precies wat je wil wanneer je last hebt van zo'n vervelende hoest. Tevens wordt het slijm dat vastzit verlicht waardoor je dit makkelijk kan ophoesten. Zo is de hoest weg voor je het weet!

Voordelen Natterman Hoestdrank - Anti-hoestmiddel

 • Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
 • Zo samengesteld dat het slijmvlies wordt gehydrateerd, gesmeerd en beschermd
 • Slijm dat vastzit wordt lichter en is makkelijk op te hoesten

Nadelen Natterman Hoestdrank - Anti-hoestmiddel

 • Niet geschikt voor keelpijn

5. Bronchostop Direct - Hoestdrank

Tot slot nog de Bronchostop Direct hoestdrank. Deze is wat aan de prijzige kant, maar daar krijg je dan ook een hele goede kwaliteit hoestdrank voor terug. Zo is deze hoestdrank te gebruiken voor echt iedere soort hoest die je je kan bedenken.

De drank is samengesteld met honing en droog heemswortelextract. Dat zorgt voor extra verzorging van de keel. Je kan dit zien als een soort balsem die het ontstoken slijmvlies bedekt en op die manier kan verzachten. Tevens zitten er ook geen schadelijke stoffen in zoals bij sommige hoestdranken (helaas) wel het geval is. Geen alcohol dus!

Voordelen Bronchostop Direct - Hoestdrank

 • Vrij van schadelijke stoffen zoals alcohol
 • Samengesteld met honing en droog heemswortelextract
 • Werkt als een balsem die het ontstoken slijmvlies bedekt en verzacht

Nadelen Bronchostop Direct - Hoestdrank

 • Pas te gebruiken vanaf 12 jaar

Welke hoestdrank is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke hoestdrank is het beste?" hebben we een uitgebreide hoestdrank test gedaan. Hierin hebben we verschillende hoestdrank producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke hoestdrank op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook hoestdrank aanbiedingen?

Wil jij een hoestdrank kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste hoestdrank kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende hoestdrank producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken