Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste harsontharingsapparaat [2023]

Best Geteste Harsontharingsapparaat

VRL Smart Wax

Op zoek naar het beste harsontharingsapparaat? We got you! Deze VRL Smart Wax is verkozen tot het beste harsontharingsapparaat 2023. 

En dat is ook zeker niet onterecht. Zo krijg je bij deze set maar liefst 500 gram aan wax beans met verschillende geuren zoals honing, lavendel en aloë vera. 

Daarnaast krijg je ook nog eens 10 wax spatels en een tube kalmerende aloë vera gel voor na het harsen. Zo kan jij direct aan de slag! En ook mooi meegenomen: het wax apparaat warmt super snel op waardoor je niet lang hoeft te wachten. 

We kennen allemaal deze eeuwige struggle maar al te goed: je scheren. Dat kan een aardig tijdrovend klusje zijn. En vaak mis je dan ook nog wel wat haartjes, tot grote frustratie.

Gelukkig is dit probleem snel opgelost met behulp van een wax verwarmer. Zo'n harsontharingsapparaat werkt heel makkelijk, snel en zeer effectief.

Ze zijn dan ook met een reden zo populair. Omdat er zoveel verschillende harsapparaat soorten zijn vraag je je misschien af: welk harsontharingsapparaat past het beste bij mij?

Wij willen jou hier graag bij helpen. En precies daarom hebben wij een aantal tips voor je uitgewerkt in dit artikel waarmee jij het beste wax apparaat gaat vinden. Tevens hebben wij ook nog een speciale harsontharingsapparaat test gedaan. De resultaten van die test zijn te vinden aan het eind van dit artikel.


Top 5 Beste Harsontharingsapparaten

Beste Koop Harontharingsapparaat
1. VRL Smart Wax

Beste luxe harsontharingsapparaat
2. Enchanto Luxe Wax Set met Verlichte Onderkant

Beste design harontharingsapparaat
3. QY Wax ontharen set met 300 gram wax beans

Beste prijs-kwaliteit verhouding harsontharingsapparaat
4. QY Wax Verwarmer - Pro-Wax 100

Beste budget harsontharingsapparaat
5. Pro-Wax 100 Hars Apparaat WIT


Top 10 beste harsontharingsapparaten

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste harsontharingsapparaten bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke harsontharingsapparaten momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een harsontharingsapparaat?

Zoals eerder aangegeven hebben wij dus een aantal tips voor je uitgewerkt. Deze tips kunnen jou helpen bij het vinden van het beste harsontharingsapparaat, omdat dit nog best moeilijk kan zijn. 

Wij willen je nog als extra tip meegeven vooral te kijken naar wat jij zelf nou belangrijk vindt. Zo hoeft het beste harsontharingsapparaat volgens de consumentenbond echt niet de beste te zijn in jouw persoonlijke situatie. Houd daar vooral ook rekening mee.

Opwarmtijd

Oké, ten eerste is de opwarmtijd best belangrijk bij het kiezen van een harsontharingsapparaat. Wanneer jij van plan bent je te gaan harsen wil je niet eerst nog een half uur moeten wachten voor het apparaat warm genoeg is.

De waxbolletjes moeten namelijk eerst smelten voor je ze kan gebruiken. Zorg er daarom het liefste voor dat je een apparaat kiest met een korte opwarmtijd.

Garantie

Ten tweede is de garantie ook vrij belangrijk. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan en goed moet werken.

Mocht je er binnen deze gestelde garantietermijn dan achter komen dat je harsontharingsapparaat defect is dan kan je terugvallen op deze garantie.

De verkoper zal dan samen met jou kijken naar een passende oplossing. Vaak is dat iets in de vorm van een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product.

Soort wax beans

Naast een harsontharingsapparaat heb je ook de zogenoemde wax beans nodig. Dit zijn een soort kralen die je laat smelten met het apparaat.

De vloeibare versie van de kralen is dan de wax die je aanbrengt op je huid. Je hebt hierin verschillende soorten met verschillende geuren. Ben jij nou allergisch voor een bepaald stofje? Let er dan goed op dat dit niet verwerkt zit in de wax beans. 


Wat is het beste harsontharingsapparaat van 2023?

Je hebt het waarschijnlijk al gelezen aan het begin van dit artikel, maar wij hebben dus een harsontharingsapparaat test gedaan. In deze test hebben wij tientallen verschillende ontharingsapparaten met elkaar vergeleken en getest.

Aan de hand van deze zeer spannende test hebben wij uiteindelijk een top vijf samengesteld. Hierin komen de beste wax set en ontharingsapparaten voorbij. Ben jij ook nieuwsgierig? Dan is hier de top vijf beste harsontharingsapparaten van 2023!

1. VRL Smart Wax

Zoals eigenlijk met iedere wedstrijd of test zo is kan er uiteindelijk maar één de beste zijn. En in het geval van deze test is dat de VRL Smart Wax!

Deze wist op alle vlakken als beste te scoren. En dat is eigenlijk geen verrassing. Zo krijg je bij deze set eigenlijk alles wat je nodig hebt om direct te waxen.

Je krijgt speciale wax spatels en maar liefst vijf verschillende zakjes wax beans. Deze hebben dan ook allemaal weer een andere geur zoals lavendel, aloë vera en honing. Sterker nog, je krijgt er zelfs een speciale aloë vera gel bij die je huid verzacht na het harsen.

Voordelen L'oreal steampod set dik haar 1 smoothing creme

 • Komt met vijf verschillende soorten wax beans waaronder honing, lavendel en aloë vera
 • Je krijgt een speciale aloë vera gel die je huid verzacht na het harsen
 • Heeft een heel handig touchscreen waarop je alle nodige handelingen kan uitvoeren

Nadelen L'oreal steampod set dik haar 1 smoothing creme

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere harsontharingsapparaten

2. Enchanto Luxe Wax Set met Verlichte Onderkant

Als je een iets ruimer budget hebt om te besteden is deze Enchanto Luxe wax set misschien wel iets voor jou. Dit model is iets duurder dan je misschien gewend bent, maar dan krijg je dan ook een zeer goede kwaliteit voor terug.

Zo krijg je maar liefst 500 gram wax beans bij het apparaat. En geloof ons, daar kan je wel een tijdje mee vooruit. Ook zit er in de wax set een before- en afterspray om je huid extra goed te kunnen verzorgen.

Op die manier worden huidirritaties ook voorkomen. En dat is een groot pluspunt. Nog een pluspunt: de onderkant geeft licht en dat zorgt voor een heel cool effect!

Voordelen Enchanto Luxe Wax Set met Verlichte Onderkant

 • Je krijgt bij de wax set 500 gram aan wax beans en 100 houten spatels
 • De onderkant geeft licht en dat zorgt voor een heel cool effect
 • Bevat een speciale before- en afterspray voor extra goede verzorging van je huid

Nadelen Enchanto Luxe Wax Set met Verlichte Onderkant

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere harsontharingsapparaten

3. QY Wax ontharen set met 300 gram wax beans,

Op het gebied van design wist de Qy wax ontharen set als beste te scoren. Het ontwerp is misschien simpel, maar daardoor wel ontzettend gebruiksvriendelijk.

Met behulp van de handige knop zet jij het apparaat aan en uit en kan je ook direct de warmte instellen. En heel eerlijk, meer heb je ook niet nodig toch?

Daarnaast krijg je bij de bestelling 10 spatels om te gebruiken bij het waxen. Ook krijg je een zak met 300 gram aloë vera waxparels. Deze zijn speciaal gemaakt voor vrouwen met een gevoelige huid!

Voordelen QY Wax ontharen set met 300 gram wax beans,

 • Je krijgt bij de bestelling 10 waxspatels
 • Voorzien van een simpel maar zeer gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Je krijgt een zak aloë vera waxparels speciaal gemaakt voor vrouwen met een gevoelige huid

Nadelen QY Wax ontharen set met 300 gram wax beans,

 • De garantietermijn is slechts één jaar

4. QY Wax Verwarmer - Pro-Wax 100

Wanneer je kijkt tussen de beste verhouding tussen de prijs en de kwaliteit werd al gauw duidelijk dat de QY Pro-Wax 100 de beste is. Voor de vrij lage prijs haal je namelijk een goede kwaliteit harsontharingsapparaat in huis!

Zo kan je bij dit apparaat heel makkelijk het potje eruit halen om deze schoon te maken of bij te vullen. Handig! Daarnaast krijg je ook een Nederlandstalige handleiding bij het apparaat.

Zeker wanneer je nog niet bekend bent met zulke apparaten is dat uiteraard erg fijn. Ook blijven de haren tot wel 3 week weg!

Voordelen QY Wax Verwarmer - Pro-Wax 100

 • Heel erg makkelijk schoon te maken
 • De haren blijven tot 3 week lang weg
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit 

Nadelen QY Wax Verwarmer - Pro-Wax 100

 • Je krijgt geen wax beans bij het harsapparaat, die moet je dus nog los kopen

5. Pro-Wax 100 Hars Apparaat WIT

De laatste absolute topper die nog een plekje wist te bemachtigen in deze top vijf is de Pro Wax. Deze is namelijk een echte budgettopper. Als jij dus geen ruim budget hebt om te besteden of dit simpelweg niet wil is dit zeker een goede optie.

Het apparaat is vrij simpel, maar in principe heb je voor harsen ook niet veel nodig. Met behulp van de knop aan de voorkant kan je heel simpel het apparaat aan- en uit zetten en de temperatuur instellen.

Ook is het potje uitneembaar. Dat betekent dat je deze dus heel makkelijk zelf kan schoonmaken na gebruik.

Voordelen Pro-Wax 100 Hars Apparaat WIT

 • De haren blijven meerdere weken weg en je krijgt een gladde huid
 • Het emmertje kan je makkelijk uitnemen en schoonmaken 
 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met andere harsontharingsapparaten

Nadelen Pro-Wax 100 Hars Apparaat WIT

 • Het snoer van het apparaat is aan de korte kant

Welke harsontharingsapparaat is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke harsontharingsapparaat is het beste?" hebben we een uitgebreide harsontharingsapparaat test gedaan. Hierin hebben we verschillende harsontharingsapparaat producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke harsontharingsapparaat op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook harsontharingsapparaat aanbiedingen?

Wil jij een harsontharingsapparaat kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste harsontharingsapparaat kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende harsontharingsapparaat producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook