Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Haarverf voor zwart haar [2023]

Best Geteste Haarverf voor zwart haar

L’Oréal Paris Magic Retouch Zwart - Camouflerende Uitgroeispray

Op zoek naar een goede haarverf voor zwart haar? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Deze L'Oréal Paris Magic Retouch spray is verkozen tot de beste haarverf voor zwart haar van 2023. En waarom?

Nou, met deze spray is je uitgroei binnen een paar seconden volledig verdwenen! Hoe handig is dat? Niet meer zelf je haar verven dus, maar gewoon even kort sprayen. Dat klinkt toch als muziek in de oren!

Daarnaast voorkom je hiermee dus ook dat je je haar beschadigd. Dat is ook weer mooi meegenomen. En uiteraard kan je de spray ook erg gemakkelijk weer uitwassen. 

Zwart haar bijhouden kan een behoorlijk werkje zijn. Zeker wanneer je iedere keer naar de kapper moet kan dit ook aardig oplopen in de kosten. Want bij uitgroei met zwart geverfd haar valt dit natuurlijk héél erg snel op. Gelukkig kan je ook prima zelf je haar verven! Maar ik hoor je al denken: welke haarverf voor zwart haar is het beste?

En om je te helpen bij het krijgen van een antwoord op deze vraag hebben wij in dit artikel een aantal puntjes op een rijtje gezet. Wanneer je deze puntjes goed doorleest vind jij hoe dan ook de beste haarverf voor zwart haar aanbieding. Hierin gaan we zelfs nog een stapje verder.

We hebben namelijk ook een haarverf voor zwart haar test uitgevoerd. In de test hebben wij tientallen verschillende soorten haarverf getest aan de hand van strenge criteria. De uitslag van deze test is ook te vinden in dit artikel... Ben je benieuwd? Scrol dan snel verder! Zo kan jij antwoord geven op de vraag: 'welke haarverf voor zwart haar past het beste bij mij?' 


Top 5 Beste Haarverven voor zwart haar

Beste Koop Haarverf voor zwart haar
1. L’Oréal Paris Magic Retouch Zwart - Camouflerende Uitgroeispray

Beste Budget Haarverf voor zwart haar
2. SYOSS Oleo Intense 1-10 Intens zwart Haarverf

Beste Verzorgende Haarverf voor zwart haar 
3. Premium Haarpoeder - Hair Building Fibers

Beste Prijs-kwaliteit verhouding Haarverf voor zwart haar
4. Dexe Black Hair Shampoo

Beste Luxe Haarverf voor zwart haar
5. Poly Palette 909 Blauw Zwart


Top 10 beste Haarverf voor zwart haar

Kan de uitgroei niet meer op zich laten wachten? Of wil je heel graag een zwarte coupé? Klik dan op de knop hieronder. Je ziet dan direct de top 10 beste haarverven voor zwart haar van Bol. Zo wordt een haarverf voor zwart haar kopen wel heel erg makkelijk!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Haarverf voor zwart haar?

Wanneer je zelf je haar verft loop je altijd het risico dat de verf niet zo uitpakt als jij voor ogen hebt. Daarom kan het best spannend zijn zelf een haarverf te kopen. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Met onderstaande tips maak jij hoe dan ook de goede keuze. Zo kies je een verf die je haar er weer prachtig uit laat zien én die er niet voor zorgt dat je schrikt als je in de spiegel kijkt!

Duur

Allereerst doe je er verstandig aan de duur van de verf te checken. Nu denk je misschien: ''verf gaat toch niet zo maar uit het haar?'' Dat klopt. Echter kan de kleur over tijd wel gaan vervagen, ook bij zwart haar. Het kan dan een wat grijzige tint krijgen wanneer je het een X aantal keer hebt gewassen.

Check daarom hoe lang de haarverf blijft zitten of na hoeveel wasbeurten. Dan weet je wanneer je weer een nieuw pakje haarverf moet kopen. Een goede kwaliteit haarverf blijft minstens twee maand goed zitten.

Je haarsoort

Uiteraard is je haarsoort of haartype ook belangrijk bij het kiezen van de juiste haarverf. Wanneer je krullend haar hebt kan je het beste gaan voor een verf specifiek voor krullend haar. De kleur pakt dan het mooiste. Heb je juist heel dun haar? Kies dan voor een verf die niet te lang hoeft in te trekken, zodat je je haar niet beschadigd. Op die manier krijg je een optimaal resultaat.

Ingrediënten verf

Als laatste is het slim om de ingrediënten te bekijken van de haarverf. Sommige soorten haarverf bevatten namelijk extreem schadelijke ingrediënten. Deze kunnen je haar uitdrogen en ervoor zorgen dat het afbreekt. En dat wil je natuurlijk liever niet. Kies daarom voor een verf met voedende ingrediënten zoals oliën.


Wat is de beste Haarverf voor zwart haar van 2023?

Het vinden van de juiste haarverf kan dus moeilijk zijn. Wij hebben beloofd jou hierbij te helpen. En dat hebben we gedaan met behulp van een haarverf voor zwart haar test. In die test zijn heel erg veel verschillende soorten verf uitgebreid getest aan de hand van streng gestelde criteria. Ook hebben wij gekeken naar de beste haarverf voor zwart haar volgens de consumentenbond. 

Op basis van de test is er door ons team een selectie gemaakt van de haarverven die als beste wisten te scoren. Deze hebben zo een plekje weten te verdienen in onze top vijf. Wil je hier meer over weten? Dan laten wij je niet langer in spanning. Hieronder lees je alles over de top vijf beste soorten haarverf van 2023!

1. L’Oréal Paris Magic Retouch Zwart - Camouflerende Uitgroeispray

De haarverf die uiteindelijk de eerste plek heeft weten te bemachtigen is deze L'Oréal Paris Magic Retouch zwart. Deze haarverf is eigenlijk geen verf... maar een spray! Zo hoef je dus niet je haar telkens weer te verven.

Even sprayen, een paar seconden wachten en je bent klaar om te gaan. De uitgroei wordt volledig gedekt. De spray mengt zich met de eigen haarkleur waardoor je een natuurlijk verloop krijgt. En het is dan ook nog eens super simpel weer uit te wassen.  

Voordelen L’Oréal Paris Magic Retouch Zwart - Camouflerende Uitgroeispray

 • Binnen een paar seconden is je uitgroei niet meer zichtbaar
 • De spray is erg makkelijk uit te wassen
 • Mengt zich met de kleur van je haar voor een natuurlijke uitstraling

Nadelen L’Oréal Paris Magic Retouch Zwart - Camouflerende Uitgroeispray

 • De spray is een tijdelijke oplossing

2. SYOSS Oleo Intense 1-10 Intens zwart Haarverf

Deze SYOSS Oleo Intens zwarte haarverf wist een plekje te krijgen in de top vijf dankzij de lage prijs. Voor de lage prijs krijgt jouw haar een intense, prachtige zwarte kleur. 

Het kleurresultaat is daarnaast ook van lange duur waardoor je nog lang plezier hebt van je coupé. De verf is verrijkt met verzorgende olie. Dit zorgt ervoor dat je haar minder beschadigd. En het maakt het haar tevens ook nog een stuk sterker!

Voordelen SYOSS Oleo Intense 1-10 Intens zwart Haarverf

 • Te koop voor een zeer lage prijs
 • Verrijkt met een verzorgende olie
 • Maakt het haar sterker 

Nadelen SYOSS Oleo Intense 1-10 Intens zwart Haarverf

 • Wanneer je erg lang haar hebt moet je een tweede verpakking kopen

3. Premium Haarpoeder - Hair Building Fibers

Op de derde plek staat deze Premium haarpoeder van Sevich. Deze poeder verzorgt je haar intensief. Zo wordt niet alleen uitgroei verborgen, maar kale en dunne plekken worden gecamoufleerd. 

Daarnaast krijg je ook meer volume in je haar na gebruik. Eigenlijk alles wat je wil in één! Verder bevat de poeder ook keratine, wat dan weer goed is voor de haarvezels. En een groot voordeel: ook met deze poeder hoef je je haar niet te verven.

Voordelen Premium Haarpoeder - Hair Building Fibers

 • Meer volume na gebruik van de poeder
 • De poeder bevat keratine wat goed is voor de haarvezels
 • Zowel uitgroei als dunne/kale plekken worden verborgen

Nadelen Premium Haarpoeder - Hair Building Fibers

 • Ook dit is een tijdelijke oplossing

4. Dexe Black Hair Shampoo

Op zoek naar een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit? Dan is deze Dexe Black Hair verf net wat voor jou. De haarverf zorgt ervoor dat je haar een prachtige zwarte kleur krijgt. 

En dat in slechts 5 minuten! Wanneer je de verf uitspoelt zal je merken dat je haar een stuk steviger aanvoelt. De verf verzorgt het haar namelijk intensief, om zo te voorkomen dat het beschadigd kan raken. Ideaal.

Voordelen Dexe Black Hair Shampoo

 • Je krijgt een intens zwarte haarkleur
 • Hoeft slechts vijf minuten in te trekken
 • Verzorgt het haar intensief

Nadelen Dexe Black Hair Shampoo

 • Gebruiksaanwijzing is niet in het Nederlands

5. Poly Palette 909 Blauw Zwart

De laatste haarverf die nog een plekje heeft gekregen in de top vijf is deze Poly Palette 909 haarverf blauw zwart. Deze verf is misschien net wat duurder, maar dan verzeker je jezelf wel van een prachtige coupé.

De verf heeft zeer hoge geconcentreerde kleurpigmenten die ervoor zorgen dat je haar minstens 8 week blijft stralen. Ook krijg je bij de verf een diep voedende conditioner met natuurlijke Marula olie. Deze maakt het haar een stuk gladder en zachter. Hierdoor krijgt het meer glans.

Voordelen Poly Palette 909 Blauw Zwart

 • Bij de verf krijg je een diep voedende conditioner
 • De verf blijft minstens 8 week perfect zitten
 • Je haar krijgt meer glans dankzij de Marula olie

Nadelen Poly Palette 909 Blauw Zwart

 • De verf is ietwat aan de prijzige kant

Welke haarverf voor zwart haar is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke haarverf voor zwart haar is het beste?" hebben we een uitgebreide haarverf voor zwart haar test gedaan. Hierin hebben we verschillende haarverf voor zwart haar producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke haarverf voor zwart haar op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook haarverf voor zwart haar aanbiedingen?

Wil jij een haarverf voor zwart haar kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste haarverf voor zwart haar kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende haarverf voor zwart haar producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook