Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Haarverf voor blond haar [2023]

Best Geteste Haarverf voor blond haar

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil

Wil je een goede haarverf voor blond haar in huis halen? Dan heb je geluk: deze haarverf is verkozen tot de beste haarverf voor blond haar van 2023. Met deze voorzie jij je lokken van een prachtige blonde kleur. 

De verf is daarnaast gemaakt met verzorgende olie. Dit voorkomt dat je je haar extra beschadigd door het verven. Daarnaast blijft de kleur van de verf erg lang behouden en krijgt het een gezonde en sterke uitstraling.

Eigenlijk alles wat je wil van een haarverf dus. Daarnaast is 'ie gemaakt zonder ammoniak en hoeft het slechts 30 minuten in te werken. Ideaal!

Wil je je lokken voorzien van een prachtig blond kleurtje, maar is de kapper te duur? Dan kan je natuurlijk ook gewoon zelf je haar verven. Echter is het best riskant om je haar zelf te verven. Sommige haarverf is namelijk helemaal niet zo goed. gevolg: beschadigd haar en/of een verkeerde haarkleur.

Daarom helpen wij jou in dit artikel bij het vinden van de beste haarverf. Hoe we dit doen/ Nou, allereerst hebben we een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden wanneer je denkt aan een haarverf voor blond haar kopen. Op die manier ga je miskopen uit de weg en voorkom je dat je haar beschadigd wordt.

Daarnaast zijn wij ook op zoek gegaan naar een antwoord op de vraag: welke haarverf voor blond haar is het beste? Het antwoord hebben we gevonden met behulp van een haarverf voor blond haar test. In deze test hebben we tientallen verschillende soorten haarverf met elkaar vergeleken. Meer weten? Scrol dan snel verder!


Top 5 Beste Haarverven voor blond haar

Beste Koop Haarverf voor blond haar
1. SYOSS Oleo Intense 9-11 Cool Blond haarverf

Beste Luxe Haarverf voor blond haar
2. Garnier Nutrisse Haarverf - Ultra Blond D+++

Beste Budget Haarverf voor blond haar
3. L'Oréal Paris Colorista Bleach Haarverf

Beste Prijs-kwaliteit verhouding Haarverf voor blond haar
4. 10N Ochtendgloren Blond - NATURTINT

Beste Verzorgende Haarverf voor blond haar
5. Schwarzkopf Blonde Coupe de Soleil Easy Highlighter


Top 10 beste Haarverven voor blond haar

Snel op zoek naar een goede haarverf voor blond haar? Klik dan op de knop hieronder. Dan zie je direct de top 10 beste soorten haarverf voor blond haar. Da's pas snel haarverf voor blond haar kopen!


Waar moet je op letten bij het kopen van Haarverf voor blond haar?

Het risico van zelf je haar verven is dat je een verkeerde haarverf koopt. Dit kan als gevolg hebben dat de kleur niet goed uitpakt en/of je haar heel erg beschadigd kan raken. Gelukkig kunnen wij je hier goed bij helpen. Hoe we dit dan doen? Nou, hieronder staan een aantal punten op een rijtje om goed op te letten tijdens het kopen van een haarverf.

Op die manier scoor jij de beste haarverf voor blond haar aanbieding zonder bang te zijn dat je je haar verpest. Dat is toch een enorme geruststelling!

Ingrediënten

Allereerst doe je er zeer verstandig aan om de ingrediënten even goed te controleren. Wat we hiermee bedoelen? Pas op voor schadelijke ingrediënten. Deze kunnen je haar heel erg beschadigen, en dan ben je nog verder van huis. Een voorbeeld van zo'n ingrediënt is ammoniak. Ingrediënten zoals olie zijn juist wel goed voor het haar.

Inwerk tijd 

Lees goed hoe lang de inwerk tijd is op de verpakking. Is dit langer dan een uur? Dan loop je meer risico op beschadigd haar doordat de verf dan tot in de punten van je haar zit ingetrokken. Idealiter hoef je de verf maar een halfuurtje laten inwerken.

Haartype

Tot slot is het nog goed om rekening te houden met je haartype. Zeker wanneer je van jezelf bijvoorbeeld al erg dun of beschadigd haar hebt is het goed om voor een niet al te heftige haarverf te gaan, bijvoorbeeld zonder bleek. Hier kan je haar namelijk nóg dunner van worden. Heb je krullen? Zorg dan voor een soort haarverf die ook geschikt is voor krullen, omdat de structuur van het haar bij krullen weer net wat anders is.


Wat is de beste Haarverf voor blond haar van 2023?

Zoals we je eerder al even kort hebben verteld hebben wij een haarverf voor blond haar test gedaan. In deze test zijn we op zoek gegaan naar de beste soorten haarverf. Hiervoor hebben we dan ook erg veel verschillende soorten getest, waaronder bijvoorbeeld de beste haarverf voor blond haar volgens de consumentenbond.

Na een uitgebreide test hebben wij een selectie gemaakt van de haarverven die als beste wisten te scoren. Deze hebben zo een plekje gekregen in onze zeer populaire top vijf! Wil je meer weten? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste haarverven voor blond haar van 2023!

1. SYOSS Oleo Intense 9-11 Cool Blond haarverf

De haarverf die op de eerste plek terecht is gekomen is deze SYOSS Oleo Intense 9-11 Cool Blond haarverf. Deze haarverf wist ons omver te blazen en scoorde op alle gestelde criteria als veruit de beste. En wat 'm dan zo goed maakt? Nou, allereerst is er olie toegevoegd aan de verf.

Dit zorgt ervoor dat je haar minder snel beschadigd raakt tijdens het verven. Dat is toch een zeer groot pluspunt. Daarnaast krijgt je haar een gezonde en sterke uitstraling met behulp van de verf. Het hoeft slechts een halfuurtje in te trekken waardoor jij binnen een handomdraai prachtige blonde haren hebt.

Voordelen SYOSS Oleo Intense 9-11 Cool Blond haarverf

 • Hoeft slechts een halfuur in te trekken
 • Je haar krijgt een gezonde en sterke uitstraling
 • Bevat olie om je haar te verzorgen

Nadelen SYOSS Oleo Intense 9-11 Cool Blond haarverf

 • Voor heel lang haar is één pakje niet genoeg

2. Garnier Nutrisse Haarverf - Ultra Blond D+++

Op een tweede plek staat deze Garnier Nutrisse haarverf. De verf is misschien iets duurder dan je verwacht, maar daar krijg je wel een betrouwbare en goede kwaliteit voor terug. En bovendien kan je je haar drie keer verven met deze haarverf!

Verder is de verf zelf een romige crème formule die gemaakt is zonder ammoniak. Je haar wordt tot maar liefst 8 tinten lichter wat zorgt voor een natuurlijke blonde tint in je haar. 

Ook krijg je bij de verf een zeer verzorgende nabehandeling die ervoor zorgt dat je geen gele gloed in je haar krijgt. En met de voedende fruitoliën raakt je haar niet beschadigd.

Voordelen Garnier Nutrisse Haarverf - Ultra Blond D+++

 • Bij de verf krijg je een nabehandeling die een gele gloed voorkomt
 • Bevat zeer voedende fruitoliën tegen beschadigd haar
 • Je haar wordt tot maar liefst 8 tinten dichter

Nadelen Garnier Nutrisse Haarverf - Ultra Blond D+++

 • De verf is wat aan de prijzige kant

3. L'Oréal Paris Colorista Bleach Haarverf

Op zoek naar een haarverf tegen een goede prijs? Dan is de L'Oréal Paris Colorisya Bleach haarverf wel wat voor jou. Deze haarverf is spotgoedkoop en levert een goede kwaliteit.

Zo kan je met deze verf jezelf voorzien van een platinum blonde look. Hoe tof is dat? De verf bevat een zeer milde ontkleurder die vrij is van ammoniak en verzorgende oliën bevat. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je haar beschadigd. 

Voordelen L'Oréal Paris Colorista Bleach Haarverf

 • Zeer goedkoop in verhouding met andere haarverf
 • Je krijgt platinum blond haar met de verf
 • Bevat geen ammoniak 

Nadelen L'Oréal Paris Colorista Bleach Haarverf

 • Bevat bleek wat beschadigend is voor je haar

4. 10N Ochtendgloren Blond - NATURTINT

Heb je het over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit dan is deze 10N ochtendgloren blond naturtint verf een absolute topper. De verf is te koop voor een prima prijsje en geeft je een geverfde coupé vergelijkbaar aan een salonbehandeling.

Dat is toch eigenlijk precies wat je wil bij een haarverf! Verder is de verf gemaakt met 100% bio-botanische oliën. Deze zorgen voor extra verzorging van je haar. Daarnaast biedt de verf optimaal comfort aan je hoofdhuid en krijgt je haar een intens blonde kleur.

Voordelen 10N Ochtendgloren Blond - NATURTINT

 • Gemaakt met 100% bio-botanische oliën
 • Zorgt voor een intens blonde haarkleur
 • Biedt optimaal comfort aan je hoofdhuid

Nadelen 10N Ochtendgloren Blond - NATURTINT

 • Moet enigszins lang inwerken

5. Schwarzkopf Blonde Coupe de Soleil Easy Highlighter

Deze laatste haarverf van Schwarskopf Blonde Coupe verdiende nog een plekje in de top vijf dankzij de extreem verzorgende werking. De verf is gemaakt met behulp van omegaplex. Dit zorgt voor maar liefst 80% minder gespleten haar. Je kan dus zonder zorgen je haar verven.

Daarnaast krijg je bij de verf ook een handige borstel waarmee je de highlights kan aanbrengen in je haar. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid highlights in je haar. Ook krijg je dan nog een 3-minute kamille masker om je haar te voorzien van goede verzorgingen én een prachtige glans.

Voordelen Schwarzkopf Blonde Coupe de Soleil Easy Highlighter

 • Maar liefst 80% minder gespleten haarpunten
 • Je krijgt bij de verf een borstel voor het aanbrengen van de highlight
 • Je krijgt ook een kamille-masker voor een goede verzorging van je haar en extra glans

Nadelen Schwarzkopf Blonde Coupe de Soleil Easy Highlighter

 • Dit zijn highlights en niet bedoeld om je hele haar blond te verven

Welke haarverf voor blond haar is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke haarverf voor blond is het beste?" hebben we een uitgebreide haarverf voor blond test gedaan. Hierin hebben we verschillende haarverf voor blond producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke haarverf voor blond op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook haarverf voor blond aanbiedingen?

Wil jij een haarverf voor blond kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste haarverf voor blond kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende haarverf voor blond producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook