Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste GPS Horloge voor kinderen [2023]

Best Geteste GPS Voor Kinderen

DePlay 4G KidsWatch

Wil jij een goede GPS voor kinderen scoren? Zodat je kan garanderen dat je kind veilig is? Dan ben je hier op de goede plek. Deze DePlay 4G KidsWatch is namelijk verkozen tot de beste GPS voor kinderen van 2023. 

En dat is ook eigenlijk niet zo gek. Zo is de GPS voorzien van een gratis E-book met daarin allerlei handige en praktische tips. Daarnaast krijg je ook een 4G simkaart bij de bestelling met 5 euro beltegoed en data. 

Dat is toch een goede GPS voor kinderen aanbieding! Verder komt het horloge in een vrolijke kleur (er zijn ook nog drie andere kleuren) met heel wat handige functies. Want naast een GPS krijg je inzicht in de hartslag, bloeddruk en thermometer. En dan nog maar te beginnen over de camera!

Kinderen groeien in Nederland vrij op. Dat is voor de kinderen heel erg fijn, maar voor de ouders kan het soms nog best wel spannend zijn. Gelukkig is hiervoor een handige uitvinding bedacht: de GPS voor kinderen. Dit is een handig horloge waarmee jij de locatie van je kind kan zien.

En ergens is dat toch wel zo fijn. Zeker wanneer er iets aan de hand is. In dit artikel gaan wij je alles vertellen wat je moet weten over een GPS voor kinderen kopen. Zo hebben wij een paar handige tips verwerkt in dit artikel die jou gaan helpen bij het vinden vaan een goede GPS. 

Daarnaast hebben wij ook nog een speciale GPS voor kinderen test gedaan. In die test zijn we op zoek gegaan naar de beste GPS'en. Dit hebben wij gedaan door heel erg veel verschillende soorten met elkaar te vergelijken zoals de meest populaire modellen op dit moment en de beste GPS voor kinderen volgens de consumentenbond. Nieuwsgierig geworden? Dan adviseren wij je om snel verder te lezen! 


Top 5 Beste GPS'en Voor Kinderen

Beste Koop GPS Voor Kinderen
1. DePlay 4G KidsWatch

Beste prijs-kwaliteit verhouding GPS voor kinderen
2. One2track Connect Go

Beste Budget GPS Voor Kinderen
3. One2track Connect Play

Beste Design GPS Voor Kinderen
4. Smartwatch Kinderen Met Simkaart

Beste Luxe GPS Voor Kinderen
5. GPSHorlogeKids© – WhatsApp – smartwatch kinderen


Top 10 beste GPS'en voor kinderen

Het kan best zo zijn dat je dit hele artikel niet kan lezen (simpelweg omdat je geen tijd of zin hebt). Wil je dan toch een goede GPS voor kinderen scoren? Klik dan op de knop hieronder. Je komt dan direct terecht bij de top 10 beste GPS'en voor kinderen van 2023!


Waar moet je op letten bij het kopen van een GPS Voor Kinderen?

De GPS voor kinderen heeft de laatste paar jaar een ontzettende opmars gemaakt. Ze zijn heel erg populair onder ouders. En niet gek ook: dit geeft een heel erg veilig gevoel. Maar door de populariteit is het aanbod ook exponentieel gegroeid. Hierdoor vraag je je misschien af: welke GPS voor kinderen is het beste? 

Daar willen wij je graag bij helpen. Daarom hebben wij hieronder een aantal punten op een rijtje gezet die jou hierbij kunnen helpen. Op die manier wordt het vinden van de beste GPS voor kinderen aanbieding een appeltje eitje!

Formaat

Allereerst is het formaat iets om rekening mee te houden. Ieder kind is anders, en horloges komen vaak in verschillende maten. Sommige zijn verstelbaar en sommige niet. En het zou zonde zijn als je eentje koopt die uiteindelijk helemaal niet past. Bekijk het formaat dus even goed om zo teleurstellingen te voorkomen.

'Kidsproof'

Ook is het daarnaast even goed om te checken of de horloges kidsproof zijn. Kinderen willen graag de wereld ontdekken en hebben wetenschappelijk bewezen minder gevoel voor gevaar. En dat kan wel eens zorgen voor een ongelukje.

En als je kind valt, bijvoorbeeld, is het wel zo fijn als het horloge óók niet direct kapot is. Kies daarom een kidsproof GPS voor kinderen die ook erg stevig gemaakt is. Dat kan je een hoop geld schelen.

Garantie

Als laatste nog de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit de verkoper hoe lang het product de beloofde kwaliteit moet nastreven voordat dit afneemt. Idealiter is dit toch wel minstens twee jaar bij een GPS voor kinderen. Mocht er dan binnen de gestelde garantietermijn iets niet goed zijn aan de GPS, dan kan je hierop terugvallen. De verkoper kijkt dan samen met jou naar een passende oplossing.


Wat zijn de beste GPS'en voor kinderen van 2023?

Om het vinden van de beste GPS voor kinderen zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een GPS voor kinderen test gedaan. In die test hebben wij tientallen verschillende van deze GPS'en met elkaar vergeleken en getest aan de hand van strenge criteria. 

Uiteindelijk hebben ze best scorende GPS'en een plekje weten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Ben jij ook nieuwsgierig naar welke GPS'en voor kinderen dit geworden zijn? Dan zullen wij je niet langer in spanning laten afwachten. Bij deze presenteren wij je de top vijf beste GPS'en voor kinderen van 2023!

1. DePlay 4G KidsWatch

Uiteindelijk kan er maar één de beste zijn, zoals wel vaker zo is in het leven. In het geval van de GPS is dit overduidelijk de DePlay 4G KidsWatch. Deze is verkozen tot de beste GPS voor kinderen van 2023! En dat was voor ons eigenlijk niet echt een verrassing. 

Zo wordt deze GPS geleverd met een gratis E-book met daarin allerlei gratis tips en uitleg over de GPS. Dat is pas handig! Tevens krijg je ook een gratis 4G simkaart bij je bestelling inclusief 5 euro beltegoed en data. Zoiets is toch weer mooi meegenomen. 

Verder beschikt deze GPS niet alleen over een loactie-tracker. Je kan ook de hartslag zien, bloeddruk én temperatuur. Tevens is er een speciale SOS-knop in noodgevallen en kan je met je kind videobellen en normaal bellen.

Voordelen DePlay 4G KidsWatch

 • Je kan bellen en videobellen met deze GPS
 • Beschikt over handige functies zoals een hartslagmeter, bloeddrukmeter en thermometer
 • Heeft een speciale SOS knop voor in noodgevallen

Nadelen DePlay 4G KidsWatch

 • De GPS is aardig aan de grote kant

2. One2track Connect Go

Op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding kwam al erg gauw een absolute topper naar voren. En dat is uiteraard de One2track Connect Go. Deze is te koop voor een prima prijsje en levert een kwaliteit vergelijkbaar aan duurde modellen. 

Zo heb je allereerst de keuze uit vier verschillende kleuren. Ideaal wanneer je kind bijvoorbeeld specifieke wensen heeft of een lievelingskleur. 

Daarnaast kan je met deze GPS ook bellen. Dat is pas handig! Er kan ook een wekker mee gezet worden en je kan SMS'jes sturen naar elkaar. Super handig! 

Ook kan je veiligheidszones instellen en is er een ingebouwde stappenteller. Kortom: genoeg functies om uit te kunnen kiezen! 

Voordelen One2track Connect Go

 • Je kan bellen en sms'jes versturen met de GPS
 • Beschikt over een ingebouwde stappenteller
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit 

Nadelen One2track Connect Go

 • Het horloge past niet goed bij ieder kind qua formaat

3. One2track Connect Play

De prijzen voor technische snufjes kunnen tegenwoordig aardig hoog oplopen. En dat is soms best zonde van je geld. Het kan best zijn dat je een iets minder ruim budget hebt maar toch graag een GPS voor je kind wil.

Daarom hebben wij in de test ook onderzoek gedaan naar een budget-vriendelijke GPS. En die hebben we zeker gevonden! De One2track Connect play gps is een absolute budget topper.

Voor de lage prijs kan je bellen en gebeld worden, een wekker instellen, gesproken berichten sturen en gebruik maken van GEO fencing. Tevens is er ook nog een handige SOS knop aanwezig in geval van nood. De locatie van je kind wordt dan direct naar je gestuurd waardoor je zo snel mogelijk ter plaatse kan zijn.

Voordelen One2track Connect Play

 • Te koop voor een relatief lage prijs in verhouding met sommige andere GPS'en
 • Je kan met de GPS bellen en gebeld worden
 • Heeft een handige SOS knop in geval van nood

Nadelen One2track Connect Play

 • De handleiding is ietwat gedateerd

4. Smartwatch Kinderen Met Simkaart

Een handig design is de helft van een succesvol product. Wanneer een elektronisch apparaat zoals een GPS slim is ontworpen zorgt dit voor een hele fijne gebruikerservaring. 

En bij de Dado Smartwatch kinderen met simkaart is dit het geval. Je kan merken dat over het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid goed is nagedacht. Zo krijg je een gratis E-book waarin alles staat dat je moet weten over de GPS.

Dat is pas handig! Verder is er ook een speciale SOS functie in geval van nood. Bellen en videobellen kan overigens ook, waarbij het videobellen zelfs in HD kwaliteit kan. En met de speciale schoolmodus worden meldingen stil gehouden tijdens schooluren.

Voordelen Smartwatch Kinderen Met Simkaart

 • Beschikt over een nood-knop wanneer je kind in gevaar is
 • Dankzij de schoolmodus zijn meldingen stil binnen schooluren
 • Je kan bellen, spraakberichten versturen én videobellen in HD kwalitei

Nadelen Smartwatch Kinderen Met Simkaart

 • Zit voor sommige kinderen niet lekker om de pols

5. GPSHorlogeKids© – WhatsApp – smartwatch kinderen

De laatste GPS voor kinderen die nog een plekje wist te claimen in de top vijf is deze GPSHorlogeKids. Deze GPS is misschien wat aan de dure kant. Maar goed, als je kijkt naar de kwaliteit wordt dit al gauw vergeten. 

Zo wordt de GPS geleverd inclusief een simkaart én een online installatiehulp. Zo kan je direct aan de slag. Verder is de GPS ook nog eens IP65 waterdicht. 

Dit horloge kan dus wel tegen een strootje. Er is ook een SOS alarm voor noodgevallen en uiteraard kan je zowel bellen als videobellen met je kind. Eigenlijk beschikt deze GPS over alles wat je nodig hebt!

Voordelen GPSHorlogeKids© – WhatsApp – smartwatch kinderen

 • Heeft een SOS alarm voor noodgevallen
 • Wordt geleverd inclusief simkaart en online installatie hulp
 • Beschikt over een HD touch screen met full color

Nadelen GPSHorlogeKids© – WhatsApp – smartwatch kinderen

 • Iets prijziger dan gemiddeld voor een GPS

Welke GPS Horloge voor kinderen is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke GPS Horloge voor kinderen is het beste?" hebben we een uitgebreide GPS Horloge voor kinderen test gedaan. Hierin hebben we verschillende GPS Horloge voor kinderen producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke GPS Horloge voor kinderen op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook GPS Horloge voor kinderen aanbiedingen?

Wil jij een GPS Horloge voor kinderen kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste GPS Horloge voor kinderen kunt kopen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook