Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Gellak voor Thuis [2023]

Als vrouw wil je graag verzorgd en netjes voor de dag komen en daar horen natuurlijk verzorgde nagels bij. Toch heb je als fulltime werkende mama geen tijd om dagelijks je nagels te lakken en heb je geen zin om maandelijks enkele uren bij de schoonheidsspecialiste door te brengen om je nagels te laten verzorgen.

Dankzij gellak voor thuis kun je twee weken of langer van mooi verzorgde nagels genieten. Maar wat is nu de beste gellak voor thuis? Wij zochten het voor je uit zodat jij een miskoop kunt voorkomen.

Top 5 Beste Gellak voor thuis

Beste koop
1.XXL-Starterspack Gelnagels met 48W Nageldroger van Confibel

Beste Gellak kit
2. Méanail Kit deluxe

Beste Gellak met UV Lamp
3. Méanail -Gellak - UV Lamp

Beste prijs / kwaliteit gellak
4.Méanail Gellak Roze

Beste goedkope gellak voor thuis
5. Méanai - gellak voor thuis

Top 10 Gellak voor thuis

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste gellak voor thuis bij Bol.com. Hierdoor zie je direct wel gellaks momenteel het meest verkocht worden.

Waar op letten bij het kopen van Gellak voor thuis?

Voor je naar de winkel rent om gellak te kopen, overlopen we graag enkele criteria waar je rekening mee moet houden bij het kopen van gellak voor thuis. Wat jouw vriendin beschouwt als de beste koop in gellak voor thuis kan uitdraaien op een nachtmerrie voor je nagels als de gellak niet bij jouw nagels past. Iedere nagel is immer anders en het is belangrijk dat je je gellak voor thuis afstemt op jouw nagels. Vette nagels hebben een ander type gellak voor thuis nodig dan droge nagels. Anders loop je de kans dat de gellak niet goed hecht en je niet het gewenste resultaat behaalt.

Als je zelf thuis gellak wilt gaan zetten, zal je in het begin moeten investeren in apparatuur en de nodige producten. Alles bij elkaar kost een starterskit je enkele tientallen euro's en voor dat geld wil je natuurlijk wel goede kwaliteit in huis halen. Beter één keer wat meer uitgeven in plaats van een aantal keren goedkope rommel in huis te halen. Best kies je voor een kwalitatief goed merk of voor hetzelfde merk als je favoriete nagelsalon gebruikt.

Natuurlijk wil je ook graag weten wat je op je nagels en omliggende huid smeert. Gellak bestaat over het algemeen uit acryl en enkele ingrediënten die voor kleur en glans zorgen. Het is belangrijk dat je gellak voor thuis vrij is van schadelijke stoffen, waaronder MeHQ. Lees het etiket na om te zien of er niet meer dan 20% van dit goedje in je gellak zit.

Gellak voor thuis bestaat in allerhande flesjes en potjes die elk hun eigen formaat en hun unieke penseeltje hebben. Bij het zoeken van gellak voor thuis test je best welk penseeltje en welke vorm voor jou het prettigst in gebruik zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om te bedenken hoe vaak je de gellak gaat gebruiken en de grootte van je potje daar op af te stemmen. Een klein flesje gellak droogt immers minder snel uit dan een grote verpakking, waardoor je minder kans hebt dat je de gellak moet weggooien.

Als laatste controleer je best of jouw gellak compatibel is met de LED- of UV-lamp die wilt gebruiken. Anders riskeer je een manicure vol lelijke belletjes en storende bobbeltjes.

Wat is de beste gellak voor thuis van 2023?

Voor je naar de winkel spurt om gellak voor thuis te kopen, raden we je aan om nog ven verder te lezen. Wij hebben namelijk al heel wat merken gellak voor thuis voor jullie uitgetest en beoordeeld. 

Lees snel verder en ontdek wat wat wij een goede gellak voor thuis vinden. Dit is onze ultieme top 5 van de beste gellak voor thuis. 

1. XXL-Starterspack Gelnagels met 48W Nageldroger van Confibel

Eindcijfer: 9.7

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De starterskit is de beste gellak voor thuis volgens de consumentenbond en met rede! Als je op zoek bent naar een kit waarin alles zit dat je nodig hebt, dan zit je met dit starterspack zeker goed.

De kit bevat niet alleen een UV/LED-lamp, een basecoat, een topcoat en 20 kleurtjes gellak, je krijgt er ook enkele vijlen, een nagelborsteltje, een nagelknipper, een cuticle pusher en removerpads bij. Je nail art afwerken doe je met de bijgeleverde strasssteentjes en dankzij de bijgevoegde olie kun je je nagels optimaal verzorgen.

Het is de meest complete kit voor gellak voor thuis die je kunt vinden en met 20 kleurtjes om uit te kiezen, zit er zeker een kleur voor jou bij. Korte nagels verleng je snel en eenvoudig met de transparante kunstnagels die je in de kit vindt. Na het gebruik berg je alle spullen op in de opbergdoos. Het enige nadeel is dat de lamp geen Europese stekker heeft en dat je daarvoor een omzetter moet voorzien.

Voordelen

 • Complete starterskit
 • 20 verschillende kleuren
 • Kunstnagels bijgevoegd om je nagels te verlengen

Nadelen

 • UV/LED-lamp heeft geen Europese stekker

2. Méanail Kit deluxe

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Deze set van Méanail bevat alles wat je nodig hebt om je nagels thuis te verzorgen en te kleuren. De set bevat een UV/LED-lamp van 48 Watt, een base- en topcoat in één, drie kleuren gellak, een flesje nagelriemolie, strasssteentjes en striping tape, enkele vijlen, removerpads, een teenspreider, een nagelborsteltje, een polijstblok en een nagelriemtang.

Deze fijne set zorgt voor verzorgde nagels gedurende twee weken. De gellak strijkt mooi uit, zodat er een mooi glanzend, glad laagje achterblijft. De UV/LED-lamp gaat vanzelf aan en uit, wat hem handig in gebruik maakt, en daarnaast is hij geschikt om te gebruiken voor je voeten.

Voordelen

 • Accesoires voor nail art
 • Goede kwaliteit gellak voor thuis
 • UV/LED-lamp is ook goed te gebruiken voor je teennagels

Nadelen

 • Slechts 3 kleuren gellak
 • De display van de UV/LED-lamp is slecht leesbaar

3. Méanail Starterset

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Deze starterset is het kleine broertje van de Kit deluxe. In tegenstelling tot de Kit deluxe krijg je bij deze set slechts één kleurtje gellak en zitten er geen nail art accessoires bij. Verder krijg je dezelfde UV/LED-lamp, base- en topcoat en de nodige accessoires om je nagels netjes te verzorgen.

De prijs ligt dan ook een stukje lager maar de goede kwaliteit blijft natuurlijk. Met deze set ben je verzekerd van mooie, verzorgde nagels gedurende twee weken.

Voordelen

 • Goede kit om voor een eerste keer gellak te gebruiken
 • Goede kwaliteit voor een kleine prijs

Nadelen

 • Slechts één kleurtje gellak

4. Méanail Gellak Roze

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je al een UV/LED-lamp en een basecoat en een topcoat in huis en zoek je enkel een paar leuke kleurtjes gellak voor thuis? Dan is deze set voor jou! In deze set zitten 6 kleurtjes gellak, die zowel vegan als cruelty free zijn. Zo kun jij met een gerust hart je nagels kleuren. De kleuren zijn Cupcake, Rose Fluo, Corail, Rose, Blush en Rose Pastel. Ideaal als je van rode en roze kleuren houdt.

Voordelen

 • 6 mooie kleuren
 • Goede kwaliteit gellak
 • De gellakken zijn door PETA goedgekeurd en er worden geen testen op dieren uitgevoerd.

Nadelen

 • Je kunt de kleuren niet zelf kiezen

5. Méanail Starterspakket Nude/

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Dit starterspakket bevat alle benodigdheden om je nagels thuis te verzorgen en te lakken. Ook hier krijg je voor weinig geld een volledig pakket en kun je met het nudekleurige gellakje direct aan de slag gaan. Voor je je nagels begint te lakken, vijl je ze in vorm met de bijgevoegde vijlen en het polijstblok.

Met de nagelriemstokjes breng je je nagelriemen naar achteren. Daarna ga je aan de slag met de basecoat, de gellak, de topcoat en de UV/LED-lamp. In minder dan een half uurtje zijn jouw nagels weer helemaal netjes en kun je weer twee weken van verzorgde nagels genieten. 

Voordelen

 • Volledig pakket met te starten met gellak voor thuis
 • Nudekleurige gellak
 • Lange houdbaarheid

Nadelen

 • Je zal snel extra kleurtjes willen kopen

Welke gellak voor thuis is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke gellak voor thuis is het beste?" hebben we een uitgebreide gellak voor thuis test gedaan. Hierin hebben we verschillende gellak voor thuis producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke gellak voor thuis op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook gellak voor thuis aanbiedingen?

Wil jij gellak voor thuis kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste gellak voor thuis kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende gellak voor thuis producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook