Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Frietsnijder

Zyliss - Frietsnijder 7 + 9 mm

Ben je op zoek naar een goede frietsnijder? Eentje waarmee je de allerlekkerste frietjes (of patatjes) kan maken? Dan is de Zyliss frietsnijder jouw nieuwe beste vriend. Wist je dat deze frietsnijder door ons is verkozen tot de beste frietsnijder van 2023?

Deze keukenaccessoire is haast onmisbaar. De messen zijn voorzien van een handgreep waarmee jij heel erg eenvoudig en snel gelijkmatige frieten kan snijden. Daarnaast is 'ie gemaakt van zeer hoogwaardige stof waardoor je er extra lang plezier van hebt. 

Verder is de frietsnijder uitgerust met antislipbedekking voor veilig en stabiel gebruik. De snijder werkt als het ware als een soort hefboom en zorgt ervoor dat jij jezelf niet kan bezeren.

De frietsnijder is één van die keukenaccessoires die je eigenlijk moét hebben. Want wat is er nou lekkerder dan zelf je eigen friet of patat maken? Omdat de frietsnijder een gewild object is kan je je voorstellen dat het aanbod ook aardig groot is. Hierdoor is het misschien moeilijk om de beste frietsnijder aanbieding te scoren.

Of je vraagt je af: welke frietsnijder past het beste bij mij?  Of welke frietsnijder is het beste? Om jou antwoord te geven op deze vraag hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste frietsnijder. Zo wordt dit een fluitje van een cent.

Daarnaast hebben wij óók zelf een frietsnijder test gedaan. In die test hebben wij gekeken naar populaire modellen zoals de beste frietsnijder volgens de consumentenbond. De uitslag van deze test vind je ook terug in dit artikel. Benieuwd? Dan adviseren wij je snel verder te lezen.


Top 5 Beste Frietsnijders

Beste Koop Frietsnijder
1. Zyliss - Frietsnijder 7 + 9 mm

Beste prijs-kwaliteit verhouding frietsnijder
2. Westmark Sturdy Frietsnijder - Met Drie Messen - Wit

Beste Professionele frietsnijder
3. Hendi Frietsnijder - Patatsnijder

Beste Luxe Frietsnijder
4. VajaTrends Frietsnijder RVS - Patatsnijder

Beste Budget Frietsnijder
5. Tellier Fritessnijder Economy


Top 10 beste Frietsnijders

Lukt het je niet om dit hele artikel te lezen? Dat is geen probleem. Wanneer je toch graag een nieuwe frietsnijder wil kopen kan je op de knop hieronder klikken. Je komt dan direct terecht bij de top 10 beste frietsnijders. Zo makkelijk kan het zijn!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Frietsnijder?

Het kan dus best lastig zijn, een frietsnijder kopen. Zoveel keuze, zoveel verschillende opties... Daarom helpen wij jou hier graag bij. Hieronder staan een aantal punten (of tips) op een rijtje die jou kunnen helpen bij het vinden van de beste frietsnijder. Op die manier hoef je niet meer uren rond te struinen over het internet. 

Formaat

Ten eerste het formaat. Je moet natuurlijk wel ruimte hebben in je keuken (kastjes) voor de frietsnijder. Nou zijn frietsnijders natuurlijk niet zo groot. Echter heb je wel verschillende formaten. 

En wanneer jouw keuken al propvol staat met allerlei keukenaccessoires kan het best lastig zijn om een plekje te vinden voor een nieuwe frietsnijder. Bedenk je dus daarom van tevoren goed waar je de frietsnijder nog kan opbergen en of je hier ruimte voor hebt. Zo voorkom je teleurstellingen.

Materiaal

Naast het formaat vinden wij het materiaal ook belangrijk. Dit is namelijk vaak iets dat over het hoofd wordt gezien. maar je wil uiteraard wel een frietsnijder in huis halen die van goede kwaliteit gemaakt is. Je wil er immers meerdere jaren mee vooruit kunnen. 

En precies daarom is het materiaal belangrijk. Goedkopere materialen gaan sneller kapot en zijn ook lang niet altijd vaatwasser bestendig. En zo'n apparaat zelf schoonmaken is best een vervelend werkje. Check daarom altijd goed of de frietsnijder die je op het oog hebt van goede kwaliteit materiaal gemaakt is.

Garantie

Tot slot nog de garantie. Stel je voor: je hebt net een nieuwe frietsnijder gebruikt. Wanneer je deze wil gebruiken zie je dat 'ie kapot is. Dan baal je heel erg! In zulke momenten is het heel erg fijn als je kan terugvallen op de garantie. 

Wanneer de frietsnijder binnen de gestelde garantietermijn kapot gaat kan je terugvallen op de garantie. De verkoper kijkt dan samen met jou naar een passende oplossing. Om jezelf te garanderen van deze zekerheid doe je er verstandig aan een frietsnijder te kiezen met een garantie van minstens één jaar.


Wat is de beste Frietsnijder van 2023?

En dit is al haast het eind van dit artikel. Er let ons nog één ding om over te vertellen: de frietsnijder test! In die test zijn we op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag: wat is de beste frietsnijder? Zoals we eerder hebben aangegeven zijn we in deze test op zoek gegaan naar de beste frietsnijders. Dit hebben we gedaan door te testen aan de hand van strenge criteria. 

Uiteindelijk hebben wij een selectie gemaakt van de best-scorende frietsnijders. Die hebben een plekje weten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Ben jij ook benieuwd welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste frietsnijders van 2023!

1. Zyliss - Frietsnijder 7 + 9 mm

De Zyliss frietsnijder wist uiteindelijk de (terechte) winnaar te worden in deze top vijf. Deze scoorde op alle vlakken die wij hebben getest als veruit de beste. Maar goed, waarom is dit dan de nummer één? 

Nou, ten eerste is de frietsnijder te koop voor een lekker goedkoop prijsje. Zeker in verhouding met soortgelijke frietsnijders. Daarnaast zijn de messen uitgerust met een handgreep waardoor je veilig en eenvoudig frietjes kan snijden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je jezelf bezeert!

Tevens is de snijder gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal. Daardoor weet je zeker dat je er de komende jaren nog plezier van hebt. Ook is er nog antislip bekleding voor extra veel veiligheid.

Voordelen Zyliss - Frietsnijder 7 + 9 mm

 • Te koop voor een vrij lage prijs in verhouding met andere frietsnijders
 • Gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal
 • Heeft een anti slip bekleding voor extra veel veiligheid

Nadelen Zyliss - Frietsnijder 7 + 9 mm

 • Je kan niet te grote stukken in één keer gebruiken

2. Westmark Sturdy Frietsnijder - Met Drie Messen - Wit

Heb je het over een goede prijs-kwaliteit verhouding, dan ben je met deze frietsnijder op het juiste adres. De Westmark Sturdy frietsnijder is te koop voor een relatief goedkope prijs en biedt een kwaliteit vergelijkbaar aan duurdere modellen. Dat is eigenlijk precies wat je wil!

Zo wordt de snijder geleverd met drie verwisselbare scherpe messenramen. Je kan dus zowel dikke als dunne frietjes maken met deze snijder. Dat is pas handig! Tevens kan je er ook nog ander voedsel mee snijden. Denk maar aan een komkommer of bijvoorbeeld een wortel.

De frietsnijder is gemaakt van duurzame kunststof behuizing en de messen zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal). Van zulke kwaliteit heb je de komende jaren nog plezier.

Voordelen Westmark Sturdy Frietsnijder - Met Drie Messen - Wit

 • Te gebruiken voor dikke frietjes en dunne frietjes
 • De messen zijn gemaakt van roestvrij staal
 • Gemaakt van duurzame behuizing 

Nadelen Westmark Sturdy Frietsnijder - Met Drie Messen - Wit

 • Het wordt afgeraden om de frietsnijder in de vaatwasser te doen

3. Hendi Frietsnijder - Patatsnijder

Wil jij een professionele frietsnijder hebben? Wanneer je kok bent in een restaurant bijvoorbeeld wil je wel een goede kwaliteit frietsnijder. Friet is iets wat bij heel veel gerechten geserveerd wordt en huisgemaakt is dan wel zo lekker. Deze Hendi frietsnijder zorgt ervoor dat jij frietjes maakt van sterkwaliteit. 

De frietsnijder is wel aardig aan de dure kant. Maar daar krijg je dan ook echt professionele kwaliteit voor terug. Zo zijn de messen gemaakt van roestvrij staal en de behuizing van giet aluminium. Het handvat van de snijder is bedekt met plastic om te zorgen dat jij extra veel grip hebt.

Hierdoor kan je het efficiëntst te werk gaan! De speciale bevestigingsplaat zorgt er overigens voor dat je de snijder extra makkelijk schoon kan maken. En de zuignapjes geven extra stabiliteit.

Voordelen Hendi Frietsnijder - Patatsnijder

 • Handvat bedekt met plastic voor extra veel grip
 • Zuignapjes aan de onderkant voor extra stabiliteit
 • Speciale bevestigingsplaat zorgt ervoor dat je de snijder extra makkelijk schoon kan maken

Nadelen Hendi Frietsnijder - Patatsnijder

 • Vrij prijzig in verhouding met andere frietsnijders

4. VajaTrends Frietsnijder RVS - Patatsnijder

Heb je een iets ruimer budget om te besteden? En wil je dit graag investeren in een kwaliteit frietsnijder waar je 'u' tegen zegt? Dan hebben wij de perfecte match gevonden. Deze Vajatrends frietsnijder is de perfecte luxe frietsnijder. En ja: doordat deze luxe is hoort er ook een hoger prijskaartje bij.

Maar geloof ons als we je vertellen dat dit 'm 100% waard is. Wat maakt deze dan zo goed? Nou, eerst het design. De frietsnijder is namelijk voorzien van slimme zuignappen aan de onderkant waardoor deze ten alle tijden stabiel en dus stevig blijft staan. 

Daarnaast is de volledige frietsnijder nog gemaakt van roestvrij staal. Hier heb je dus echt nog heel veel jaren plezier van. En dan kan je 'm zelfs nog gebruiken als een groentesnijder als je wil!

Voordelen VajaTrends Frietsnijder RVS - Patatsnijder

 • Te gebruiken als frietsnijder en groentesnijder
 • Volledig gemaakt van roestvrij staal
 • Heeft handige zuignapjes aan de onderkant voor extra stabiliteit

Nadelen VajaTrends Frietsnijder RVS - Patatsnijder

 • De frietsnijder is nogal aan de prijzige kant

5. Tellier Fritessnijder Economy

En dan als laatste nog de Tellier frietsnijder economy. Deze wist nog een allerlaatste plekje te bemachtigen in onze top vijf. Dat komt voornamelijk door de spotgoedkope prijs. De snijder is namelijk één van de goedkoopste frietsnijders die je online kan vinden!

Dat maakt 'm dus betaalbaar voor iedereen, ook mensen met een minder ruim budget. En geen zorgen: die lage prijs doet niks af aan de kwaliteit van de fritessnijder. Je krijgt namelijk twee verschillende messen bij je bestelling.

Dat betekent dat jij kleine frietjes kan maken, maar ook grote! Ideaal voor de afwisseling. Oh, en je kan er uiteraard ook groenten in doen als je wil.

Voordelen Tellier Fritessnijder Economy

 • Wordt geleverd met twee messen voor grote en kleine frietjes
 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met andere frietsnijders
 • Kan in de vaatwasser 

Nadelen Tellier Fritessnijder Economy

 • De frietsnijder staat niet altijd even stabiel

Welke frietsnijder is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke frietsnijder is het beste?" hebben we een uitgebreide frietsnijder gedaan. Hierin hebben we verschillende frietsnijder producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke stalen koekenpan op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook frietsnijder aanbiedingen?

Wil jij een frietsnijder kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste frietsnijder kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende stalen koekenpan producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken