Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Föhn borstel [2023]

Best Geteste Föhn Borstel

LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond

Op zoek naar een goede föhn borstel? Eentje waarmee jij jezelf kan voorzien van een prachtige coupé? Dan is de LifeGoods 3-in-1 föhnborstel echt wat voor jou.

Zo is deze verkozen tot de beste föhn borstel van 2023! En dat kwam eigenlijk niet als een verrassing. Allereerst zorg jij met deze borstel voor volume in slag of stijl haar. 

Volume dat de hele dag blijft hangen! En geen zorgen: je haar wordt door de borstel beschermd tegen de warmte die er van af komt. Ook beschikt deze föhn borstel over een ionentechnologie die statisch en pluizig haar tegen gaat. 

De föhn heeft tevens ook een snoer die mee draait. Hierdoor kom je niet in de knoop te zitten en kan je genieten van extra bewegingsvrijheid.

Dit artikel is voor alle vrouwen met stijl haar/ haar met een beetje slag. We herkennen dit probleem waarschijnlijk allemaal wek: slap en volume-loos haar. Dat is soms gewoon erg vervelend, zeker wanneer er een speciale gelegenheid voor de deur staat.

Gelukkig hebben wij de holy grail gevonden voor dun haar met weinig volume: de föhn borstel. In dit artikel gaan wij jou alles vertellen wat je moet weten over deze borstel.

Zo geven we onder andere antwoord op de vraag: welke föhn borstel past het beste bij mij? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. 

Die helpen jou bij een goede föhn borstel kopen. Tevens hebben wij ook nog een föhn borstel test uitgevoerd. En wij kunnen alvast verklappen dat deze super spannend is! De uitslag van de test is te vinden aan het eind van dit artikel.


Top 5 Beste Föhn borstels

Beste Koop föhn borstel
1. LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond

Beste prijs-kwaliteit verhouding föhn borstel
2. Dynter. KT186 Plus - 3 in 1 Keramische Föhnborstel

Beste luxe föhn borstel
3. AGERMANN 4-in-1 Föhnborstel

Beste design föhn borstel
4. BaByliss Air Style 1000 AS136E

Beste budget föhn borstel
5. Braun Satin Hair 1 AS110 Krulborstel


Top 10 beste föhn borstels

Duurt dit artikel je wat te lang of heb je simpelweg geen tijd? Dan kan je hieronder de top 10 beste föhn borstels bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is de knop volgen!


Waar moet je op letten bij het kopen van een föhn borstel?

Een föhn borstel is dus ideaal om je lokken te voorzien van meer volume. Daarom zijn ze ook razend populair! En om jou te helpen bij het vinden van de beste föhn borstel aanbieding hebben wij hieronder een aantal punten op een rijtje gezet.

Die punten kunnen jou helpen bij het vinden van de beste föhn borstel. Tevens willen wij adviseren ook te kijken wat het beste bij jou én je haar past. Zo hoeft de beste föhn borstel volgens de consumentenbond niet de beste te zijn in jouw persoonlijke situatie.

Vermogen

Laten we eens beginnen bij het vermogen. In principe is het vermogen een goede indicatie van de kracht van een föhn. Hierbij geldt als vuistregel: hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger en beter de föhn werkt. Wanneer jij nou lastig haar hebt kan een föhn met een hoog vermogen een echte uitkomst zijn. De krullen blijven dan namelijk ook langer zitten!

Aantal opzetstukken

Ten tweede is het goed om te kijken naar het aantal opzetstukken. Sommige föhn borstels komen namelijk met meerdere opzetstukken. Die kan je met elkaar afwisselen. Zo heb je bijvoorbeeld een conisch opzetstuk die zorgt voor springere slag. Maar je hebt ook opzetstukken die juist meer gericht zijn op het volume.

Garantie

Tot slot willen we nog even ingaan op de garantie. Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten. Mocht er binnen die gestelde termijn dan iets toch niet goed zijn dan kan je altijd terugvallen op deze garantie. 

Vaak krijg je dan een vervangend product of een vergoeding van het aankoopbedrag. En dat is wel zo fijn!


Wat is de beste föhn borstel van 2023?

Wij hebben aan de hand van zeer strenge criteria een uitgebreide föhn borstel test gedaan. In deze test hebben wij tientallen verschillende föhn borstels met elkaar vergeleken. Aan de hand van de uitslag van deze test hebben wij een selectie gemaakt van de best scorende föhn borstels.

Die hebben zo een plekje weten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Ben jij ook benieuwd naar welke föhn borstels dit zijn geworden? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste föhn borstels van 2023.

1. LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond

Er kan er natuurlijk maar eentje de beste zijn. En wij hadden al gauw door dat dit de LifeGoods 3-in-1 föhnborstel is. Deze wist namelijk op alle vlakken als beste te scoren. Dit maakt het dus de beste föhn borstel van 2023!

En dat heeft zo zijn redenen natuurlijk. Allereerst wordt je haar met deze borstel beschermd tegen de warmte. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je haar beschadigd.

Daarnaast beschikt de borstel ook nog eens over speciale ionentechnologie. Dit gaat pluizig en statisch haar tegen. En we weten allemaal hoe vervelend dit is. Ook het snoer van de borstel draait mee, waardoor jij extra veel bewegingsvrijheid hebt.

Voordelen LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond

 • Je haar wordt met deze föhn beschermd tegen schade door hitte
 • Beschikt over speciale ionentechnologie die pluizig en statisch haar tegen gaat
 • Het snoer van de borstel draait mee wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid

Nadelen LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond

 • De föhn borstel is niet geschikt voor vrouwen met kort haar

2. Dynter. KT186 Plus - 3 in 1 Keramische Föhnborstel

Wanneer je spreekt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit heb je het ongetwijfeld over deze Dynter KT186 Plus keramische föhnborstel. Deze wist als beste te scoren op het gebied van prijs en kwaliteit.

Waarom? Nou, de borstel is redelijk goedkoop in verhouding met andere föhn borstels. En de kwaliteit is eigenlijk net zo goed als bij de duurdere varianten.

Daarnaast beschikt ook deze föhn borstel over ionentechnologie Dat betekent dat statisch en pluizig haar volledig verleden tijd is! Ook is dit dus een 3-in-1 model. Je kan je haar drogen, kammen en slag maken in je haar. En dat met slechts één apparaat!

Voordelen Dynter. KT186 Plus - 3 in 1 Keramische Föhnborstel

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de föhn borstel
 • Je haar kan gedroogd worden, gekamd en je kan slag creëren met de föhn
 • Beschikt over ionentechnologie waardoor pluizig en statisch haar verleden tijd is

Nadelen Dynter. KT186 Plus - 3 in 1 Keramische Föhnborstel

 • De borstel is van redelijk formaat en daardoor minder goed geschikt voor kort haar

3. AGERMANN 4-in-1 Föhnborstel

Wanneer je een iets ruimer budget hebt om te besteden wil je dit waarschijnlijk investeren in een goede kwaliteit föhn borstel. Zo'n eentje waar je jaren mee vooruit kan.

Zeker wanneer je eentje wil voor professional gebruik is dat laatste belangrijk! En dan is de Agermann 4-in-1 fönhborstel een hele goede keuze. En ja: deze borstel kost wel iets meer dan gemiddeld.

Maar daar krijg je dan ook een zeer goede kwaliteit voor terug. Zo heeft de borstel een super hoog vermogen van 1200 Watt. Hierdoor wordt je haar veel sneller droog en is het ook veel sneller te stijlen.

Zeker wanneer je haast hebt is dat natuurlijk ideaal. Ook is de borstel voorzien van een keramische coating. Hierdoor wordt je haar minder makkelijk beschadigd en is het beter bestand tegen hoge temperaturen.

Voordelen AGERMANN 4-in-1 Föhnborstel

 • Heeft een ingebouwde negatieve ionengenerator die kroezen en statische elektriciteit verminderd
 • Heeft een hoog vermogen van 1200 Watt waardoor je haar veel sneller in model is
 • Heeft een keramische coating die je haar sterker maakt en minder gevoelig voor hoge temperaturen

Nadelen AGERMANN 4-in-1 Föhnborstel

 • Enigszins prijzig in verhouding met de andere föhn borstels

4. BaByliss Air Style 1000 AS136E

Deze föhnborstel van Babyliss wist als beste te scoren op het gebied van design. En dat heeft vooral te maken met de verschillende opzetstukken die je bij de föhn krijgt.

Dit maakt 'm eigenlijk multifunctioneel te gebruiken. Je kan bijvoorbeeld de ronde borstel gebruiken voor slag en volume en het conische opzetstuk voor een springerige slag.

Hierdoor kan jij lekker variëren in je kapsels. Ook is er een speciale anti-frizz functie die statisch geladen deeltjes tegen gaat. En heel eerlijk: deze föhn borstel ziet er ook gewoon heel erg mooi uit dankzij de mooie grijs met rosé kleur. Een echte topper is dit absoluut.

Voordelen BaByliss Air Style 1000 AS136E

 • Heeft een extra lang meedraaiend snoer van 2,5 meter voor alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt
 • Wordt geleverd met vier verschillende opzetstukken 
 • Heeft een heel mooi, luxe design met zilver en rosé

Nadelen BaByliss Air Style 1000 AS136E

 • Deze föhn borstel is niet geschikt voor dik haar

5. Braun Satin Hair 1 AS110 Krulborstel

En dan de laatste föhn die nog een plekje wist te bemachtigen in deze top vijf: de Braun Satin Hair 1 krulborstel. Deze is namelijk te koop voor een hele lage prijs in verhouding met de andere föhn borstels.

En dat maakt het een echte budget topper. Maar dat is niet alles. Naast de lage prijs heeft de borstel ook een speciale uitrolfunctie om te voorkomen dat je haar in de war raakt.

Tevens zijn er twee instellingen voor zowel warmte als luchtstroom. En zelfs als je kort hebt kan je deze föhn ook super makkelijk gebruiken. Voor de lage prijs levert deze Braun föhn borstel dus een uitzonderlijk goede kwaliteit.

Voordelen Braun Satin Hair 1 AS110 Krulborstel

 • Twee instellingen voor zowel warmte als luchtstroom
 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met de andere föhn borstels
 • Deze föhn borstel is ook zeer goed geschikt voor kort haar

Nadelen Braun Satin Hair 1 AS110 Krulborstel

 • De föhn borstel heeft geen flexibel roterend snoer

Welke Föhnborstel is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Föhnborstel is het beste?" hebben we een uitgebreide Föhnborstel test gedaan. Hierin hebben we verschillende Föhnborstel producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke Föhnborstel op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook Föhnborstel aanbiedingen?

Wil jij een Föhnborstel kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste Föhnborstel kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende Föhnborstel producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook