Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Fitbit

Fitbit Charge 4 - Activity tracker

De test was erg spannend en uitgebreid, maar uiteindelijk kwam er één Fitbit naar voren die als beste wist te scoren: de Fitbit Charge 4! Deze is verkozen tot de beste Fitbit 2023!

En daar zijn wij alles behalve verbaast over. Zo is de Fitbit één van de nieuwste modellen waardoor je gegarandeerd bent van de nieuwste features.

Welke dit dan zijn? Nou, de Fitbit heeft onder andere een ingebouwde GPS. Hiermee raak jij nooit meer de weg kwijt! En laat je je nieuwe aanwinst nou per ongeluk in het water vallen? Geen zorgen, het digitale horloge is waterbestendig tot maar liefst 50 meter diep.

Oh, en de Fitbit kan zelfs je slaap en hartslag meten! Zo weet jij precies hoe gezond je leeft.

Tegenwoordig is gezond leven steeds belangrijker en is het een ware 'trend' te noemen. Dat is mooi, maar gezond leven is sowieso erg belangrijk. Veel beweging en gezonde voeding zorgen ervoor dat jouw lichaam optimaal kan presteren en dit ook op latere leeftijd kan blijven doen.

En dat laatste is ook absoluut belangrijk natuurlijk. Toch is gezond leven nog niet altijd zo makkelijk. Je moet van alles bijhouden boven op je (waarschijnlijk) al drukke agenda. 

Een makkelijke manier om bij te houden hoeveel je beweegt, slaapt en hoe goed je hart werkt is met behulp van de bekende Fibit. Dit digitale horloge is immens populair en wij begrijpen wel waarom!

En in dit artikel gaan wij je dan ook alles vertellen dat je moet weten over de Fibit. Zo gaan we in op de verschillende punten waar je op moet letten tijdens het kopen van een goede Fitbit. Op die manier voorkom je een miskoop.

Daarnaast hebben wij een ultieme top vijf samengesteld met daarin de beste Fitbits voor iedere vrouw. En wij kunnen je garanderen dat je geen spijt krijgt van zo'n toffe gadget!


Top 5 Beste Fitbit

Beste Koop Fitbit
1. Fitbit Charge 4 - Activity tracker

Beste prijs-kwaliteit verhouding Fitbit
2. Fitbit Charge 5 - Activity Tracker

Beste luxe Fitbit
3. Fitbit Versa 3

Beste design Fitbit
4. Fitbit Luxe - Activity Tracker dames

Beste Fitbit voor kinderen
5. Fitbit Ace 3 Kids


Top 10 beste fitbits

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste fitbits bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Fitbit?

Wij kunnen wel met zekerheid stellen dat de Fitbit immens populair is. En dat snappen we ook! Het aanbod is dan ook redelijk groot. Je zit waarschijnlijk met de vraag: "Welke Fitbit is het beste?"

Hierdoor vind je het misschien moeilijk om de juiste Fitbit te kiezen. Want ja, waar moet je nou eigenlijk op letten? En hoe voorkom je een miskoop?

Om jou te helpen bij deze vragen hebben wij hieronder een aantal tips op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van een Fitbit. Zo verzeker jij jezelf van een goede kwaliteit en kan jij beginnen aan je healthy fit girl life!

Batterijduur

De eerste tip die wij je graag mee willen geven is om te letten op de batterijduur. Wanneer jij lange dagen maakt op werk is het wel noodzakelijk dat je Fitbit horloge een hele dag mee kan.

En dan moet het niet zo zijn dat deze continu aan de oplader ligt. Zorg dus dat je een Fitbit scoort met een goede batterijduur. Hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. 

Kleur

Dit klinkt misschien niet heel belangrijk, maar ook de kleur van je Fitbit is iets om rekening mee te houden. Wanneer jij een digitaal horloge ziet met een knalroze kleur is dit voor even misschien leuk.

Maar een roze kleur vloekt waarschijnlijk bij de helft van je kledingkast. Daarnaast raakt de mens nou eenmaal snel uitgekeken op dingen. Het kan dus zijn dat je dat roze kleurtje over een half jaar afschuwelijk vindt. Bedenk je dus van tevoren goed in welke kleur je een Fitbit wil kopen zodat je geen spijt krijgt achteraf.

Garantie

En de laatste tip die wij je graag mee willen geven is de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf hoe lang de Fitbit ten minste mee moet gaan.

Mocht er binnen deze termijn dan iets niet goed zijn, dan zal het bedrijf jou hierbij verder helpen. Er wordt dan samen met jou gekeken naar een passende oplossing.

Vaak is dit dan een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. En die zekerheid hebben is natuurlijk erg fijn, een Fitbit is immers wel een echte investering. Zorg er daarom voor dat de garantie minstens twee jaar is zo dat jij volop kan genieten van je nieuwe aanwinst!


Wat is de beste Fitbit van 2023?

Zoals we eerder in dit artikel al even kort hebben benoemd is er een uitgebreide test gedaan naar de beste selectie Fitbits. Hierbij hebben we ontzettend veel verschillende Fitbits met elkaar vergeleken om zo antwoord te geven op de vraag: 'Wat is de beste Fitbit 2023?'

Uiteindelijk wisten een paar van de fitbits zich echt te onderscheiden van de concurrentie. Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze top vijf!

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden welke Fitbits in dit rijtje terecht zijn gekomen? Dan presenteren wij je graag de top vijf beste Fitbits van 2023!

1. Fitbit Charge 4 - Activity tracker

Er was natuurlijk één Fitbit die als beste wist te scoren. En na onze uitgebreide test was dit overduidelijk de Fitbit Charge 4! Deze scoorde op alle vlakken als de beste. 

En dat vonden we ook niet zo gek. Zo komt het horloge in een super mooi en chique design. En dan ook nog eens een lekker neutraal kleurtje als zwart.

Maar dat is niet alles. Deze Fitbit kan bijhouden hoe goed jouw slaappatroon is en kijkt ook naar je hartslag. Hoe gaaf is dat! Daarnaast is de Fitbit ook nog eens waterbestendig tot wel 50 meter diep waardoor je er zonder problemen mee kan zwemmen. 

Voordelen Fitbit Charge 4 - Activity tracker

 • Is waterbestendig tot 50 meter diep waardoor je er goed mee kan zwemmen
 • Kan je slaappatroon én hartslag bijhouden
 • Heeft een ingebouwde GPS waardoor jij nooit meer de weg kwijtraakt!

Nadelen Fitbit Charge 4 - Activity tracker

 • Voor een zeer smalle pols is de Fitbit waarschijnlijk te groot

2. Fitbit Charge 5 - Activity Tracker 

Als je kijkt naar de beste verhouding tussen de prijs en de kwaliteit scoorde deze Fitbit charge 5 beter dan alle andere Fitbits. En dat heeft zo zijn redenen.

Zo heb je keuze uit drie mooie, neutrale kleurtjes: zwart, beige en blauw. Daarnaast heeft de Fitbit een speciale EDA-sensor die kan ontdekken hoe je lichaam reageert op stress.

Hierdoor kan je niet alleen je fysieke gezondheid maar ook je mentale gezondheid verbeteren door rustig aan te doen wanneer je lijf te veel stress ervaart. Ook is er een speciale ECG-app aanwezig op het slimme horloge waarmee jij je hart in de gaten kan houden.

Wanneer je hart onregelmatig klopt zal de app dit zelf aangeven. Oh, en je kan zelfs betalen met dit horloge!

Voordelen Fitbit Charge 5 - Activity Tracker

 • Betaal snel en gemakkelijk met je horloge in plaats van je pinpas
 • De speciale EDA-sensor houdt bij hoe je lichaam reageert op stress
 • Heeft een speciale ECG-app die je hartslag bijhoudt en dit rapporteert

Nadelen Fitbit Charge 5 - Activity Tracker

 • De Fitbit heeft bluetooth problemen met sommige Huawei en Xiaomi telefoons

3. Fitbit Versa 3

Als je écht op zoek bent naar luxe en dit wil uitstralen zit je goed met de Fitbit Versa 3. Deze heeft een compleet ander design en ziet er prachtig uit. Daarnaast kan je ook nog eens kiezen uit vijf mooie kleuren!

En wees niet bang: je krijgt absoluut waard voor je geld. Zo is de Fitbit uitgerust met meer dan 20 verschillende trainingsmodi! Hierdoor kan je het horloge makkelijk laten aansluiten op je huidige levensstijl.

En dat is dan ook nog niet alles. Het horloge heeft een speciale snellaad functie waarmee je na 12 minuten opladen weer drie dagen vooruit kan. Dat is niet niks als je het ons vraagt! En dan ziet 'ie er ook nog zo luxe uit. 

Voordelen Fitbit Versa 3

 • Heeft een mooi, luxe en uniek design
 • Heeft een speciale snellaad functie waarmee het horloge na slechts 12 minuten alweer drie dagen vooruit kan
 • Heeft 20 verschillende trainingsmodi waar je gebruik van kan maken

Nadelen Fitbit Versa 3

 • Een stukje duurder dan de andere modellen van Fitbit

4. Fitbit Luxe - Activity Tracker dames

De Fitbit Luxe wist als beste te scoren op het gebied van design. En dat is niet zo maar. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende kleuren én je hebt zelfs een model dat lijkt op een echte gouden armband. Super classy!

Daarnaast doet de Fitbit natuurlijk ook nog alles wat je ervan mag verwachten. Zo zijn er speciale tools op het horloge aanwezig voor stressbeheersing. Zeker wanneer je een drukke baan hebt is dat erg fijn.

Ook is er speciale slaapherkenning aanwezig op het horloge en een slaapscore. Deze meet hoe goed jij slaapt en wat je hierin nog kan verbeteren. En dan is de batterijduur ook nog eens 5 dagen!

Voordelen Fitbit Luxe - Activity Tracker dames

 • Spectaculaire batterijduur van maar liefst 5 dagen
 • Heeft speciale slaapherkenning en een slaapscore die meet hoe goed jij slaapt en wat hierin nog anders kan
 • Heeft speciale tools voor stressbeheersing: ideaal wanneer je een drukke baan hebt

Nadelen Fitbit Luxe - Activity Tracker dames

 • Je kan helaas geen muziek bedienen via het horloge

5. Fitbit Ace 3 Kids 

En dan de laatste Fitbit. Dit is er speciaal eentje voor de kleintjes onder ons! Deze Fitbit Ace 3 Kids is speciaal gemaakt voor kinderen en komt in drie leuke, kinderlijke designs.

Ook is het horloge ervoor gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Ideaal wanneer jij een kleine avonturier in huis hebt. En ook water is geen probleem: het horloge is volledig waterdicht.

Met dit horloge krijg jij als ouder zijnde inzicht in de beweging van je kind door middel van een speciaal familie account. Ook zijn de wijzerplaten op een speelse wijze vormgegeven zodat je kinderen gemotiveerder zijn om te bewegen. Echt een topper dus!

Voordelen Fitbit Ace 3 Kids

 • Motiveert kinderen om meer te bewegen dankzij het speelse design
 • Krijg inzicht in de beweging van je kind dankzij het speciale familie account
 • Kan tegen een stootje en is daarnaast ook waterdicht

Nadelen Fitbit Ace 3 Kids

 • Geen mogelijkheid tot constante hartmeting

Welke fitbit is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke fitbit is het beste?" hebben we een uitgebreide fitbit test gedaan. Hierin hebben we verschillende fitbit producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke fitbit op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook fitbit aanbiedingen?

Wil jij een fitbit kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste fitbit kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende fitbit producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken