Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste festival oordopjes [2023]

Best Geteste Festival Oordopjes

Thone M1 oordoppen

Ben jij nog op zoek naar een paar goede festival oordopjes voor je volgende festival? Wij hebben ze voor je gevonden! Om er achter te komen wat de beste festival oordopjes zijn hebben wij een uitgebreide festival oordopjes test uitgevoerd. 

De Thone M1 oordoppen zijn uit onze test gekomen als beste festival oordopjes 2023! Dit op basis van de goede demping en het zachte materiaal van de oordopjes. De oordopjes zijn gemaakt van duurzaam siliconen, waardoor ze geen pijn gaan doen in het oor tijdens het dragen.

Deze festival oordopjes hebben een demping van 23 dB (decibel) waardoor je nooit meer een piep in je oren hebt na het bezoeken van je favoriete festival. Ook zal je muziek beter klinken, dit omdat de oordopjes voorzien zijn van een membraanfilter. Zo wordt de geluidskwaliteit behouden en de ruis weggefilterd. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste festival oordopjes? Klik dan snel op de onderstaande button! 

Het festivalseizoen is weer in volle gang en als je net als ik je kaarten hebt bewaard wordt het flink gas geven deze zomer. Eindelijk kunnen we weer genieten van onze favoriete dj's op onze favoriete festivals. Maar toch is er een ding die je misschien niet hebt gemist aan het bezoeken van een festival, op de dixi's na dan, en dat is die vervelende piep in je oren als je in bed ligt. 

Die piep wil je niet, dit is namelijk een teken van gehoorschade. Hoewel de piep in je oren de volgende ochtend weer weg is zijn er mensen die blijvende gehoorschade oplopen door het bezoeken van een festival. Deze mensen hebben die piep voor altijd in hun oor. Natuurlijk wil je geen blijvende gehoorschade overhouden aan een festival bezoek. Gelukkig hebben wij de oplossing gevonden namelijk festival oordopjes. Geen zorgen, dit betekend niet dat je de muziek niet meer hoort meestal hoor je de muziek beter doordat de meeste oordopjes zijn uitgerust met een ruisfilter. 

Nu hoor ik je denken 'Wat zijn nou goede festival oordopjes?'. Deze vraag gaan wij in dit artikel voor je beantwoorden. Wij van Trendy Vrouw hebben namelijk een beste festival oordopjes test uitgevoerd om er zo achter te komen wat de best geteste festival oordopjes zijn. Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de beste festival oordopjes van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Top 5 Beste Festival Oordopjes

Beste Koop Festival Oordopjes
1. Thone M1 oordoppen

Beste luxe Festival Oordopjes
2. Eargasm earplugs

Beste Festival Oordopjes volgens Metallica
3. EarPeace Music Oordoppen Festival 

Beste Budget Festival Oordopjes
4. Alpine PartyPlug 

Beste Allround Festival Oordopjes
5. MR. PANACHE 14x Slaap Oordopjes


Top 10 beste festival oordopjes

Heb je geen tijd of geen zin om het hele artikel te lezen? Natuurlijk begrijpen we dat. Door op de onderstaande knop te drukken wordt je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste festival oordopjes bij een van de grootste webshops van Nederland! Waar moet je op letten bij het kopen van festival oordopjes?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een paar festival oordopjes kopen om mee te nemen naar je eerst volgende festival. Toch zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je een paar festival oordopjes gaat kopen. De onderstaande punten zijn de punten die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze beste festival oordopjes test.

Kijk dus niet alleen naar een festival oordopjes aanbieding, maar kijk ook naar de beste festival oordopjes volgens de consumentenbond. Zo weet je zeker dat je de beste festival oordopjes koopt en nog belangrijk zo loop je geen gehoorschade op. 

SNR-Waarde 

Als eerste is het belangrijk om de SNR-waarde van de festival oordopjes te controleren. De SNR-waarde geeft de gemiddelde demping voor het voor het menselijke gehoor relevante frequentiebereik weer. Zo zorgt een SNR-waarde van 35 dB er bijvoorbeeld voor dat een geluidsniveau van 100 dB, dit is het geluidsniveau in de meeste clubs en discotheken, tot 65 dB wordt gedempt. Dus hoe hoger de SNR-waarde hoe lager het aantal decibel. Kortom, hoe hoger de SNR-waarde hoe kleiner de kans op gehoorbeschadiging is.  

Filter

Als tweede is het belangrijk om te controleren of de festival oordopjes een filter hebben. Bij de meeste kunststof en siliconen festival oordopjes is dit het geval. Het filter in de festival oordopjes zorgt ervoor dat de schadelijke geluiden worden weggefilterd. Je kan de muziek dus nog steeds goed horen. Het filter dient dus als extra bescherming voor je gehoor. 

Materiaal

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de festival oordopjes. Je wilt natuurlijk wel dat de festival oordopjes comfortabel zitten en geen pijn doen. De meeste festival oordopjes worden gemaakt van: siliconen, kunststof en was. Denk dus goed na welk materiaal jou comfortabel lijkt voor je oren. 


Wat zijn de beste festival oordopjes van 2023?

Welke festival oordopjes zijn het beste? Deze vraag gaan wij in deze sectie van het artikel beantwoorden! Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 weten samen te stellen met de beste festival oordopjes van dit moment.

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende soorten festival oordopjes geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een paar beste festival oordopjes tussen zitten. Ben jij benieuwd welke festival oordopjes het beste bij jou passen? Lees dan snel verder en ontdek het in onze top 5!

1. Thone M1 oordoppen

Wij hebben een beste festival oordopjes test uitgevoerd en  Thone M1 oordoppen zijn uit onze test gekomen als beste festival oordopjes 2023! Deze oordopjes van het merk Thone zijn gemaakt van duurzaam siliconen. Door dit zachte materiaal kan je de oordopjes lang in het oor laten zitten zonder dat dit pijn gaat doen. Ook worden ze geleverd in een handig opbergbakje dat je vast kan maken aan je sleutelbos. Zo heb je de festival oordopjes altijd bij je. 

Deze festival oordopjes zijn uitgerust met een membraanfilter. Dit filter zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit goed blijft en filtert de achtergrondruis weg zodat je optimaal kan genieten van de muziek. De festival oordopjes hebben een demping van 23dB, hierdoor heb jij na het bezoeken van je favoriete festival geen piep in je oren na afloop. 

Voordelen Thone M1 oordoppen

 • Filtert achtergrondruis
 • Bied een goede bescherming
 • Uitgerust met een membraanfilter 

Nadelen Thone M1 oordoppen

 • Verkrijgbaar in 1 standaard maat

2. Eargasm Earplugs

Als tweede hebben wij de Eargasm Earplugs geselecteerd als beste luxe festival oordopjes. Deze oordopjes worden niet alleen geleverd in een handige case die je kan bevestigen aan je sleutel bos, maar ze zijn praktisch onzichtbaar in je oren! Dus als je graag je gehoor wil beschermen op een festival, maar het vreselijk vindt als andere mensen je oordopjes kunnen zien zijn dit de festival oordopjes die je in huis moet halen! 

De festival oordopjes van het merk Eargasm zijn gemaakt van siliconen. Door dit zachte materiaal zijn ze heel comfortabel om te dragen en ze zijn makkelijk schoon te maken na gebruik. Ook hebben deze festival oordopjes een demping van 21 dB, zodat je geen (blijvende) gehoorschade oploopt tijdens een set van je favoriete dj. 

Voordelen Eargasm Earplugs

 • Hebben een ingebouwd filter 
 • Transparant en daardoor praktisch onzichtbaar tijdens het dragen 
 • Set van 2 festival oordopjes 

Nadelen Eargasm Earplugs

 • Duurste optie uit de lijst

3. EarPeace Music Oordoppen Festival

Als derde hebben wij de EarPeace Music Oordoppen Festival geselecteerd als beste festival dopjes volgens Metallica. Ja echt Metallica werkt nauw samen met het merk EarPeace Music en helpt ze bij het ontwikkelen van festival oordopjes. En als er iemand is die verstand heeft van harde muziek dan is het wel deze wereldberoemde metal band uit Amerika. 

Deze festival oordopjes van het merk EarPeace Music bieden de dragen maar liefst een drie dubbele bescherming door de verschillende filters. Zo wordt elk geluid op alle frequentie gefilterd op het juiste geluidsniveau. Ook zijn deze festival oordopjes door het compacte design bijna niet te zien in het oor en zijn ze zeer comfortabel tijdens het dragen. Verder krijg je ook bij deze festival oordopjes een handige opbergcase die je kan vastmaken aan je sleutelbos. 

Voordelen EarPeace Music Oordoppen Festival

 • Industrie zwaargewichten zoals Red Bull, Metallica, Lollapalooza, Ford en Caterpillar kiezen voor EarPeace.
 • Demping van 24 dB
 • 3 x set van 2 oordoppen

Nadelen EarPeace Music Oordoppen Festival

 • Door het kleine formaat zijn deze festival oordopjes iets moeilijker in te brengen

4. Alpine PartyPlug

Wil je graag je oren beschermen tijdens een festival maar wil of kan je niet al te veel geld uitgeven aan een paar festival oordopjes? Natuurlijk begrijpen wij dat en daar hebben wij rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van onze top 5. Daarom hebben wij de Alpine PartyPlug geselecteerd als beste budget festival oordopjes. Dit zijn dan wel de goedkoopste oordopjes uit de lijst maar ze doen zeker niet onder qua bescherming. 

Deze festival oordopjes van het merk Alpine Hearing protection zijn bekroond met de Red Dot Award door zijn unieke en comfortabele design. Als je deze oordopjes draagt krijg je geen pijn in je oren. Ook hebben deze festival oordopjes een demping van 19 dB waardoor jij op een veilig volume kan genieten van je favoriete muziek. Verder kijk je bij deze oordopjes een handige travelcase geleverd waarin je de festival oordopjes na gebruik in kunt opbergen. 

Voordelen Alpine PartyPlug

 • Goedkoopste optie uit de lijst 
 • Demping van 19 decibel 
 • bekroond met de Red Dot Award

Nadelen Alpine PartyPlug

 • Sommige mensen vinden het lastig om deze festival oordopjes uit hun oor te halen

5. MR. PANACHE 14x Slaap Oordopjes

Als laatste maar zeker niet de minste hebben wij de MR. PANACHE 14x Slaap Oordopjes geselecteerd als beste allround festival oordopjes. Deze oordopjes zijn niet alleen zeer geschikt om te dragen op een festival maar je kunt ze ook gebruiken tijdens het slapen. Ideaal dus als je bijvoorbeeld een weekend op de camping van Lowlands staat. 

Deze oordopjes van het merk MR. PANACHE zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen, hierdoor zijn ze vervormbaar en passen ze in ieder oor. Ook heb je met deze set maar liefst 7 paar festival oordopjes. Ideaal dus als je een keer een paar kwijtraak of als een van je vrienden zijn oordopjes is vergeten. Deze festival oordopjes hebben een demping van 27 dB zo voorkom je een piep in je oor en is een goede nachtrust gegarandeerd. 

Voordelen MR. PANACHE 14x Slaap Oordopjes

 • Demping van 27 dB
 • Set van 7 paar festival oordopjes 
 • Makkelijk in te brengen

Nadelen MR. PANACHE 14x Slaap Oordopjes

 • Niet geschikt voor kinderen 

Welke festival oordopjes zijn het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke festival oordopjes zijn het beste?" hebben we een uitgebreide festival oordopjes test gedaan. Hierin hebben we verschillende festival oordopjes producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke festival oordopjes op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook festival oordopjes aanbiedingen?

Wil jij festival oordopjes kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel de beste festival oordopjes kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende festival oordopjes producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook