Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Elektrische Vliegenmepper [2023]

Best Geteste Elektrische Vliegenmepper

Ongediertewering - HGX elektrische vliegenmepper

Wil jij een goede elektrische vliegenmepper in huis halen? Dan hebben wij erg goed nieuws voor je! Deze HGX elektrische vliegenmepper is verkozen tot de beste elektrische vliegenmepper van 2023!

Wanneer je dus op zoek bent naar kwaliteit is deze mepper van HGX een zeer goede keuze. Maar wat maakt deze vliegenmepper dan zo goed?

Nou, allereerst worden met deze vliegenmepper vervelende vlekken voorkomen. Want we weten allemaal hoe balen het is als een vlieg of ander beest een vlekje achterlaat in de witte muur... Dus: geen platgeslagen insecten.

Ook is de vliegenmepper geurloos en maakt deze geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. En de vliegenmepper wordt geleverd met batterijen- die je overigens zelf ook heel makkelijk kan vervangen.

Of het nou lente, zomer, herfst of winter is: ongewenst ongedierte in huis is altijd vervelend. En deze proberen dood te maken met de vlakke hand is nogal lastig.

Want 1. ze kunnen wegvliegen en 2. waarschijnlijk zit er dan een vlek in je muur. Gelukkig is hier de ideale oplossing voor: een elektrische vliegenmepper!

Met deze vliegenmepper heb jij veel meer kans om het beestje te pakken en dan hoef je ook niet bang te zijn voor vervelende vlekken in je (witte) muur. 

In dit artikel kom jij alles tegen wat je moet weten over de elektrische vliegenmepper. Zo kijken we naar de vraag: welke elektrische vliegenmepper past het beste bij mij?

Om die vraag te beantwoorden hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet die jou helpen bij een elektrische vliegenmepper kopen. En dat is dan nog niet alles.

Tevens hebben wij ook een uitgebreide elektrische vliegenmepper test gedaan. De resultaten van deze test kan je vinden aan het eind van dit artikel. Benieuwd? Lees dan vooral verder!


Top 5 Beste Elektrische Vliegenmeppers

Beste Koop elektrische vliegenmepper
1. Ongediertewering - HGX elektrische vliegenmepper

Beste prijs-kwaliteit verhouding elektrische vliegenmepper
2. Ongediertewering - Elektrisch Oplaadbare Vliegenmepper met muggenlamp

Beste luxe elektrische vliegenmepper
3. Shutterlight 2-in-1 Elektrische Vliegenmeppe

Beste design elektrische vliegenmepper
4. PLATINET PRMB3839 Grote oplaadbare elektrische vliegenmepper

Beste budget elektrische vliegenmepper
5. Oplaadbare elektrische vliegenmepper Fly Shock


Top 10 beste elektrische vliegenmeppers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Kan gebeuren. Wanneer jij snel een elektrische vliegenmepper wil scoren kan je hieronder de top 10 beste vliegenmeppers bekijken van Bol.


Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische vliegenmepper?

Met een elektrische vliegenmepper maak jij korte metten met vervelend ongedierte in je huis. En dat zonder dat je bang hoeft te zijn voor vervelende vlekken.

Om jou te helpen bij het vinden van de beste elektrische vliegenmepper hebben wij hieronder zoals beloofd een aantal tips voor je uitgewerkt. En let hierbij ook op wat jij zelf zoekt in zo'n vliegenmepper. De beste vliegenmepper volgens de consumentenbond hoeft niet de beste te zijn in jouw situatie.

Vermogen

Ten eerste willen wij even kijken naar het vermogen van de elektrische vliegenmepper. Hierbij geldt eigenlijk als vuistregel: hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de mepper werkt.

En zeker bij wat grotere beesten is dit erg belangrijk. Die zullen met een laag vermogen alsnog blijven leven. En dat is juist wat je niet wil. Bekijk het vermogen van de mepper dus van tevoren even goed.

Oplaadbaar of batterijen

Iedere vliegenmepper is weer anders. En de ene elektrische vliegenmepper werkt op batterijen. En de ander kan je gewoon opladen.

Beide hebben zo hun voor- en nadelen. Bij batterijen hoef je slechts de batterij te vervangen om weer verder te kunnen met je vliegenjacht. Echter moet je wel dus steeds nieuwe batterijen kopen.

Een vliegenmepper die je kan opladen vergt geen nieuwe batterijen. Echter kan je deze niet gebruiken tijdens het opladen en zijn ze vaak een stuk duurder. Het is dus maar net wat jij fijner vindt.

Garantie

En als laatste willen wij nog even ingaan op de garantie. Vaak komen elektrische vliegenmeppers met een garantietermijn.

Wanneer er in die gestelde termijn dan iets niet goed is met de vliegenmepper zal de verkoper jou hierbij verder helpen. Deze kijkt dan samen met jou naar een passende oplossing.

En die zekerheid hebben is natuurlijk wel zo fijn. Daarom adviseren wij je een elektrische vliegenmepper te kopen met een garantietermijn van minstens één jaar. Zo weet je zeker dat je goed zit.


Wat is de beste elektrische vliegenmepper van 2023?

Zoals wij eerder hebben aangegeven in dit artikel hebben wij een zeer uitgebreide elektrische vliegenmepper test gedaan. In deze test hebben wij ontzettend veel verschillende vliegenmeppers met elkaar vergeleken.

Uiteindelijk konden we aan de hand van de test een top vijf samenstellen. In deze top vijf staan de best geteste vliegenmeppers, die allemaal weer uitblinken in een andere categorie.

Ben jij ook benieuwd naar welke vliegenmeppers dit zijn geworden? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste elektrische vliegenmeppers van 2023!

1. HGX elektrische vliegenmepper

De vliegenmepper die als beste wist te scoren in de test is deze HGX elektrische vliegenmepper. Ken je de bekende uitspraak: 'HG doet wat het belooft'? 

Nou, bij deze vliegenmepper is dat ook absoluut het geval. De elektrische vliegenmepper is te koop voor een mooi prijsje en levert daarvoor een goede kwaliteit.

Zo werkt deze mepper op batterijen die je heel makkelijk zelf kan vervangen. En als cadeautje krijg je zelfs een paar gratis batterijen bij de vliegenmepper.

Daarnaast gebruikt de vliegenmepper geen giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. En ja: deze vliegenmepper is ook volledig geurloos.

Dat scheelt ook al een hoop. En zelfs vlekken worden voorkomen met deze elektrische vliegenmepper. Wat wil je nog meer?

Voordelen HGX elektrische vliegenmepper

 • Werkt geurloos en bevat geen giftige stoffen of verdelgingsmiddelen
 • Wordt geleverd inclusief een setje batterijen
 • Voorkom vlekken in je muur dankzij deze elektrische vliegenmepper

Nadelen HGX elektrische vliegenmepper

 • Je moet de batterijen wel steeds vervangen

2. Ongediertewering - Elektrisch Oplaadbare Vliegenmepper met muggenlamp

Kijkend naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit wist de elektrisch oplaadbare vliegenmepper als beste te scoren. Voor de redelijk lage prijs haal je namelijk een USB oplaadbare vliegenmepper in huis.

En ja, je leest het goed: je hebt voor deze vliegenmepper geen batterijen nodig. Hoe handig is dat? Daarnaast kan je de mepper gebruiken om zelf op jacht te gaan, maar je kan 'm ook simpel laten staan.

Ook op die manier worden vliegen naar de mepper gelokt. En het mooie is dan dat jij er zelf niet eens iets voor hoeft te doen. Tevens hoef je je ook niet zorgen te maken om vlekken en kan je kiezen uit twee verschillende standen: handmatig en automatisch.

Voordelen Ongediertewering - Elektrisch Oplaadbare Vliegenmepper met muggenlamp

 • Je hebt de keuze uit twee verschillende standen: handmatig en automatisch
 • De vliegenmepper is USB oplaadbaar waardoor je geen batterijen nodig hebt
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Ongediertewering - Elektrisch Oplaadbare Vliegenmepper met muggenlamp

 • Wanneer de mepper aan het opladen is kan je deze niet in handmatige stand gebruiken

3. Shutterlight 2-in-1 Elektrische Vliegenmeppe

Als je iets meer geld beschikbaar hebt voor een elektrische vliegenmepper kunnen wij je de Shutterlight 2-in-1 elektrische vliegenmepper ten zeerste adviseren. Deze elektrische vliegenmepper is misschien iets duurder dan gemiddeld.

Maar dan zit wel echt álles erop en eraan. Zo beschikt de vliegenmepper over maar liefst 3000 Volt. Ook de wat grotere insecten zijn hiermee niet veilig.

En ook deze mepper is volledig USB-oplaadbaar. Super handig, dan hoef je ook niet steeds nieuwe batterijen te kopen.

Tevens is de vliegenmepper ook uitgerust met speciaal UV-A licht. Dit trekt muggen aan waardoor je ze direct in de val lokt. En het mooie is dat je hier zelf niks voor hoeft te doen.

Voordelen Shutterlight 2-in-1 Elektrische Vliegenmeppe

 • Heeft een 2-in-1- vliegenmepper en muggenlamp functie
 • Heeft een speciaal UV-A licht dat muggen aantrekt
 • Volledig USB-oplaadbaar waardoor je geen batterijen nodig hebt

Nadelen Shutterlight 2-in-1 Elektrische Vliegenmeppe

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere elektrische vliegenmeppers

4. PLATINET PRMB3839 Grote oplaadbare elektrische vliegenmepper

Wanneer we kijken naar design is deze PLATINET grote oplaadbare vliegenmepper een absolute topper. Want ze hebben over werkelijk alles nagedacht.

Allereerst ziet de vliegenmepper er heel stijlvol uit en heeft deze een mintgroene kleur. Ook zit er een handig haakje aan de onderkant waarmee je de mepper simpel op kan hangen.

Daarnaast is de lamp zelf uitgerust met een super praktisch systeem dat de spanning effectief maakt voor insecten en veilig voor mensen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je jezelf pijn doet.

Tevens heeft de lamp ook een handige ledlamp. Dit is heel praktisch wanneer je minder licht tot je beschikking hebt zoals op een camping of in de tuin.

Voordelen PLATINET PRMB3839 Grote oplaadbare elektrische vliegenmepper

 • Beschikt over een goed design dat er mooi uitziet
 • Je kan de vliegenmepper heel snel opladen met een speciale, meegeleverde USB-kabel
 • Heeft een handige ledlamp die je kan gebruiken met minder licht of bijvoorbeeld in de tuin

Nadelen PLATINET PRMB3839 Grote oplaadbare elektrische vliegenmepper

 • Toch vrij prijzig in vergelijking met andere elektrische vliegenmeppers

5. Oplaadbare elektrische vliegenmepper Fly Shock

Nu zijn we alweer aangekomen bij de laatste elektrische vliegenmepper uit de test. Namelijk de Fly Shock oplaadbare vliegenmepper!

Dit is een absolute budgettopper en wist door de lage prijs een plekje te bemachtigen in deze top vijf. En voor die lage prijs krijg je ook een prima vliegenmepper.

Zo is ook deze vliegenmepper oplaadbaar. Het enige wat je hoeft te doen is 'm in het stopcontact doen en je bent klaar om te gaan.

Handig! Ook worden vlekken op de muren voorkomen dankzij het rooster en kan je ook grotere muggen goed aanpakken met de vliegenmepper. Al met al een topper dus.

Voordelen Oplaadbare elektrische vliegenmepper Fly Shock

 • Vlekken op de muren worden voorkomen met de vliegenmepper
 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met de andere elektrische vliegenmeppers
 • De vliegenmepper is oplaadbaar 

Nadelen Oplaadbare elektrische vliegenmepper Fly Shock

 • Tijdens het opladen kan je de vliegenmepper niet gebruiken

Welke Elektrische Vliegenmepper is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Elektrische Vliegenmepper is het beste?" hebben we een uitgebreide Elektrische Vliegenmepper test gedaan. Hierin hebben we verschillende Elektrische Vliegenmepper producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke Elektrische Vliegenmepper op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook Elektrische Vliegenmepper aanbiedingen?

Wil jij een Elektrische Vliegenmepper kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste Elektrische Vliegenmepper kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende Elektrische Vliegenmepper producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken