Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste elektrische bbq [2023]

Best Geteste Elektrische bbq

KitchenBrothers Elektrische Barbecue

Wil jij een goede elektrische bbq in huis halen? Dan hebben wij even goed nieuws voor je! Deze KitchenBrothers elektrische barbecue is verkozen tot de beste elektrische bbq van 2023!

Hiermee maak jij de meest heerlijke gerechten. En hoe. Zo is deze bbq te gebruiken als een staand model en een tafelgrill (dit is zonder poten).

Dat maakt deze barbecue dus eigenlijk multifunctioneel! En wist je dat deze ook super krachtig is? Het vermogen van de bbq is namelijk 2400 Watt. Dat is aardig hoog.

Zelfs zo hoog dat de barbecue binnen 5 tot 10 minuten al volledig is opgewarmd. Zo hoef je dus niet eindeloos te wachten tot je kan beginnen. En je kan 'm zelfs instellen in vijf verschillende hitte standen tussen de 190 en 250 graden Celsius. Ideaal wanneer je verschillende recepten wil gaan maken.

De elektrische bbq is anno 2023 helemaal hot and happening. Het aanbod is dan ook reuze groot! Misschien vraag je je dan wel af: welke elektrische bbq past het beste bij mij?

Wij willen je helpen deze vraag te beantwoorden. En precies daarom hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij het vinden van een goede elektrische bbq aanbieding.

Tevens hebben wij ook een elektrische bbq test gedaan. In die test hebben wij ontzettend veel verschillende elektrische bbq's met elkaar vergeleken. Wil jij een elektrische bbq kopen? Dan vind je die test aan het eind van dit artikel!


Top 5 Beste Elektrische bbq's

Beste Koop elektrische bbq
1. KitchenBrothers Elektrische Barbecue

Beste prijs-kwaliteit verhouding elektrische bbq
2. Princess 112252 - Hybride Elektrische Barbecue

Beste luxe elektrische bbq
3. Outdoorchef P 420 E Elektrische Barbecue

Beste design elektrische bbq
4. Barbecue - Barbecook Alexia

Beste budget elektrische bbq
5. Tristar BP-2780 Grill & Elektrische barbecue


Top 10 beste elektrische bbq's

Niet genoeg tijd om het hele artikel te lezen? Dat begrijpen we. Als je op de knop hieronder klikt wordt je direct doorverwezen naar de top 10 beste elektrische bbq's. Dat is pas handig!


Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische bbq?

Zoals eerder aangegeven hebben wij dus een aantal punten op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij een elektrische bbq kopen. Op die manier scoor jij heel makkelijk de beste elektrische bbq aanbieding!

Naast deze punten willen wij je ook nog een andere belangrijke tip meegeven. Kijk ook naar wat jij belangrijk vindt. De beste elektrische bbq volgens de consumentenbond hoeft bijvoorbeeld niet de beste te zijn voor bij jou thuis. Daarom hebben wij in onze test ook zoveel verschillende bbq's met elkaar vergeleken!

Maximale temperatuur

Allereerst is het goed om even te kijken naar de maximale temperatuur van de elektrische barbecue. Bij de ene is dit bijvoorbeeld 230 graden, en bij de ander weer 250. Hierbij is het ook belangrijk wat jij precies van plan bent te maken met de bbq.

Bij het ene recept is namelijk een temperatuur vereist van bijvoorbeeld 200 graden, en bij het andere recept 220. Zorg er dus voor dat de maximale temperatuur het liefste zo hoog mogelijk ligt. Op die manier heb jij de meeste vrijheid in het maken van je recepten! 

Vermogen

Ook het vermogen is niet geheel onbelangrijk. Hierbij geldt eigenlijk als een soort vuistregel: hoe hoger het vermogen ligt, hoe sneller de barbecue op temperatuur is. Zo hoef je niet eerst 45 minuten te wachten voor je bezig kan, maar slechts 5 of 10 bijvoorbeeld.

En dat is wel zo fijn. Zeker wanneer je op het laatste moment besluit de barbecue aan te zetten is dat toch een handige bijeenkomst. 

Formaat

Tot slot is het ook goed om het formaat te bekijken. Wanneer jij een kleine tuin hebt of zelfs een balkon heb je geen plek voor een reuze bbq. Je wil dan niet eentje kopen die uiteindelijk helemaal niet blijkt te passen.

Dat is erg zonde! Meet dus van tevoren op hoeveel ruimte je maximaal over hebt voor de barbecue. Zo voorkom je teleurstellingen achteraf en weet je ook daadwerkelijk zeker dat je goed zit.


Wat is de beste elektrische bbq van 2023?

En nu zijn we alweer aangekomen bij het laatste deel van dit artikel: de campingtafel test! In deze test hebben wij super veel verschillende tafels met elkaar vergeleken.

De test was dan ook echt reuze spannend. Na uitgebreid testen hebben wij een paar tafels gekozen die als beste wisten te scoren.

Die verdienden hierdoor een plekje in onze top vijf. Ben jij ook nieuwsgierig naar deze tafels? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste campingtafels van 2023!

1. KitchenBrothers Elektrische Barbecue

Uiteindelijk kan er slechts één elektrische barbecue de beste zijn natuurlijk. En het was al gauw duidelijk dat dit de KitchenBrothers elektrische barbecue is!

Deze wist als beste te scoren op vrijwel alle vlakken en is daardoor een terechte nummer één. Nu vraag je je misschien af: wat maakt deze barbecue dan zo goed?

Allereerst kan je deze barbecue op twee manieren gebruiken. Ja, echt! De barbecue is te gebruiken als een staande barbecue met poot of als een tafelgrill zonder poot.

Dat is pas handig. Daarnaast is het vermogen van de barbecue maar liefst 2400 Watt. Dat betekent dat deze in slechts vijf of tien minuten volledig op temperatuur is. En dan kan je zelfs de elektrische barbecue instellen in vijf verschillende hittestanden.

Voordelen KitchenBrothers Elektrische Barbecue

 • Te gebruiken als een staande barbecue of als een tafelgrill
 • Door het krachtige vermogen van 2400 Watt is de barbecue in 5-10 minuten al op temperatuur
 • Beschikt over vijf verschillende hittestanden tussen de 190 en 250 graden

Nadelen KitchenBrothers Elektrische Barbecue

 • De barbecue neemt aardig veel ruimte in, dat is iets om rekening mee te houden

2. Princess 112252 - Hybride Elektrische Barbecue

Wanneer je het hebt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit heb je het ongetwijfeld over deze Princess 112252 hybride elektrische barbecue. Deze wist als beste uit de test te komen op het gebied van de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Deze barbecue is te koop voor een goedkoop prijsje in verhouding met de andere elektrische barbecues die wij hebben getest. En dat is toch wel echt een heel erg groot pluspunt.

Met deze barbecue kan je zowel elektrische barbecueën als met houtskool. Het is dus maar net wat jij fijn vindt, maar beide is zeker mogelijk!

Hierdoor kan je dus ook veel verschillende gerechten maken. Het verwarmingselement is heel erg makkelijk los te halen zodat je simpel kan wisselen van houtskool naar elektrische barbecue. En door het compacte formaat past 'ie perfect op tafel!

Voordelen Princess 112252 - Hybride Elektrische Barbecue

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • De barbecue is zowel te gebruiken als een elektrische barbecue en als een houtskool barbecue
 • De barbecue is van zeer compact formaat en past daardoor goed op tafel

Nadelen Princess 112252 - Hybride Elektrische Barbecue

 • Er past niet heel erg veel vlees tegelijk op

3. Outdoorchef P 420 E Elektrische Barbecue

Heb jij een ruim budget dat je graag wil investeren in een goede kwaliteit elektrische barbecue? Dan is de Outdoorchef P 420 elektrische barbecue net wat voor jou.

Deze barbecue is aan de prijzige kant. Echter krijg je er dan wel een hele goede kwaliteit elektrische barbecue voor terug! Zo heeft het kookoppervlak van de bbq maar liefst een diameter van 39,5 centimeter. 

Ook beschikt de bbq over een hoog onderstel. Die kan jij heel makkelijk zelf demonteren wanneer dat nodig is. Tevens beschikt de Outdoorchef barbecue ook nog eens over 7 standen.

Zo kan jij erg variëren in de gerechten die je maakt met de barbecue. En dan is 'ie zelfs nog uitgerust met een hittereflector waardoor de hitte alleen naar het gerecht gestraald wordt. Ideaal!

Voordelen Outdoorchef P 420 E Elektrische Barbecue

 • Beschikt over 7 verschillende standen
 • Heeft een diameter van 39,5 centimeter en heeft daardoor extra veel ruimte voor vlees of ander voedsel
 • Uitgerust met een hittereflector waardoor de hitte alleen naar het gerecht gestraald wordt

Nadelen Outdoorchef P 420 E Elektrische Barbecue

 • Enigszins prijzig in verhouding met de andere elektrische barbecues in dit rijtje

4. Barbecue - Barbecook Alexia

Op het gebied van design wist de Barbecook Alexia elektrische barbecue als beste te scoren. En dat is ook niet zo gek. De barbecue zelf ziet er alleen al hartstikke mooi uit.

De barbecue heeft een strak zwart design en een rood handvat. Tevens zijn er wieltjes geplaatst aan één kant waardoor je 'm ook heel gemakkelijk kan verplaatsen.

Aan beide kanten zijn twee plateaus bevestigd waar je borden en andere spullen op kwijt kan. Er zitten zelfs haakjes aan één kant.

Je merkt wel dat over alles goed is nagedacht. En wist je wel dat je het bovenste deel van de elektrische bbq kan afnemen? Dit kan je dan gebruiken als een tafelmodel! Hoe handig is dat?

Voordelen Barbecue - Barbecook Alexia

 • Heeft aan beide kanten een plateau zitten waar je spullen zoals borden op kwijt kan
 • De barbecue beschikt over handige wieltjes waarmee je deze makkelijk kan evrplaatsen
 • Het bovenste deel van de barbecue kan je afnemen en gebruiken als tafelmodel

Nadelen Barbecue - Barbecook Alexia

 • Ook deze barbecue heeft een aardig hoog prijskaartje

5. Tristar BP-2780 Grill & Elektrische barbecue

Een elektrische barbecue hoeft niet duur te zijn. Wanneer je een minder ruim budget hebt zijn er ook prima elektrische barbecues verkrijgbaar.

En dan al helemaal deze Tristar BP-2780 elektrische barbecue! Dit is een echte budget topper. De grillplaat kan je heel makkelijk gebruiken voor binnen en buiten grillen.

Daarnaast is het een zeer compacte grillplaat. Je kan 'm dus makkelijk op tafel kwijt en zelfs meenemen wanneer je gaat kamperen. Een ander voordeel aan de grillplaat is dat deze heel erg makkelijk schoon te maken is. Dat is een klusje van een minuutje!

Voordelen Tristar BP-2780 Grill & Elektrische barbecue

 • De grillplaat is zowel binnen als buiten te gebruiken
 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met de andere elektrische barbecues
 • De grillplaat is heel erg makkelijk schoon te maken 

Nadelen Tristar BP-2780 Grill & Elektrische barbecue

 • Je kan niet heel erg veel voedsel kwijt op de plaat

Welke elektrische bbq is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke elektrische bbq is het beste?" hebben we een uitgebreide elektrische bbq test gedaan. Hierin hebben we verschillende campingtafel producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke elektrische bbq op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook elektrische bbq aanbiedingen?

Wil jij een elektrische bbq kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste elektrische bbq kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende elektrische bbq producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook