Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Eeltverwijderaar [2023]

Best Geteste Eeltverwijderaar 

Scholl Velvet Smooth - Elektrische Eeltvijl

De zoektocht naar de beste eeltverwijderaar was enorm interessant. Er kwamen veel goede kwaliteit verwijderaars aan bod, maar uiteindelijk sprong er één echt uit.

En dat is de Scholl Velvet Smooth! Deze is verkozen tot de beste elektrische vijl van 2023! En dat verbaast ons eigenlijk niks.

Zo is Scholl dé expert op het gebied van voeten, waardoor je al gegarandeerd bent van expertise en goede kwaliteit producten. Heb jij nou ontzettend hardnekkig eelt?

Dan kan je ook de speciale roller gebruiken met langwerkende microkorrels. Dit zorgt voor een makkelijke verwijdering van dat hardnekkige eelt. Hierdoor heb jij binnen een handomdraai de meest gladde voeten!

Onze voeten hebben veel te verduren. Zo lopen we wat aan en af op hakken of enkellaarsjes. Dit zorgt ervoor dat er over de tijd heen eelt kan vormen op de voeten.

En dat is voor het uiterlijk van je voeten niet zo prettig. Eelt is dan ook iets waar menig vrouw liever niet mee rondloopt, zeker niet in de zomer met sandaaltjes aan. 

Gelukkig is hier een goede oplossing voor bedacht: de eeltverwijderaar. Hiermee kan je hardnekkig eelt snel en makkelijk verwijderen waardoor je voeten prachtig zacht worden. 

Maar: Wat is de beste eeltverwijderaar? Dit hebben we uitgezocht. Zo hebben wij allereerst alle punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste eeltverwijderaar.

Ook hebben we een flink aantal eeltverwijderaars met elkaar vergeleken aan de hand van een test. De uitslag van deze test kan je aan het eind van dit artikel vinden in een ultieme review!

Top 5 Beste Eeltverwijderaars

Beste koop Eeltverwijderaar
1. Scholl Velvet Smooth - Elektrische Eeltvijl

Beste prijs-kwaliteitverhouding eeltverwijderaar
2. LifeWise Elektrische Eelt Verwijderaar

Beste budget eeltverwijderaar
3. Fesio Eeltverwijderaar

Beste simpele eeltverwijderaar
4. Scholl Voetvijl voor Harde Huid

Beste design eeltverwijderaar
5. Vibrix® Elektrische eelt verwijderaar met stofzuigsysteem


Top 10 beste eeltverwijderaars

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste eeltverwijderaars bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een eeltverwijderaar?

Met behulp van zo'n slim apparaatje als de eeltverwijderaar zorg jij dat je voeten super zacht aanvoelen en er daarnaast ook nog eens mooi uitzien. Doordat deze verwijderaars zo populair zijn is het aanbod erg groot.

Dit kan het vinden van de beste eeltverwijderaar best moeilijk maken. Omdat wij dit goed begrijpen hebben wij onderstaand een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden tijdens het kopen van de beste eeltverwijderaar volgens de consumentenbond!

Verschillende soorten

Je hebt verschillende soorten eeltverwijderaars. Zo heb je bijvoorbeeld de eeltvijl. Dit is een goedkoop en simpel model waarmee je het meeste werk zelf moet doen.

Maar je hebt ook een elektrische eeltverwijderaar die werkt met speciale mesjes die het eelt als het ware wegschuren. Dit model is vaak iets duurder.

Bedenk je dus van tevoren goed welk model jouw voorkeur heeft. Zo maak je de zoektocht al een stuk makkelijker.

Garantie

Een ander punt om rekening mee te houden is de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie van hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten volgens de fabrikant en/of verkoper. 

Wanneer er dan geen garantie op de elektrische eeltverwijderaar zit kan je hier je vraagtekens bij zetten. Wat zegt dit dan over de kwaliteit? Zorg er daarom voor dat er minstens één jaar garantie op de verwijderaar zit. 

Batterijen Vs. USB oplaadbaar

Tot slot nog een belangrijk puntje bij de elektrische eeltverwijderaars. Deze werken namelijk óf met batterijen, óf zijn oplaadbaar.

Hierbij is het maar net waar jouw voorkeur zit. Wanneer je batterijen gebruikt kan je deze snel vervangen maar moet je wel om de zoveel tijd nieuwe kopen. Een verwijderaar met USB kabel laad je makkelijk op, maar kan je tijdens het opladen niet gebruiken.

Zo hebben beide dus hun voor- en nadelen. Probeer je van tevoren te bedenken wat je liever hebt. 


Wat is de beste eeltverwijderaar van 2023?

Met behulp van verschillende criteria hebben wij een beste eeltverwijderaar test uitgevoerd. Hierbij is gekeken naar veel verschillende soorten eeltverwijderaars. Welke eeltverwijdaar is het beste? je ontdekt het hieronder:

Aan de hand van de test kwamen er een paar eeltverwijderaars naar voren die met kop en schouders boven de concurrentie uitstaken. Hierdoor wisten ze een plekje te verdienen in onze top vijf.

Ben jij benieuwd naar welke eeltverwijderaars in onze top vijf staan? Dan presenteren wij je de top vijf beste eeltverwijderaars van 2023!

1. Scholl Velvet Smooth - Elektrische Eeltvijl

Eindcijfer: 9.6

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Goed, de eeltverwijderaar die door ons als beste werd getest is die van het bekende merk Scholl. En dat deze veruit de beste is kwam niet geheel tot onze verbazing.

Zo krijg je met deze elektrische eeltvijl binnen een handomdraai mooie en gladde voeten. En ja, ook wanneer je last hebt van een hele hardnekkige huid is dit je redder in nood!

Er zijn namelijk speciale diamantkristallen toegevoegd met een extra scrubbend effect. Hierdoor wordt het eelt zeer grondig verwijderd van je voeten. En don't worry: als je iets te hard van stapel loopt schakelt de rolkop automatisch uit om je huid te beschermen.

Voordelen Scholl Velvet Smooth - Elektrische Eeltvijl

 • Werkt ook effectief bij de zeer hardnekkige huid
 • Als je iets te hard van stapel loopt schakelt de rolkop automatisch uit zodat je huid beschermt blijft
 • Dankzij speciale diamantkristallen wordt het eelt zeer grondig verwijderd

Nadelen Scholl Velvet Smooth - Elektrische Eeltvijl

 • De opzetstukjes moeten om de zoveel tijd vervangen worden

2. LifeWise Elektrische Eelt Verwijderaar

Eindcijfer: 9.5

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je spreekt over de beste verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan heb je het geheid over de elektrische eeltverwijderaar van het merk LifeWise. Deze verwijderaar doet eigenlijk alles wat je ervan mag verwachten tegen een goede prijs!

Zo wordt de verwijderaar geleverd met maar liefst 60(!) vervangbare schuurpads. Hier kan je dus wel een flink tijdje mee vooruit.

Tevens is het schuurvlak zo ontworpen dat deze 360 graden kan draaien. Hierdoor kan je het eelt op alle plaatsen van je voet verwijderen. En door het Plug And Use systeem kan je de verwijderaar direct bij ontvangst gebruiken.

Voordelen LifeWise Elektrische Eelt Verwijderaar

 • Wordt geleverd met maar liefst 60 vervangbare schuurpads waar je een flinke tijd mee vooruit kan
 • Het schuurvlak kan 360 graden draaien waardoor je zelfs op de moeilijkste plekjes eelt kan verwijderen
 • Je kan de verwijderaar direct na ontvangst gebruiken dankzij het Plug And Use systeem

Nadelen LifeWise Elektrische Eelt Verwijderaar

 • Enigszins prijzig in verhouding met simpelere modellen

3. Fesio Eeltverwijderaar

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook met een minder ruim budget zijn er goede kwaliteit eeltverwijderaars te vinden op het internet. En dan al helemaal de Fesio eeltverwijderaar. Deze is verkrijgbaar voor een spotgoedkoop prijsje.

En voor dat goedkope prijsje krijg je een eeltverwijderaar set bestaande uit maar liefst 10 delen in huis. Hierbij moet je denken aan een nagelvijl, eelt mesje, nagelriem mesje en een voetvijl.

Zo ben jij binnen no-time af van die vervelende eeltplekjes op je voeten. En geen zorgen: je krijgt een gratis opbergdoos bij de bestelling.

Voordelen Fesio Eeltverwijderaar

 • Verkrijgbaar voor een zeer lage prijs in verhouding tot soortgelijke eeltverwijderaars
 • Wordt geleverd met een gratis opbergdoos
 • Bestaat uit 10 verschillende delen voor een zeer uitgebreide behandeling

Nadelen Fesio Eeltverwijderaar

 • Door de verschillende delen ben je wel even bezig met het verwijderen van het eelt

4. Scholl Voetvijl voor Harde Huid

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Less is more: een zeer bekende uitspraak uit de modernistische kunststroming. En dat geldt niet alleen voor schilderijen, maar ook voor eeltverwijderaars! 

Dit model van Scholl is zeer simpel, maar erg effectief. En dat dan ook nog voor een hele lage prijs! En dan krijg je er niet één, maar zelfs twee!

Ook is er een speciaal ontworpen handvat toegevoegd aan de vijl waardoor je grip optimaal is. Hierdoor kan je het eelt nog makkelijker verwijderen!

Voordelen Scholl Voetvijl voor Harde Huid

 • Zeer goedkoop in verhouding tot soortgelijke eeltverwijderaars
 • Je krijgt twee voor de prijs van één
 • Speciaal ontworpen handvat voor optimale grip

Nadelen Scholl Voetvijl voor Harde Huid

 • Vrij simpel waardoor je wel een tijdje bezig bent

5. Vibrix® Elektrische eelt verwijderaar met stofzuigsysteem

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

En dan de laatste verwijderaar die nog een terecht plekje wist te bemachtigen in onze top vijf. De Vibrix elektrische eelt verwijderaar!

Deze is voorzien van een speciaal stofzuigsysteem waardoor er geen eelt achterblijft op de vloer. Hoef je dat ook niet meer op te ruimen.

Daarnaast krijg je maar liefst 6 verschillende vijlschuiven bij de verwijderaar geleverd. Hierdoor kan je dit perfect afstellen naar je eigen voorkeur!

Voordelen Vibrix® Elektrische eelt verwijderaar met stofzuigsysteem

 • Zeer handig en functioneel design waardoor je gladde voeten hebt in een handomdraai
 • Wordt geleverd met 6 verschillende vijlschijven
 • Is voorzien van een speciaal stofzuigsysteem waardoor je geen eeltresten op de vloer hebt liggen 

Nadelen Vibrix® Elektrische eelt verwijderaar met stofzuigsysteem

 • Enigszins prijzig in verhouding met andere eeltverwijderaars

Welke eeltverwijderaar is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke eeltverwijderaar is het beste?" hebben we een uitgebreide eeltverwijderaar test gedaan. Hierin hebben we verschillende eeltverwijderaar producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke eeltverwijderaar op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook eeltverwijderaar aanbiedingen?

Wil jij eeltverwijderaar kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste eeltverwijderaar kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende eeltverwijderaar producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook