Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Droogmolen

Brabantia Topspinner Droogmolen

Als je een goede droogmolen wil scoren ben je bij ons hier op de juiste plek. Deze Brabantia Topspinner droogmolen is namelijk verkozen tot de beste droogmolen van 2023. Wanneer je kwaliteit in huis wil halen kunnen wij je deze ten zeerste adviseren.

Maar goed: wat maakt dit dan de beste droogmolen? Nou, allereerst krijg je bij de molen een complete set. Je kan dus direct je was gaan ophangen. Zo zit er in de set een weerbestendige beschermhoes, een wasknijper tas en wasknijper set. 

En dat is zeker niet alles! Daarnaast zijn de lijnen UV-bestendig met een antislip profiel. Hier bovenop is de garantie ook nog eens vijf jaar en kan je 'm heel simpel monteren. Denk je aan een droogmolen kopen? Overweeg deze dan!

Het huishouden doen kan best veel werk kosten en is ook echt lang niet altijd een fijn klusje. Het liefst maak je dit dan ook zo makkelijk en efficiënt mogelijk. Een manier om dat te doen is met behulp van, je raadt het al, een droogmolen. In dit artikel gaan wij je alles vertellen wat je moet weten over dit handige product.

Zo hebben we een aantal punten op een rijtje gezet waar je op moet letten tijdens het kopen van een droogmolen. Hierdoor scoor jij zonder enige twijfel de beste droogmolen aanbieding. En dat wil iedereen, toch? 

Daarnaast hebben wij ook een droogmolen test gedaan. In die test zijn wij op zoek gegaan naar de beste droogmolen. Dit probeerden we onder andere te bereiken door heel veel verschillende droogmolens met elkaar te vergelijken. Zo hebben we gekeken naar de beste droogmolen volgens de consumentenbond en populaire modellen. Nieuwsgierig geworden? Laat je vooral inspireren!


Top 5 Beste Droogmolen

Beste Koop Droogmolen
1. Brabantia Topspinner Droogmolen

Beste Luxe Droogmolen
2. Brabantia WallFix Wanddroger - met Beschermhoes

Beste Prijs-kwaliteit Verhouding Droogmolen
3. Blokker droogmolen Aranea 60 meter incl hoes en grondanker

Beste Budget Droogmolen
4. Leifheit droogmolen Linopop-up

Beste Design Droogmolen
5. Blome droogmolen Idea – 60 meter


Top 10 beste Droogmolens

Op zoek naar een goede droogmolen maar geen tijd voor dit hele artikel? Dat kan gebeuren. Geen zorgen! Wanneer je de knop hieronder volgt kom je direct terecht bij de top 10 beste droogmolens van 2023. Hoe handig is dat?


Waar moet je op letten bij het kopen van een Droogmolen?

Het vinden van de juiste droogmolen is nog niet zo makkelijk als je op het eerste oog misschien denkt. Want ja: welke droogmolen is het beste? Het aanbod is immers enorm groot! Om jou hierbij van dienst te zijn staan hieronder een aantal punten op een rijtje.

Wanneer je deze punten opvolgt wordt het vinden van de beste droogmolen een appeltje eitje. Lees ze dus even goed door voor je overgaat op aankoop. 

Formaat

Uiteraard is het formaat van de droogmolen cruciaal voor je overgaat op aankoop. Waarom? Nou, op een balkon heb je veel minder ruimte voor een droogmolen dan in een ruime tuin. En je wil dan niet eentje kopen die teveel ruimte in beslag neemt.

Bekijk dus van tevoren waar de droogmolen moet staan en hoeveel ruimte hier voor is. Op die manier voorkom je dat je een te grote droogmolen koopt. Dat is zonde van je geld.

Weerbestendig

Het is daarnaast ook wel handig dat een droogmolen weerbestendig is. Hiermee bedoelen we: deze kan gewoon blijven staan ondanks de regen of zon. De meeste droogmolens zijn wel weerbestendig, maar lang niet allemaal. 

Sommige worden geleverd met een beschermhoes en sommige zijn dan ook nog eens UV-bestendig. Deze droogmolens zijn vaak wel iets prijziger. Dat is toch iets om rekening mee te houden in je achterhoofd. 

Garantie

En als laatste is de garantie ook nog iets om op te leggen. In principe is dit een indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang een product ten minste mee moet gaan. Mocht er binnen de garantie termijn dan iets niet goed zijn heb je recht op garantie.

Vaak krijg je dan een vervangend product of een vergoeding van het aankoopbedrag. Die zekerheid hebben is toch wel zo fijn. Zorg er daarom voor dat de garantie ten minste twee jaar is. Zo ben je zeker van een goed product.


Wat is de beste droogmolen van 2023?

Wij zijn in een speciale droogmolen test op zoek gegaan naar de allerbeste droogmolens. Hiervoor hebben wij heel erg veel verschillende modellen met elkaar vergeleken aan de hand van strenge criteria. Uiteindelijk is er na uitgebreid testen een selectie gemaakt van de best- scorende droogmolens.

Deze wisten op die manier een plekje te bemachtigen in onze top vijf. Ben jij ook benieuwd naar onze top vijf? Dan laten we je niet langer in spanning. Bij deze presenteren wij je graag de top vijf beste droogmolens van 2023!

1. Brabantia Topspinner Droogmolen

De droogmolen die uiteindelijk een eerste plek heeft weten te verdienen is deze Brabantia Topspinner droogmolen. En dat is ook eigenlijk niet zo gek. Bij deze droogmolen krijg je namelijk een complete set! In die set zit een wasknijper tas, een set met wasknijpers én een beschermhoes.

Kortom alles wat jij nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Verder is de droogmolen heel erg eenvoudig te installeren en kan je 'm heel makkelijk in- en uit klappen. De draden zijn UV-bestendig en en antislip.

Dat betekent dat je was er niet afvalt wanneer je dit hebt opgehangen. Ook is de garantie maar liefst vijf jaar waardoor je in ieder geval de komende vijf jaar plezier hebt van deze droogmolen. Wat wil je nog meer?

Voordelen Brabantia Topspinner Droogmolen

 • De draden zijn UV-bestendig en antislip waardoor kleding er niet van af kan vallen
 • Dit is een volledige set: je krijgt dus ook een wasknijpertas, wasknijpers en een beschermhoes
 • Hele lange garantie van maar liefst vijf jaar

Nadelen Brabantia Topspinner Droogmolen

 • Nogal prijzig in verhouding met sommige andere droogmolens

2. Brabantia WallFix Wanddroger - met Beschermhoes

Heb je een iets ruimer budget om te besteden? En wil je dit graag investeren in een goede droogmolen waar je nog jaren plezier van hebt? Kijk dan niet verder: deze Brabantia Wallfix wanddroger is dan net iets voor jou. Deze is misschien iets duurder dan je gewend bent, maar daar krijg je dan ook een zeer goede kwaliteit voor terug. 

Je kan 'm namelijk heel eenvoudig vastmaken aan de deur! Ideaal wanneer je niet zoveel ruimte hebt of wanneer je bijvoorbeeld alleen een balkon tot je beschikking hebt. Verder is de droogmolen weer- en windbestendig door corrosiebestendige materialen.

Je hebt hier dus nog jarenlang plezier van! Oh ja, en nog een voordeel: je kan 'm heel erg makkelijk bevestigen aan de muur. Geen ingewikkelde handleidingen nodig dus. 

Voordelen Brabantia WallFix Wanddroger - met Beschermhoes

 • Weer- en windbestendig dankzij corrosiebestendige materialen
 • Heel eenvoudig te bevestigen aan de muur en daardoor ook ideaal geschikt voor bijvoorbeeld een balkon
 • Wordt geleverd met een handige beschermhoes

Nadelen Brabantia WallFix Wanddroger - met Beschermhoes

 • Niet geschikt voor oppervlaktes kleiner dan 2 meter

3. Blokker droogmolen Aranea 60 meter incl hoes en grondanker

De blokker: wie kent het bedrijf nou niet? Bij de Blokker kan je dan ook uitgaan van goede kwaliteit tegen een prima betaalbare prijs. En bij de Blokker droogmolen Aranea 60 meter is dit dan ook geen uitzondering. Deze droogmolen wist als beste te scoren op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding.

Zo heb je binnen een handomdraai maar liefst 60 meter om de was aan op te hangen. Dat is toch aardig veel en ook meer dan genoeg wanneer je bijvoorbeeld kinderen in huis hebt. De droogmolen is overigens ook heel erg makkelijk te monteren, en dat is ook een voordeel.

En doordat de droogmolen bestaat uit twee delen kan je deze in bijvoorbeeld de winter heel erg makkelijk opbergen. Door het compacte formaat neemt 'ie dan maar weinig ruimte in beslag. 

Voordelen Blokker droogmolen Aranea 60 meter incl hoes en grondanker

 • Binnen een handomdraai 60 meter aan waslijn
 • Heel erg makkelijk te monteren
 • Bestaat uit twee delen en is hierdoor in de winter goed en compact op te bergen

Nadelen Blokker droogmolen Aranea 60 meter incl hoes en grondanker

 • Beschikt niet over antislip

4. Leifheit droogmolen Linopop-up

Heb je een iets minder groot budget om te besteden? Geen probleem. Ook dan zijn er goede droogmolens te vinden. En dan zeker deze Leifheit droogmolen Linopop-up. Deze droogmolen is redelijk goedkoop in vergelijking met andere droogmolens.

En daar krijg je voor alsnog een goede kwaliteit voor terug die vergelijkbaar is met droogmolens in een hogere prijsklasse. De droogmolen is bijvoorbeeld heel erg licht met een gewicht van slechts 3,6 kilo. Hierdoor kan je 'm heel erg makkelijk verplaatsen. 

Verder beschikt 'ie over verschillende lijnhoogtes waardoor je je was heel erg handig én praktisch op kan hangen. En uiteraard krijg je ook een beschermhoes bij je bestelling. Dat is toch weer mooi meegenomen. 

Voordelen Leifheit droogmolen Linopop-up

 • Te koop voor een lage prijs in verhouding met andere droogmolens
 • Van erg licht gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen
 • Wordt geleverd inclusief een handige opberghoes

Nadelen Leifheit droogmolen Linopop-up

 • De droogmolen is enigszins laag

5. Blome droogmolen Idea – 60 meter

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste droogmolen in dit rijtje. En dat is de Blome droogmolen Idea van 60 meter. Deze wist nog een plekje te bemachtigen in de top vijf dankzij het slimme en ook zeer praktische design. En dat begrijpen we wel!

Door het design is de droogmolen heel erg makkelijk op te zetten en minstens zo makkelijk weer af te breken. Tevens kan je 'm ook in hoogte verstellen. Hierdoor kan je dit dus instellen naar je eigen voorkeur. En dat is toch wel zo handig, zeker wanneer je iets langer bent dan gemiddeld.

Verder krijg je bij je bestelling ook nog een grondanker en een beschermhoes met een ritssluiting. Je merkt dat over alles goed is nagedacht. 

Voordelen Blome droogmolen Idea – 60 meter

 • Heel erg makkelijk op te zetten en af te breken
 • De hoogte is verstelbaar naar eigen voorkeur
 • Wordt geleverd inclusief grondanker en beschermhoes met ritssluiting

Nadelen Blome droogmolen Idea – 60 meter

 • De droogmolen heeft een erg stevige ondergrond nodig

Welke droogmolen is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke droogmolen is het beste?" hebben we een uitgebreide droogmolen test gedaan. Hierin hebben we verschillende droogmolen producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke droogmolen op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook droogmolen aanbiedingen?

Wil jij een droogmolen kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste droogmolen kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende droogmolen producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken