Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Draadloze deurbel [2023]

Best geteste draadloze deurbel

Eufy Video Deurbel - Draadloos

De zoektocht naar de beste draadloze deurbel was dit jaar wederom erg spannend en daarnaast ook interessant. Uiteindelijk was er één deurbel die zich wist te onderscheiden van de rest: De Eufy draadloze deurbel!


Deze is verkozen tot de beste draadloze deurbel van 2023. Dit heeft onder andere te maken met de zeer goede kwaliteit die Eufy levert.
Zo wordt jouw privacy en die van je gezin voor de volle 100% beschermd met deze draadloze deurbel. De veiligheidsoplossing is namelijk zo ontworpen dat je gegevens privé blijven en niet gehackt kunnen worden.


En dat is natuurlijk niet alles. Het beeld van de camera is namelijk ook super scherp. Met de ingebouwde Sony 2K-sensor heb je een perfecte resolutie waardoor je exact kan zien wie er voor je deur staat.

Technologie blijft zich continu ontwikkelen (en gelukkig maar). Er worden telkens nieuwe uitvindingen bedacht om het leven net wat makkelijker te maken: zo ook de draadloze deurbel.

Met deze handige deurbel kan jij via een intercom praten met de mensen aan de deur en kan je ook direct zien wie er staat. Ideaal wanneer de postbezorger langskomt en je bent niet thuis bijvoorbeeld.

Of wanneer een inbreker denkt je te slim af te zijn. En zo zitten er nog wel meer voordelen aan een draadloze deurbel. En je wil dan natuurlijk wel ene goede draadloze deurbel hebben. Daarom gaan wij je in dit artikel alles vertellen wat je moet weten over de draadloze deurbel.

Zo gaan we in op de verschillende factoren waar je op moet letten tijdens het kopen van de beste draadloze deurbel. Tevens hebben wij een draadloze deurbel test gedaan. De resultaten van deze test vind je aan het eind van dit artikel!

Top 5 Beste Draadloze Deurbellen

Beste koop draadloze deurbel
1. Eufy Video Deurbel - Draadloos

Beste prijs-kwaliteitverhouding draadloze deurbel
2. Ring Video Deurbel 3

Beste luxe draadloze deurbel
3. Google Nest Hello videodeurbel

Beste draadloze deurbel zonder camera
4. Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers TRANSNECT

Beste budget draadloze deurbel
5. Living Needs Draadloze Deurbel


Top 10 beste draadloze deurbellen 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste draadloze deurbellen bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een draadloze deurbel?

Een draadloze deurbel is één van de vele handige en innovatieve uitvindingen van de laatste jaren. Je kan er behoorlijk je voordeel mee doen wanneer je overstap naar zo'n deurbel.

Maar waar moet je dan precies op letten vóór je een draadloze deurbel aanschaft? De belangrijkste punten hebben wij hieronder op een rijtje gezet. En hierbij is het belangrijk dat je let op wat je zelf belangrijk vindt. Kijk dus niet naar de beste draadloze deurbel volgens de consumentenbond, maar ga ook zelf op onderzoek uit.

Wel of geen camera

Ten eerste is het goed om te overwegen of je een draadloze deurbel wil mét of zonder camera. Wanneer je een deurbel hebt met camera betaal je vaak flink wat meer geld namelijk.

Echter kan je dan altijd zien wie er voor je deur staat en dan vaak ook nog met ze communiceren. Handig wanneer de pakketbezorger er is als jij niet thuis bent of wanneer je op vakantie bent.

Het is dus maar net of je hier het geld voor over hebt. Probeer dit van tevoren alvast te bepalen, daardoor gaat de zoektocht naar de beste draadloze deurbel een stuk vlotter.

Intercom

We benoemden het net al even, maar je hebt dus ook een optie voor de intercom functie. Je kan dan praten met de persoon die voor de deur staat.

Dat is erg handig wanneer je vaak van huis bent maar wel met enige regelmaat pakketjes besteld. Of wanneer je vaak op vakantie bent. Echter is dit vaak wel duurder.

Dus, hierbij geldt hetzelfde verhaal als bij de camera functie: bedenk je van tevoren of je dit op de draadloze deurbel wil hebben.

Garantie

En dan tot slot nog de garantie. Dat is het laatste punt waar je op moet letten tijdens het kopen van een draadloze deurbel.

Dit omdat de garantie gezien kan worden als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang he product ten minste mee kan gaan zonder enige defecten. Wanneer er binnen deze gestelde termijn dan iets niet goed blijkt te zijn kan je terugvallen op de garantie.

Dat is wel zo fijn, want dat geeft jou naast rust ook een stukje zekerheid. En je weet dan zeker dat de kwaliteit ook goed zit.


Wat is de beste draadloze deurbel van 2023?

Wij hebben uitgebreid gekeken naar verschillende factoren zoals de prijs, design en kwaliteit. Aan de hand van deze punten hebben wij de draadloze deurbel test 2023 uitgevoerd.

De test heeft plaatsgevonden onder een ruim aanbod aan deurbellen. Uiteindelijk wisten een paar zich te onderscheiden van de concurrentie en daardoor een plekje te bemachtigen in onze top vijf.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig naar welke deurbellen zo goed wisten te scoren? Dan presenteren wij je bij deze graag de top vijf beste draadloze deurbellen van 2023!

1. Eufy Video Deurbel - Draadloos

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

De deurbel die als beste uit de test kwam is deze van het bekende merk Eufy. Met deze deurbel ben jij 100% gegarandeerd van veiligheid en privacy!

Zo garandeert Eufy dat jouw gegevens geheim blijven. Daarnaast maakt de deurbel gebruik van een speciaal AI (Artificial Intelligence) systeem waardoor mensen automatisch herkend kunnen worden.

Hierdoor kan jij heel gemakkelijk even babbelen met de persoon voor de deur. En deze mensen kan je zien in beeld met een 2K-sensor! Dat is niet niks, en zegt wel zeker wat over de goede kwaliteit van het merk.

Voordelen Eufy Video Deurbel - Draadloos

 • Heeft een speciale 2K sensor voor optimale beeldkwaliteit
 • Je kan makkelijk met de mensen voor de deur praten dankzij de ingebouwde intercom
 • Maakt gebruik van speciale AI technologie waardoor alle mensen voor jouw deur makkelijk herkend kunnen worden

Nadelen Eufy Video Deurbel - Draadloos

 • Nogal prijzig in de aanschaf

2. Ring Video Deurbel 3

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je spreekt over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit komt ongetwijfeld de RING deurbel voorbij. Deze deurbel scoorde als veruit de beste op het gebied van de prijs- kwaliteitverhouding.

Zo heef de deurbel 1090p HD-video beeld waardoor jij super duidelijk de beelden van de bel kan zien. En er is ook een optie voor tweerichtingsspraak waardoor jij gemakkelijk met de persoon aan de andere kant van de deur kan communiceren.

Ook is de batterij makkelijk op te laden, waardoor je niet zonder bel hoeft te zitten. En je hebt zelfs keuze uit de kleuren zilver en brons.

Voordelen Ring Video Deurbel 3

 • Zeer goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de deurbel
 • Is voorzien van tweerichtingsspraak waardoor je makkelijk met de ander kan praten via de deurbel
 • Keuze uit twee prachtige kleuren: brons en zilver 

Nadelen Ring Video Deurbel 3

 • Enigszins prijzig in de aanschaf 

3. Google Nest Hello videodeurbel

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je houdt van luxe (en je dit ook kan betalen) wil je je geld waarschijnlijk investeren in een goede kwaliteit draadloze deurbel. En laat Google daar nou net de perfecte deurbel voor hebben.

De Google Nest draadloze deurbel van het bekende techbedrijf Google is voorzien van alle functies die je van zo'n deurbel kan verwachten. Zo kan je gebruik maken van de optie 'snelle reacties' waarmee je vooraf opgenomen reacties door de deurbel kan laten uitvoeren.

Ideaal wanneer je even niet in de gelegenheid bent om terug te kunnen praten tegen bijvoorbeeld de pakketbezorger. En ook in de nacht kan je ziet wat er speelt bij de voordeur dankzij de scherpe camera. Het kost dus misschien wat, maar je krijgt er een hoop voor terug!

Voordelen Google Nest Hello videodeurbel

 • Dankzij de functie 'snelle reacties' kan jij vooraf ingesproken antwoorden gebruiken wanneer iemand voor de deur staat
 • Ook wanneer het donker is krijg jij duidelijke beelden dankzij de scherpe camera
 • Met het abonnement Nest Aware kan je zelfs een melding krijgen wanneer een onbekend iemand voor de deur staat

Nadelen Google Nest Hello videodeurbel

 • Een van de duurste draadloze deurbellen op de markt

4. Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Misschien denk je wel: een camera, speaker, al die poespas hoef ik niet. En dat begrijpen wij wel! Hier wordt zo'n draadloze deurbel namelijk direct een stuk duurder van.

Daarom hebben wij in dit artikel ook een draadloze deurbel zonder camera opgenomen in ons lijstje. En dit is de TRANSNECT draadloze deurbel!

Deze scoorde als veruit de beste in dit gebied. Zo kan je het formule van de deurbel aanpassen naar eigen voorkeur. Daarnaast heb je ook de keuze uit maar liefst 60 verschillende deuntjes!

En dat is dan nog niet alles. De batterij van de deurbel gaat maar liefst 5 jaar mee: daar hoef je je komende tijd dus niet druk over te maken.

Voordelen Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers

 • De batterij gaat maar liefst 5 jaar mee
 • Het volume kan je zelf aanpassen naar je eigen voorkeur 
 • Je kan kiezen uit 60 verschillende deuntjes voor de deurbel 

Nadelen Draadloze Deurbel met 2 Ontvangers

 • Niet voorzien van een camera of een intercom functie

5. Living Needs Draadloze Deurbel

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

En tot slot nog de draadloze deurbel van het merk Living needs. Deze scoorde als veruit het beste op het gebied van budget. Je hebt namelijk voor minder dan 70 euro al een draadloze deurbel in huis met alles erop en eraan!

Zo kan je ten eerste kiezen uit drie verschillende kleuren. Dat is al fijn, want dan kan je dat een beetje afstellen naar het uiterlijk van je huis.

Daarnaast is de deurbel ook voorzien van een camera. Hiermee kan jij heel erg makkelijk de bezoekers van je voordeur bekijken. En dat voorkomt ook direct ongewenste gasten! En de deurbel is gewoon Nederlandstalig: wel zo handig.

Voordelen Living Needs Draadloze Deurbel

 • Te koop voor een scherpe prijs in verhouding met soortgelijke draadloze deurbellen
 • Heeft een camera waarmee je de bezoekers van je voordeur kan zien
 • Je kan makkelijk met elkaar praten door middel van de ingebouwde intercom

Nadelen Living Needs Draadloze Deurbel

 • Heeft een fabrieksgarantie van slechts één jaar

Welke draadloze deurbel is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke draadloze deurbel is het beste?" hebben we een uitgebreide draadloze deurbel test gedaan. Hierin hebben we verschillende draadloze deurbel producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke draadloze deurbel op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook draadloze deurbel aanbiedingen?

Wil jij draadloze deurbel kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste draadloze deurbel kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende draadloze deurbel producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook