Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste deurbel met camera zonder abonnement [2023]

Best Geteste Deurbel Met Camera Zonder Abonnement

Eufy Video Deurbel - Draadloos - Inclusief HomeBase 2

Wil jij een goede deurbel met camera Zonder Abonnement scoren? Dan hebben wij misschien wel de beste deurbel met camera Zonder Abonnement aanbieding voor je gevonden. Deze Eufy video deurbel is namelijk door ons verkozen tot de beste deurbel met camera van 2023!

En dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Zo is deze deurbel voorzien van super scherp beeld. De ingebouwde Sony 2K-sensor en professionele lens zorgen dat jij dag én nacht kan zien wie er voor je deur staat.

Tevens is het gezichtsveld ook zeer uitgebreid. De verhoogde beeldverhouding is namelijk 4:3. Hierdoor heb jij een perfecte kijkhoek en mis je geen belangrijke details. En wist je dat de batterijduur maar liefst 180 dagen is? Hier kan jij minstens een half jaar mee vooruit. Dat is toch weer mooi meegenomen.

Tegenwoordig bestellen we wat af. Het aantal pakketjes dat online wordt besteld neemt ieder jaar toe. Echter kan het toch wel geregeld voorkomen dat je niet thuis bent.

Je weet immers vaak van tevoren niet wanneer en hoe laat een pakketje wordt bezorgd. De ideale oplossing hiervoor is natuurlijk de deurbel met camera.

Je kan dan zien wie ervoor de deur staat en de bezorger instructies geven. Wij gaan je in dit artikel helpen bij een deurbel met camera kopen. Zo hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet die de zoektocht al een stuk makkelijker maken.

Daarnaast hebben wij ook nog tientallen verschillende deurbellen met elkaar vergeleken in een deurbel met camera zonder abonnement test. Ook die kan je, inclusief de uitslag, terugvinden in dit artikel!


Top 5 Beste Deurbellen Met Camera Zonder Abonnement

Beste Koop Deurbel Met Camera Zonder Abonnement
1. Eufy Video Deurbel - Draadloos - Inclusief HomeBase 2

Beste prijs-kwaliteit verhouding deurbel met camera Zonder Abonnement
2. SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel met camera met draadloze gong

Beste design Deurbel Met Camera Zonder Abonnement
3. Google Chromecast 3 Smart - TV-dongle

Beste luxe Deurbel Met Camera Zonder Abonnement
4. Nokia - Streaming Box - 8000 - 4K Ultra HD

Beste budget Deurbel Met Camera Zonder Abonnement
5. Xecurity X-One Deurbelset


Top 10 beste Deurbellen Met Camera Zonder Abonnement

Geen tijd noch zin om dit artikel te lezen? Totaal geen probleem. Door de knop hieronder te volgen kom je direct terecht bij de top 10 beste Deurbellen met camera zonder abonnement van 2023. Dat is pas handig (en snel).


Waar moet je op letten bij het kopen van een Deurbel Met Camera zonder abonnement?

De deurbel met camera heeft de laatste jaren een opzettende opmars gemaakt. En doordat deze zo populair zijn neemt het aanbod ook toe. 

Misschien weet je wel niet meer waar je moet kijken door dit reuze aanbod. Dat begrijpen wij. Het is niet zo gek dat je je afvraagt: welke deurbel met camera  zonder abonnement past het beste bij mij?

Om jou te helpen zo efficiënt en snel mogelijk een goede deurbel te vinden hebben wij hieronder een aantal tips op een rijtje gezet. Daarmee wordt dat een appeltje eitje. Let tevens ook op wat jij belangrijk vindt. Zo hoeft de beste deurbel met camera Zonder Abonnement volgens de consumentenbond niet de beste te zijn in jouw persoonlijke situatie.

Batterij

Laten we eens beginnen bij de batterij. Sommige deurbellen zijn namelijk voorzien van een batterij. En het is dan wel zo handig dat je deze niet iedere twee week hoeft te vervangen.

Het is daarom verstandig van tevoren te kijken hoe lang de batterij ten minste mee gaat. Idealiter is dat toch een paar maand. Je hebt ook deurbellen met camera die werken met bedrading, als je dat fijner vindt.

Garantie

Als tweede is het goed om te kijken naar de garantie. Dit is een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten. 

Mocht er binnen de gestelde termijn dan iets niet goed zijn, kan je terugvallen op de garantie. Die zekerheid hebben is wel zo fijn. Zorg er daarom bij voorkeur voor dat de garantie op je nieuwe deurbel ten minste één jaar is, en het liefste langer.

Weerbestendig

Tot slot is het ook wel handig als de deurbel weerbestendig is. Het is namelijk niet alleen maar zon in Nederland, maar ook aardig wat regen en zelfs onweer.

Het is zonde als je deurbel het na een flinke regenbui niet meer doet. Check daarom altijd of de deurbel ook daadwerkelijk weerbestendig is. Lijkt de deurbel qua prijs te mooi om waard te zijn? Dan is dit waarschijnlijk ook zo.


Wat is de beste Deurbel Met Camera van 2023?

En dan alweer het laatste stuk van dit artikel: de deurbel met camera zonder Abonnement test! In deze test hebben wij dus heel erg veel verschillende deurbellen met camera vergeleken en getest.

Dit testen doen we aan de hand van verschillende, strenge criteria. Uiteindelijk hebben we een selectie gemaakt van de best scorende deurbellen.

Die hebben wij meegenomen in dit artikel! Ben je ook benieuwd welke dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste deurbellen met camera van 2023!

1. Eufy Video Deurbel - Draadloos - Inclusief HomeBase 2

Uiteindelijk kon er maar één de beste zijn. En het werd al gauw duidelijk dat dit de Eufy video deurbel is. Deze scoorde op alle geteste gebieden als beste en mocht daarom de titel aannemen van beste deurbel met camera van 2023.

Maar wat maakt deze camera nou zo goed? Nou, allereerst is deze camera IP65 weerbestendig. Dat betekent gegarandeerde werking bij extreme temperaturen tussen de -20 graden en 50 graden.

Dat zit in Nederland dus wel goed. Tevens beschikt de camera over 2K kwaliteit waardoor jij dag en nacht helder beeld hebt. De deurbel werkt op batterijen.

Maar maak je niet druk. Deze batterijen gaan maar liefst 180 dagen mee! Dat betekent dat jij ze slechts één keer in het halfjaar hoeft te vervangen. 

Voordelen Eufy Video Deurbel - Draadloos - Inclusief HomeBase 2

 • De batterijen gaan 180 dagen mee
 • De deurbel beschikt over 2K beeldkwaliteit
 • Is IP65 weerbestendig tot -20 graden en 50 graden

Nadelen Eufy Video Deurbel - Draadloos - Inclusief HomeBase 2

 • Vrij prijzig in verhouding met de andere deurbellen in dit rijtje

2. SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel met camera met draadloze gong

Spreek je nou over een écht goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, dan gaat het ongetwijfeld over de SecuFirst deurbel met camera. Deze scoorde namelijk als beste op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding.

En dat is niet gek. Voor de gemiddelde prijs krijg je namelijk een bovengemiddelde kwaliteit! Zo heeft de deurbel een extra grote kijkhoek van maar liefst 140 graden. 

Tevens worden de beelden automatisch opgenomen met de meegeleverde micro SD kaart van 16GB. Wanneer de kaart vol is wordt deze automatisch overgeschreven, en je kan ook nog een kaart kiezen tot maximaal 128GB.

Overigens heeft de camera ook een speciaal alarmsysteem. Inbrekers hebben geen schijn van kans meer bij jou!

Voordelen SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel met camera met draadloze gong

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Wanneer de SD kaart vol is wordt deze automatisch overgeschreven
 • De deurbel werkt heel erg simpel op Wifi

Nadelen SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel met camera met draadloze gong

 • Batterijen zijn bij deze deurbel niet inbegrepen, je moet ze dus nog zelf aanschaffen

3. Looki DoorEye WiFi Video Deurbel met Camera

Op het gebied van design hebben wij ook een absolute topper gevonden. Namelijk de Looki Dooreye video deurbel met camera! Deze heeft een design waar écht goed over na is gedacht. Want alles klopt gewoon. Zo ziet de camera er allereerst erg luxe en modern uit. Hierdoor staat dit mooi bij iedere soort voordeur. 

En dat is uiteraard niet alles. Je ontvang bij de deurbel namelijk een gratis ontvanger, 32GB SD-kaart, twee oplaadbare batterijen, een oplaadkabel, bevestigingsmateriaal, een schroevendraaier en cloud opslag. Dat betekent dat jij zelf niks meer nodig hebt. En dan is de videokwaliteit ook nog eens in Full HD. Wij kunnen je deze deurbel zeker adviseren! Wil je  een deurbel met camera zonder abonnement? Dan is deze Looki ook geschikt!

Voordelen Looki DoorEye WiFi Video Deurbel met Camera

 • Heeft een modern en strak design wat mooi staat bij iedere voordeur
 • Wordt geleverd inclusief gratis ontvanger, 32GB SD-kaart, twee oplaadbare batterijen, een oplaadkabel, bevestigingsmateriaal, een schroevendraaier en cloud opslag
 • De beeldkwaliteit van deze deurbel is in Full HD

Nadelen Looki DoorEye WiFi Video Deurbel met Camera

 • De instructies zijn helaas niet in het Nederlands

4. Shine Video deurbel met Camera en WiFi

Op zoek naar luxe? Dan ben je hier op het juiste adres. De Shine video deurbel is een echt luxe pareltje. De deurbel is misschien niet súper goedkoop, maar je betaalt ook voor uitzonderlijk goede kwaliteit. Wist je namelijk dat je bij deze deurbel de keuze hebt uit maar liefst 52 verschillende melodieën? Dat is echt ontzettend veel!

Tevens kan je bij deze deurbel ook praten met de persoon voor de deur. Heel handig als je niet thuis bent, of wanneer je op vakantie bent. Daarnaast heb je ook altijd verbinding met de deurbel via je mobiel, pc of tablet. Als je een deurbel met camera zonder abonnement wil kopen is dit een goede optie. 

Voordelen Shine Video deurbel met Camera en WiFi

 • Praat met de persoon voor de deur, ook op afstand
 • Je wordt gewaarschuwd wanneer iemand een bepaalde tijd voor de bel beweegt
 • Altijd verbinding met de deurbel via je telefoon, pc of tablet

Nadelen Shine Video deurbel met Camera en WiFi

 • Batterijen moeten met enige regelmaat opgeladen worden

5. Xecurity X-One Deurbelset

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste deurbel met camera in dit rijtje. De Xecurity-One deurbelset. Deze deurbel is een zeer budget-vriendelijke optie en levert een prima kwaliteit. Zo kan je heel simpel de deurbel besturen via je telefoon. Ook kan je hierop meldingen ontvangen wanneer er wordt aangebeld.

Door de ingebouwde nachtvisie zie jij óók in het donker wie er voor de deur staat. Tevens heeft de deurbel ook een zicht van 166 graden waardoor jij precies kan zien wat er allemaal gaande is bij de voordeur. Het is tevens een goede deurbel met camera zonder abonnement aanbieding!

Voordelen Xecurity X-One Deurbelset

 • De deurbel is makkelijk te besturen via de telefoon
 • Dankzij de ingebouwde nachtvisie zie jij ook in het donker wie er voor de deur staat
 • Te koop voor een relatief lage prijs in verhouding met de andere deurbellen in dit rijtje

Nadelen Xecurity X-One Deurbelset

 • De beeldkwaliteit is in HD, en dus niet in Full HD

Welke deurbel met camera zonder abonnement is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke deurbel met camera zonder abonnement is het beste?" hebben we een uitgebreide deurbel met camera zonder abonnement test gedaan. Hierin hebben we verschillende deurbel met camera zonder abonnement producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke deurbel met camera zonder abonnement op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook deurbel met camera zonder abonnement aanbiedingen?

Wil jij een deurbel met camera zonder abonnement kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste deurbel met camera zonder abonnement kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende deurbel met camera zonder abonnement producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook