Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste crème tegen pigmentvlekken [2023]

Best Geteste crème tegen pigmentvlekken

SIMIA™ Original Active Retinol Serum

Pigmentvlekken kunnen een enorme uitdaging zijn, net zoals het vinden van een goede crème tegen pigmentvlekken. Maar met behulp van onze test hebben wij de perfecte crème gevonden: de SIMIA active retinol serum!

Deze is verkozen tot de beste crème tegen pigmentvlekken van 2023. En daar waren wij dan ook totaal niet verrast over. Zo is deze crème perfect om jouw pigmentvlekken tegen te gaan dankzij de active retinol die verwerkt zit in het serum.

En dat niet alleen. Het serum gaat ouderdom van de huid tegen, ondersteunt cel vernieuwing en helpt ook nog eens tegen mee-eters en grove poriën! Een echte topper als ke het ons vraagt.

Helaas heeft een groot deel van ons vrouwen hier last van: pigmentvlekken. Deze vlekjes kunnen donker en licht zijn van kleur en komen vaak voor in het gezicht. En dat kan natuurlijk best vervelend zijn.

Gelukkig zijn er genoeg pigmentcrèmes op de markt die hier tegen kunnen helpen en het effect van de vlekken minder erg kunnen maken. Hierdoor zal je huid er een stuk egaler en meer effen uitzien.

In dit artikel gaan wij je dan ook alles vertellen wat je moet weten over een crème tegen pigmentvlekken. Zo hebben wij veel verschillende van dit soort crèmes uitgebreid getest. De resultaten van deze test hebben wij verwerkt in een ultieme review die je kan vinden aan het eind van dit artikel.

Tevens hebben wij ook de verschillende factoren op een rijtje gezet waar je op kan letten tijdens het kopen van een crème tegen pigmentvlekken. Zo voorkom je een miskoop en heb je een crème in huis die daadwerkelijk werkt!


Top 5 Beste cremès tegen pigmentvlekken

Beste koop crème tegen pigmentvlekken
1. SIMIA™ Original Active Retinol Serum

Beste luxe crème tegen pigmentvlekken
2. Simia™ Original Vitamine C Serum

Beste Prijs-Kwaliteitverhouding Crème Tegen Pigmentvlekken
3. Cosprof Active Retinol Serum

Beste crème tegen pigmentvlekken met vitamine C
4. Essentials Premium Vitamin C Serum

Beste budget crème tegen pigmentvlekken
5. Beanter Vitamine C serum


Top 10 beste crèmes tegen pigmentvlekken 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste crèmes tegen pigmentvlekken bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een crème tegen pigmentvlekken?

Het vinden van de beste crème tegen pigmentvlekken kan dus best nog een klusje zijn. Je wil uiteraard een goede crème kopen die daadwerkelijk ook de vlekjes vermindert. Je zal je dan ook vast en zeker afvragen: 'wat is de beste crème tegen pigmentvlekken?'.

Omdat er zo ontzettend veel aanbieders zijn van dit soort crèmes en serums hebben wij de belangrijkste punten om rekening mee te houden op een rijtje gezet. Zo voorkom je een miskoop en garandeer je jezelf van een goed werkende crème!

De ingrediënten

Allereerst is het belangrijk om goed te kijken naar de ingrediënten van de crème. In veel van de serums en crèmes tegen pigmentvlekken zit vitamine C en/of retinol.

Dat werkt hartstikke goed! Echter heb je ook crèmes waar vrijwel geen vitamine C noch retinol in zit. Hierdoor zal de werking waarschijnlijk ook minder goed zijn. Dat is dus iets om even rekening mee te houden!

Crème of serum

Je hebt middeltjes tegen pigmentvlekken in zowel serum- als crème vorm. Het is hierbij maar net wat jij zelf fijner vindt.

Een serum trekt echter wel sneller in en zal iets minder dik aanvoelen op de huid dan een crème. Hier gaat dan ook onze voorkeur naar uit!

Inhoud

En als laatste bespreken we nog de inhoud van zo'n crème tegen pigmentvlekken. Wanneer je voor het eerst een crème koopt kan je beter beginnen met een kleine inhoud.

Dit is namelijk veel goedkoper, en daarmee kan je rustig kijken of het werkt op jouw huid. Wanneer dit niet lijkt te werken zit je niet nog met een half volle fles. Dat is zonde van je geld.


Wat is de beste crème tegen pigmentvlekken van 2023?

Op basis van verschillende belangrijke punten zoals de prijs-kwaliteitverhouding is er een beste crème tegen pigmentvlekken test gedaan. Wij hebben hierbij een flink aantal verschillende crèmes met elkaar vergeleken.

Aan de hand van de uitslag van de crème tegen pigmentvlekken test hebben wij een top vijf kunnen samenstellen. Hierbij blinkt iedere crème uit in een andere categorie: zoals de beste budget crème en beste luxe crème.

De resultaten staan hieronder verwerkt in onze ultieme top vijf. Ook benieuwd? Dan presenteren wij je de top vijf beste crèmes tegen pigmentvlekken van 2023!

1. SIMIA™ Original Active Retinol Serum

Uiteindelijk kon er natuurlijk maar één crème de beste zijn. En dat is met vlag en wimpel het SIMIA active retinol serum. Deze crème is dus de beste crème tegen pigmentvlekken 2023!

En dat niet alleen. Het serum voelt heel erg licht aan en trekt snel in de huid. En naast pigmentvlekken is dit serum ook heel goed voor cel vernieuwing en anti-aging. Tevens worden mee-eters en grove poriën ook verminderd.

Een multifunctionele crème dus eigenlijk. En dat dan ook nog voor een redelijk goedkope prijs. Wat ons betreft is dit een echte aanrader!

Voordelen SIMIA™ Original Active Retinol Serum

 • Bestaat uit 2,5% actieve retinol die goed is in het bestrijden van pigmentvlekken
 • De toegevoegde vitamine E zorgt dat de werkzame stoffen beter in je huid trekken voor een nog sneller resultaat
 • Helpt niet alleen tegen pigmentvlekken maar ook tegen mee-eters en grove poriën

Nadelen SIMIA™ Original Active Retinol Serum

 • Verpakking is redelijk klein

2. Simia™ Original Vitamine C Serum

Dit serum van SIMIA is misschien niet de goedkoopste op de markt, maar werkt wel erg goed tegen pigmentvlekken! Dit serum bevat namelijk vitamine C en vitamine E wat helpt voor een meer stralende huid.

En naast dat je huid een mooie, natuurlijke glow krijgt helpt het dus ook goed tegen pigmentvlekjes. En dat niet alleen. Dit serum helpt ook goed tegen het vervagen van fijne lijntjes en/of rimpels.

Een win-win dus. En zelfs wanneer je acne hebt is dit serum veilig te gebruiken. Sterker nog, er wordt zelfs aangegeven dat het ook helpt tegen acne!

Voordelen Simia™ Original Vitamine C Serum

 • Bevat vitamine C wat de huid egaliseert en zorgt voor een natuurlijke glow
 • Door de combinatie van vitamine E en vitamine C zullen je pigmentvlekjes sneller vervagen 
 • Je huid wordt beschermd tegen veroudering dankzij de vitamine E 

Nadelen Simia™ Original Vitamine C Serum

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere crèmes 

3. Cosprof active retinol serum

Spreek je over ene goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je geheid over dit active retinol serum van Cosprof. Deze is namelijk te koop voor een laag prijsje en daarvoor krijg je een goed werkend serum in huis.

Dit serum wordt dan ook geprezen op het internet over de goede werking tegen pigmentvlekken. Dit komt onder andere door het ingrediënt retinol. Dit zorgt namelijk voor een gave huid.

Fijne lijntjes worden daarintegen ook verminderd dankzij dit serum. Ook worden anti-acne eigenschappen zoals mee-eters en puistjes tegengegaan waardoor je huidtextuur aanzienlijk zal verbeteren. 

Voordelen Cosprof active retinol serum

 • Helpt ook anti-acne eigenschappen zoals puistjes en mee-eters tegen te gaan
 • Werkt goed tegen de bestrijding van fijne lijntjes in het gezicht en tegen pigmentvlekken
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Cosprof active retinol serum

 • Je moet experimenteren hoe vaak je dit per week kan gebruiken. Dat verschilt per huid

4. Premium Vitamin C Serum

Veruit de beste crème tegen pigmentvlekken mét vitamine C is deze van het merk Essentials. Vitamine C is de holy grail als het gaat om skincare.

Het helpt namelijk niet alleen tegen de vervaging van pigmentvlekken, maar is ook goed voor veel andere dingen! Zo wordt de huid extra soepel en egaal dankzij de vitamine C.

En fijne lijntjes kan je ook aanzienlijk zien verminderen met behulp van dit serum. En dat dan allemaal ook nog voor een goede prijs. We love it!

Voordelen Premium Vitamin C Serum

 • Te koop voor een zeer goede prijs 
 • Helpt fijne lijntjes te verminderen en laat je huid stralen
 • Dankzij de toegevoegde vitamine E kan het serum beter zijn werk doen waardoor je sneller resultaat ziet

Nadelen Premium Vitamin C Serum

 • Vrij groot flesje van 60ml om mee te beginnen

5. Beanter Vitamine C serum

En dan de laatste topper die nog een plekje wist te bemachtigen in onze top vijf: het Beanter vitamine C serum! Deze scoorde het beste op het gebied van de prijs.

Het serum is namelijk spotgoedkoop in verhouding met soortgelijke aanbieders. Dus ook wanneer je een klein budget hebt kan je je pigmentvlekken prima onderhouden!

Daarnaast beschermt het serum ook tegen UV schade van de zon, wat je pigmentvlekken juist erger kan maken. En ook bij dit serum worden rimpels en fijne lijntjes tegen gegaan. Een terechte plek in deze top vijf dus. 

Voordelen Beanter Vitamine C serum

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding tot andere crèmes tegen pigmentvlekken
 • Herstelt UV schade van de zon waardoor je pigmentvlekken zullen vervagen 
 • Verkleint zichtbare poriën op de huid voor een natuurlijke glow

Nadelen Beanter Vitamine C serum

 • Niet geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid

Welke crème tegen pigmentvlekken is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke crème tegen pigmentvlekken is het beste?" hebben we een uitgebreide crème tegen pigmentvlekken test gedaan. Hierin hebben we verschillende crème tegen pigmentvlekken producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke crème tegen pigmentvlekken op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook crème tegen pigmentvlekken aanbiedingen?

Wil jij crème tegen pigmentvlekken kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste crème tegen pigmentvlekken kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende crème tegen pigmentvlekken producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook