Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Wat is de Beste Corona Zelftest?

Beste Geteste Corona Zelftest

Flowflex Zelftest

De best geteste corona zelftest van dit moment is die van Flowflex. Wij hebben een test gedaan waarin verschillende zelftesten naar voren komen en dit is de echte topper. De Flowflex zelftest is door RIVM goedgekeurd en binnen 15 minuten heb je een resultaat.

Het is een kort wattenstaafje die niet zo diep in je neusgat hoeft. De staaf moet in 2 neusgaten waardoor het redelijk gebruiksvriendelijk is. Met een gevoeligheid van 97,5% en specifiteit van 99,5% weet je dat deze zelftest zeer nauwkeurig is.

Ben jij benieuwd naar de andere producten? Lees dan gauw verder!

Wat is de beste corona zelftest? De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Iedereen vraagt zich natuurlijk af hoe we hier vanaf kunnen komen. Één van die oplossingen is dat iedereen zich laat testen als diegene klachten heeft. Dit kan bij de GGD maar dit kan ook door middel van een zelftest. Sinds kort heeft het RIVM geadviseerd om eerst een zelftest te doen als je klachten hebt. Als deze positief is moet je wel naar de GGD voor een bevestiging.

Er zijn zoveel zelftesten op de markt dus wat is dan de meeste geschikte voor jou? Zo zijn er zelftesten die in je neusgat moeten maar sommige hebben aan je speeksel al genoeg. Hierdoor is het moeilijk om een goede te keuze te maken.

Om deze redenen hebben wij een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in zelftesten. Deze hebben wij zelf getest en we hebben er een Top-5 van gemaakt. Alleen de allerbeste zijn hierin terug gekomen en we zullen een goede uitleg geven over de beste covid zelftest van dit moment.

Top 5 Beste Corona Zelftesten

Beste koop corona zelftest
1. Flowflex corona zelftest

Beste antigeen zelftest
2. MP Biomedicals Corona Sneltest

Beste Covid Zelftest groot pakket
3. Acon Flowflex

Beste losse corona zelftest
4. Healgen Corona Zelftest

Beste speeksel zelftest
5.  Joinstar Coronatest Speekseltest


Top 10 beste covid zelftesten

Hieronder hebben we een top 10 corona zelftesten op een rijtje gezet. Door op de button te klikken word je automatisch doorgestuurd naar de top 10 beste corona zelftesten bij bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een corona zelftest?

Het kopen van een zelftest vergt veel aandacht aangezien je natuurlijk wel de goede wil hebben. Je wil wel de juiste uitslag en een test die gebruiksvriendelijk is voor jezelf. Om deze reden hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste corona zelftesten. 

Maar waar moet je dan op letten bij een corona zelftest kopen? Deze punten worden hieronder behandeld. Het is handig om al deze kenmerken mee te nemen bij een aankoop. Dit zijn wel cruciale kenmerken om mee te nemen.  Dit zorgt ervoor dat je een miskoop van voorkomen.

Het type zelftest

Er zijn verschillende soorten zelftesten. Sommige moeten in je neus terwijl andere weer in je mond moet. Het is handig om dit goed door te nemen voordat je een aankoop doet. Wat vind jij zelf fijn? Het moet natuurlijk wel zo ‘comfortabel’ mogelijk gaan en dat is voor iedereen weer anders.

RIVM goedkeuring

Het is ook goed om jezelf af te vragen: wat is beste corona zelftest volgens RIVM? RIVM is de organisatie die zich dag en nacht bezighoudt met het corona virus. Zij geven goedkeuring aan zelftesten als ze deze betrouwbaar vinden. Het is handig om hiernaar te kijken aangezien je dan vaak een goede corona zelftest koopt.

Duidelijke gebruiksaanwijzingen

De manier waarop je een covid zelftest moet doen verschilt weer per test. Het is daarom ook van groot belang dat dit op een duidelijke manier wordt uitgelegd. Zo is het fijn als de gebruiksaanwijzing in het Nederlands is of met plaatjes. Ga dit van tevoren na door de verpakking goed te gebruiken. Op deze manier weet je ook of het gebruiksvriendelijk is.

Hoeveelheid

De corona zelftesten worden in verschillende hoeveelheden verkocht. Sommige worden in een pakket van 25 stuks verkocht terwijl andere individueel verkocht worden. Dit zorgt er ook voor dat de prijzen weer kunnen verschillen. Ga voor jezelf na hoeveel je er nodig hebt. Op deze manier is het ook makkelijk op gericht te zoeken.


Wat is de beste corona zelftest van 2023?

Nu je weet waar je op moet letten bij een aankoop is het eindelijk tijd voor de producten. Zoals we eerder aangegeven hebben zijn er heel veel verschillende zelftesten. Daardoor is het moeilijk om de juiste uit te pikken. Je vraagt je dan vast af: welke corona zelftest is het beste? 

Hieronder wordt er antwoord gegeven op deze vraag en worden er ook 5 andere uitstekende zelftesten omschreven. Bij elk product staat een review van onze ervaringen. De voordelen en nadelen worden ook behandeld. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Flowflex Zelftest

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Gebruiksgemak

Onze nummer 1 in deze lijst is de Flowflex Zelftest. We hebben een uitgebreide test gedaan en dit is de best geteste corona zelftest van 2023. Hiermee haal je de beste koop in huis.

De Flowflex Zelftest wordt verkocht in pakken van 5 stuks. Hierdoor kan je het gebruiken op meerdere momenten. Het is zeer effect in het stellen van een diagnose of iemand corona heeft. Er zit een Nederlandse handleiding waardoor het simpel te gebruiken is. Het wattenstaafje wordt via de neus genomen en hoeft er niet diep in.

De betrouwbaarheid van deze test is 97%. Met een goedkeuring van RIVM is het een echte aanrader voor iedereen. Binnen 15 minuten weet jij of naar de GGD moet of niet. Om deze redenen vinden wij het de beste corona zelftest van 2023.

Voordelen Flowflex Zelftest

 • RIVM Goedkeuring
 • 97% Betrouwbaarheid
 • Resultaat in 15 minuten

Nadelen Flowflex zelftest

 • Geen

2. MP Biomedicals Corona Sneltest

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Gebruiksgemak

Ben jij op zoek naar een antigeen zelftest? Dan is de MP Biomedicals Corona Sneltest wat voor jou! Volgens ons is dit de beste geteste antigeen corona zelftest van 2023!

Deze zelftest kan bewaard worden in ruimtes tussen de 4 en 30 graden. Dit betekent dat je ze bijna overal kan bewaren en lang meegaat. De uitslag van de test krijg je tussen de 15 en 20 minuten. Het is ook een zelftest die niet al te duur is en van goede kwaliteit. Zo zijn er duidelijke lijntjes waardoor je het resultaat goed kan zien.

Ook deze corona zelftest heeft een hoge betrouwbaarheid. Met 96,77% is het één van de betere zelftesten op de markt. Het wattenstaafje hoef je maar 3x keer rond te draaien in beide neusgaten. Dit zijn de redenen waarom wij het de tweede beste covid zelftest van dit moment vinden.

Voordelen MP Biomedicals Corona Sneltest

 • Hoge specificiteit en sensitiviteit
 • Duidelijke uitslag zichtbaar

Nadelen MP Biomedicals Corona Sneltest

 • Handleiding in het Engels

3. ACON Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Sneltest

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Gebruiksgemak

Op de derde plek hebben we de ACON Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Sneltest. Dit is de best geteste corona zelftest met een groot pakket. Er zitten 25 stuks in deze box.

Met een grote hoeveelheid kan je lang mee en hoef je een tijdje geen covid zelftesten te kopen. Als je een test niet goed gaat hoef je je geen zorgen maken aangezien je er genoeg hebt. Deze zelftesten zijn 2 jaar houdbaar. Alle tools die je nodig hebt zijn duidelijk omschreven in de verpakking. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te vinden.

Het heeft een betrouwbaarheid van 99,5 (!) procent. Hierdoor weet je na de uitslag bijna zeker of je naar de GGD moet. Binnen 60 seconden met je een response en je moet 15 minuten wachten voor de officiële uitslag.

Voordelen ACON Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Sneltest

 • Nederlandse en Engelse handleiding
 • CE gekeurd

Nadelen ACON Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Sneltest

 • Geen digitale test

4. Healgen Corona Zelftest

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Gebruiksgemak

Wil jij niet veel zelftesten in 1x keer bestellen? Koop dan de Healgen Corona Zelftest! Dit is de best geteste corona individuele zelftest van 2023.

Bij deze zelftest krijg je er 1 in plaats van dat je een heel pakket krijgt. Dat is toch fijn als je er niet meer nodig hebt. Deze zelftest is makkelijk te gebruiken voor thuis. Het meegegeven wattenstaafje is heel kort. Hierdoor kan je het niet diep in je neusgat steken. Op deze manier kan het niet misgaan en is het een gebruiksvriendelijk product.

De Healgen Corona Zelftest heeft een betrouwbaarheid van 98,8%. Daarnaast detecteert het ook andere situaties van covid. Het nemen van de zelftest neem weinig tijd in beslag (slechts 1 minuut). De zelftest kan je daardoor makkelijk meenemen en overal gebruiken. Het gemak zorgt ervoor dat het in onze lijst van beste corona zelftest komt.

Voordelen Healgen Corona Zelftest

 • Minder duur
 • Heel eenvoudig te gebruiken

Nadelen Healgen Corona Zelftest

 • Nog niet goedgekeurd door RIVM

5.  Joinstar Coronatest Speekseltest

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Gebruiksgemak

We eindigen deze lijst van beste corona zelftest met de Joinstar corona test speekseltest. Dit is volgens ons de best geteste speeksel corona zelftest van 2023.

Heb jij geen zin om een wattenstaafje in je neus te krijgen? Dan is deze zelftest echt wat voor jou! Met Joinstar Corona Test Speekseltest wordt er bepaald of je corona hebt door middel van speeksel af te nemen. Dit komt uit de mond. Het kan ook mutanten detecteren waardoor je het goed kan gebruiken in verschillende situaties.

De overheid in Oostenrijk heeft deze zelftest al goedgekeurd. Deze zelftest is ook goed geschikt voor kinderen, ouderen en mensen met een handicap. Met een betrouwbaarheid van 96,6% kan je als zeer vertrouwelijk beschouwen. De covid zelftest is 12 maanden houdbaar.

Voordelen Joinstar Coronatest speekseltest

 • Hoeft niet in de neus
 • Ook zeer geschikt voor kinderen, ouderen en mensen met een handicap

Nadelen Coronatest Speekseltest

 • Minder lang houdbaar dan andere zelftesten

Welke corona zelftest is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke corona zelftest is het beste?" hebben we een uitgebreide corona zelftest test gedaan. Hierin hebben we verschillende corona zelftest producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke corona zelftest op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook corona zelftest aanbiedingen?

Wil jij corona zelftest kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste corona zelftest kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende corona zelftest producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook