Full Width Featured Image With Sidebar

Onze favoriet

Ryder Condooms

Woon je toevallig in een studentenhuis of maak je geen gebruik van de pil? Dan kan je natuurlijk niet genoeg condooms in huis hebben. Wij hebben daarom de Ryder Condooms geselecteerd als beste condooms 2023! In deze verpakking zitten maar liefst 144 condooms! Genoeg dus voor veilige seks. De condooms hebben een standaard design en formaat waardoor ze geschikt zijn voor de meeste mannen. Kortom, de zin: 'condooms zitten niet lekker' kan niet meer worden gebruikt als smoes. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste condooms? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

Het is misschien wel een van de meest bekende anticonceptie middelen, het condoom. Ze zijn er tegenwoordig in allerlei verschillende formaten, structuren en smaken. 

Toch vinden veel mannen het gebruik van een condoom onprettig. Helaas gaat het niet alleen om de man, maar ook om jou! Het gebruik van een condoom kan Soa's en zwangerschappen voorkomen en draag dus bij aan jouw gezondheid. 

Wij vrouwen mogen daarom best op onze strepen staan als het gaat om het gebruik van een condoom. Als een man het dan niet accepteert, is het waarschijnlijk verstandiger om de avond niet voort te zetten. 

Maar wat zijn dan goede condooms? Wij hebben een uitgebreide condooms test uitgevoerd en onze test resultaten samengevoegd in een handige top 5. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Top 5 Beste Condooms

Beste Koop Condooms
1. Ryder Condooms

Beste Dunne Condooms
2. Durex Thin Feel Condooms

Beste Condooms met vertragend effect
3. Pasante Delay Condooms

 Beste Geribbelde Condooms
4. Adore Ribbed Pleasure condooms 

Beste Maat Condooms 
5. MY.SIZE Pro 60 mm Condooms


Top 10 beste Condooms

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten condooms. Heb jij geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Hieronder hebben we een aantal populaire winkels op een rijtje gezet. Door op de knop te klikken word je direct doorgestuurd naar de top 10 condooms bij de betreffende webshop. 


Waar moet je op letten bij het kopen van condooms?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel condooms uit onze top 5 kopen. Toch klinkt condooms kopen makkelijker gezegd dan het is. Er zijn tegenwoordig namelijk veel soorten condooms te vinden. 

Om ervoor te zorgen dat je de juiste condooms in huis haalt hebben wij een aantal punten opgesteld. Wij raden je aan om deze punten goed door te nemen zodat je weet waar je op moet letten bij de aanschaf. 

Wij hebben alle condooms uit onze top 5 uitvoerig op deze punten getest. Ook lijken deze punten sterk op de criteria van de beste condooms volgens de consumentenbond. 

Materiaal

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar het materiaal van een condoom. De meeste condooms zijn natuurlijk van latex, maar er zijn mannen en vrouwen die hier allergisch voor zijn. Vraag daarom altijd aan je (sex)partner of hij/zij hiervoor allergisch is. Als dit het geval is zul je op zoek moeten gaan naar andere condooms. 

Maat 

Zoals sommige mannen zeggen: Het gaat niet om de grote, maar om wat je er mee kan. Dat geldt natuurlijk ook voor condooms, want ook deze zijn er in verschillende formaten. Nou snappen wij dat je niet aan elke sex partner zijn condoom maat gaat vragen. Om die reden raden wij je aan om ervoor te zorgen dat je altijd een standaard maat condooms in huis hebt. Het standaard formaat condooms is middelgroot, 

Extra's 

Als derde is het leuk om een keer te kijken naar een condoom met een smaakje of met ribbels. Tegenwoordig zijn er veel verschillende smaken condooms. Ook zijn er condooms die zorgen voor een tintelend effect of met een vertragende werking zodat je het langer volhoudt in bed. Verder zijn er ook condooms met structuur dat kan zorgen voor extra stimulatie. Afhankelijk van je voorkeuren kan je een condoom kiezen. 

Aantal condooms per verpakking

Als laatste is het handig om te controleren hoeveel condooms er in een verpakking zitten. Je koopt natuurlijk een pak condooms en daar zit een aantal stuks in. Afhankelijk van hoeveel condooms je nodig hebt, kun je kiezen voor de grote van de verpakking


Wat zijn de beste condooms van 2023?

We zijn al weer aangekomen bij het laatste gedeelte van het artikel, maar geen zorgen, het is zeker de moeite waard om toch nog even door te lezen. Je bent namelijk aangekomen bij onze uitgebreide top 5. 

In deze top 5 komen alle door ons geselecteerde producten nog een eer voorbij. Dit keer zijn alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Ook hebben wij verschillende condooms geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste condoom tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet ontdek je nog een condoom aanbieding! 

1. Ryder Condooms

Eindcijfer: 9.2

FUNCTIONALITEITEN

Prijs

Ervaringen

Wij van Trendyvrouw hebben een uitgebreide condoom test uitgevoerd om er achter te komen wat de best geteste opties zijn. Wij hebben de Ryder Condooms geselecteerd als beste condooms 2023! 

In dit pakket zitten maar liefst 144 condooms, genoeg dus voor jou en je sexpartner(s). De condooms hebben een standaard formaat en design waardoor ze geschikt zijn voor de meeste mannen. 

Deze condooms zijn kleurloos en dus volledig transparant. Ook hoef je geen glijmiddel te gebruiken met dit condoom omdat deze al met glijmiddel is behandeld.

Als je liever wel een glijmiddel wil gebruiken is dit geen probleem. Deze condooms kan je namelijk ook gebruiken in combinatie met een glijmiddel op waterbasis.  

Voordelen Ryder Condooms

 • Voordeel verpakking
 • Geschikt voor de meeste mannen
 • Gemaakt van latex 
 • Vrij van glycerine

Nadelen Ryder Condooms

 • Kan niet gebruikt worden in combinatie met siliconen glijmiddel

2. Durex Thin Feel Condooms

Wil je graag een condoom gebruiken tijdens de seks, maar doet je sekspartner hier moeilijk over? We snappen dat dit heel vervelend kan zijn, maar je moet je hier niks van aantrekken, jij moet je ook op je gemak voelen. 

Met de Durex Thin Feel Condooms voelt het alsof je geen condoom gebruikt. Wij hebben deze condooms daarom geselecteerd als beste dunne condooms. 

Deze condooms zijn recht van vorm een hebben een middelgrote maat. Hierdoor zijn ze geschikt voor de meeste mannen. De condooms zijn in tegenstelling tot de andere opties uit de lijst ultra dun. 

Geen zorgen, een ultra dunne condoom betekent niet dat deze ook meteen minder sterk zijn. De condooms zijn gemaakt van latex wat een sterk en flexibel materiaal is. Het condoom zal dus niet snel stuk gaan. 

Voordelen Durex Thin Feel Condooms

 • Ultra dunne condooms
 • Geeft meer gevoel dan een normaal condoom
 • Geproduceerd door Durex 
 • Bevat een standaard glijmiddel op basis van siliconen

Nadelen Durex Thin Feel Condooms

 • De prijs per stuk is aan de hoge kant

3. Pasante Delay Condooms

Eindcijfer: 8.4

Functionaliteiten

Prijs

ervaringen

Komt je partner altijd snel klaar of ben je zelf een man die dit probleem ervaart. Sommige vrouwen zien het als een compliment en andere juist niet. Om die reden kan uitstellen soms een beter idee zijn. 

Nou snappen wij dat dit niet altijd even makkelijk is. Zeker niet met een vrouw die je heel opwindend vindt. Om deze reden hebben wij de Pasante Delay Condooms geselecteerd als beste condooms met vertragend effect. 

De binnenkant van de condooms van Pasante zijn namelijk behandeld met een glijmiddel dat 1% Lidocaïne bevat. De stof Lidocaïne heeft een licht verdovende werking. 

En de ervaringen van gebruikers liegen er niet om er zijn namelijk mannen die stellen dat het klaarkomen 15 á 30 minuten langer duurt met gebruik van dit condoom. Zo kunnen jij en je partner lang van elkaar genieten. 

Voordelen Pasante Delay Condooms

 • Orgasme vertragend condoom
 • Geschikt voor vaginaal, oraal en anaal gebruik
 • De inhoud van de verpakking is 12 stuks
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Nadelen Pasante Delay Condooms

 • Werkt niet voor iedere man

4. Adore Ribbed Pleasure condooms 

Eindcijfer: 8.2

FUNCTIONALITEITEN

Prijs

Ervaringen

Gebruiken jij en je partner een condoom omdat je niet aan de pil zit, maar ben je op zoek naar wat extra stimulatie. Wij kunnen het heel goed begrijpen en gelukkig zijn er genoeg condooms die zorgen voor extra stimulatie. 

Wij hebben de Adore Ribbed Pleasure condooms geselecteerd als beste geribbelde condoom. Door de geribbelde structuur van de condoom kunnen de vagina of anus extra gestimuleerd worden tijdens de seks. 

Geen zorgen, ook al heeft deze condoom een andere structuur dan dat je gewend bent, je kunt je gewoon veilig gebruiken. De condooms zijn geproduceerd en getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen. 

De geribbelde structuur van deze condooms voelt niet alleen fijn aan voor de vrouw, maar ook voor de man die het condoom om heeft. Ook zorgen zij voor een beter gevoel tijdens de seks 

Voordelen Adore Ribbed Pleasure condooms 

 • Zeer hoge kwaliteit
 • Geribbelde structuur voor extra stimulatie
 • Geschikt voor vaginaal, oraal en anaal 
 • Snelle levering

Nadelen Adore Ribbed Pleasure condooms 

 • Niet iedere man past deze condooms

5. MY.SIZE Pro 60 mm Condooms

Eindcijfer: 8.0

Functionaliteiten

Prijs

Ervaringen 

We zijn alweer bij de laatste set condooms aangekomen van onze top 5, maar dit zijn zeker niet de minste condooms. Het is je misschien wel opgevallen dat alle opties uit onze top 5 dezelfde maat hebben. 

Tot nu! Wij hebben namelijk de MY.SIZE Pro 60 mm Condooms geselecteerd als beste maat condooms. De condooms van het merk MY.SIZE worden gemaakt in verschillende maten. 

Als de standaard maat niet goed past raden wij je aan om dit merk een keer te proberen. Het is namelijk van belang dat je condoom goed past. Als het niet goed past kan het eerder scheuren. 

De condooms zijn behandeld met glijmiddel en hebben een standaard dikte. Omdat deze condooms verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen raden wij je aan om goed te kijken naar de verschillende maten. 

Voordelen MY.SIZE Pro 60 mm Condooms

 • Verkrijgbaar in verschillende maten 
 • Ruimer model 
 • Behandeld met glijmiddel 
 • Perfecte pasvorm 

Nadelen MY.SIZE Pro 60 mm Condooms

 • Niet vrij van glycerine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken