Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Cellulite Crème [2023]

Onze Favoriete keuze

Clarins Body Fit Expert

Body Fit Expert Anti-Cellulite van Claris is een bodylotion die zich doelgericht op cellulitis richt. De bodylotion heeft een gel-crème textuur en is geformuleerd met kweepeer, watermunt, wilde kastanje extracten en zonnebloemolie. Al deze ingrediënten dragen bij aan een strakke en gezonde huid. Binnen een aantal dagen zie je al een zichtbaar verschil met deze cellulite crème. 

Vrouwen (waaronder wij ook) kunnen het best lastig hebben met het zelfbeeld. Zo kunnen wij ons voorstellen dat je cellulitis misschien heel vervelend vindt. Ondanks dat het erg vaak voorkomt natuurlijk en er ook niks mis mee is.

Gelukkig zijn er goede crèmes en oliën op de markt die je huid ondersteunen en ervoor zorgen dat de cellulitis verminderd. Het aanbod is dan ook erg groot, waardoor je je misschien afvraagt: Welke cellulite crème is het beste?

Om je bij deze vraag te helpen hebben wij in dit artikel alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste cellulite crème. Daarnaast hebben wij tientallen verschillende cellulite crèmes met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit én testresultaten.

En als kers op de taart kan je aan het eind van dit artikel nog een ultieme review verwachten met daarin alleen de beste cellulite crèmes!

Top 5 Beste Cellulite crèmes

Beste cellulite crème
1. Clarins Body Fit Expert anti cellulite

Beste luxe cellulite crème
2. Cellulitix Anti cellulitis crème 

Beste design celullite crème
3. Weleda Berken

Beste prijs- kwaliteitverhouding cellulite crème
4. NewFigure slimming gel

Beste budget cellulite crème
5. Hristina anti cellulite


Top 10 beste cellulite crème

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste cellulite crème bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een cellulite crème?

Wanneer je veel last hebt van cellulites kan een goede cellulite crème ervoor zorgen dat dit zichtbaar vermindert. Hierdoor zit je misschien lekkerder in je vel, en dat gunnen wij natuurlijk iedereen.

Zulke crème is erg bekend onder de vrouwen en het aanbod is dan ook erg groot. Hierdoor vraag je je misschien af: Welke cellulite crème past het beste bij mij?

Daarom hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. Hou hierbij ook rekening met je eigen mening. Kijk dus bijvoorbeeld niet naar de beste cellulite crème volgens de consumentenbond, maar naar wat jij zelf belangrijk vindt! 

De werking 

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je zeker weet dat de crème die je voor ogen hebt ook daadwerkelijk goed werkt. Echter is dit natuurlijk best moeilijk te beoordelen vanaf achter je laptop of telefoon.

Bekijk daarom de reviews van andere mensen over de crème die jij voor ogen hebt. Wanneer deze allemaal redelijk positief zijn is dit een goed teken, en hoef je je niet druk te maken over de werking.

Andersom geldt natuurlijk dat je bij slechte reviews zo je vraagtekens moet zetten bij de werking. Dan kan je misschien beter op zoek gaan naar een alternatief.

De ingrediënten

In alle cellulite crèmes zullen verschillende ingrediënten zitten. Zo heb je ze bijvoorbeeld met munt erin, argan olie of het extract van kastanjes. 

Deze ingrediënten hebben ieder een andere werking. Belangrijk is dat je zeker weet of dit daadwerkelijk zo is. Heb je daar twijfels over? Google het dan.

Ben je allergisch voor bepaalde ingrediënten? Ook dan is het verstandig dat je dit van tevoren checkt om narigheid te voorkomen. Er staat altijd duidelijk aangegeven wat erin zit, dat is namelijk verplicht. 

De geur

Het laatste puntje dat we willen bespreken is de geur. Sommige cellulite crèmes zijn geurloos, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Echter heb je ook aardig wat cellulite crèmes waar een flinke geur aan kan zitten. Als je dit gebruikt kan deze geur logischerwijs ook bij jou blijven hangen.

Je wil dan natuurlijk niet dat dit een vervelend geurtje is, want dan loop je er de hele dag mee rond. En dan heb je ook nog de kans dat andere mensen hierdoor op je afknappen of liever niet in je buurt willen komen. 

Let er dus goed op wat voor geur er aan de crème zit, en bekijk eventueel hierbij ook wat andere kopers daarover te zeggen hebben.


Wat is de beste cellulite crème van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande factoren (en nog veel meer) hebben wij een uitgebreide cellulite crème test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende crèmes!

Op deze manier kunnen wij jou verzekeren van de beste testresultaten. De cellulite crème test was dan ook erg spannend, en veel van de zalfjes gingen gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten een paar van de crèmes zich te onderscheiden in verschillende categorieën zoals beste design of beste prijs- kwaliteitverhouding. Hierdoor wisten ze een plekje te bemachtigen in onze top vijf beste cellulite crèmes.

Ben jij na het lezen van dit artikel net zo nieuwsgierig als ons geworden naar welke crèmes in de felbegeerde top vijf zijn belandt? Dan presenteren wij je bij deze vol trots de top vijf beste cellulite crèmes van 2023!

1. Clarins Body Fit Expert anti cellulite

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Uiteindelijk kon er maar één als beste uit de cellulite crème test komen. En dat is overduidelijk de Clarins Body Fit crème! Deze scoorde op alle factoren als de beste cellulite crème.

En daar waren wij ook absoluut niet verrast over. Zo heeft de crème erg veelbelovende reviews over de werking. Ook is de crème speciaal ontworpen om de cellulite tegen te gaan en te voorkomen dat het weer ontstaat.

Zo zit er speciale kweepeer en dat de vetcellen stuurt die cellulite veroorzaken. Daarnaast is er ook watermunt toegevoegd voor het tegengaan van de uitbreiding van vetweefsel!

Voordelen Clarins Body Fit Expert anti cellulite

 • Uitbreiding vetweefsel wordt tegengegaan
 • Cellulite wordt gestuurd door kweepeer
 • Getest op de werking

Nadelen Clarins Body Fit Expert anti cellulite

 • Enigszins prijzig

2. Cellulitix Anti cellulitis crème

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je iets meer budget te besteden hebt wil je dit natuurlijk investeren in een goede kwaliteit cellulite crème. En dan is de crème van CellulitiX meer dan geschikt!

Deze crème kost misschien wat meer, maar werkt ook absoluut naar behoren. Zo krijg je bij de crème een speciaal scrub borsteltje geleverd voor het aanbrengen.

Hierdoor wordt de cellulite op een nog effectievere manier tegen gegaan. En het allermooiste: de crème is wetenschappelijk bewezen van resultaat binnen 4 tot 6 weken. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Voordelen Cellulitix Anti cellulitis crème

 • Wordt geleverd met speciaal crub borsteltje
 • Wetenschappelijk bewezen effect
 • Resultaat binnen 4- 6 week

Nadelen Cellulitix Anti cellulitis crème

 • Vrij prijzig in verhouding tot andere cellulite crèmes

3. Weleda Berken

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goed design, dan spreek je over deze cellulite crème van het merk Weleda. De crème is eigenlijk een olie, en dat is juist wat deze zo goed maakt.

Het trekt sneller in de huid en zorgt voor een sneller, beter resultaat. Ook is de olie voorzien van een handig ontworpen pompje voor een stukje extra gebruiksgemak. 

De crème heeft dan ook tientallen lovende reviews over het effect. En dat dan allemaal ook nog voor een vrij lage prijs in verhouding tot andere cellulite crèmes.

Voordelen Weleda Berken

 • Erg slim design
 • Fijne olie die snel in de huid trekt
 • Veel lovende reviews van anderen

Nadelen Weleda Berken

 • Enigszins klein flesje, je kan er niet erg lang mee doen

4. NewFigure slimming gel

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je over deze crème van New Figure.

Voor de enigszins lage prijs krijg je namelijk een ontzettend goede kwaliteit cellulite crème thuis geleverd! Zo wordt de cellulite gereduceerd met een maximum van 34% in maar liefst 56 dagen.

Zo zie je dus in een korte tijd een zeer groot verschil. Ook is de crème dermatologisch getest en zorgt het niet voor beschadigingen aan de huid. En nog een mooi pluspuntje: de crème trekt vrij snel in.

Voordelen NewFigure slimming gel

 • Trekt snel in
 • Dermatologisch getest
 • Laat vrij snel resultaten zien

Nadelen NewFigure slimming gel

 • Enigszins prijzig voor de grootte van de fles

5. Hristina anti cellulite

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Heb je nou een iets minder groot budget om te besteden, maar wil je dit wel graag besteden aan een goede kwaliteit cellulite crème? Dan zit je goed met deze crème van Hristina. 

Voor de lage prijs krijg je namelijk een super goede kwaliteit terug. Daarnaast is deze crème 100% natuurlijk!

Zo is de crème gemaakt van Aarbische koffiebonen, vitamine E, shea butter, ananas olie en retinol. Dit zijn allemaal zeer krachtige ingrediënten die de vorming van cellulite zeer goed tegen gaan!

Voordelen Hristina anti cellulite

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Zeer goedkoop in verhouding tot andere cellulite crèmes
 • Niet goed, geld terug garantie

Nadelen Hristina anti cellulite

 • Bevat parfum

Welke cellulite crème is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke cellulite crème is het beste?" hebben we een uitgebreide cellulite crème test gedaan. Hierin hebben we verschillende cellulite crème producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke cellulite crème op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook cellulite crème aanbiedingen?

Wil jij cellulite crème kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste cellulite crème kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende cellulite crème producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook