Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste campingkachel [2023]

Best Geteste Campingkachel

LifeGoods Elektrische Kachel

Ben jij nou op zoek naar een goede campingkachel? Eentje die jou heerlijk warm houdt wanneer je s'avonds buiten de tent wil zitten?

Dan is de LifeGoods elektrische kachel jouw perfecte match! Deze kachel is verkozen tot de beste campingkachel van 2023. Dan weet je dus zeker dat je goed zit.

Maar wát maakt deze campingkachel dan zo goed? Nou, allereerst is de kachel echt super stil. Zo val je de buren net lastig en kan je ook gewoon nog verstaanbaar met elkaar praten.

Ook heb je de keuze uit maar liefst 3 verschillende verwarming standen! Je hebt een lage, hoge en natuurlijke wind stand. Met behulp van het LED indicatielicht kan je ook direct zien welke verwarming stand ingeschakeld is. Hierdoor kan je deze compacte kachel dus precies afstellen naar je eigen voorkeur!

Ik ga op vakantie en ik neem mee..... een campingkachel! Deze kleine rakkers zijn je beste vriend wanneer het s'avonds weer is afgekoeld maar je toch lekker buiten wil zitten.

Het aanbod in campingkachels is dan ook zeer groot. Sterker nog, zodra de zomermaanden weer naderen merk je dat het aanbod vaak nog wordt uitgebreid ook.

Hierdoor vraag je je misschien af: welke campingkachel past het beste bij mij? En wij gaan je bij deze vraag helpen! Zo hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij het vinden van de beste campingkachel.

Daarnaast hebben wij ook een hele spannende campingkachel test gedaan. In die test hebben wij tientallen verschillende kachels met elkaar vergeleken. Benieuwd naar de test? Je vindt 'm aan het eind van dit artikel.


Top 5 Beste Campingkachels

Beste Koop Campingkachel
1. LifeGoods Elektrische Kachel

Beste prijs-kwaliteit verhouding campingkachel
2. Bo-Camp - Keramische Campingkachel

Beste design campingkachel
3. Haba Sunnywarm 360 keramische kachel

Beste luxe campingkachel
4. Eurom Terrasverwarmer

Beste budget campingkachel
5. Tristar KA-5038 Elektrische Keramische Kachel


Top 10 beste campingkachels

Duurt dit artikel je wat te lang en heb je geen tijd om alles te lezen? We got your back! Hieronder kan je supersnel de top 10 beste campingkachels bekijken. Dat scheelt weer!


Waar moet je op letten bij het kopen van een campingkachel?

Een campingkachel is dus je beste vriend wanneer het s'avonds afkoelt buiten. Maar hoe scoor je dan de beste camping kachel aanbieding?

Om jou hierbij zo goed mogelijk te helpen hebben wij hieronder een aantal punten op een rijtje gezet. Zo wordt een campingkachel kopen een appeltje eitje.

En let hierbij vooral ook op wat jij zelf belangrijk vindt natuurlijk. De beste campingkachel volgens de consumentenbond hoeft bijvoorbeeld niet de beste voor jou te zijn.

Formaat

Ten eerste is het formaat natuurlijk super belangrijk. Wanneer je gaat kamperen moet je een hoop spul mee nemen. 

Hierdoor heb je dus beperkte ruimte over voor een campingkachel. En dat is wel iets om in je achterhoofd te houden zodat je 'm niet straks niet mee kan nemen.

Dat is heel erg zonde. Meet dus daarom van tevoren op hoeveel ruimte je maximaal over hebt voor de kachel en zorg dat je nieuwe campingkachel niet groter is dan dit.

Draaggewicht

Ook het draaggewicht is toch redelijk belangrijk. Wanneer je gaat kamperen moet je nou eenmaal een hoop sjouwen.

Alle spullen moeten uitgestald worden en tenten moeten opgezet worden. Dit kan best een werkje zijn, zeker wanneer je alleen of met twee man op vakantie bent.

Zorg er daarom voor dat het draaggewicht van de campingkachel niet te hoog is. Anders riskeer je dat je deze niet kan verplaatsen/ amper mee kan krijgen. En dat kost je dan een hoop overbodige moeite.

Garantie

En tot slot nog de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan.

Mocht er binnen de gestelde garantietermijn dan iets niet goed zijn, kan je terugvallen op de garantie. De verkoper kijkt dan samen met jou naar een passende oplossing.

Vaak is dit iets in de vorm van een vervangend product of een vergoeding van het aankoopbedrag. En die zekerheid hebben is wel fijn!


Wat is de beste campingkachel van 2023?

En nu zijn we alweer aangekomen bij het laatste deel van dit artikel: de campingkachel test. In die test hebben wij dus veel verschillende kachels met elkaar vergeleken.

Uiteindelijk wisten een paar van deze campingkachels als beste te scoren in verschillende categorieën zoals beste prijs-kwaliteit verhouding of beste budget campingkachel. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de uitslag van de test? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste campingkachels van 2023!

1. LifeGoods Elektrische Kachel

Er kan maar één de beste zijn natuurlijk. En tijdens het testen kwam er al gauw een echte winnaar naar voren. We hebben het natuurlijk over de LifeGoods elektrische kachel!

Deze heeft op alle vlakken als beste gescoord. En dat heeft te maken met een paar dingen. Allereerst beschikt de kachel over drie verschillende verwarming standen.

Zo heb je een lage stand, een hoge stand en een natuurlijke wind stand. Op deze manier kan je dit perfect instellen naar je eigen voorkeur en de weersomstandigheden!

Daarnaast is de kachel ook nog heel erg stil. Dat betekent dat je de buren niet wakker houdt met het gebrom en je zelf ook elkaar nog makkelijk kan verstaan. En het formaat is dan ook nog eens heel compact!

Voordelen LifeGoods Elektrische Kachel

 • Beschikt over een handvat waardoor je de kachel makkelijk kan verplaatsen/ dragen
 • Beschikt over drie verschillende standen: hoog, laag en natuurlijke wind
 • De kachel is heel erg stil met een geluidsniveau van minder dan 45 dB

Nadelen LifeGoods Elektrische Kachel

 • Verbruikt aardig wat stroom

2. Bo-Camp - Keramische Campingkachel

Op het gebied van de verhouding tussen prijs en kwaliteit wist deze Bo-Camp keramische campingkachel als beste te scoren. Voor een vrij lage prijs haal je namelijk een enorm goede kwaliteit kachel in huis!

Zo beschikt ook deze kachel over maar liefst 3 verschillende standen. Perfect af te stellen naar het weer en je eigen voorkeur dus. Tevens heeft de kachel ook een thermostaat en een omvalbeveiliging.

Wanneer de kachel omver wordt gestoten hoef je dus niet bang te zijn dat de tent in de vik vliegt. Toch wel zo fijn. Ook is er een speciale oscillatie functie die jou helpt de kachel nóg beter in te stellen naar hoe jij het fijn vindt.

Voordelen Bo-Camp - Keramische Campingkachel

 • Heeft een speciale omvalbeveiliging
 • Beschikt over drie verschillende standen met thermostaat
 • De kachel heeft een oscillatie functie waardoor je deze perfect kan instellen naar jouw voorkeur

Nadelen Bo-Camp - Keramische Campingkachel

 • Enigszins zwaar om te tillen

3. Haba Sunnywarm 360 keramische kachel

Op het gebied van design is de Haba sunnywarm een absolute winnaar. Je merkt gewoon dat over echt alles goed is nagedacht bij deze campingkachel.

Zo draait deze campingkachel maar liefst 70 graden. Dat betekent dat jouw hele voortent, caravan of camper verwarmd wordt wanneer je de kachel op een centrale plek zet.

Op die manier is het altijd lekker warm! Heb je liever dat de warmte uit slechts één hoek komt? Ook dit is prima mogelijk. De handige knoppen aan de bovenkant zorgen ervoor dat jij de kachel heel makkelijk zelf kan instellen.

Voordelen Haba Sunnywarm 360 keramische kachel

 • Heeft een erg slim design en spreekt aardig voor zich
 • De warmte kan ook vanuit één hoek komen zonder draaiing
 • De campingkachel draait 70 graden waardoor de gehele ruimte verwarmd wordt

Nadelen Haba Sunnywarm 360 keramische kachel

 • Heeft geen handvat waarmee je deze kan tillen of verplaatsen

4. Eurom Terrasverwarmer

Deze Eurom Terrasverwarmer is eigenlijk een soort extra stapje in vergelijking met de reguliere campingkachel. Deze kachel is perfect geschikt als jij een huisje hebt op een camping bijvoorbeeld.

Deze grote verwarmer zorgt ervoor dat iedereen die buiten zit heerlijk warm wordt gehouden. Ongeacht hoe koud het is!

Hoe dit kan? Nou, je voelt de warmte zelfs nog op 10 meter afstand! Je kan hier dus ook prima met meerdere mensen bij zitten. De warmte afgifte is 12000 Watt, dus lekker sterk.

Voordelen Eurom Terrasverwarmer

 • De terrasverwarmer is heel makkelijk op te zetten
 • Je kan de warmte nog voelen op 10 meter afstand
 • Heeft een zeer krachtige warmte afgifte van 12000 Watt

Nadelen Eurom Terrasverwarmer

 • De verwarmer is vrij groot en daardoor moeilijk mee te nemen

5. Tristar KA-5038 Elektrische Keramische Kachel

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste campingkachel in dit rijtje. We hebben het hier over de Tristar KA-5038 elektrische keramische kachel!

Deze wist nog een plekje te verdienen in onze top vijf dankzij de uitzonderlijk lage prijs. Dit is dus een absolute budget topper.

En nee, de lage prijs doet helemaal niets af aan de kwaliteit. Zo beschikt de goedkope kachel over maar liefst 3 verschillende standen. En dit dan allemaal met een maximaal vermogen van 1500 Watt.

En wist je dat je zelfs kan koelen met de kachel? Ja, echt! Dit is ideaal wanneer het overdag warm is en in de avond juist weer koud. En uiteraard heeft ook deze campingkachel omvalbeveiliging.

Voordelen Tristar KA-5038 Elektrische Keramische Kachel

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met de andere campingkachels in dit rijtje
 • Heeft een maximaal vermogen van 1500 Watt met drie verschillende standen
 • Dankzij het compacte formaat en het handvat erg makkelijk te tillen en verplaatsen

Nadelen Tristar KA-5038 Elektrische Keramische Kachel

 • De kachel kan aardig wat geluid maken

Welke campingkachel is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke campingkachel is het beste?" hebben we een uitgebreide campingkachel test gedaan. Hierin hebben we verschillende campingkachel producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke campingkachel op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook campingkachel aanbiedingen?

Wil jij een campingkachel kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste campingkachel kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende campingkachel producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook