Full Width Featured Image With Sidebar

Onze favoriet

Probe Me Vibrerende Buttplug

Zijn jij en je partner op zoek naar manieren om jullie seksleven wat spannender te maken? Misschien zijn jullie wel toe aan het gebruik van een buttplug. Wij kunnen jullie dan de Probe Me Vibrerende Buttplug zeker aanbevelen. Dit product kwam namelijk als beste buttplug 2023 uit onze test. Deze buttplug heeft tien verschillende vibratiestanden en een geribbelde schacht voor extra stimulatie. De plug is te bedienen door middel van de knoppen aan de onderkant. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste buttplug? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

De ene vrouw houdt ervan en de andere vrouw moet er niet aan denken. We hebben het dan over anale seks. Geloof het of niet, maar ook niet iedere man staat te springen om de achterdeur te gebruiken. 

Als jullie beiden misschien nog moeten wennen aan dat idee kan het verstandig zijn om te beginnen met een buttplug. Met een buttplug kan je anaal gestimuleerd worden tijdens de seks. 

Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten zodat iedereen op zijn eigen tempo kan experimenteren. Maar wat is nou een goede buttplug? 

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een buttplug test uitgevoerd. De resultaten van deze test hebben wij samengevoegd in een handige top 5. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Top 5 Beste Buttplugs

Beste Koop Buttplug
1. Probe Me Vibrerende Buttplug

Beste Buttplug set 
2. Siliconen Buttplug Set Met Diamantjes

Beste Kleine Buttplug
3. Diamond Plug Klein

 Beste Budget Buttplug
4. Blauwe Mini Buttplug - The Assifier

Beste Medium Buttplug 
5. Diamond Plug Medium


Top 10 beste Buttplugs

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillend buttplugs. Heb jij geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op de knop te klikken word je direct doorgestuurd naar de top 10 buttplugs bij de betreffende webshop. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een buttplug?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een buttplug kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want er zijn heel veel verschillende buttplug te koop, hierdoor kan het lastig zijn om de juiste te vinden. 

Om jou te helpen met het vinden van een goede buttplug hebben wij een aantal punten opgesteld. Wij raden je dan ook aan om de onderstaande punten goed door te lezen. 

Wij hebben de door ons geselecteerde artikelen op deze punten getest. Dit omdat deze punten sterk lijken op die van de beste buttplug volgens de consumentenbond. Door deze punten goed door te lezen kan je een miskoop voorkomen. 

Materiaal 

Allereerst is het belangrijk om het materiaal van de buttplug te controleren. De meeste buttplug zijn namelijk gemaakt van lichaamsveilig siliconen. Het siliconen is een zacht en flexibel materiaal waardoor het makkelijk in te brengen is. Ook is het van belang dat het veilig te gebruiken is omdat het product inwendig gebruikt moet worden. Door te kiezen voor lichaamsveilig siliconen zal je huid niet geïrriteerd raken. 

Formaat 

Als tweede is het handig om het formaat van de buttplug te controleren. Buttplugs zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Om die reden geven wij het volgende overzicht. Let op: dit overzicht is een indicatie en kan afwijken van andere producten. 

Smalle buttplug:
Lengte:            7    cm
Invoerdiepte:   6.2  cm
Max. diameter: 2.7  cm
Min. diameter:  0.8  cm

Medium buttplug:
Lengte:           7.9   cm
Invoerdiepte:    7    cm
Max. diameter: 3.3  cm
Min. diameter:  0.9  cm

Large buttplug:
Lengte:           9.3  cm
Invoerdiepte:   8.1  cm
Max. diameter: 4    cm 
Min. diameter:  1.1 cm 

Geschikt glijmiddel

Als derde is het handig om te controleren met wat voor glijmiddel je de buttplug het beste kan gebruiken. Voor vaginale stimulatie is glijmiddel niet altijd nodig omdat de vagina uit zichzelf vochtig kan worden. Dit is met de anus niet het geval en zul je glijmiddel nodig hebben. Buttplugs kunnen gebruikt worden in combinatie met een glijmiddel op waterbasis. 

Gebruikersniveau

Als laatste is het handig om het gebruikersniveau te controleren. Zo zijn er buttplugs die geschikt zijn voor beginners en buttplugs die geschikt zijn voor gevorderden. Het gebruikersniveau van de buttplugs staat altijd aangegeven in de productomschrijving. 


Wat is de beste buttplug van 2023?

Welke buttplug is het beste? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel beantwoorden! In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Wij raden je aan om alle producten te bekijken en de omschrijvingen goed door te lezen. Iedereen heeft andere seksuele voorkeuren dus het kan zo zijn dat onze nummer 1 niet jouw nummer 1 is. 

Om die reden hebben wij verschillende soorten buttplugs geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste buttplug tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan gauw verder en wie weet ontdek je nog een buttplug aanbieding! 

1. Probe Me Vibrerende Buttplug

Eindcijfer: 9.2

FUNCTIONALITEITEN

Prijs

Ervaringen

Wij zagen dat steeds meer vrouwen op zoek zijn naar een goede buttplug. Om die reden hebben wij een buttplug test uitgevoerd en de Probe Me Vibrerende Buttplug is uit onze test gekomen als beste buttplug 2023. 

Deze buttplug is zowel geschikt voor vrouwen die beginnen met anale stimulatie als voor vrouwen die al wat verder zijn op het gebied van anale stimulatie. Ook kun je deze buttplug natuurlijk met je partner gebruiken. 

Dit product beschikt ook over 11 verschillende vibratie standen voor extra stimulatie. Je kan gemakkelijk van vibratie stand wisselen door middel van de knoppen aan de onderkant. 

Verder heeft deze buttplug ook een geribbelde schacht voor extra genot. Je hoeft je geen zorgen te maken over de aanschaf van batterijen. Dit product is namelijk op te laden door middel van de meegeleverde USB-kabel. 

Voordelen Probe Me Vibrerende Buttplug

 • Maat L 
 • Beschikt over 11 vibratie standen
 • 100% waterproof
 • Gemakkelijk te bedienen door de plus en min knop

Nadelen Probe Me Vibrerende Buttplug

 • Er wordt geen boekje met uitleg meegeleverd

2. Siliconen Buttplug Set Met Diamantjes

Wil je graag beginnen met anale stimulatie, maar vind je het lastig om te bepalen met welk formaat buttplug je het beste kan beginnen? We snappen dat het lastig kan zijn om het juiste formaat te bepalen want ieder lichaam is anders. 

Om die reden hebben wij de Siliconen Buttplug Set Met Diamantjes geselecteerd als beste buttplug set. Deze set bestaat uit maar liefst drie verschillende buttplug met ieder zijn eigen formaat. 

Door middel van deze set kan je beginnen met experimenteren en als het goed bevalt, verder gaan op je eigen tempo. De plugs zijn gemaakt van een flexibel lichaamsveilig siliconen en zullen dus niet voor irritatie zorgen. 

De onderkant van de buttplug is plat zodat je deze veilig kan gebruiken. Ook is de onderkant voorzien van een siersteen dat zorgt voor een luxe uitstraling en een spannend uitzicht voor je partner. 

Voordelen Siliconen Buttplug Set Met Diamantjes

 • Voorzien van een glinsterende steen 
 • Complete set 
 • Zeer geschikt voor beginners
 • Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren

Nadelen Siliconen Buttplug Set Met Diamantjes

 • Minder geschikt voor gevorderen

3. Diamond Plug Klein

Eindcijfer: 8.4

Functionaliteiten

Prijs

ervaringen

Wil je liever niet in een keer een set aanschaffen? Geen zorgen dat is ook helemaal niet nodig. De buttplugs uit de bovenstaande set zijn namelijk ook gewoon los te koop bij Easytoys. 

Wij hebben dan ook de Diamond Plug Klein geselecteerd als beste kleine buttplug. Deze buttplug is door zijn kleine formaat geschikt voor beginners. 

Hoe klein is deze buttplug dan? Dat gaan we je nu vertellen. De totale lengte van dit product is 7,5 cm en de invoerdiepte is 6,5 cm. De minimale diameter van deze buttplug is 1 cm en de maximale diameter is 2,8 cm. 

Ook kan je deze buttplug gebruiken in combinatie met een glijmiddel op waterbasis, zodat je de toy gemakkelijk in kan brengen. Een glijmiddel op waterbasis zorgt er ook voor dat de siliconen niet week wordt.  

Voordelen Diamond Plug Klein

 • Gemaakt van lichaamsveilig siliconen
 • Verkrijgbaar in verschillende formaten
 • Makkelijk schoon te maken 
 • Kan gebruikt worden met een glijmiddel op waterbasis

Nadelen Diamond Plug Klein

 • Kan niet worden gebruik met een siliconen glijmiddel 

4. Blauwe Mini Buttplug - The Assifier

Eindcijfer: 8.2

FUNCTIONALITEITEN

Prijs

Ervaringen

Wil je graag experimenten met een buttplug, maar ben je bang dat het misschien niet je ding is? Geen paniek, dat begrijpen wij heel goed en daarom zijn wij ook op zoek gegaan naar goedkope buttplugs. 

En wij hebben er eentje gevonden! Wij hebben namelijk de Blauwe Mini Buttplug - The Assifier geselecteerd als beste budget buttplug! Speciaal voor iedereen die nog zijn twijfels heeft bij anale stimulatie. 

Deze buttplug is in tegenstelling tot de andere opties uit onze top 5 niet gemaakt van siliconen, maar van Thermoplastisch elastomeer ook wel technische rubbers genoemd. 

Dit gladde materiaal in combinatie met het smalle design zorgt ervoor dat de buttplug makkelijk kan worden ingebracht. Ook heeft de toy een brede onderkant dat zorgt voor een veilig gevoel tijdens het dragen.  

Voordelen Blauwe Mini Buttplug - The Assifier

 • Geschikt voor beginners 
 • Vrij van weekmakers 
 • Geschikt voor ieder type glijmiddel
 • Heeft een platte onderkant 

Nadelen Blauwe Mini Buttplug - The Assifier

 • Erg klein van formaat

5. Diamond Plug Medium

Eindcijfer: 8.0

Functionaliteiten

Prijs

Ervaringen 

We sluiten de lijst af met een toy die de oplettende lezer misschien al voorbij heeft zien komen. Deze buttplug is namelijk onderdeel van onze beste buttplug set. 

Gelukkig is deze voor iedereen die zijn collectie toys wil uitbreiden ook los verkrijgbaar. Om die reden hebben wij de Diamond Plug Medium geselecteerd als beste medium buttplug. 

Door zijn formaat is deze buttplug geschikt voor beginners die al wat verder zijn met experimenteren. Ook is deze toy een leuke toevoeging voor gevorderden op het gebied van anale stimulatie. 

Deze plug is gemaakt van een flexibel siliconen en kan gebruikt worden in combinatie met een glijmiddel op waterbasis. Ook is de toy makkelijk schoon te maken, dit omdat je het steentje uit de plug kan halen. 

Voordelen Diamond Plug Medium

 • Geschikt voor beginners en gevorderden
 • Met siersteen 
 • Ook verkrijgbaar als set 
 • Verkrijgbaar in verschillende formaten

Nadelen Diamond Plug Medium

 • Het materiaal kan wat stroef zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook