Full Width Featured Image With Sidebar

Best Geteste Buitendouche

LifeGoods Buitendouche

Een goede buitendouche scoren? Kijk dan vooral niet verder! Deze LifeGoods buitendouche is verkozen tot de allerbeste buitendouche van 2023. Als je denkt aan een buitendouche kopen kunnen wij je deze dus ten zeerste adviseren.

En wat 'm dan zo goed maakt? Nou, allereerst is de douche volledig klimaatneutraal. Ja, echt! De douche werkt namelijk op zonne-energie en verbruikt daardoor geen normale energie. 

Dat is al mooi meegenomen. Daarnaast is de douchekop 360 graden draaibaar. Hierdoor kan je dit exact afstellen naar je eigen voorkeur. De temperatuur gaat overigens tot 60 graden waardoor je dit ook kan afstellen naar eigen wens. Al met al is dit een terechte nummer één.

De buitendouche maakt steeds meer een opmars. En juist omdat deze zo populair begint te worden gaan wij je helpen bij het vinden van een goede buitendouche. Want ja, welke buitendouche is het beste met zo'n groot aanbod? Om te zorgen dat jij niet uren over het internet hoeft te struinen hebben wij in dit artikel een paar tips op een rijtje gezet.

Die tips helpen jou bij een buitendouche kopen. Tevens hebben wij ook nog een buitendouche test gedaan. In die test zijn we op zoek gegaan naar de beste buitendouches van 2023. De resultaten kan je overigens ook vinden in dit artikel. Lees je snel verder?


Top 5 Beste Buitendouches

Beste Koop Buitendouche
1. LifeGoods Buitendouche

Beste Budget Buitendouche
2. GARDENA - Tuindouche Trio Buitendouche

Beste Prijs-kwaliteit verhouding Buitendouche
3. Houten tuindouche

Beste Luxe Buitendouche
4. Sens Design Tuindouche

Beste Design Buitendouche
5.Deuba Buitendouche/ tuindouche


Top 10 beste Buitendouches

Misschien heb je niet alle tijd om dit artikel uitgebreid te lezen, maar wil je wel een nieuwe buitendouche kopen. Daarvoor hebben wij een oplossing. Door de link hieronder te volgen kom je direct terecht bij de top 10 beste buitendouches. Heel handig én snel!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Buitendouche?

Het vinden van de juiste buitendouche kan nog best lastig zijn. Zo heb je de beste buitendouche volgens de consumentenbond, de beste buitendouche volgens bouwmarkten en andere websites. Het kan daardoor best lastig zijn de juiste match te vinden. 

Door de bomen kan je het bos haast niet meer zien! En precies daar gaan wij je bij helpen. Wij hebben hieronder een aantal tips voor je uitgewerkt. Deze tips helpen jou bij het vinden van de beste buitendouche. Appeltje eitje!

Formaat

Als eerste doe je er verstandig aan om het formaat van de buitendouche even te checken. Zeker wanneer je aan de lange kant bent is dit best belangrijk. Sommige buitendouches zijn namelijk geschikt voor mensen van maximaal 1.90 meter. 

Wanneer jij langer bent dan dit kan je dus niet normaal douchen (behalve als je rugpijn wil). Nederlanders zijn nou eenmaal lang, maar daar zijn de producten niet altijd op afgesteld. Bekijk dit dus daarom goed, zeker wanneer je lang bent of lange gezinsleden hebt. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf.

Inhoud watertank

Naast het formaat is de inhoud van de watertank ook nog wel een belangrijk puntje. Een buitendouche vul je namelijk met water. Hoe groter de watertank is, hoe langer het duurt voor deze leeg is.

En hoe langer jij dus kan douchen. Als jij houdt van een uitgebreide douche kan je dus beter gaan voor een buitendouche met een extra grote watertank. Let wel: deze modellen zijn vaak duurder. Ga dus bij jezelf na hoeveel minuten je minstens moet kunnen douchen en hoeveel liter water je daar voor nodig hebt.

Garantie

Tot slot nog de garantie. Dit is een indicatie vanuit de fabrikant hoe lang jouw gekochte product minstens naar behoren moet werken. Mocht dit dan niet het geval zijn, dan kan je terugvallen op de garantie. De verkoper is dan verplicht jou hierbij te helpen.

Er wordt dan samen gekeken met jou naar een passende oplossing. Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe buitendouche minstens één jaar is of zelfs twee.


Wat is de beste Buitendouche van 2023?

En dan de buitendouche test. Wij zijn in deze test op zoek gegaan naar de beste buitendouches. Daarvoor hebben wij tientallen verschillende van deze douches per stuk uitgebreid getest en onderzocht. Uiteindelijk is er, aan de hand van de test, een selectie gemaakt van de best-scorende buitendouches. 

Deze hebben een plekje gekregen in onze top vijf. Wil jij ook weten welke buitendouches dit zijn? Dan zullen wij je niet langer in spanning laten afwachten. 

1. LifeGoods Buitendouche

De buitendouche die als veruit de beste wist te scoren is deze LifeGoods buitendouche. En daardoor is deze dus ook verkozen tot de beste buitendouche van 2023! Maar wat maakt deze buitendouche dan zo goed? 

Dat gaan we je direct vertellen. Allereerst is de douche 360 graden verstelbaar. Dit kan je dus exact afstellen naar je eigen voorkeur. Daarnaast kan je óók de temperatuur zelf instellen tussen de 0 en 60 graden. Deze douche is dus echt perfect voor iedereen met specifieke wensen.

En dat is nog niet alles. Daarnaast heeft de douche ook nog een vrij grote watertank van 35 Liter. Hier kan jij wel een poosje mee douchen! Oh ja, de douche gebruikt zonne-energie en is daardoor dus ook klimaat-neutraal.

Voordelen LifeGoods Buitendouche

 • De buitendouche is 360 graden verstelbaar
 • Temperatuur is zelf in te stellen tot 60 graden
 • Gebruikt zonne-energie en is daardoor klimaat neutraal

Nadelen LifeGoods Buitendouche

 • Vrij prijzig in verhouding met sommige andere buitendouches in dit rijtje

2. GARDENA - Tuindouche Trio Buitendouche

Als je een buitendouche koopt kan deze aardig wat geld kosten. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je hebt namelijk ook prima buitendouches te koop tegen een lager prijsje. Een goed voorbeeld daarvan is deze Gardena tuindouche trio. De douche is zeer goedkoop in vergelijking met soortgelijke buitendouches.

En naast dat deze goedkoop is heeft de douche ook nog andere, mooie voordelen. Zoals de garantie bijvoorbeeld. De garantie is namelijk 5 (!) jaar. Dat is behoorlijk veel. Tevens heb je ook nog de keuze uit twee verschillende straalvormen: een brede en zachte straal of juist een fijne, verkwikkende sproeinevel. De hoogte is ook te verstellen voor de langere (of juist kleinere) mensen onder ons.

Voordelen GARDENA - Tuindouche Trio Buitendouche

 • Te koop voor een lage prijs en daardoor een budget-topper
 • Je hebt de keuze uit twee verschillende stralen
 • De hoogte van de douche is te verstellen 

Nadelen GARDENA - Tuindouche Trio Buitendouche

 • De straal die uit de douche komt is niet heel groot

3. Houten tuindouche

Als je kijkt naar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is deze houten tuindouche van VidaXL de absolute winnaar. De douche is te koop voor een prima prijsje en geeft voor die prijsklasse een bovengemiddelde kwaliteit.

Zo is de douche gemaakt van zowel hardhout als vurenhout. Dit zorgt ervoor dat de douche beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden en ook erg duurzaam is. En niet alleen dat maakt de douche een goede kandidaat. 

De douchekap is namelijk heel makkelijk draaibaar naar eigen voorkeur. Tevens is de waterdruk ook nog zelf in te stellen wanneer nodig.

Voordelen Houten tuindouche

 • Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
 • Douchekop van de douche is draaibaar
 • Waterdruk is zelf in te stellen

Nadelen Houten tuindouche

 • Kan alleen geplaatst worden op stevige, rechte ondergrond

4. Sens Design Tuindouche

Heb je een ruim(er) budget? En wil je dit investeren in een goede kwaliteit buitendouche waar je nog jarenlang plezier van hebt? Lees dan vooral even verder. Deze Sens Design tuindouche is namelijk eentje van ontzettend goede kwaliteit. De douche is aardig prijzig in verhouding met de andere douches in dit rijtje.

Maar deze douche is het geld dubbel en dwars waard. Zo is de douche namelijk UV-bestending (tegen de zon) en heeft een chromen beslag. Daarnaast is de douche extra hoog met een totale hoogte van 215 cm. 

Deze is dus ook goed te gebruiken voor de zeer lange mensen onder ons! De watertank is 35 Liter wat betekent dat je lekker lang kan douchen zonder dat je 'm hoeft bij te vullen. Al met al is dit een zeer goede buitendouche!

Voordelen Sens Design Tuindouche

 • Gemaakt van UV-bestendig materiaal
 • De douche is extra hoog met een totale hoogte van 215 cm
 • Heeft een grote watertank met een inhoud van 35 Liter

Nadelen Sens Design Tuindouche

 • Aan de dure kant in verhouding met soortgelijke buitendouches

5. Deuba Buitendouche/ tuindouche

De laatste douche die nog een terecht plekje wist te claimen in onze top vijf is de Deuba buitendouche. Hierbij is het design het sterkste punt. Want zeg nou zelf, deze ziet er toch super modern uit? 

Hierdoor staat 'ie goed in werkelijk iedere tuin. Zeker wanneer je voor een moderne uitstraling wil gaan. Daarnaast is de douche ontworpen met een extra grote regenkop waardoor je optimaal comfort hebt tijdens het douchen.

Verder werkt de douche op zonne-energie waardoor je hier geen extra kosten aan hebt. En dat maakt 'm ook direct klimaatneutraal. Goed voor jouw portemonnee en ook voor de aarde. Win-win situatie dus!

Voordelen Deuba Buitendouche/ tuindouche

 • Uitgerust met een extra grote regenkop
 • Werkt op zonne-energie en is klimaatneutraal en zuinig
 • Heeft een strak en modern design

Nadelen Deuba Buitendouche/ tuindouche

 • De douchekop kan blijven nadruppelen

Welke buitendouche is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke buitendouche is het beste?" hebben we een uitgebreide buitendouche test gedaan. Hierin hebben we verschillende buitendouche producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke buitendouche op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook buitendouche aanbiedingen?

Wil jij een buitendouche kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste buitendouche kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende buitendouche producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook