Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Budget Shampoo [2023]

Best Geteste Budget Shampoo

L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo - 6 x 250 ml

Als jij de allerbeste budget shampoo wil scoren zit je hier op de goede plek. Deze L'Oréal Paris Elvive Color Vive shampoo voordeelverpakking is namelijk verkozen tot de beste budget shampoo van 2023!

En dat begrijpen we wel. Voor de behoorlijk lage prijs scoor je namelijk maar liefst 6 flessen shampoo. Dat is niet verkeerd, en daar kan je ook wel zeker een tijdje mee vooruit. 

Daarnaast is deze shampoo perfect voor gekleurd haar of haar met highlights. Je haar wordt namelijk extra beschermt en ook gevoed door de shampoo. Verder beschermt de shampoo ook tegen de zon dankzij het speciale UV filter. Je haar zal dus niet gaan verkleuren!

Shampoo kan aardig duur zijn. Wanneer je hier zoveel mogelijk op wil besparen kan je het beste gaan voor voordeelverpakking. En in dit artikel bespreken wij met jou de beste budget shampoos (ofwel voordeelverpakkingen). En om jou te helpen bij goede budget shampoo kopen hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet om rekening mee te houden.

Zo kies je een shampoo waar je ook daadwerkelijk blij van wordt. Tevens hebben wij dan ook nog een budget shampoo test gedaan. In die test hebben wij tientallen verschillende budget shampoos met elkaar vergeleken en getest, zoals bijvoorbeeld de beste budget shampoo volgens de consumentenbond. Benieuwd? Lees dan vlug verder!


Top 5 Beste Budget Shampoos

Beste Koop Budget Shampoo
1. L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo - 6 x 250 ml

Beste Verzorgende Budget Shampoo
2. Garnier Loving Blends Honing Goud Shampoo - 6x250 ml

Beste Budget Shampoo voor zwak haar
3. L’Oréal Paris Elvive Full Resist Shampoo - 6 x 250ml

Beste Budget Shampoo voor droog haar
4. Garnier Loving Blends Shampoo 6 x 300 ml

Beste Geur Budget Shampoo
5. Schwarzkopf Repair & Care Shampoo 6x 250ml


Top 10 beste Budget Shampoos

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Kan gebeuren. Klik dan op onderstaande knop. Je wordt dan doorverwezen naar de top 10 beste budget shampoos. Dat is makkelijk én lekker snel.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Budget Shampoo?

Wanneer je een budget shampoo wil kopen loop je het risico dat deze niet goed werkt. Goedkope shampoos doen namelijk helaas niet altijd wat ze beloven. Om te voorkomen dat je een verkeerde budget shampoo koopt staan hieronder een aantal punten op een rijtje om rekening mee te houden. 

Zo hoef je je ook niet meer af te vragen: welke budget shampoo past het beste bij mij? En op die manier voorkom je ook een miskoop. Eigenlijk een win- win situatie dus!

Ingrediënten

Het is allereerst natuurlijk goed om te letten op de ingrediënten van de shampoo. Je wil natuurlijk een voedende shampoo, en niet eentje die je haar nog verder beschadigd. Helaas bevatten sommige budget shampoos minder goede ingrediënten zoals bijvoorbeeld sulfaten. Wanneer je dit kan mijden adviseren wij je een shampoo te kiezen zonder sulfaten of siliconen erin. Zo wordt je haar optimaal gevoed.

Geur

De geur is natuurlijk ook belangrijk bij een shampoo. Je wil wel dat je haar lekker ruikt! Dit is een kwestie van persoonlijke smaak. Als je niet zo van zoetigheid houdt kan je beter voor een neutrale geur gaan bij een shampoo. Zo voorkom je dat je straks vindt dat je haar helemaal niet lekker ruikt. Dat is ook zonde van je geld.

Haartype

Tot slot is het belangrijk om te weten wat je haartype en eventuele haarzorgen zijn. Heb je droog haar? Kies dan ook voor een shampoo voor droog haar. Deze kan je haar extra voeden en geeft een optimaal resultaat. Als je heel vet hebt is een shampoo voor vet haar het beste, en ga zo maar door. Dit geeft het beste resultaat waardoor je het meeste uit je geld haalt.


Wat is de beste Budget Shampoo van 2023?

In een zeer spannende budget shampoo test zijn wij op zoek gegaan naar de beste budget shampoos. Hierbij hebben we erg veel verschillende soorten shampoos met elkaar vergeleken én uitgebreid getest. Aan de hand van zeer strenge criteria is er een selectie gemaakt van de shampoos die als beste wisten te scoren.

Die hebben zodoende een plekje weten te bemachtigen in de top vijf beste budget shampoos. Ben jij ook benieuwd naar welke shampoos dit geworden zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste budget shampoos van 2023!

1. L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo - 6 x 250 ml

De nummer één beste budget shampoo is de L'Oréal Paris Elvive Color Vive shampoo. Deze shampoo scoorde op alle vlakken die zijn getetst als de beste. En om eerlijk te zijn kwam dat bij ons ook niet als een verrassing. 

Deze shampoo is verrijkt met pioenroos wat je haar een ontzettend lekkere geur geeft. Daarnaast beschermt de shampoo je haar tegen de straling van de zon dankzij het UV-filter. 

Verder is de shampoo dus speciaal gemaakt voor geverfd haar en haar met highlights. Dit biedt de optimale verzorging!

Voordelen L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo - 6 x 250 ml

 • Heeft een hele lekkere geur dankzij de toegevoegde pioenroos
 • Speciaal gemaakt voor geverfd haar of haar met highlights
 • Beschermt je haar tegen de UV-straling van de zon

Nadelen L’Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo - 6 x 250 ml

 • Minder goed geschikt voor niet geverfd haar

2. Garnier Loving Blends Honing Goud Shampoo - 6x250 ml

Op zoek naar een shampoo die jouw haar goed voedt en verzorgt? Dan is de Garnier Loving Blends Honing Goud shampoo perfect voor je! De shampoo is speciaal gemaakt voor beschadigd en breekbaar haar.

Je haar wordt gevoed, versterkt en beschermd. Dit met behulp van de revitaliserende royal jelly, die het haar vanaf de wortel kan versterken. Tevens zorgt de toegevoegde honing er ook voor dat je haar extra zacht wordt.

Voordelen Garnier Loving Blends Honing Goud Shampoo - 6x250 ml

 • De revitaliserende royal jelly zorgt ervoor dat het haar vanaf de wortel wordt versterkt
 • Dankzij de honing wordt je haar extra zacht
 • Je haar wordt gevoed, versterkt en beschermd

Nadelen Garnier Loving Blends Honing Goud Shampoo - 6x250 ml

 • De shampoo is niet PH-neutraal

3. L’Oréal Paris Elvive Full Resist Shampoo - 6 x 250ml

Een andere goede budget topper van L'Oréal Paris is de Elvive Full Resist Shampoo. Deze shampoo is perfect voor zwak of breekbaar haar. Maar ook wanneer je haar neigt uit te vallen is de shampoo perfect.

De haarvezels worden effectief versterkt. Daarnaast wordt ook de haarsterkte dus verbeterd waardoor het minder snel neigt af te breken. 

De haarvezel wordt namelijk opnieuw gestructureerd waardoor de haarzakjes intensief gevoed worden. Op die manier krijgt je haar ook meer weerstand en wordt de gezondheid van de hoofdhuid hersteld.

Voordelen L’Oréal Paris Elvive Full Resist Shampoo - 6 x 250ml

 • De haarvezels worden effectief versterkt
 • De gezondheid van je hoofdhuid wordt hersteld
 • De haarvezels worden intensief gevoed

Nadelen L’Oréal Paris Elvive Full Resist Shampoo - 6 x 250ml

 • De shampoo is niet vrij van siliconen

4. Garnier Loving Blends Shampoo

Heb je droog haar dat wel wat liefde kan gebruiken? Kijk dan niet verder- deze Loving Blends shampoo met mytische olijf is perfect voor je.

Dankzij de toegevoegde olijfolie wordt je haar zeer intens gevoed. Sterker nog, je haar wordt gevoed tot in de uiterste puntjes. Dit zorgt voor een zeer zacht gevoel zonder dat het haar verzwaard wordt.

Verder is de shampoo ook verrijkt met natuurlijke ingrediënten, vetzuren en vitamine E. Dit schijnt al eeuwenlang populair te zijn voor het voeden van het haar.

Voordelen Garnier Loving Blends Shampoo

 • Heeft een lekkere maar subtiele geur
 • De toegevoegde olijfolie gaat droog haar tegen
 • Verrijkt met vitamine E en vetzuren voor gevoed haar

Nadelen Garnier Loving Blends Shampoo

 • Deze shampoo is niet geschikt voor dik haar, omdat dit het haar kan verzwaren

5. Schwarzkopf Repair & Care Shampoo 6x 250ml

De allerlaatste budget shampoo voordeelverpakking die nog in de top vijf wist te komen is deze Schwarzkopf Repair & Care shampoo. De shampoo is de allergoedkoopste uit dit rijtje.

En dat is natuurlijk al mooi meegenomen. Daarnaast is de formule ook nog eens 100% vegan, wat ook weer fijn is. De shampoo heeft een héérlijke kokosnoot geur.

Deze ruik je zelfs een paar dagen na het wassen nog. Dat zorgt dus voor een lekkere frisse coupé. En dan ook nog eens voor zo'n prijs!

Voordelen Schwarzkopf Repair & Care Shampoo 6x 250ml

 • De formule is 100% vegan
 • Heeft een hele lekkere kokosnoot geur
 • Zeer goedkoop in verhouding met de andere shampoos

Nadelen Schwarzkopf Repair & Care Shampoo 6x 250ml

 • De shampoo is niet vrij van siliconen

Welke Budget Shampoo is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke Budget Shampoo is het beste?" hebben we een uitgebreide Budget Shampoo test gedaan. Hierin hebben we verschillende Budget Shampoo producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke Budget Shampoo op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook Budget Shampoo aanbiedingen?

Wil jij een Budget Shampoo kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste Budget Shampoo kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende Budget Shampoo producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook