Full Width Featured Image With Sidebar

Beste Geteste Boxspring

Boxspring Bravo

De boxspring test was ontzettend spannend, maar uiteindelijk is er een overduidelijke winnaar naar voren gekomen. En in dit geval is dat de Bravo Boxspring!

Deze is verkozen tot de beste boxspring van 2023 en is daarmee ook de beste koop boxspring. En daar waren wij niet verrast over. 

Zo heeft het matras van de boxspring een ontzettend goede pocketvering met maar liefst 9 verschillende comfortzones! Daarnaast is het maximale belastbare gewicht van de boxspring per comfortzone 100 kilo!

En dat dan ook allemaal nog in een prachtig mooie antraciete kleur. Dat past mooi in iedere soort slaapkamer!

Slapeloze nachten en/of moeilijk in slaap kunnen vallen is gewoon ontzettend vervelend. Zeker wanneer je een belangrijke dag hebt of goed uitgerust wil zijn. 

En goed slapen begint natuurlijk bij een goed bed. En tegenwoordig is de boxspring ontzettend populair en fungeert deze als een erg goede basis voor een fijne nachtrust.

Het aanbod in boxsprings is dan ook erg groot. Hierdoor vraag je je misschien af: Wat is de beste boxspring?

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste boxspring. Ook hebben wij tientallen verschillende boxsprings met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen garanderen van de beste kwaliteit. 

En als klapper op de vuurpijl kan je aan het eind van dit artikel nog een ultieme review verwachten met daarin de beste boxsprings! 

Top 5 Beste Boxsprings

Beste boxspring
1. Bravo Boxspring

Beste prijs- kwaliteitverhouding boxspring
2. Beddenleeuw boxspring

Beste design boxspring
3. Luxor opbergbed

Beste budget boxspring
4. Nora beddenleeuw boxspring 

Beste luxe boxspring
5. Masterbeds boxspring 


Top 10 beste boxsprings

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste boxsprings bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring?

Zoals gezegd is een boxspring dus de perfecte manier om jezelf te verzekeren van een goede nachtrust. Zulke bedden zijn dan ook erg in trek, waardoor het aanbod alleen maar toeneemt

Hierdoor vraag je je misschien af: Welke boxspring past het beste bij mij? Daarom hebben wij zoals beloofd alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden. Zo verzeker jij jezelf van de beste boxspring.

Hou hierbij ook rekening met je eigen mening. Kijk dus bijvoorbeeld niet naar de beste boxspring volgens de consumentenbond, maar naar wat jij zelf belangrijk vindt! 

De hoogte

Boxsprings zijn over het algemeen hoger dan reguliere bedden. Hierdoor kan je makkelijker in- en uitstappen doordat je niet direct neerploft op je bed. 

Wanneer je bijvoorbeeld vrij klein bent, is het goed om te letten op wat het hoogteverschil precies is van de grond tot de bovenkant van het matras. Wanneer dit namelijk nogal wat centimeters zijn kan het meer aanvoelen als in bed klauteren dan rustig neervallen.

En dat is natuurlijk erg vervelend. Wanneer je erg lang bent kan je kijken naar een boxspring die juist nog wat hoger is dan normaal, om dat makkelijke effect te kunnen behouden. 

Ventilatie

In je slaap kan je best wat zweten, en dan zeker tijdens de warme zomernachten. Belangrijk is dat je dan een matras hebt dat goed ventileert en waar het zweet niet in blijft zitten.

Naast dat dit niet erg schoon is, is het ook niet prettig slapen. Vaak zijn boxsprings gemaakt van materialen als bonell of pocket veer. 

Hierdoor ventileren de bedden zeer goed. Bekijk dus van tevoren even van welk materiaal het matras gemaakt is om zo teleurstellingen te voorkomen.

Garantie

Tot slot willen wij graag even stilstaan bij de garantie op jouw nieuwe boxspring. De garantie is een soort meetstaaf van hoe lang jouw product mee moet gaan zonder enige defecten.

Mocht er binnen deze gestelde garantietermijn dan iets mis zijn met je aankoop, zal de fabrikant jou hierbij verder helpen. 

Dit geeft jou als consument naast zekerheid ook een stukje rust. Zorg er daarom ook voor dat de garantie op jouw nieuwe boxspring ten minste twee jaar is.

Zo verzeker jij jezelf van een goede aankoop en naast een goede nachtrust ook rust over eventuele defecten!


Wat is de beste boxspring van 2023?

Na rekening te hebben gehouden met bovenstaande factoren (en nog veel meer) hebben wij een uitgebreide boxspring test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende boxsprings!

Op deze manier kunnen wij jou verzekeren van betrouwbare testresultaten. De test was dan ook erg spannend, en veel van de boxsprings gingen gelijk aan elkaar op.

Uiteindelijk wisten een paar van de bedden zich te onderscheiden in verschillende categorieën zoals beste design of beste prijs- kwaliteitverhouding. Ben jij na het lezen van dit artikel net zo nieuwsgierig als ons geworden naar welke boxsprings in de felbegeerde top vijf zijn belandt?

Dan presenteren wij je bij deze vol trots de top vijf beste boxsprings van 2023!

1. Bravo Boxspring

Eindcijfer: 9.8

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Uiteindelijk kon er maar één als beste uit de test komen. En dat is overduidelijk de Bravo Boxspring! Deze scoorde op alle factoren als de beste boxspring.

Zo is deze mooie boxspring verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren, waardoor er altijd één tussen zit die mooi past in jouw slaapkamer. Daarnaast is het bed voorzien van een luxe pocketvering met maar liefst 9 verschillende comfortzones.

Zo is een goede nachtrust dus absoluut gegarandeerd. Ook is het maximale belastbare gewicht per zijde 120 kilo, en daardoor goed geschikt voor twee personen.

Voordelen Bravo Boxspring

 • Maximale gewicht per zijde 120 kilo
 • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren
 • Voorzien van pocketvering

Nadelen Bravo Boxspring

 • Het matras is enigszins hard voor mensen met rugklachten

2. Beddenleeuw boxspring

Eindcijfer: 9.2

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Spreek je over een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, dan spreek je over deze boxspring van beddenleeuw. Voor de zeer lage prijs krijg je namelijk een erg goede kwaliteit terug!

Zo is de boxspring verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende afmetingen, zodat je dit perfect kan afstellen naar jouw lengte én wensen. Daarnaast is het matras van de boxspring gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit SG25 polyether. Hierdoor lig je extra comfortabel in bed!

Voordelen Beddenleeuw boxspring

 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit
 • Komt in 11 verschillende afmetingen
 • Garantie van twee jaar

Nadelen Beddenleeuw boxspring

 • Het is een twijfelaar, dus net iets kleiner dan een tweepersoons bed

3. Luxor opbergbed

Eindcijfer: 8.9

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je kijkt naar het beste design scoorde deze Luxor boxspring toch echt als de beste. En dat is ook absoluut niet gek.

Een boxspring neemt natuurlijk best wat ruimte in beslag in je slaapkamer. Gelukkig is hier door de ontwerpers goed over nagedacht. Er zijn namelijk speciale opbergvakken in de boxspring ontworpen!

Hierdoor hoef je geen speciale kast te kopen voor je kleding, maar kan je dit allemaal kwijt in je bed. Daarnaast is het bed voorzien van een erg luxe uitstralend design wat is afgewerkt met een mooie fluweelstof!

Voordelen Luxor opbergbed

 • Heeft ingebouwde opbergvakken
 • Voorzien van een mooie fluwelen stof
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Nadelen Luxor opbergbed

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere boxsprings

4. Nora beddenleeuw boxspring 

Eindcijfer: 8.4

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Ook wanneer je een minder budget hebt om te besteden zijn er erg goede boxsprings te koop, en dan zeker deze Nora boxspring! Voor de lage prijs krijg je een goede kwaliteit boxspring in huis.

Zo kan je ten eerste kiezen uit maar liefst 12 verschillende kleuren. Zo zit er altijd iets tussen wat perfect past tussen jouw slaapkamer interieur.

Ook is dit matras gemaakt van hoogwaardige kwaliteit dankzij het speciale SG25 Polyether. Dit is een speciale stof die zorgt voor extra comfort tijdens het slapen. 

En mocht er nou iets niet goed zijn? Dan kan je terugvallen op de 2- jarige garantietermijn!

Voordelen Nora beddenleeuw boxspring

 • Lange garantietermijn
 • Vrij goedkoop in verhouding tot andere boxsprings
 • Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren

Nadelen Nora beddenleeuw boxspring

 • Matras kan als hard worden ervaren

5. Masterbeds boxspring

Eindcijfer: 8.1

Kwaliteit

Prijs

Duurzaamheid

Wanneer je een ruim budget hebt wil je dit logischerwijs investeren in een goede kwaliteit boxspring. En dan is deze van het merk masterbeds een ontzettend verstandige keuze.

Dit bed kost misschien iets meer, maar het is je geld dubbel en dwars waard. Zo oogt deze boxspring ontzettend stijvol in iedere stijl slaapkamer.

Daarnaast is het mooie hoofdbord afgewerkt met strakke en moderne lijnen voor een klassieke afwerking. Ook is de totale lighoogte 64cm, waardoor dit boxspring ook geschikt is voor kleinere mensen. Een echte topper is het dus zonder twijfel!

Voordelen Masterbeds boxspring

 • Ook geschikt voor kleinere mensen
 • Mooie afwerking
 • Erg goede kwaliteit

Nadelen Masterbeds boxspring

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere boxsprings

Welke boxspring is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke boxspring is het beste?" hebben we een uitgebreide boxspring test gedaan. Hierin hebben we verschillende boxspring producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke boxspring op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook boxspring aanbiedingen?

Wil jij een boxspring kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste boxspring kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende boxspring producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook