Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Billendoekjes [2023]

Best Geteste Billendoekjes

Zwitsal Lotion Billendoekjes

Zwitsal luiers en billendoekjes, wie kent ze nou niet? Het is dan ook geen verrassing dat deze Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn verkozen tot de beste billendoekjes van 2023!

Bij dit merk weet je nou eenmaal dat je écht goede kwaliteit in huis haalt. Laten we eens beginnen bij de geur. Dit is natuurlijk de bekende Zwitsal geur. Hierdoor zal je kindje heerlijk ruiken!

Daarnaast zijn de doekjes gemaakt met een milde reinigingslotion. Deze irriteert niet maar zorgt er wel voor dat alles ook écht schoon is. Ze zijn overigens ook Ph-neutraal én dermatologisch getest. Ben je dus op zoek naar goede billendoekjes voor de kleine, dan zijn deze echt perfect!

Wanneer je een kleintje in huis hebt moet je natuurlijk aan heel erg veel verschillende dingen denken. Er moet van alles gekocht worden om je kind zo goed mogelijk te kunnen onderhouden. Billendoekjes zijn hierin geen uitzondering. En omdat je het beste wil voor je kinderen kan het soms best lastig zijn om de beste billendoekjes te vinden.

Want ja: welke billendoekjes zijn het beste? Je wil immers niet dat deze de huid van je kindje irriteren bijvoorbeeld. Daarom helpen wij je hier graag bij. In dit artikel hebben wij een paar handige tips op een rijtje gezet die jou helpen bij het scoren van de beste billendoekjes aanbieding. 

Daarnaast zijn wij zelf ook nog op onderzoek uitgegaan. In een billendoekjes test zijn wij op zoek gegaan naar de allerbeste billendoekjes. Want iedereen wil het beste voor zijn of haar kind! De test kan je vinden aan het einde van dit artikel. Lees je gauw verder?


Top 5 Beste Billendoekjes

Beste Koop Billendoekjes
1. Zwitsal Lotion Billendoekjes

Beste prijs-kwaliteit verhouding Billendoekjes
2. Pampers Aqua Pure Billendoekjes

Beste Parfumvrije Billendoekjes
3. Neutral Baby Billendoekjes Parfumvri

Beste Luxe Billendoekjes
4. WaterWipes Billendoekjes Bio

Beste Budget Billendoekjes
5. Huggies billendoekjes - Pure 99% water


Top 10 beste Billendoekjes

Het kan best zo zijn dat je geen tijd hebt om dit hele artikel te lezen. Wil je dan toch de beste billendoekjes scoren? Klik dan op de knop hieronder. Je komt dan direct terecht bij de top 10 beste billendoekjes. Hoe fijn is dat?


Waar moet je op letten bij het kopen van Billendoekjes?

Goed, het vinden van de juiste billendoekjes is niet makkelijk. Er zijn zoveel soorten om uit te kiezen! Denk maar aan de beste billendoekjes volgens de consumentenbond of de beste billendoekjes volgens een baby-magazine. Er is zoveel keuze dat je door de bomen (haast) het bos niet meer ziet.

Gelukkig kunnen wij je daar bij helpen. Hieronder staan een aantal punten op een rij die jou kunnen helpen bij het vinden van de beste billendoekjes. Op die manier wordt dit een appeltje eitje!

Geur

Allereerst de geur. Je wil natuurlijk wel billendoekjes hebben die lekker ruiken. Sommige doekjes hebben een ontzettend heftige geur omdat er heel veel parfum aan is toegevoegd. Dit is niet fijn voor jou en ook niet voor je kindje. Kies dus daarom voor een subtiel geurtje wanneer je toe bent aan billendoekjes kopen.

Parfumvrij

Idealiter zijn de billendoekjes die je koopt parfumvrij. Teveel parfum kan namelijk ervoor zorgen dat je baby last krijgt van een geïrriteerde huid. En dat wil je voorkomen. Dit kan namelijk ook leiden tot uitslag! Let hier dus goed op en zorg dat er zo min mogelijk parfum in zit, of dat ze zelfs parfum vrij zijn.

PH-waarde

Als laatste is het nog even goed om een blik te werpen op de PH-waarde. Dit staat dan weer in verband met de hoeveelheid parfum. Wanneer de doekjes PH-neutraal zijn zit je goed. Je wil niet dat de waarde te hoog of te laag is. Dit kan er wederom ook voor zorgen dat je kindje een geïrriteerde huid krijgt.


Wat zijn de beste billendoekjes van 2023?

Zoals eerder aangegeven hebben wij dus een billendoekjes test gedaan. In die test zijn wij op zoek gegaan naar de beste kwaliteit billendoekjes. Want je wil het beste voor je kind, en wij ook! De test was zeer uitgebreid en we hebben tientallen verschillende soorten doekjes met elkaar vergeleken.

Uiteindelijk hebben we aan de hand van verschillende factoren een selectie gemaakt van de best-scorende billendoekjes. Deze hebben zo een plekje verdiend in onze top vijf. Ook benieuwd? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste billendoekjes van 2023!

1. Zwitsal Lotion Billendoekjes

Uiteindelijk kan er maar één de beste zijn. En het werd al gauw duidelijk dat dit de Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn. Deze billendoekjes scoorden op alle vlakken als veruit de beste. En dat maakt  ze dus de nummer één! Zwitsal is natuurlijk een enorm bekend merk als het gaat om babyverzorging. 

Zo is de bekende Zwitsal geur al een belangrijke reden om de billendoekjes te willen kopen. Maar dat is uiteraard niet wat ze zo goed maakt. Wat dan wel? Nou, de doekjes zijn gemaakt met milde reinigingslotion. Hierdoor is schoon ook écht schoon. 

Je hoeft niet bang te zijn dat de doekjes de huid van je kindje irriteren. Ze zijn namelijk dermatologisch getest én PH-neutraal. En daarnaast helpen ze dan ook nog om luieruitslag te voorkomen!

Voordelen Zwitsal Lotion Billendoekjes

 • Helpen luieruitslag te voorkomen
 • De doekjes zijn dermatologisch getest en PH-neutraal
 • Hebben de bekende en lekkere Zwitsal geur

Nadelen Zwitsal Lotion Billendoekjes

 • De doekjes zijn redelijk prijzig in verhouding met andere billendoekjes

2. Pampers Aqua Pure Billendoekjes

Kijkend naar de verhouding tussen prijs en kwaliteit zijn de Pamper Aqua Pure billendoekjes de absolute winnaar. De doekjes zijn namelijk van ontzettend goede kwaliteit tegen een goed betaalbare prijs. En wat dan zorgt voor die goede kwaliteit?

Nou, ze zijn dus voor maar liefst 99% gemaakt uit water! Er zit dus 0% alcohol in en óók geen parfum. Fijn voor kindjes met een gevoelige huid. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat irritatie wordt voorkomen. De ingrediënten hebben een natuurlijke PH- waarde en ook deze zijn dermatologisch getest.

En omdat ze dus voor 99% zijn gemaakt uit water kan je ze voor het hele lichaam gebruiken. Dus niet alleen voor de billen, maar ook voor bijvoorbeeld de armen en benen.

Voordelen Pampers Aqua Pure Billendoekjes

 • Bevat geen alcohol en geen parfum
 • Voor 99% gemaakt van water
 • De ingrediënten hebben een natuurlijke PH-waarde

Nadelen Pampers Aqua Pure Billendoekjes

 • Hebben niet de bekende Zwitsal geur

3. Neutral Baby Billendoekjes Parfumvrij

Heeft jouw kindje een gevoelige huid? Dan ben je hier op het juiste adres. Deze Neutral baby billendoekjes zijn misschien wel nét wat voor jou. De billendoekjes zijn namelijk volledig parfumvrij. Dit voorkomt dat de huid van je kind gaat irriteren doordat er teveel parfum aanwezig is.

Verder zijn de doekjes ook hypoallergeen en vrij van kleurstoffen. Het risico dat je loopt op huidirritatie wordt dus op alle mogelijke manier zoveel mogelijk ingeperkt. Ook zijn de doekjes uiteraard dermatologisch getest en tevens ook goedgekeurd.

Voordelen Neutral Baby Billendoekjes Parfumvrij

 • Volledig vrij van parfum en kleurstoffen
 • Speciaal gemaakt voor kinderen met een gevoelige huid
 • Dermatologisch getest en goedgekeurd

Nadelen Neutral Baby Billendoekjes Parfumvrij

 • De verpakking kan snel een scheurtje krijgen

4. WaterWipes Billendoekjes Bio

Is jouw budget iets ruimer? En vind je biologische producten belangrijk? Dan zijn de WaterWipes billendoekjes bio misschien wel wat voor jou. Ja, ze zijn duurder dan gemiddeld. Maar daarvoor krijg je dus wel biologisch afbreekbare billendoekjes in huis!

Hierdoor draag jij bij aan een betere planeet en dus ook een betere toekomst voor je kind. De billendoekjes zijn voor 99% gemaakt van water. Dit zorgt ervoor dat er geen huidirritatie kan plaatsvinden. 

En die gedachte is toch wel zo geruststellend. Ze bestaan namelijk uit slechts twee ingrediënten en er is ook geen plastic gebruikt voor het maken van de doekjes. Wat wil je nog meer?

Voordelen WaterWipes Billendoekjes Bio

 • De billendoekjes zijn biologisch afbreekbaar
 • Er is geen plastic gebruikt in de doekjes
 • De doekjes bestaan voor 99% uit water en zorgen dus niet voor huidirritaties

Nadelen WaterWipes Billendoekjes Bio

 • Vrij prijzig in verhouding met de andere billendoekjes

5. Huggies billendoekjes - Pure 99% water

Goede billendoekjes hoeven écht niet duur te zijn. Een kind hebben is immers al duur genoeg, dus dan wil je op dit soort dingen toch zoveel mogelijk kunnen besparen. En dat kan toevallig heel goed met deze Huggies billendoekjes. Deze doekjes zijn een echte budget-topper, en verdiende zo nog een plekje in deze top vijf.

En naast dat de doekjes goedkoop zijn hebben ze ook nog andere voordelen. Zo zijn ook deze doekjes voor 99% gemaakt uit water. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je kindje uitslag of irritaties krijgt. 

Dat maakt ze overigens ook veilig om te gebruiken op het rest van het lichaam. Tevens zijn de doekjes hypoallergeen, bevatten ze géén alcohol en ook geen paraberen. Hoe fijn is dat?

Voordelen Huggies billendoekjes - Pure 99% water

 • Erg goedkoop in verhouding met andere billendoekjes
 • Bevatten geen alcohol of paraberen en zijn hypoallergeen
 • Bestaan voor 99% uit water

Nadelen Huggies billendoekjes - Pure 99% water

 • De billendoekjes zijn gemaakt met plastic

Welke billendoekjes zijn het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke billendoekjes zijn het beste?" hebben we een uitgebreide billendoekjes test gedaan. Hierin hebben we verschillende billendoekjes producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke billendoekjes op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook billendoekjes aanbiedingen?

Wil jij billendoekjes kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste billendoekjes kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende billendoekjes producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook