Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cooke Maroney: De onbekende vriend van Jennifer Lawrence – Foto’s en details

Hey daar! Heb je je ooit afgevraagd wie de vriendin van Jennifer Lawrence is? Jennifer Lawrence, de super getalenteerde actrice die we allemaal kennen van films als 'The Hunger Games' en 'Silver Linings Playbook', is niet alleen beroemd om haar acteerwerk. Haar persoonlijke leven trekt ook veel aandacht. In dit artikel gaan we het hebben over de speciale vrouw in haar leven. Dus, blijf lezen als je nieuwsgierig bent naar de vriendin van Jennifer Lawrence!

Jennifer Lawrence?

Jennifer Lawrence is een bekende actrice die je misschien wel kent van de filmreeks 'The Hunger Games'. In deze films speelt ze de rol van Katniss Everdeen, een dappere jonge vrouw die vecht voor haar leven in een wrede spelshow. Maar dat is niet alles. Jennifer heeft ook in andere populaire films gespeeld, zoals 'Silver Linings Playbook'. Voor deze film heeft ze zelfs een Oscar gewonnen! Ze staat bekend om haar talent, maar ook om haar grappige en nuchtere persoonlijkheid. Buiten het acteren om, zet Jennifer zich ook in voor goede doelen. Ze is dus niet alleen een geweldige actrice, maar ook een inspirerend persoon. (foto is van een fanaccount, Jennifer heeft helaas geen eigen instagram account).

Cooke Maroney, de vriend van Jennifer Lawrence 

Cooke Maroney is niet de vriendin, maar de echtgenoot van Jennifer Lawrence. Ze zijn in oktober 2019 getrouwd. Cooke is niet zo bekend als Jennifer, omdat hij niet in de filmwereld werkt. Hij is een kunsthandelaar. Dat betekent dat hij kunst koopt en verkoopt voor rijke mensen. Hij is de directeur van de Gladstone Gallery, een bekende kunstgalerij in New York. Cooke is geboren in 1984 en komt uit Vermont, een staat in Amerika. Hij heeft kunstgeschiedenis gestudeerd aan de universiteit. Cooke en Jennifer hebben elkaar ontmoet via een gemeenschappelijke vriendin. Ze zijn heel privé over hun relatie, dus we weten niet veel over hun leven samen. Maar we weten wel dat ze heel gelukkig zijn samen!

Cooke Maroney Instagram foto’s

Hey daar! Ben je nieuwsgierig naar Cooke Maroney, de vriend van Jennifer Lawrence? Dan zit je hier goed! Hieronder hebben we een aantal Instagram foto's van hem verzameld. Neem snel een kijkje en ontdek meer over deze interessante man. Veel plezier met het bekijken van de foto's!

Wie gingen Cooke Maroney voor?

Jennifer Lawrence, de bekende actrice die we allemaal kennen van films zoals 'The Hunger Games' en 'Silver Linings Playbook', heeft in het verleden een paar relaties gehad. Een van haar bekendste ex-vriendjes is Nicholas Hoult, een Britse acteur die ze ontmoette op de set van 'X-Men: First Class'. Ze waren ongeveer vier jaar samen. Daarna had Jennifer een korte relatie met Chris Martin, de leadzanger van Coldplay. Dat was wel een beetje een verrassing voor iedereen, want Chris was net gescheiden van Gwyneth Paltrow. Jennifer heeft ook een tijdje gedate met de regisseur Darren Aronofsky, die ze ontmoette tijdens het filmen van 'Mother!'. Dat was een vrij serieuze relatie, maar uiteindelijk ging het stel toch uit elkaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken