Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Dave McCary: De vriend van Emma Stone – Exclusieve foto’s en feiten

Emma Stone, je kent haar vast wel! Ze is een bekende Hollywood-actrice die in veel populaire films heeft gespeeld. Maar wie is eigenlijk de vriendin van Emma Stone? Dat is een vraag die veel mensen zich stellen. In dit artikel gaan we je alles vertellen over de speciale persoon in het leven van Emma. Dus lees snel verder als je nieuwsgierig bent naar de vriendin van Emma Stone!

Emma Stone?

Emma Stone is een bekende Amerikaanse actrice. Je kent haar misschien wel van haar rollen in populaire films zoals "La La Land", "The Amazing Spider-Man" en "Birdman". Ze heeft veel prijzen gewonnen voor haar acteerwerk, waaronder een Oscar voor beste actrice voor haar rol in "La La Land". Emma staat bekend om haar rode haar, maar wist je dat ze eigenlijk blond is? Ze verfde haar haar rood voor een filmrol en is sindsdien zo gebleven. Naast acteren, houdt Emma ook van koken en bakken. Ze is een echte ster op het grote scherm en we kijken altijd uit naar haar volgende film!

De vriend van Emma Stone 

Dave McCary is een Amerikaanse filmmaker en televisieproducent. Hij is vooral bekend van zijn werk bij het populaire televisieprogramma Saturday Night Live. Maar Dave is niet alleen bekend vanwege zijn werk. Hij is ook de man van de beroemde actrice Emma Stone. Ja, je leest het goed, ze zijn getrouwd! Ze hebben hun relatie in 2017 bekendgemaakt en zijn in 2020 getrouwd. Emma en Dave zijn een heel privé stel, dus we horen niet veel over hun leven samen. Maar we weten wel dat ze in september 2021 hun eerste kindje hebben gekregen. Dus naast zijn drukke carrière in de filmwereld, is Dave nu ook een trotse vader!

Instagram van Dave McCary

Hey daar! Ben je nieuwsgierig naar Dave McCary, de vriend van Emma Stone? Dan zit je hier goed! Hieronder hebben we een aantal Instagram foto's van hem verzameld. Neem gerust een kijkje en ontdek meer over deze interessante man. Veel plezier met het bekijken van de foto's! Helaas plaatst Dave zelf geen foto's op Instagram, maar nieuws en fan accounts kunnen geen genoeg krijgen van dit duo.

Vorige relaties van Emma Stone

Emma Stone, de bekende Hollywood-actrice, heeft in het verleden een paar relaties gehad. Voordat ze met Dave McCary samen was, had ze een relatie met Andrew Garfield. Ze ontmoetten elkaar op de set van "The Amazing Spider-Man" in 2011. Ze waren een paar jaar samen, maar gingen in 2015 uit elkaar. Hoewel ze niet meer samen zijn, hebben ze nog steeds een goede band en respecteren ze elkaar enorm. Emma had ook een relatie met Kieran Culkin, de broer van Macaulay Culkin. Ze ontmoetten elkaar op de set van de film "Paper Man" in 2009. Hun relatie was echter van korte duur. Emma is altijd vrij privé geweest over haar liefdesleven, dus er is niet veel meer bekend over haar vorige relaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken