Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Sunnery James Gorré: Vriend van Doutzen Kroes – Foto’s en Meer

Hey, ben je ook zo benieuwd naar de vriend van Doutzen Kroes? Doutzen is natuurlijk een wereldberoemd model en actrice, maar wie is die speciale persoon in haar leven? In dit artikel gaan we je alles vertellen over de vriend van Doutzen Kroes. Dus lees snel verder als je meer wilt weten over deze prachtige vrouw en haar relatie met Doutzen.

Waar we Doutzen Kroes van kennen

Doutzen Kroes is een bekend gezicht in de wereld van de mode. Ze is een supermodel uit Nederland en heeft over de hele wereld gewerkt. Je kent haar misschien van de Victoria's Secret modeshows. Daar liep ze vaak over de catwalk in prachtige lingerie.

Maar Doutzen heeft ook voor veel andere grote merken gewerkt. Ze stond bijvoorbeeld op de cover van Vogue en was het gezicht van L'Oréal. Naast haar modellenwerk is Doutzen ook actief als actrice. Ze speelde in Nederlandse en internationale films. En wist je dat ze zich ook inzet voor goede doelen?

Ze werkt bijvoorbeeld samen met Dance4Life, een organisatie die jongeren voorlicht over hiv en aids. Doutzen is dus niet alleen mooi, maar ook heel veelzijdig!

Sunnery James Gorré, de vriend van Doutzen Kroes 

Sunnery James Gorré is de man van Doutzen Kroes. Ze zijn al sinds 2010 getrouwd. Sunnery is een bekende DJ en vormt samen met Ryan Marciano het succesvolle DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano. Ze draaien over de hele wereld en zijn erg populair in de dance scene.

Sunnery is geboren in Amsterdam en heeft Surinaamse roots. Hij is niet alleen een succesvolle DJ, maar ook een trotse vader. Samen met Doutzen heeft hij twee kinderen, een zoon genaamd Phyllon en een dochter genaamd Myllena. Sunnery staat bekend om zijn positieve energie en passie voor muziek.

Hij is een echte familieman en deelt vaak foto's van zijn gezin op sociale media. Dus, als je van dance muziek houdt, moet je zeker eens naar een set van Sunnery James & Ryan Marciano luisteren!

Sunnery James Gorré Instagram foto’s

Hey daar! Ben je ook zo'n fan van Sunnery James Gorré, de wereldberoemde DJ en vriend van Doutzen Kroes? Dan hebben we iets leuks voor je. Hieronder hebben we een aantal van zijn beste Instagram foto's verzameld. Neem snel een kijkje en geniet van deze unieke kijk in het leven van Sunnery!

Doutzen Kroes haar vorige partners

Doutzen Kroes, het wereldberoemde Nederlandse supermodel, heeft een interessant liefdesleven gehad. Voordat ze trouwde met Sunnery James Gorré, had ze een paar andere relaties. Maar het is belangrijk om te weten dat Doutzen altijd heel privé is geweest over haar persoonlijke leven.

Ze heeft nooit veel details gedeeld over haar vorige partners. Wat we wel weten, is dat ze in haar vroege twintiger jaren een relatie had met de Nederlandse acteur Greg Vaughan. Ze waren samen toen Doutzen's carrière als model net begon op te bloeien. Maar zoals dat soms gaat in het leven, gingen ze uiteindelijk uit elkaar. Sindsdien heeft Doutzen haar liefdesleven vooral privé gehouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken