Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ryan Reynolds: De charmante vriend van Blake Lively – Bekijk hier de foto’s!

Hey daar! Heb je je ooit afgevraagd wie de vriendin van Blake Lively is? Blake Lively, de prachtige actrice die we allemaal kennen van Gossip Girl, heeft een vriendin die net zo glamoureus is als zij. In dit artikel gaan we je alles vertellen over deze speciale persoon in Blake's leven. Dus, als je nieuwsgierig bent naar wie de gelukkige dame is, blijf dan lezen!

Blake Lively?

Blake Lively is een bekende Amerikaanse actrice. Je kent haar waarschijnlijk het best van haar rol als Serena van der Woodsen in de populaire tv-serie 'Gossip Girl'. In deze serie speelt ze een rijke en populaire tiener uit New York. Maar Blake heeft ook in films gespeeld. Zo was ze te zien in 'The Sisterhood of the Traveling Pants', 'Green Lantern' en 'The Shallows'. Naast acteren, is Blake ook model en heeft ze een eigen lifestyle website gehad, genaamd Preserve. Ze is getrouwd met acteur Ryan Reynolds en samen hebben ze drie kinderen. Blake staat bekend om haar stijlvolle kledingkeuzes en wordt vaak gezien op de rode loper. Ze is een echte ster in Hollywood!

Ryan Reynolds, de vriend van Blake Lively 

Ryan Reynolds is een bekende acteur uit Canada. Hij is vooral bekend van zijn rol als Deadpool in de gelijknamige filmreeks. Maar wist je dat hij ook de stem is van Pikachu in de film 'Detective Pikachu'? Dat is toch wel grappig, hè? Maar Ryan is niet alleen een superster op het witte doek. Hij is ook een echte familieman. Hij is namelijk getrouwd met de prachtige actrice Blake Lively. Ze zijn een van de meest geliefde koppels in Hollywood. Ze hebben samen drie kinderen en lijken echt dolgelukkig met elkaar. Ze delen vaak leuke foto's en grappige berichten over elkaar op social media. Het is echt leuk om te zien hoe ze elkaar plagen en tegelijkertijd zoveel van elkaar houden.Dus ja, Ryan Reynolds is niet alleen een geweldige acteur, maar ook een liefhebbende echtgenoot en vader. En dat maakt hem nog cooler, vind je niet?

Ryan Reynolds Instagram foto’s

Hey daar! Ben jij ook zo'n fan van Ryan Reynolds, de hilarische acteur en vriend van Blake Lively? Dan hebben we iets leuks voor je. Hieronder hebben we een aantal van zijn beste Instagram foto's verzameld. Van grappige selfies tot achter-de-schermen kiekjes, ze staan er allemaal tussen. Dus waar wacht je nog op? Scroll snel naar beneden en geniet van deze foto's van onze favoriete Hollywood ster. Veel kijkplezier!

Blake Lively haar vorige partners

Blake Lively, de bekende actrice die we allemaal kennen van de populaire serie 'Gossip Girl', heeft een interessante liefdesgeschiedenis. Voordat ze haar huidige man ontmoette, had ze een paar andere relaties. Een van haar bekendste ex-vriendjes is Penn Badgley. Ze waren samen in 'Gossip Girl' en ook in het echte leven waren ze een stel. Ze hielden hun relatie een tijdje geheim voor de buitenwereld. Na drie jaar gingen ze uit elkaar. Blake had ook een korte relatie met Leonardo DiCaprio. Ze waren samen in 2011, maar het duurde niet lang. Ze gingen na vijf maanden uit elkaar. Blake heeft dus een paar bekende exen, maar ze lijkt nu heel gelukkig met haar huidige man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook